2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ufff ya
annem siyah beyaz çift güwercinimizin birini kaçırdı:gitme:
hawalndrmak için çıkarmış bahçeye, melisa şaşkınınıda başına dikmiş bizim safta ani hareket yapınca kuş uçtu gitti((
bekledik o kadar dönmedi we en pahalı çiftlerdi onlar, eş kaldı yalnızmafoldumben
başka birinide karşı apartmanın balkonuna kaçırdı, şimdi gitti almaya(

Son düzenleme:
aaaaaaaaa biri bana seslenmiş burdayım canım

hanı neredesın

cengız delırmesın kıs

Doguahan 15 gunde ne kılo almıs nede boyu uzamıs hatta 60 gram vermıs.bırde gecen durmadıgı ıcın dr boyunu yanlıs olcmus

Doguahan 15 gunde ne kılo almıs nede boyu uzamıs hatta 60 gram vermıs.bırde gecen durmadıgı ıcın dr boyunu yanlıs olcmus

belki kilosunuda durmadığı için yanlış ölçtü....
neyse normal deeğerleri yakaldı ozamn deil mi?
ceryde 9700görünüyo şuan digitalde

slm kızlar bugün çok yoruldum valla malum istanbul yolcusuyum :)
evi toparladım çünkü benden önce eşyalar gelicek nereye ne konacağını ayarladım dolapların içlerini düzenledim yer açtım :)

yarın öğlen 1 de biniyoruz otobüse buarada yer bulamadım başka bütün otobüsler dolu bakalım atayla yolculuk nasıl geçicek
bilgisayarım yanımda olucak yoldan bağlanır bilgi veririm size :)

istanbullular bir ayarlama yapın haftaiçi veya ctesi görüşelim siz programı yapın ben ona uyarım

Yazmayı unuttum hasretcıgım normal deger kılo olarak 1 yasında olan bebek en fazla 10 bucuk kılo olmalıymıs.herseyden ver ama az az.allah korusun ben sısman bı bebek olmasından cok korkuyorum

Yazmayı unuttum hasretcıgım normal deger kılo olarak 1 yasında olan bebek en fazla 10 bucuk kılo olmalıymıs.herseyden ver ama az az.allah korusun ben sısman bı bebek olmasından cok korkuyorum

mrb kızlarr ewime geldim sonunda herkes tatilden tüymüş sanırım bebişlerinizle kocanızla iyi hasret gidermeler

hhasret ewet cery çok hızlı ve fazla gidiyor bi kaç yıl sonrada zayıflatmak için uğraşmazsın inş. çok fazla yüklenme bence. muhabbeliyle bebe bisküvilerine ara werebilirsin mesela..

şimdi wurcam sana bi tanee:mymeka:
ya bana gelmiyo dawet beni istemiyolar galibamafoldumben
bide hasret0587@hotmail.com a göndersenize
bana niye vuruyon kendine vur birtane delüü:))
hot varda mayneti niye veriyon..
amannn hasret kuştan bahsetme bana ..
ben bizimkilerini bilerek salıyordum geriye geliyorlardı sinir oluyordum..
neyseki gittiler ama 2 tanesi tekrar geriye gelmiş..
kızım ilk defa kendi istegiyle göğsümde uyudu...
dünyanın en mutlu anasıyımm:))
opuyorumnanaktan

yağız göysümde olmadan kesinlikle uyumaz..Şeniz

günaydınnnnnnn bu saat alınmasını seviyorum bi saat daha eklenmiş gibi geliyor yaşamıma..
kızım ikinci uykusuna yattı uyanınca kafaltısını edecek. bakalım ne kadar uyicak.
herkesin giresi warsada girmiyor artık haftasonu el etek çekilmiş oluyor cunku siteden. kimse girmedikce girilmedi gitti:)) yarın doluşursunuz artık:)) tatilin son günü. hepinize iyi haftasonlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…