2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

wışş açıktan vermiş işte ne güzel bizde uğraşıp duruyoz özelden msj at da bilmemnekaydirigubbakcemile3

Benim kız gene ayaamda. annemlere geldim ama hiç bişi değişmedi ilk 3-4 gün kendisi uyudu 1,5 saat kadar sonra uyanmaya başladı gene. anlayamıyorum anlayamıyorum....

kolay gelsiinnnn:ecrin_bebek:

selam kızlar.. herkes iyidir umarım.. ciddi ciddi masaja ihtiyacım var omuzlarımda koca bi manda oturuyo gibi hissediorum.. boynum da feciii.. çok yorgunum çok

ah cnm yaa, sen ciddi anlamda bunalmış gibisin her anlamda, yok mu yakınlarından bi süre gelip yükünü hafifletebilecek birileri?

azman cery işbaşında

çok sevindim cnm, bak ne güzel bir kapı açılmış bile. inşallah bian evvel işe de girersin de herşey hallolur

git git hazır fırsat çıkmış, kaymak gibi olbayanssulusmile

off çok geçmiş olsun

Hasret yok buluşma falan. Pınara gidilme ihtimali vardı bu pazar ama bayramdan sonrasına ertelendi. ama Şebnem İstanbulda olacağı için belki haftaiçi falan bi yerlerde buluşulabilir

Bu arada içinizi ne derece rahatlatır bilmem ama, dizideki küçük Osman'ı oynayan Emir Berke Zincidi'nin sahneleri, ayrı olarak çekilip sonradan montajlanıyormuş. Yani bizim küçük aktör, kavga sahnelerinden olabildiğince uzak tutuluyormuş. Dizinin yönetmeni, Bloomberg'deki bir programda söyleyince içime azıcık su serpildi. Diğer yandan babaanne Hasefe rolünde Meral Çetinkaya harikalar yaratıyor. Özellikle son bölümdeki performansı, konservatuvarlarda ders olarak okutulacak nitelikteydi.

Yüksel Aytuğ yazmış, walla ben kendi adıma sevindim. hep düşünüyodum o zavallı çocuğun psikolojisini çünküa.s

uff çok geçmiş olsun nimetcim, kötü olmuş

ee yılların sanatçısı kadın bnde çok beğeniyorum..
ama şu senaryo değişsin ya ben izlerken deli oluyorum aldı elin o...nu ewe geetrdi!!!
ya o cemile gerizekalısı hiç mi düşünmüyor yawrularını osmancıkı da direniyor boşasın gitsin o herifi... onu istemeyeni başka tene sarılanı ne hala peşine düşüyor, adam haklı hiç mi kadınlık gururu yok!!! hiç beğenmiyorum bu saçma şeyleriklava: yine sinirlendim, çocuklar sokakta kaldı

Hasret yok buluşma falan. Pınara gidilme ihtimali vardı bu pazar ama bayramdan sonrasına ertelendi. ama Şebnem İstanbulda olacağı için belki haftaiçi falan bi yerlerde buluşulabilir

keşke ewime taşınmış olsaydımda bende toplaşsaydık yaa:gitme:

Merhaba arkadaşlar
eskisi gibi giremiyorum sık sık
Hasret seni merak ettim hamile olup olmadığını yazılanlardan anladım ki hamileymişsin
hayırlısı olsun Allah rızkını verir 2.kuzucuğun da...
Ya arkidişler biz katılara bu ayın başında geçtik ama bizim ufaklık direniyor reddediyor napıcamı şaşırdım artık yemek yemesi probleeemm gece uykusu problem amaaannn amannn bıktım usandım artık doğduğundan beri problem..

o osman beni bitiriyor.böyle bir çocuk oyuncu olamaz.
dizi zaten çok güzel ama her hafta ağlıyorum,sinirleniyorum.ama annelerine kızıyorum.adam için,inat için çocuklarını perişan ediyorÇok üzgünüm çoook
o caroline i ve ali yi bir verseler elime aman Allah ım diyorum başka söze gerek yokklava:

En büyük bayram cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Atamazın, silah arkadaşlarının ve bize bu vatanı kazandıran tüm şehitlerimizin ruhları şaad olsun........

sizin şu osmancık varya ana babasına kök söktürecek ve etrafındakileri ilalah ettirecek kadar şımarıkmış
söyleyenlerin yalancısıyım.ama maşallah iyi rol yapıyor.

ewet maalesef
NİMET GEÇMİŞ OLSUN CANIM...Allah beterinden saklasın nediyelim:çok üzgünüm:.

aynen ya sırf cemileyüzünden izlemicem bu diziyi bakalım bu bölüm belki anlar artık geri zekalı kadın! adam yüzüne karşı açık açık gurursuzluğunu wurunca!

sizin şu osmancık varya ana babasına kök söktürecek ve etrafındakileri ilalah ettirecek kadar şımarıkmış
söyleyenlerin yalancısıyım.ama maşallah iyi rol yapıyor.

walla şımarık olsun hakediyo çocuk, Allahım oyuncu geçinen bi sürü kişiye taş çıkartacak kadar iyi oynuyor o minicik çocuk. o nasıl bakıştır öyle yarabbim, btiyorum o çocuğa 41 kere maşallah
yazık Cemilye de yüklenmeyin zavallım ne yapsın işte, o zamanın koşullarına göre düşünün, o zamanlar boşanmak o kadar da kolay değilmiş
ama Caroline cadısı ve ş.siz adamı öldürsem benim de içim soğumaz hanisempatiksalakcinni
biz bu diziye biraz fena mı kaptırmışız neaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ewet maalesef

aynen ya sırf cemileyüzünden izlemicem bu diziyi bakalım bu bölüm belki anlar artık geri zekalı kadın! adam yüzüne karşı açık açık gurursuzluğunu wurunca!

Olsun 1. yaramaz olunca 2. sakin olur derler inşallh 2.bebek seni çok uğraştırmaz canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…