- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.761
selam
3 günlük rezil bir tatilin hayırlısıyla sonuna geliyoruz, bu tatilde bir kez daha çok beceriksiz bir kocam olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım, üstelik bencil ama bunun farkında bile değil, bir posta yatılı bir posta da yemekli misafir ağırladım, işe gitsem de dinlensem modundayım ama perşembe denetimim var, ortağım olacak yakın arkadaşım kendisine gelen iş teklifine okey dediği için şirket açma durumum da yattı, yağmurdan yatak odamı gerzek kocam yüzünden su bastı, Kerem vızır vızır sinek gibi tepemde, ay daha anlatayım mı
ya bende daha regl olmadım ve öyle oturuyorum..aceba doktoruma danışsammı yarın?
günaydın eymen dün gece bilmem kaç defa ağlayarak uyandı perişanım :2:
dünden beri ba-ba-ba-ba diyor ve gel gel demiyor ama ellerini kırpıştırıyor çok tatlı
kudurukluktan böyle şeyleri yapmaya geç kalıyor tabi adam...
dün eşim Allah sana sabır versin diyor
kendisi epeydir ilk defa tüm gününü bizimle geçirdi de...
dün balık yemeye gittik
eymen de bir sürü hamsi yedi
hasret cery gibi benim oğlumda ne versem yiyor bir de kilo alsa çiroz oğlum benim
ya dünden beri karnımda bir iki kere kırpışma hissettim hani hamilelikte ilk hareketlerini
hissettiğimiz günler gibi yuhh dedim kendi kendime daha 40 gün önce kan tahlilim normal çıktı hamileysem bile bu kadar büyük olamaz psikolojik heralde
günaydın eymen dün gece bilmem kaç defa ağlayarak uyandı perişanım :2:
dünden beri ba-ba-ba-ba diyor ve gel gel demiyor ama ellerini kırpıştırıyor çok tatlı
kudurukluktan böyle şeyleri yapmaya geç kalıyor tabi adam...
dün eşim Allah sana sabır versin diyor
kendisi epeydir ilk defa tüm gününü bizimle geçirdi de...
dün balık yemeye gittik
eymen de bir sürü hamsi yedi
hasret cery gibi benim oğlumda ne versem yiyor bir de kilo alsa çiroz oğlum benim
ya dünden beri karnımda bir iki kere kırpışma hissettim hani hamilelikte ilk hareketlerini
hissettiğimiz günler gibi yuhh dedim kendi kendime daha 40 gün önce kan tahlilim normal çıktı hamileysem bile bu kadar büyük olamaz psikolojik heralde
uzuuuuuunca bi aradan sonra günaydın ve merhaba kızlaaaarözledim valla burda sizinle muhabbet etmeyi. tatilde çok yoruldum. mert 2. dişini çıkardı ve yeni bir uyku düzeni yaptı kendine. akşam saat 6:30 oa uyuyor artık kendileri tabi sabahın 4ünde kalkıyor. aralarda 4-5 kez kalkmasa hiç sorun değil aslında ama benimde onunla 6buçukta yatmama imkansız herhalde napıcam bilmiyorum:26: belkide daha iyi olur böyle deneyip görücez sizler naaptınız geçmiş yığılmış dağ gibi okuyamam herhalde önemli bi durum yoktur inşallah herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorum
ayy bizimkide gel gel yapıyo çok tatlı oluyolar dimicanım hamile değilsindir herhalde ama olmak istiyosun galiba hayırlısı diyelim ozaman. ben daha hiç regl olmadım normalmi acaba ve göbeğim kaldı öylece abtronix2 zayıflatıcı kemer aldım bugün yarın gelir. göbeğimi eritmek için kullancam inşallah işe yarar kullanan varmı hiç aranızda:26: bi kaç arkadaşım 2-3 cm inceldi onunla, onların tavsiyesi ile aldım inşallah hevesim boşa gitmez
uzuuuuuunca bi aradan sonra günaydın ve merhaba kızlaaaarözledim valla burda sizinle muhabbet etmeyi. tatilde çok yoruldum. mert 2. dişini çıkardı ve yeni bir uyku düzeni yaptı kendine. akşam saat 6:30 oa uyuyor artık kendileri tabi sabahın 4ünde kalkıyor. aralarda 4-5 kez kalkmasa hiç sorun değil aslında ama benimde onunla 6buçukta yatmama imkansız herhalde napıcam bilmiyorum:26: belkide daha iyi olur böyle deneyip görücez sizler naaptınız geçmiş yığılmış dağ gibi okuyamam herhalde önemli bi durum yoktur inşallah herkes iyidir umarım hepinizi öpüyorum
ayy bizimkide gel gel yapıyo çok tatlı oluyolar dimicanım hamile değilsindir herhalde ama olmak istiyosun galiba hayırlısı diyelim ozaman. ben daha hiç regl olmadım normalmi acaba ve göbeğim kaldı öylece abtronix2 zayıflatıcı kemer aldım bugün yarın gelir. göbeğimi eritmek için kullancam inşallah işe yarar kullanan varmı hiç aranızda:26: bi kaç arkadaşım 2-3 cm inceldi onunla, onların tavsiyesi ile aldım inşallah hevesim boşa gitmez
afiyet bal şeker olsun eymen paşaya yediği hamsiler.. ,
gülsanın yorumuna katılıyorum sanırım hamile olasın var sende özledin ben gibi o kıpırtıları ... valla ben çok istiyorum yeniden hamile kalmayı nedense delimiyim neyim :44:
Yine çok uzun yazmışım, Meral okumayacak şimdi
günaydın güzel anneler ..
tatil istemiyorummmm
çok yorgunum tatilde güya dinlenecektik ama plansız ve yorucu oldu yatılı misafir ağırladım ve evi bir türlü temizlemek mümkün olmadı .. selinde saolsun annemde uyuduğu gibi bende hiç uyumadı hergün sabahın köründe dikildi başıma...
dünde eşim annene bırak dışarda biraz başbaşa zaman geçirelim dedi çıktık ama hem geç geldik hem geç uyuduk uykusuzuuummmm ...
2.diş hayırlı olsun...
bizim beşinci diş çok inatçı gelmiyor bir türlü
bizde öyle abuk subuk bir uyku uyuyoruz canım ya çok zor
ben de hala regli olmadım bir göbek var ki çatlak patlak içinde
abtronix2 bendede var ben bi 10 gün kullandım biraz etki ediyor ama sonradan
ya hamile kalırsam bilmeden zarar veririm korkusuyla bıraktım adet olamamak çok kötü
sağ ol canım
ya aslında çok da özlemedim hele eymenle ikinci çocuğu düşünmek
ama ikisi bir arada büyüsün istiyorum ben öyle çok ara vermeyi düşünmüyorum
gelirse de kabulümdür...
ben okudum
Doruk kuzuma maşallah erken konuşacak belli annesi...
arkadaşlar bayram geliyor planlarınız nedir ?
bizde durum çok fena eşimin ailesi almanyada burada akrabası fazla yok ... benim ailemde ankaraya gidiyorlar onlarla geçen bayram gittik ankaraya bu bayram tekrar bende isemiyorum ... yani bayramda el öpecek büyüğümüz bile yok ... sizlerde fazla olanlardan bize transfer mi etseniz acaba :):)
ya güzel ve uygun fiyatlı bir tatil paketi bakıyoruz şimdi ??
Sağol Pınarcım, çok tatlı oluyor yaw, evin içinde çığlıklarının yankılanması :)
Eymen'ime de maaşallah, takip ediyorum marifetlerini :)
arkadaşlar bayram geliyor planlarınız nedir ?
bizde durum çok fena eşimin ailesi almanyada burada akrabası fazla yok ... benim ailemde ankaraya gidiyorlar onlarla geçen bayram gittik ankaraya bu bayram tekrar bende isemiyorum ... yani bayramda el öpecek büyüğümüz bile yok ... sizlerde fazla olanlardan bize transfer mi etseniz acaba :):)
ya güzel ve uygun fiyatlı bir tatil paketi bakıyoruz şimdi ??
Pınarcım, özel olmazsa, eşin ne iş yapıyor? Çok çalışıyor adamcağız, ne zaman bahsetsen hep işte, merak ettim valla...
sağ ol canım
ya aslında çok da özlemedim hele eymenle ikinci çocuğu düşünmek
ama ikisi bir arada büyüsün istiyorum ben öyle çok ara vermeyi düşünmüyorum
gelirse de kabulümdür...
Çalışanlar için tatiller yorucu oluyor gerçekten yaw, misafirler zevk alıyorlar tatilde gelmekten...
:)[/COLOR]
sende normal doğum yaptın o zaman .. ben sezryan olduğum için mecburi ara veriyorum yoksa bende isterdim ikinciyi birlikte büyüsünelr eşim saolsun yardımcıdır bana annemde var çok yaşlanmadan ikisine bir bakardık :)
:):)
biz el öpeceğiz bol bol zaten eşim bayram süresince tatil sadece
Ne güzel işte, daha ne istiyorsun, çocukla kapı kapı dolaşacağınıza, gidin keyfinize bakın... Bizde bolca var ama ben gitmiyorum mümkün mertebe, çok sıkılıyorum, herkes bebek bakım dersi veriyor, cinim çıkıyor.
Tatil paketi dersen, havalar soğudu, o bütçeyi gelecek yaza ayırıp, çılgın bir tatil yapmak istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?