- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.741
günaydınnnnnnn bu saat alınmasını seviyorum bi saat daha eklenmiş gibi geliyor yaşamıma..
kızım ikinci uykusuna yattı uyanınca kafaltısını edecek. bakalım ne kadar uyicak.
herkesin giresi warsada girmiyor artık haftasonu el etek çekilmiş oluyor cunku siteden. kimse girmedikce girilmedi gitti:)) yarın doluşursunuz artık:)) tatilin son günü. hepinize iyi haftasonlarııı
Mirallllllllll nasılsınnn?
benim kızım geceyi bana zindan etti toplamda 4 saat uyku ya uyudum ya uyumadım...
01,30da uyudu zaten ve 3,30dan itibaren sürekli mızmızlandı we 6ya doğru kesin uyanışını yaptı:sm_confused: allahtan annemler bizdeydi götürdüm onun yanına bıraktım mama hazırladım altına kaka yapmış onu aldım falan 7de yatağa geldim saatler 1 saat geri alınmış haberimiz yok.. 9da kocam uyandı dükkanda zır zır telefon sesleri gelio tabi pazar pazar millet su isteyesi tutmuş-tatlicadiarzu- 9,30da sinir we hışımla çıktım yataktankafamçokkarıştı
üst sağdaki dişi geliyor şişmiş iyice bu sebepten 2 gecedir böyleyiz...
bn korkmuyorum şimdi 1 kilo fazla olsa bile gidecek biliyorum ki... aşırı kilodan korkarım normalden 2 kilo fazla olmuş warsın olsun sadece güzellik katarYazmayı unuttum hasretcıgım normal deger kılo olarak 1 yasında olan bebek en fazla 10 bucuk kılo olmalıymıs.herseyden ver ama az az.allah korusun ben sısman bı bebek olmasından cok korkuyorum
mrb kızlarr ewime geldim sonunda herkes tatilden tüymüş sanırım bebişlerinizle kocanızla iyi hasret gidermeler
hhasret ewet cery çok hızlı ve fazla gidiyor bi kaç yıl sonrada zayıflatmak için uğraşmazsın inş. çok fazla yüklenme bence. muhabbeliyle bebe bisküvilerine ara werebilirsin mesela..
geçmiş olsun Hasret, alttakilerin ikisi de çıktı mı ki?
yok tatlım yaaa sadece 1tanesi çıktı alttakilerin.. neden böyle düzensiz çıkıyo ki( şimdide üst ortadakilerden biri değil onun sağındaki çıkıyor ne dişi diolar ona azı mıCADIARZU
d flor kullanıyo mu herkes
annem kolay diş çıkarır diyo gerçekten öyle mi?
Allah allah belki de size öyle gelmiştir. belki bişeyi ısırırken incitmiştir damağını da ondan size şiş gibi geliyodur. madem alttan çıktı ilki ikincisi de yanından gelir diye biliyorum
azı dişleri en arkadaki çiğneme görevi gören dişler cnm senin söylediğin yan kesici oluyo. şu linke baksana, hem dişleri gösteriyo hem de ortalama hangi aylarda çıkacağını falan
http://ezgidora.eremdora.com/images/disler/disler1.jpg için Google Görsel Sonuçları
Allah allah belki de size öyle gelmiştir. belki bişeyi ısırırken incitmiştir damağını da ondan size şiş gibi geliyodur. madem alttan çıktı ilki ikincisi de yanından gelir diye biliyorum
azı dişleri en arkadaki çiğneme görevi gören dişler cnm senin söylediğin yan kesici oluyo. şu linke baksana, hem dişleri gösteriyo hem de ortalama hangi aylarda çıkacağını falan
http://ezgidora.eremdora.com/images/disler/disler1.jpg için Google Görsel Sonuçları
anne bebek alışweriş sitesi canım..selam kızlar.nasılsınız.
ya bu unnoda.com nedir.bana bilgi verir misiniz?geçmişe pek bakamıyorum.
şuraya bak bee amma pazar keyfiniz warmış heeeeee
dükkana bakmaya biri geldi yine 1 saat durdu baya irdeledi, şimdi cengizin cafeye gittiler allahım inşallah diorum inşallah...
bu arada kocam yeni bir iş sahasına daha girdi arkadaşlar
beşiktaş çarşıya awize lamba falan tezgahı açıyor:))) başındada kardeşgillerinden biri duruyor... ordan da bi para kaynağımız oldu yanicengize göre süpppperrr bi para bırakıcakmış
değişik mozaik cam lambalar
selam
3 günlük rezil bir tatilin hayırlısıyla sonuna geliyoruz, bu tatilde bir kez daha çok beceriksiz bir kocam olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım, üstelik bencil ama bunun farkında bile değil, bir posta yatılı bir posta da yemekli misafir ağırladım, işe gitsem de dinlensem modundayım ama perşembe denetimim var, ortağım olacak yakın arkadaşım kendisine gelen iş teklifine okey dediği için şirket açma durumum da yattı, yağmurdan yatak odamı gerzek kocam yüzünden su bastı, Kerem vızır vızır sinek gibi tepemde, ay daha anlatayım mı
cok fenayımmmmm.2 ay önce adet olmaya basladım ama az az geldi ve kesilmedi ara kanama gibi dr a gittim rahim içi cok kalınlasmıs onu atmamıs lasım die ilac verdi emziren annelerde kullanırmıs .neyse ilaç bitti bir kanama basladı bende ped yetiştiiremiyorumbacaklarım tutmuyor artık(((((((((( sezeryanda bile bu kadar kan gitmemiştir benden
cok fenayımmmmm.2 ay önce adet olmaya basladım ama az az geldi ve kesilmedi ara kanama gibi dr a gittim rahim içi cok kalınlasmıs onu atmamıs lasım die ilac verdi emziren annelerde kullanırmıs .neyse ilaç bitti bir kanama basladı bende ped yetiştiiremiyorumbacaklarım tutmuyor artık(((((((((( sezeryanda bile bu kadar kan gitmemiştir benden
nolcek şimdi yaa geçmiş olsuncok fenayımmmmm.2 ay önce adet olmaya basladım ama az az geldi ve kesilmedi ara kanama gibi dr a gittim rahim içi cok kalınlasmıs onu atmamıs lasım die ilac verdi emziren annelerde kullanırmıs .neyse ilaç bitti bir kanama basladı bende ped yetiştiiremiyorumbacaklarım tutmuyor artık(((((((((( sezeryanda bile bu kadar kan gitmemiştir benden
inşallah canım sağolasın:13:sorma ya çok üzüldüm bende duyunca patlamaya...eylemsizliğin son gününde...
hadi hayırlı olsun tezgahınız.. bol kazançlar olsun..
ah canım ya baya yorulmuşsun.gerçekten ben de okulda dinleniyormuşum.evde iş bitmiyo..
geçmiş olsun canım ya...çok halsiz bırakır insanı ya..
Egecim aynı durum bende de var.Benim ilacın bitmesine de 2-3 tablet kaldı ve büyük bir ihtimal benim de çok kanamam olur.Sen bu durumu dr. ile paylaştın mı?
Hasretçim yeni işiniz hayırlı olsun.İnşallah şu dükkan bir an önce satılırda hiç değilse bu hamileleiğinde bir nebze rahat edersin.
selam kızlar.nasılsınız.
ya bu unnoda.com nedir.bana bilgi verir misiniz?geçmişe pek bakamıyorum.
selam
3 günlük rezil bir tatilin hayırlısıyla sonuna geliyoruz, bu tatilde bir kez daha çok beceriksiz bir kocam olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım, üstelik bencil ama bunun farkında bile değil, bir posta yatılı bir posta da yemekli misafir ağırladım, işe gitsem de dinlensem modundayım ama perşembe denetimim var, ortağım olacak yakın arkadaşım kendisine gelen iş teklifine okey dediği için şirket açma durumum da yattı, yağmurdan yatak odamı gerzek kocam yüzünden su bastı, Kerem vızır vızır sinek gibi tepemde, ay daha anlatayım mı
Bugunde zayıflama ıle ılgılı arastırmalarım devam ettı kızlar
fena takmıs durumdayım.sırkelı su bıle ıctım.kucuk gorumcem delırdın mı sen mıde asıdını arttıracaksın 1 2 damla yeter dedı.neyse onunla beraber fıtoterapıst e gıdecegız bu hafta .bakalım o ne dıyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?