2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret jale hayırlı olsun.ikinizinde normal doğummuydu.sezeryanda 2 yıl yasak muhabbeti varya

evet canım 30 martta doğum yaptım.sürekli takip ediyordum da okul açıldığından beri çok sık bakamıyorum en son 20 gün önce bakabilmiştim.iş ev çocuk fırsat kalmıyor valla

hasret ve jale canlarım hayırlı olsun ikinizede.Allah hayırlı ve sağlıklı evlat dünyaya getirmeyi nasip etsin

wışş açıktan vermiş işte ne güzel bizde uğraşıp duruyoz özelden msj at da bilmemnekaydirigubbakcemile3[/]

off çok geçmiş olsun

uff çok geçmiş olsun nimetcim, kötü olmuş

NİMET GEÇMİŞ OLSUN CANIM...Allah beterinden saklasın nediyelim:çok üzgünüm:.
çok sagolun kızlar.
adam hala gelmedi yaa akşama gelecem dei eşimde şimdi telefon açtı bu nasıl çatı.
2 yılda akıyo dedi.ben ne yapayım diyo yaparken 10 yıl garanti vermişti oysaki.
ama helal etmiyorum 3.000 tl sadece işcilik almıştı..

bende bayılıyorum bazen oglumlada konuşuyom sende osamn gibim olurmusun diye...
caroline bende sinir oluyorum o.... geldi mekanı gibi yerleşti eve ama ben çocuklardada suç buluyorum..bir defa annelerinin hatırına babalarıyla konuşmadılar.
ne olursa olsun babaya öyle davranılmamalı.!!

bende iyiyim başlamadım işe oğluş 8 aylık oldu aramızda 2 ay var sen başlamşsın bebiş napıyor

canım benim kızda 2 gün sonra 7 aylık oluyor.iyi 5 buçuk aylıkken 2 dişi çıktı 6.ayında emeklemeye başladı benim canavar.benim kızın çok acelesi var maşallah.eylülde başladım işe benim kıza annem bakıyor o yüzden başladım yoksa bende başlayamazdım herhalde.senin bebiş nasıl canım

neyse ben çıkıyorum kızlar.kızı uyuttum birazda kocişimle ilgileneyim.öptüm hepinizi kendinize çok iyi bakın.özledim sizi valla.fırsat buldukça bakarım.

bizimde oğluş iyi dişler çıkıyor devamlı surat dede gibi oluyor sıkıyor yüzünü
dişimiz erken çıktı ama hala emeklemedi ..

Bizde 6 kasımda 7 aylık olcaz ama dişimizde daha çıkmadı emeklemiyoruz da..
Yakında başlar emeklemeye ama şimdi alıştırma yapıyor

kızım iki göösümüde emdi bi temiz bende gece iy uyur rahat ederim die hayal kurarken fırladı kalktı uyumuo asla. emerek uyuyan bi cocuk olaraktan acıkana kadar beklicez sen sabır wer yarebiiimmm!!!

ebuşuuuum hasta mısın bebeğim?? canım yaa inşallah bi sorun çıkmaz ekg'de
Allah'ın izniyle vitaminlerle atlatırsın... dikkat et kendine hastalanıp da üzme bizi

Babamın vefatından sonra her nekadar hayatı ciddiye almayan ve onunla dalga gecen biri bile olsam şu 1 günlük sıkıntı bütün ömrümden götürmüş gibi oldu..
resmen gözümün içine baka baka kalbinde üfürüm var ..duymamamız greken sesler var ..ritm bozuklugu var..diyen bi aile hekimim...
o bunları bana teeek teek acıklarken en ince ayrıntısına kadar kulagımı ona kapayıp sadece gözümün önünden gecen görüntüler var..genc yaşta kalp hastalıgıyla mücadele eden bi anne..
en önemliside en önemli görüntüde ne biliomusunuz YAGMUR var..
Ve onun annesine ihtiyacı var..
gece uyku nedir bilemedim..dün geceden bu yana yagmur a bakıp sevemiorum..her an elimden kayıp gidecekmiş gibi..hep bugünü hyal ettim..
dr um ne diyecekti diye..
ve bana bu sıkıntı bir gün sadece 1 gün ömrümden götrdü ALLAH IM bunu yaşayanlara büyük güç ve sabır versin..şifa versin..herşey bizim için..
kalp le ilgili şükürler olsun bi sorunum yok..
kas ve adle agrıları asıl sorun..
carpıntılar da dönem dönem normal adet dönemi daha da normal..olay bu..
şu 1 günlük sıkıntımı benle paylaşıp dualarınızla destek olan DOSTLARIM..
SAGOLUN..

canım ya daha yeni okudum çoookkk seçmiş olsun yaa bebeğimm dikkat et kendine bundan sonra iyi bakkk canımm ya ben taşınma telaşındayımm daha taşınamadım ev sahibimde kalıyorum elif le çünkü ev sahibim bakıcı ablamız oldu bize ve kızıma iyi bakıyo eşyalar toplandı ama nakliye yüzünden bi gün geç geliyo offf neyse bunlar da geçecek güzel günler gelecekk

sen benim canımsın kıyamam sanaa :teselli:
hep yanındayım , yanındayız ebrucum...
sen uzme ne olur kendını artık, bak tertemız hersey...
seviyorum seni dünürümmmm olumunekankayizsmile

ebrucum çok geçmiş olsun canım.iyi haberlerini bekliyoruz.herşey iyi olacak dualarım seninle.

cnm benim sen bu kadar stres yapmış mıydın?? Elhamdulillah bak herşey tertemiz, insanın asında sağlıklı olduğu her dakika için şükretmesi gerekiyor. tekrardan çok geçmiş olsun bitanem, Rabbim dermansız hastalık vermesin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…