2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şükür girebildim,
öznur meral onu yarın için diyodu ama gerek kalmadı çünkü buluşma olmayacakmış

miralllll bebişimmmm ben geldimmm nasılsınız kızlar CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUNturkbayragi

selam güzelim

la meral degılmıydı herkes 2 de gırsın dıyen kendı yok
yohusam cumartesı gunu ıcınmıydı o

o cumartesi günü içindi ama bu pazar görüşme olmayacağı kesinleşti zaten artık, bayramdan sonrasına kaldı

şükür girebildim,
öznur meral onu yarın için diyodu ama gerek kalmadı çünkü buluşma olmayacakmış

kaydirigubbakcemile5

yapma dokunma...
kim dokunduysa sana ona git!
nerde unuttuysan beni orda kal..!
ezdirmem kendimi sana

bi zamnlar ne dinlerdik şu parçayı yaa bangır bangırrrrr
şimdi maziden başka bişey ifade etmiyor sadece hatırlatıyor bazı şeyleri

2 aydır normal gidiyordu bu ay da öyle olmasını bekledim.Emzirmemde değişiklik yapar haklısın.Gerçi regl olduktan sonra sütümde azalma oldu.Sizdede öyle oldumu?

bende hala hasta olmadım sıkıntım arada ateş basması oluyor
reglin kötümü geçerdi önceden doğumdan sonra değiştimi benim öncedende iyi geçerdişimdi bilemiyorum nasıl oacak
bizimde bazı komşular iyi bende işime gelene gidiyorum onlarda geliyor önce sen adım atmazsan çağırmazsan gelmezler canım biz tanışmak için çağırdık ilk kez bizim evde toplanılmış apt yapılalı 7 sene olmuş ama birlik beraberlik zayıf

regl olsan bi dert olmasan bi dert.bende olmayınca kadın doğumcuma gittim muayene etti ve 21 gün kullanacağım bir ilaç verdi.şükür sıkıntılarım geçecek derken ağrısız ama gergin bir regl dönemi beni karşıladı.doktora gitmemdeki esas neden bir an önce regl olmak değildi.sorunum ne yazıkki başka.2 aydır geçmeyen bir ateş yakamı bırakmadı bir türlü tahliller yapıldı.nerdeyse her ywerime bakıldı ama yok yokk.doğumdan sonra vücut ısınızı hiç ölçtünüzmü kızlar?

Nimetçim geçmiş olsun...Allah kolaylık versin
sagol cnm ALLAH beterinden korusun hepimizi...
cnm yaa..nelerde canlardırmışsın gözünün önünde..
yağmur daha okuyACAK evlenicek torunların olucak..
yok öyle hemen paçayı yırtmak.. çok şükür bişey çıkmamış..
kan ilaçlarını ihmal etme kansızlık gerçekten önemsememeye gelmiyo..
öpüyorum seni seviyorumm yagmuruda..kaydirigubbakcemile3
şu unnadoya hangi alçak bana dawet göndermedi((
hasretbjk_87@mynet hadiiii

ben yoladım cnm.. hade alışveriş yapta para kazanam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dün akşam eşimle birbirimizi yedik resmen yağız yüzünden.üzerime yürüdü..
ben sesimi kestim oturdu yerine yegenim bizdeydi dua etsin ona
bu tiroid beni çok fena sallıyo sinirlerim tavan yaptı birde regl yakındı ondan oldu..
sabah uyandıgımda regl olmuştum.çatıcı geldi çatıda bişey yok tugla su çekmiş sıvayacaz dedi... bizde alışverişe çıktık yegenimle dogum günü vardı..hediye aldım.
sonra ablama gittim eve yeni geldim
şimdi biraz sakinim gibi ama eşimle konuşmuyorum konuşmuyacagım..

Dogumdan sonra benım catlaklar beyazlamıstı.az once bı vesıle ıle baktım tekrar morarmıslar.mor bıldıgımız neden olur kı acaba ? Sızde durumlar nasıl kızlar ?

Dogumdan sonra benım catlaklar beyazlamıstı.az once bı vesıle ıle baktım tekrar morarmıslar.mor bıldıgımız neden olur kı acaba ? Sızde durumlar nasıl kızlar ?

bende de böyle oldu çatlaklar çok tuhaf sempatiksalakcinni

Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın

Çok mutluyum oğlum doğduğundan beri ilk defa bugün 07.50 de kalktı tabii dün gece 23 de uyuyarak ve gece bin kere zırlayarak ama olsun şükürler olsun... adam 4 saat geç yattı ama 1-2 saat fazla uyuyabildi ancak bilmiyorumkismile

ebuşum geçmiş olsun kalple ilgili bir şey çıkmamasına sevindim canım...

günaydınnnnnnnnnn

ata 2 gündür 7:30 da kalkıyor ve anında azmaya başlıyo nasıl bir enerji yarabbim şimdi ancak sakinledi birazdan da uyur bende bugün eşyaları toparlıycam malum yarın sabah yolculuk var :)

Günaydın....
bu hafta çok yoğundu...ne foruma ne facebooka ne maillerime bakabildim....geçmiş okuyamayacağım kadar çok(
kurul toplantısı,veli toplantısı,29 Ekim programı...vs çok yoruldum Nihan da perişan oldu ama sağlığımız keyfimiz yerinde çok şükür...

hepinizi çok özledim...inşallah bir sıkıntı yoktur geçmişte...herkes iyi mi???

ya şu unnado hoşuma gitti son kampanyası güzel bir kombin yaptım Nihan'a almayı düşünüyorum...alışveriş yapana var mıydı bu siteden???

Eki Görüntüle 58766
bunları beğendim...aslında başka şeyler beğendim ama ihtiyaç dahilinde değiller...

Son düzenleme:
günaydın kızlar.....
dünden beri sol kolumda gıcık bi sızlama var.belimden sonra boyun fıtığı mı başladı aceba.çıldırcam valla...

Sen doğum sonrası hiçmi regl olmadın?Ben iki kez oldum ama şimdi hala olmayı bekliyorum.
Komşuluk yok canım eryamanda herkes çalışıyor asansörde birbirimizi görünce konuşuyoruz görüşelim diyoruz o kadar.Herkesi bir anda evine davet edemiyorsun 60 dairelik bir blok.Alttakiler eskiler birbirleriyle görüşüyorlar ama diğerleri uzaktan selamlaşıyor.Bulunduğum kattakileri çağırmayı düşündüm hatta birini çağırdım ama gelmediler.Zaten bir kaç aya taşınacağız nasipse.O yüzden buradan fazla beklentim yok artık...

ben 4. aydan sonra olmaya başladım...hamile olduğumu öğrendiğim günden tam bir yıl sonra sempatiksalakcinni ama sütümde azalma olmadı....çok şükür:Saruboceq:

Canım şu sıralar bir şey oldu bu çocuklara.Uyumuyor ve zar zor uyuyuncada hemen uyanıyor.Örümceğine tekrar bindirmeye başladım şu sıralar.Yürümekten çok hoppala gibi kullanıyor zıplıyor üstünde çok komik....

aynen... Nihan da çok zor uyuyor ve bensiz uyumuyor yanından kalkar kalkmaz ağlıyor...her akşam değil ama hasta olduğundan beri sık sık...halbuki kendi kendine uyurdu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…