2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ebuşum seni çok seviyorum gerçekten... 1 günlük bir sınavdı belkide bu.Çok şükürki bitti hepsi.Artık sağlığına daha çok dikkat etmen gerek... Rabbim şifa bekleyen hasta olan herkese şifa versin inş. Sağlıcakla yavrunu büyüt inş. Torunlarına bakacasın daha :)

canım benim o bir gün gerçekten zor geçmiş ama bak hepsi geçti allah sana ve bebişine ailene sevdiklerine mutlu sağlıklı yıllar versin hep yanında olucaz iyi gündede kötü gündede biz niçin varız
seni ve yağmuru kocaman öpüyorum...

Yılda bir kez gecikme olabilirmiş reglde.O ay yumurtlama olmadığı için gecikirmiş normalmiş.Stres mevsim değişikliği yorgunluk hepsi üst üste gelince üreme organlarım etkilendi haliyle bir kadın olarak.2-3 gün geri gelen reglim 2 gün gecikti.Hamile olmadığıma eminim.Fakat olmazsam ve bir dahaki ay yine tekrarlarsa doktora gideceğim.Kist yada başka bir sorundan kaynaklıdır belki bir bakmak gerek...

ebru çok geçmiş olsun bir doktorun söyledikleriyle hareket etmemek gerek
hemde ne hastalar var hayata tutunan biz hemen kötüyü düşünüyoruz şükürki iyisin

her günümüz için bebeğimiz ve ailemiz için şükredelim

meg normal değilmi gecikmesi emzirdiğimiz için olabilir
bende hala tık yok

bu arada hala oğlumu sünnet ettiremedik

sen benim canımsın kıyamam sanaa :teselli:
hep yanındayım , yanındayız ebrucum...
sen uzme ne olur kendını artık, bak tertemız hersey...
seviyorum seni dünürümmmm olumunekankayizsmile

ebrucum çok geçmiş olsun canım.iyi haberlerini bekliyoruz.herşey iyi olacak dualarım seninle.

Ebusum cok gecmıs olsun canım benım.

hepinizi ayrı ayrı cok seviorum..

2 aydır normal gidiyordu bu ay da öyle olmasını bekledim.Emzirmemde değişiklik yapar haklısın.Gerçi regl olduktan sonra sütümde azalma oldu.Sizdede öyle oldumu?

ben daha regl olmadım ki:gitme: gerginlik stres altındyım bir aydır ama ne gelen var ne giden.. doğum sezeryan olmuştu doğum sonrası kanama bile çok az oldu.. dr bir seneye kadar regl olmayabilirsin dedi.. nolucak böyle onu bilmiorum.. ama sütü azaltıyosa bir süre daha katlanırım oğlum için

Bencede olmamak daha iyi.Regl olana kadar daha çoktu sonra azaldı.Şimdide gecikiyor derken iyice sinir ediyor insanı....

kızlar sizinle bir şey paylaşıcam ben ataya oyuncak alırken hep tedirgin oluyordum o kadar para veriyoruz ya oynamazsa ya hoşuna gitmezse diye ama bir site buldum oyuncak kiraya veriyorlar böylece denem fırsatı buluyorsunuz bu arada ürünleri özel olarak siteril ediyorlarlarmış buarada siteyi inceledim bazı şeyler çok uygun geldi sonuçta ucuz şeyler değiller 1 aylık kiralıyorsunuz eğer memnun kalırsanız sonra ya iade edip yenisi alıyorsunuz yada % 10 ucuza elinizdekini satın alıyorsunuz

siteyi inceleyin derim :)

aloynaver.com

haklısın canım.. ama böylede çok sıkıntılı oluyo insan.. acaip gergin asabi oluyorum.. yoksa rahat böyle.. gerginlikten yoruldum sadece

Sende benim gibi yalnız büyütüyorsan bebişi zorlanman doğal.Bulunduğum semtte komşuluk ilişkisi yok.Ailemle de yakın semtlerde değiliz haliyle yalnız kalıyorum.Özelliklede hasta olduğumda inanılmaz zorlanıyorum.Rabbim yardım ediyor şükürler olsun çocuğumdan eşimden yana şanslıyım... Onlar elinden geldiğince yardımcı oluyorlar....

İnceleyeceğim canım....teşekkürler paylaşım için

SELAM KIZLAR bugün tenha olur buralar sanırsam:) biz çalışıyore yine bir geçmişe bakayım buralardayım

ooo altta kimse görünmüyo la ne ayaklmaz:

Ebrucum çok geçmiş olsun , allah daha kötüsünü yaşatmasın seni Yağmur a bağışlasın.Benim adet sonrası kanamam 1 ayı geçkin sürdü dr. gittim ilaçla geçmezse biyopsi alacağız dedi.O anda benim de aklıma gelen tek şey ECE oldu.Ne kendi canım ne de başka bir şey.Ece bensiz ne yapar ya bana bir şey olurda Ece nin boynu bükük kalırsa diye mahvoldum.Eşim de bütün gece uyuyamamış.Allahtan ilaçla kanmam durduda tüm ihtimalleri ortadan kaldırdık.Bu olayla Anladım ki bu can bu beden artık bizden çok yavrumuzun.Allah bizi onlara bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…