- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.921
Canım sen bir süre daha çıkar aklından sarıyı.Hamişsin unuttunmu?
çok güzel sözmüş.tuttum
Sevdim bu sözü söylerim artık aklıma geldikçe....
asya buda çok tatlı bakmışş .... yerim ben onu... :asigim:
ben anlamadım keyfim beyde yok derkenn?
selam kızlar doktora gıdıp geldık, demir pasa asısını oldu..(pnömokok) 3 haftadır devlet ası gondermıyormus..
hala gelmeyınce ozel ası yaptırdık, tam 90 tl bayıldım
bu arada oglus 9100 boyu da 72 cm olmus masallah pasama
bende 82 dogumluyum meralcimm
buarada deryacım, dun esime anlattım aksam oturmaya gıdebılır mıyım dıye , hayır gondermem gunduz gorusun dedı, bende o gunduz calısıyor ama dedım, o da haftasonu gorusun o zaman dedi kaydirigubbakcemile3
sen musaıt oldugun bır haftasonu haber ver goruselımm canım
oohhhh milelt hatun görsün :):)) barette takarım makyajda yaparım her halim hatun diyorsun yani :)
kıskançlıkta kimseler benimkini geçemez... hep derim ben türbanlıyım giydiğim tuniğin boyuna bile takılır.... eski resimelrime bakınca diyorki ben seni böyle tanısaydım hayatta alamazdım :):):) deli dumrul nolcak... oohhhh sefamı sürdüm eğlencelerimden de geri kalamadım giyik kuşamımdan da sonrada diledim affımı evimin kadını oldum :):))
farkındayım ayy mart ayı çok güzel oalcak aslında tam 15 martta toplanıp topluca bir doğum günü mü yapsak bebişlereee 13 mart pazara geliyor gelenelrin kocalarıda gelebilri aslında ???
güzel olur aslında yaw, var mı yapabileceğimiz bildiğin bi cafe falan?
ilk 3 ay tamam gerisi yalan:))))
ben anlamadım keyfim beyde yok derkenn?
handeeeeolumunekankayizsmile:1hug:Şeniz maşallah demir paşaya
ceryde digital tartıda 9300 görünüyo bakalım yarın göreceğiz 8.ay kilo we boyumuzu.. boy fazla atmadı gibime gelio ama 1kiloya yakın almıştır:lepi:diş patadıktan sonra işahı düzeldi 4,5 gündür şükür i de demir ilacının etkisi oluyo sanırım,
sen aldınmı wimin fer
Maşallah cnm Demirime
sagol meralcimm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ne yemek yaptın kız aksama aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
asya buda çok tatlı bakmışş .... yerim ben onu... :asigim:
Maşallah cnm Demirime
ya onu ayarlamak kolay ama şöyle bulması kolay merkezi bir yer olsun birde alışverişmerkezi olabilir sıcak olsun çocuklar üşümesin ? martın sonunda da olur hepsi 1 yaşına girmiş olur hem ??
He ben de aynısını demiştim.. Gel paylaşalım.. cokacimcoook
burda bey "ağa,efendi" gibi bi manada kullanılmış cnm
Maşallah cnm Demirime
ya onu ayarlamak kolay ama şöyle bulması kolay merkezi bir yer olsun birde alışverişmerkezi olabilir sıcak olsun çocuklar üşümesin ? martın sonunda da olur hepsi 1 yaşına girmiş olur hem ??
Aaaa yeter buluşmasın bu İstanbullular artık ama... İlle de buluşma istiyosanız biraz da toplaşıp buraya gelin.. Biz sizi ağırlayalım.. Mantı, yağlama, fırın ağzı neyim yedirelim.. Di mi Olcay???
Maşallah cnm Demirime
walla ben uyarım her zamanki gibi bebeğim:)) konuşalım sabah bunu tekrardanyerimseniben
Hıh aynen öyle... alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5
Benim foto makinesi yüksek çöz. çektiği için çok yüklü buranın kapasitesi kaldırmıyor.Cep telefonundan çekilmiş aylar öncenin fotosu var.Gaz sancılarımızın olduğu zamanlar düşünün artık.....
maşallah yaa, minik bi prenses bu, çok tatlı yavrumopuyorumnanaktan
Benim foto makinesi yüksek çöz. çektiği için çok yüklü buranın kapasitesi kaldırmıyor.Cep telefonundan çekilmiş aylar öncenin fotosu var.Gaz sancılarımızın olduğu zamanlar düşünün artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?