2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah cnm Demirime

ilk 3 ay tamam gerisi yalan:))))

Canım sen yinede tehlikeye atma durumu.Hamileyken kuaför anlatmıştı bana.Bir kuaför 6 aylık bir hamile bayanın saçını bitkisel boya zararsızdır diyerek boyar.Bebek zehirlenmeden dolayı karnında ölür.Kadın davacı olmuş cezaevine göndermişler kuaförü ama olan gidene oluyor işte.Eceli gelmiştir orası ayrı ama o kadın hep kendini suçlamıştır eminim....

ben yerim o ceryiii resimlerinde cok fena ısırasım geliyor yaaa sempatiksalakcinni
daha alamadım, ama alcammmm :lepi:
bakalım demir de istah artısı yapacak mı?
hasrettt bu arada gorusmeden sonra (sız bıze gelmıstınız ya) oglum costu da costu, uslu oglum gıttı yerıne kuduruk demir geldi, 2 dkka tek basına durmuyor, oyun oynamıyor sureklı gezecek ayakta duracak ya da koltukta ayakta dracak, alp ve cery yoldan cıkarttı oglumu sempatiksalakcinni
ne kadar yedırsem de artık eskısı gıbı kılo alamıyor, bu arada bızım ust dısler cıkıyor galıba, doktor aynı seyı soyledı...
deryacım evet tanısa sorun olmaz, tanıstırırım sızı ondan sonra operasyonlara baslarıss aklinialirimsmile

Benim foto makinesi yüksek çöz. çektiği için çok yüklü buranın kapasitesi kaldırmıyor.Cep telefonundan çekilmiş aylar öncenin fotosu var.Gaz sancılarımızın olduğu zamanlar düşünün artık.....

Son düzenleme:

Bi bebek ancak bu kadar tatlı olabilir yaaa... Maşallah.. Yanaklar da özel ilgi alanım.. Isırabilir miyimmm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…