- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.681
miralllll bebişimmmm ben geldimmm nasılsınız kızlar CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUNturkbayragi
la meral degılmıydı herkes 2 de gırsın dıyen kendı yok
yohusam cumartesı gunu ıcınmıydı o
şükür girebildim,
öznur meral onu yarın için diyodu ama gerek kalmadı çünkü buluşma olmayacakmış
2 aydır normal gidiyordu bu ay da öyle olmasını bekledim.Emzirmemde değişiklik yapar haklısın.Gerçi regl olduktan sonra sütümde azalma oldu.Sizdede öyle oldumu?
ben daha regl olmadım ki:gitme: gerginlik stres altındyım bir aydır ama ne gelen var ne giden.. doğum sezeryan olmuştu doğum sonrası kanama bile çok az oldu.. dr bir seneye kadar regl olmayabilirsin dedi.. nolucak böyle onu bilmiorum.. ama sütü azaltıyosa bir süre daha katlanırım oğlum için
Sende benim gibi yalnız büyütüyorsan bebişi zorlanman doğal.Bulunduğum semtte komşuluk ilişkisi yok.Ailemle de yakın semtlerde değiliz haliyle yalnız kalıyorum.Özelliklede hasta olduğumda inanılmaz zorlanıyorum.Rabbim yardım ediyor şükürler olsun çocuğumdan eşimden yana şanslıyım... Onlar elinden geldiğince yardımcı oluyorlar....
bende hala hasta olmadım sıkıntım arada ateş basması oluyor
reglin kötümü geçerdi önceden doğumdan sonra değiştimi benim öncedende iyi geçerdişimdi bilemiyorum nasıl oacak
bizimde bazı komşular iyi bende işime gelene gidiyorum onlarda geliyor önce sen adım atmazsan çağırmazsan gelmezler canım biz tanışmak için çağırdık ilk kez bizim evde toplanılmış apt yapılalı 7 sene olmuş ama birlik beraberlik zayıf
sagol cnm ALLAH beterinden korusun hepimizi...Nimetçim geçmiş olsun...Allah kolaylık versin
cnm yaa..nelerde canlardırmışsın gözünün önünde..Babamın vefatından sonra her nekadar hayatı ciddiye almayan ve onunla dalga gecen biri bile olsam şu 1 günlük sıkıntı bütün ömrümden götürmüş gibi oldu..
resmen gözümün içine baka baka kalbinde üfürüm var ..duymamamız greken sesler var ..ritm bozuklugu var..diyen bi aile hekimim...
o bunları bana teeek teek acıklarken en ince ayrıntısına kadar kulagımı ona kapayıp sadece gözümün önünden gecen görüntüler var..genc yaşta kalp hastalıgıyla mücadele eden bi anne..
en önemliside en önemli görüntüde ne biliomusunuz YAGMUR var..
Ve onun annesine ihtiyacı var..
gece uyku nedir bilemedim..dün geceden bu yana yagmur a bakıp sevemiorum..her an elimden kayıp gidecekmiş gibi..hep bugünü hyal ettim..
dr um ne diyecekti diye..
ve bana bu sıkıntı bir gün sadece 1 gün ömrümden götrdü ALLAH IM bunu yaşayanlara büyük güç ve sabır versin..şifa versin..herşey bizim için..
kalp le ilgili şükürler olsun bi sorunum yok..
kas ve adle agrıları asıl sorun..
carpıntılar da dönem dönem normal adet dönemi daha da normal..olay bu..
şu 1 günlük sıkıntımı benle paylaşıp dualarınızla destek olan DOSTLARIM..
SAGOLUN..
şu unnadoya hangi alçak bana dawet göndermedi((
hasretbjk_87@mynet hadiiii
Dogumdan sonra benım catlaklar beyazlamıstı.az once bı vesıle ıle baktım tekrar morarmıslar.mor bıldıgımız neden olur kı acaba ? Sızde durumlar nasıl kızlar ?
bende hala hasta olmadım sıkıntım arada ateş basması oluyor
reglin kötümü geçerdi önceden doğumdan sonra değiştimi benim öncedende iyi geçerdişimdi bilemiyorum nasıl oacak
bizimde bazı komşular iyi bende işime gelene gidiyorum onlarda geliyor önce sen adım atmazsan çağırmazsan gelmezler canım biz tanışmak için çağırdık ilk kez bizim evde toplanılmış apt yapılalı 7 sene olmuş ama birlik beraberlik zayıf
ben de unnado davetiyesi istiyoruuuuuuuuuuummmmmmm
Sen doğum sonrası hiçmi regl olmadın?Ben iki kez oldum ama şimdi hala olmayı bekliyorum.
Komşuluk yok canım eryamanda herkes çalışıyor asansörde birbirimizi görünce konuşuyoruz görüşelim diyoruz o kadar.Herkesi bir anda evine davet edemiyorsun 60 dairelik bir blok.Alttakiler eskiler birbirleriyle görüşüyorlar ama diğerleri uzaktan selamlaşıyor.Bulunduğum kattakileri çağırmayı düşündüm hatta birini çağırdım ama gelmediler.Zaten bir kaç aya taşınacağız nasipse.O yüzden buradan fazla beklentim yok artık...
günaydınnnnnnnnnn
ata 2 gündür 7:30 da kalkıyor ve anında azmaya başlıyo nasıl bir enerji yarabbim şimdi ancak sakinledi birazdan da uyur bende bugün eşyaları toparlıycam malum yarın sabah yolculuk var :)
Canım şu sıralar bir şey oldu bu çocuklara.Uyumuyor ve zar zor uyuyuncada hemen uyanıyor.Örümceğine tekrar bindirmeye başladım şu sıralar.Yürümekten çok hoppala gibi kullanıyor zıplıyor üstünde çok komik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?