2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende daha regl olmadım ve öyle oturuyorum..aceba doktoruma danışsammı yarın?

kolay gelsin neden kocanın yüzünden
valla işinizin kıymetini bilin evde olmak gerççekten çok zor.

hasret işiniz hayırlı olsun ne yaptınız son kararınız
dükkan satılırsa evinizemi geçiceksiniz...

günaydın eymen dün gece bilmem kaç defa ağlayarak uyandı perişanım :2:
dünden beri ba-ba-ba-ba diyor ve gel gel demiyor ama ellerini kırpıştırıyor çok tatlı
kudurukluktan böyle şeyleri yapmaya geç kalıyor tabi adam...
dün eşim Allah sana sabır versin diyor
kendisi epeydir ilk defa tüm gününü bizimle geçirdi de...

dün balık yemeye gittik
eymen de bir sürü hamsi yedi
hasret cery gibi benim oğlumda ne versem yiyor bir de kilo alsa çiroz oğlum benim

ya dünden beri karnımda bir iki kere kırpışma hissettim hani hamilelikte ilk hareketlerini
hissettiğimiz günler gibi yuhh dedim kendi kendime daha 40 gün önce kan tahlilim normal çıktı hamileysem bile bu kadar büyük olamaz psikolojik heralde

günaydın güzel anneler ..

tatil istemiyorummmm

çok yorgunum tatilde güya dinlenecektik ama plansız ve yorucu oldu yatılı misafir ağırladım ve evi bir türlü temizlemek mümkün olmadı .. selinde saolsun annemde uyuduğu gibi bende hiç uyumadı hergün sabahın köründe dikildi başıma...

dünde eşim annene bırak dışarda biraz başbaşa zaman geçirelim dedi çıktık ama hem geç geldik hem geç uyuduk uykusuzuuummmm ...

uzuuuuuunca bi aradan sonra günaydın ve merhaba kızlaaaar özledim valla burda sizinle muhabbet etmeyi. tatilde çok yoruldum. mert 2. dişini çıkardı ve yeni bir uyku düzeni yaptı kendine. akşam saat 6:30 oa uyuyor artık kendileri tabi sabahın 4ünde kalkıyor. aralarda 4-5 kez kalkmasa hiç sorun değil aslında ama benimde onunla 6buçukta yatmama imkansız herhalde napıcam bilmiyorum:26: belkide daha iyi olur böyle deneyip görücez sizler naaptınız geçmiş yığılmış dağ gibi okuyamam herhalde önemli bi durum yoktur inşallah herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorum

ayy bizimkide gel gel yapıyo çok tatlı oluyolar dimi canım hamile değilsindir herhalde ama olmak istiyosun galiba hayırlısı diyelim ozaman. ben daha hiç regl olmadım normalmi acaba ve göbeğim kaldı öylece abtronix2 zayıflatıcı kemer aldım bugün yarın gelir. göbeğimi eritmek için kullancam inşallah işe yarar kullanan varmı hiç aranızda:26: bi kaç arkadaşım 2-3 cm inceldi onunla, onların tavsiyesi ile aldım inşallah hevesim boşa gitmez

Günaydıııın, şükür kavuşturana :)))

3 gün su gibi aktı geçti, hiç birşey anlamadım. Hele son gün şu saatleri geri alma saçmalığını yine yaptılar ya, benim kuzunun bütün düzeni bozuldu. İki sabahtır 6'da kalkıyor, 7'de kahvaltı etmek istiyor. Dün akşam 19.0'da uykusu geldi, 20'de uyudu, sonra kaç kere uyandı sayamadım. İnşallah yeni saatlere uyum sağlar, böyle devam ederse fena...

Cuma ve cumartesi günleri misafirim vardı, yoruldum. Ben çocuğumla zaman geçirecem diye tatili iple çekiyorum ama sevenlerimiz (!) fırsat vermiyorlar sağolsunlar... Yine de çok güzeldi, 3 gün koyun koyuna olmak

Kuzum memmmmeee, mammmaaaa, daaa daaa daaa diye bağırıp duruyor 3 gündür, pek tatlı oldu. Fakat yemek yedirmek marifete dönüştü, karnı aç ama her uzattığım kaşığa tokat atıyor, kaçırabilirsem ne ala, kaçıramazsam, çorbalar yoğurtlar başından aşağı iniveriyor. Şimdi kitap veriyorum eline, onunla oyalanıyor, o arada yediriyorum. Sanırım oyun oynama, kudurmak dururken, yemek yemeyi vakit kaybı olarak görüyor bıdık...

Şebnem bu hafta burdaymış, sevindim. Hafta içi ya da cumartesi buluşalım demiş. Hafta içi buluşursanız, buluştuğunuz yere bomba ihbarı yapar, keyfinizi sabote ederim Gerçi çarşambaya izin alma ihtimalim var, günün devamında bilgi veririrm konu hakkında...

afiyet bal şeker olsun eymen paşaya yediği hamsiler.. ,

gülsanın yorumuna katılıyorum sanırım hamile olasın var sende özledin ben gibi o kıpırtıları ... valla ben çok istiyorum yeniden hamile kalmayı nedense delimiyim neyim :44:

canım düzenli dene bakalım inşallah işe yarar ben hiç bi yararını görememiştim ama ben taaa 5 yıl önce almıştım şimdi daha gelişti onlar...

mertin incileri hayırlı olsun bıdığıma... kurduğu uyku düzeni sana pek hayırlı olmayacak sanırım ...

2.diş hayırlı olsun...
bizim beşinci diş çok inatçı gelmiyor bir türlü
bizde öyle abuk subuk bir uyku uyuyoruz canım ya çok zor

ben de hala regli olmadım bir göbek var ki çatlak patlak içinde
abtronix2 bendede var ben bi 10 gün kullandım biraz etki ediyor ama sonradan
ya hamile kalırsam bilmeden zarar veririm korkusuyla bıraktım adet olamamak çok kötü

sağ ol canım
ya aslında çok da özlemedim hele eymenle ikinci çocuğu düşünmek
ama ikisi bir arada büyüsün istiyorum ben öyle çok ara vermeyi düşünmüyorum
gelirse de kabulümdür...

Yine çok uzun yazmışım, Meral okumayacak şimdi

ben okudum
Doruk kuzuma maşallah erken konuşacak belli annesi...

Çalışanlar için tatiller yorucu oluyor gerçekten yaw, misafirler zevk alıyorlar tatilde gelmekten...

Ooo yeni inciler gelmiş, hayırlı olsun :) Uyku düzeni saat değişikliğinden şaşmış olabilir Gülşan, eskiye döner umarım...

Sağol Pınarcım, çok tatlı oluyor yaw, evin içinde çığlıklarının yankılanması :)

Eymen'ime de maaşallah, takip ediyorum marifetlerini :)

arkadaşlar bayram geliyor planlarınız nedir ?

bizde durum çok fena eşimin ailesi almanyada burada akrabası fazla yok ... benim ailemde ankaraya gidiyorlar onlarla geçen bayram gittik ankaraya bu bayram tekrar bende isemiyorum ... yani bayramda el öpecek büyüğümüz bile yok ... sizlerde fazla olanlardan bize transfer mi etseniz acaba :):)

ya güzel ve uygun fiyatlı bir tatil paketi bakıyoruz şimdi ??

Ne güzel işte, daha ne istiyorsun, çocukla kapı kapı dolaşacağınıza, gidin keyfinize bakın... Bizde bolca var ama ben gitmiyorum mümkün mertebe, çok sıkılıyorum, herkes bebek bakım dersi veriyor, cinim çıkıyor.

Tatil paketi dersen, havalar soğudu, o bütçeyi gelecek yaza ayırıp, çılgın bir tatil yapmak istiyorum ben

Sağol Pınarcım, çok tatlı oluyor yaw, evin içinde çığlıklarının yankılanması :)

Eymen'ime de maaşallah, takip ediyorum marifetlerini :)

sen de sağ ol canım

biz el öpeceğiz bol bol zaten eşim bayram süresince tatil sadece

Son düzenleme:
Pınarcım, özel olmazsa, eşin ne iş yapıyor? Çok çalışıyor adamcağız, ne zaman bahsetsen hep işte, merak ettim valla...

Pınarcım, özel olmazsa, eşin ne iş yapıyor? Çok çalışıyor adamcağız, ne zaman bahsetsen hep işte, merak ettim valla...

yok canım ya ne özeli
Kapalı çarşıda kuyumcuda çalışıyor eşim
yani kapalı çarşı ne zaman açık o da işte
bir pazar günleri evde
birde kurban ve ramazan bayramında
senelik iznide bir hafta
çok paragöz patronları

Son düzenleme:

sende normal doğum yaptın o zaman .. ben sezryan olduğum için mecburi ara veriyorum yoksa bende isterdim ikinciyi birlikte büyüsünelr eşim saolsun yardımcıdır bana annemde var çok yaşlanmadan ikisine bir bakardık :)

Çalışanlar için tatiller yorucu oluyor gerçekten yaw, misafirler zevk alıyorlar tatilde gelmekten...
:)[/COLOR]

mevlam eksik etmesin ama düşünüyorum da kendime artık hiç zaman ayıramıyorum .. haftasonu eşim gitti kuaförüne bir geldi süper olmuş kendi halime baktım elimde ütü durmadan ütüt yapıyorum üstüme baktım az önce de seline yemek yedirmişim elbiselerim batmış... çok şükür halimi anladıda dışarı çıkardı beni ama hemen bir bakıma girmem şart adam eldn gidecek yoksa :):)

yok yaaa ben de normalden dönme sezeryanım

ama benim ablam oldu bir buçuk sene ara ile bi şey olmuyor...

biz el öpeceğiz bol bol zaten eşim bayram süresince tatil sadece

çılgın derken

valla bende istemem öyle kapı kapı dolaşmayı ama bayram namazından sonra da hani insan bi aile emrasimi sitiyor ben alıştım eşim saolsun bayramalrımı hep ailemin yanında geçirmemei sağladı şimdi garip gelecek :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…