- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.621
Benim kız gene ayaamda. annemlere geldim ama hiç bişi değişmedi ilk 3-4 gün kendisi uyudu 1,5 saat kadar sonra uyanmaya başladı gene. anlayamıyorum anlayamıyorum....
selam kızlar.. herkes iyidir umarım.. ciddi ciddi masaja ihtiyacım varomuzlarımda koca bi manda oturuyo gibi hissediorum.. boynum da feciii.. çok yorgunum çok
selamlr cery gün geçtikçe dünü aratır hale geliyor emeklemiyor koşuyor sanki her an her yerde, yerde oturtuup wcye gidiyorum çıktığımd yatak odasında dolaba girmiş we kapıyıda üzerine kapamış çığlık çığlığa ağlıyo olarak buldumohaoldumsmile allahtan eli falan sıkışmadı:sinifsinif:
cengiz balık gönderdi yedim ama dişimin kowuğuna yetmedi desem yeridir hamsi tadı damağımda kaldıbilmiyorumkismile
sizler nasılsınız, ben bir geçmişe bakayım...
KIZLAR SON DURUMLARI ANLATMAY GELDİM SİZE
öncelikle dualarınız için çok teşşekkür ederim acil olan 2000 lirayı buldum (öderken çok zorlanıcaz ama inş. ödeyeceğiz)
o yüzden pazar günü sabah otobüsüyle istanbula geliyoruz atayla beraber birde annem ve 10 gün kadar kalıcaz sizleri rahat rahat görebileceğim biraz keyfim yerine geldi
çıkıyorum dedikten 1 saat sonra çıkabildim, epilasyona da yetişemedim, çok sinirliyim. şimdi evdeyim, randevumu 6'ya aldım, Doruk'u anneme bırakır giderim diye, bakalım gidebilecek miyim...
Kuzu durmuyor tabi, sayfa açık kalsın, gider gelir bakarım size...
slm kızlar bizde bugun sabah mutfagı su başmış halde uyandım..
halım ıslanmış ocagın üstü su dolmuş. oturma odasının ksapısının üstündende
damlıyo su çatı su akıtmış çıldırdım resmen sinirden eşimi
aradım ver dedim çatıcının nosunu bu iyilikten anlamayacak..
aradım beyefendi uyuyormuş.ya dedim sen yaz boyunca bizi ektin hersene çatımı yaptıracam ben.
bankör kızı felan deilim gel şu çatıya bak hemen ne halde evim dedim oda bana ne dese,,
yaa uyuyordum diyo saat 11.30 ne uyuması gel dedim gelmedi köpek akşama anca gelirim dedi..
hala akıyo mutfak yagmurda durmadıki.offfff offfffff yemek yaptım yemegin içine akıyo mecbur tek tarafı kullandım ocagın.
slm kızlar bizde bugun sabah mutfagı su başmış halde uyandım..
halım ıslanmış ocagın üstü su dolmuş. oturma odasının ksapısının üstündende
damlıyo su çatı su akıtmış çıldırdım resmen sinirden eşimi
aradım ver dedim çatıcının nosunu bu iyilikten anlamayacak..
aradım beyefendi uyuyormuş.ya dedim sen yaz boyunca bizi ektin hersene çatımı yaptıracam ben.
bankör kızı felan deilim gel şu çatıya bak hemen ne halde evim dedim oda bana ne dese,,
yaa uyuyordum diyo saat 11.30 ne uyuması gel dedim gelmedi köpek akşama anca gelirim dedi..
hala akıyo mutfak yagmurda durmadıki.offfff offfffff yemek yaptım yemegin içine akıyo mecbur tek tarafı kullandım ocagın.
ee yılların sanatçısı kadın bnde çok beğeniyorum..Bu arada içinizi ne derece rahatlatır bilmem ama, dizideki küçük Osman'ı oynayan Emir Berke Zincidi'nin sahneleri, ayrı olarak çekilip sonradan montajlanıyormuş. Yani bizim küçük aktör, kavga sahnelerinden olabildiğince uzak tutuluyormuş. Dizinin yönetmeni, Bloomberg'deki bir programda söyleyince içime azıcık su serpildi. Diğer yandan babaanne Hasefe rolünde Meral Çetinkaya harikalar yaratıyor. Özellikle son bölümdeki performansı, konservatuvarlarda ders olarak okutulacak nitelikteydi.
Yüksel Aytuğ yazmış, walla ben kendi adıma sevindim. hep düşünüyodum o zavallı çocuğun psikolojisini çünküa.s
Hasret yok buluşma falan. Pınara gidilme ihtimali vardı bu pazar ama bayramdan sonrasına ertelendi. ama Şebnem İstanbulda olacağı için belki haftaiçi falan bi yerlerde buluşulabilir
ewet maalesefMerhaba arkadaşlar
eskisi gibi giremiyorum sık sık
Hasret seni merak ettim hamile olup olmadığını yazılanlardan anladım ki hamileymişsin
hayırlısı olsun Allah rızkını verir 2.kuzucuğun da...
Ya arkidişler biz katılara bu ayın başında geçtik ama bizim ufaklık direniyor reddediyor napıcamı şaşırdım artık yemek yemesi probleeemm gece uykusu problem amaaannn amannn bıktım usandım artık doğduğundan beri problem..
NİMET GEÇMİŞ OLSUN CANIM...Allah beterinden saklasın nediyelim:çok üzgünüm:.
sizin şu osmancık varya ana babasına kök söktürecek ve etrafındakileri ilalah ettirecek kadar şımarıkmış
söyleyenlerin yalancısıyım.ama maşallah iyi rol yapıyor.
napiyinizzz hatunlar
ewet maalesef
aynen ya sırf cemileyüzünden izlemicem bu diziyi bakalım bu bölüm belki anlar artık geri zekalı kadın! adam yüzüne karşı açık açık gurursuzluğunu wurunca!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?