- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.641
aa ben uzun zamandır bakamıyorum.hasret hamile mi?
aa ben uzun zamandır bakamıyorum.hasret hamile mi?
wışş açıktan vermiş işte ne güzel bizde uğraşıp duruyoz özelden msj at da bilmemnekaydirigubbakcemile3[/]
off çok geçmiş olsun
uff çok geçmiş olsun nimetcim, kötü olmuş
çok sagolun kızlar.NİMET GEÇMİŞ OLSUN CANIM...Allah beterinden saklasın nediyelim:çok üzgünüm:.
walla şımarık olsun hakediyo çocuk, Allahım oyuncu geçinen bi sürü kişiye taş çıkartacak kadar iyi oynuyor o minicik çocuk. o nasıl bakıştır öyle yarabbim, btiyorum o çocuğa 41 kere maşallah
yazık Cemilye de yüklenmeyin zavallım ne yapsın işte, o zamanın koşullarına göre düşünün, o zamanlar boşanmak o kadar da kolay değilmiş
ama Caroline cadısı ve ş.siz adamı öldürsem benim de içim soğumaz hanisempatiksalakcinni
biz bu diziye biraz fena mı kaptırmışız neaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bende iyiyim başlamadım işe oğluş 8 aylık oldu aramızda 2 ay var sen başlamşsın bebiş napıyor
canım benim kızda 2 gün sonra 7 aylık oluyor.iyi 5 buçuk aylıkken 2 dişi çıktı 6.ayında emeklemeye başladı benim canavar.benim kızın çok acelesi var maşallah.eylülde başladım işe benim kıza annem bakıyor o yüzden başladım yoksa bende başlayamazdım herhalde.senin bebiş nasıl canım
Ebuş,
Elle muayenede bişi çıkmayabilir, bi TSH baktır derim yine de...
Hamileyken çıkmaması, sonra çıkmayacağı anlamına gelmiyor.
Benim de hamileyken bütün değerlerim normaldi, doğumdan 3 ay sonra ise hepsi çıldırmıştı.
Sen bilirsin tabi, umarım değildir.
Ebuş geçmiş olsun canım
üfürüm bende doğuştan var o bi şey değil kafana takmana değmez...
kansızlık büyük tehlike bütün bunları sana yapan eminim o dur hakiki pekmez yemelisin... bir de kırmızı et ...ve kan damlası gerekli değerlerin çok düşükse
Bende dikkat etmedim canım beslenme konusunda çok kötüyüm hatta aç yaşıyorum galiba
Ama kan olayına dikkat et duramazsın bir yerde çarpıntıdan atlayasın gelir dışarılara.. Bol pekmez ye.Tekrar geçmiş olsun...
ebuşuuuum hasta mısın bebeğim?? canım yaa inşallah bi sorun çıkmaz ekg'de
Allah'ın izniyle vitaminlerle atlatırsın... dikkat et kendine hastalanıp da üzme bizi
yok bişi ben biliyorum.
daha biraz önce söledim sana yorumumu.
hayırlı haberlerle dön.
sadece merakımdan,olsana birkere salon kadını,görelim.
sonra fabrika ayarlarına dönersin.
hoşbulduk canım:1hug:
geçmişe gidebildiğim kadar gittim atladıklarım için sorry
ebrucum çok geçmiş olsun
aynen cerende elle parça parça bişeyler wermemi çiğneyip yutmayı çok sewiyor.. bnde öyle yapıyorum hele balığa bayılıyor 6,7 hamsi yiyor öyle parça parça tok olduğu haldesempatiksalakcinni
neler olmaz ki süpe olur bnce bi gel bakalım istanbula herşey netlik kazanır canım
hakkında hayırlısı olsun
salam sosis sucuk we kaşarrr bnde sewrdim ama hiç gözüm kesmiyo unuttum tadını:)))
bu akşam istesemmi acapkaydirigubbakcemile3
jale bnce bu konuyu iyice bi araştır derim..
ben emzirmeyi bırakmayacağım sütümü zaten hergün 1 şişe içiyodum hamileykende doğumdan sonrada we hala... etçilim zaten etsiz yemek pek pişmez bizm ewde, balığında tam mewsiindeyiz yeriz bol bol.. witaminde alıyorum demirde...
ben dr un dediği gibi emzirmeye dewam edeceğim zaten en fazla 5,6 ay emer dedi we hiç bir sakıncası yokmuş, o inanış köyde yaşayan eski insanlar çıkarmışlar kadın hem alışıyor tarlada hem emzirior beslenemiyor güçsüz düşer die.. ben zaten bırak desede sanmıyorum bırakmicaktım emzirmeyi kuzum ağlayıp göğsüme ağsını açtıkça dayanamam onu boş çewirmeyi:gitme: neyse ki bir sakınca yokmuş en az 1 yaşına kadar emmiş olacak inşallah:lepi:
ewet bnde kutluyorum ne mutlu türküm diyeneeeeeeturkbayragiturkbayragiturkbayragi
ne güzel biz bugünde yarında full time burdayız çok sıkıldım yaaa bu hamileiğiminde burda geçmesinden aşırı endişeliyim:sinifsinif:
bu topicte zayıflamayla ilgili konuşmaktan sizi men ederimkötükedihüso
ben yaza en az 20 kilo fazlayla gireceğim 10 kilo zaten wardı en az 10da şimdi olur 20((((((( kendimden tiksinir hale gelicem:gitme::çok üzgünüm:
:gitme: boşwer zayıflama böle daha güzelsinkötükedihüso
biri bana şu buluşmanın detaylarını anlatsın hemennnnnnnnnklava:
ne hazırlığı kız bı hayırdır???
görüşemiyoruz burcucum ösledim seni, bayramda ankaraya gidiyomuşsun sanırım:lepi:
ben yüklerdim şinciye bu kadar becerksiz olduğunu bilsemsempatiksalakcinni:roflol:
Babamın vefatından sonra her nekadar hayatı ciddiye almayan ve onunla dalga gecen biri bile olsam şu 1 günlük sıkıntı bütün ömrümden götürmüş gibi oldu..
resmen gözümün içine baka baka kalbinde üfürüm var ..duymamamız greken sesler var ..ritm bozuklugu var..diyen bi aile hekimim...
o bunları bana teeek teek acıklarken en ince ayrıntısına kadar kulagımı ona kapayıp sadece gözümün önünden gecen görüntüler var..genc yaşta kalp hastalıgıyla mücadele eden bi anne..
en önemliside en önemli görüntüde ne biliomusunuz YAGMUR var..
Ve onun annesine ihtiyacı var..
gece uyku nedir bilemedim..dün geceden bu yana yagmur a bakıp sevemiorum..her an elimden kayıp gidecekmiş gibi..hep bugünü hyal ettim..
dr um ne diyecekti diye..
ve bana bu sıkıntı bir gün sadece 1 gün ömrümden götrdü ALLAH IM bunu yaşayanlara büyük güç ve sabır versin..şifa versin..herşey bizim için..
kalp le ilgili şükürler olsun bi sorunum yok..
kas ve adle agrıları asıl sorun..
carpıntılar da dönem dönem normal adet dönemi daha da normal..olay bu..
şu 1 günlük sıkıntımı benle paylaşıp dualarınızla destek olan DOSTLARIM..
SAGOLUN..
Babamın vefatından sonra her nekadar hayatı ciddiye almayan ve onunla dalga gecen biri bile olsam şu 1 günlük sıkıntı bütün ömrümden götürmüş gibi oldu..
resmen gözümün içine baka baka kalbinde üfürüm var ..duymamamız greken sesler var ..ritm bozuklugu var..diyen bi aile hekimim...
o bunları bana teeek teek acıklarken en ince ayrıntısına kadar kulagımı ona kapayıp sadece gözümün önünden gecen görüntüler var..genc yaşta kalp hastalıgıyla mücadele eden bi anne..
gece uyku nedir bilemedim..dün geceden bu yana yagmur a bakıp sevemiorum..her an elimden kayıp gidecekmiş gibi..hep bugünü hyal ettim..
ve bana bu sıkıntı bir gün sadece 1 gün ömrümden götrdü ALLAH IM bunu yaşayanlara büyük güç ve sabır versin..şifa versin..herşey bizim için..
SAGOLUN..
SAGOLUN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?