2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızım geceyi bana zindan etti toplamda 4 saat uyku ya uyudum ya uyumadım...
01,30da uyudu zaten ve 3,30dan itibaren sürekli mızmızlandı we 6ya doğru kesin uyanışını yaptı:sm_confused: allahtan annemler bizdeydi götürdüm onun yanına bıraktım mama hazırladım altına kaka yapmış onu aldım falan 7de yatağa geldim saatler 1 saat geri alınmış haberimiz yok.. 9da kocam uyandı dükkanda zır zır telefon sesleri gelio tabi pazar pazar millet su isteyesi tutmuş-tatlicadiarzu- 9,30da sinir we hışımla çıktım yataktankafamçokkarıştı

üst sağdaki dişi geliyor şişmiş iyice bu sebepten 2 gecedir böyleyiz...

geçmiş olsun Hasret, alttakilerin ikisi de çıktı mı ki?

Son düzenleme:
Yazmayı unuttum hasretcıgım normal deger kılo olarak 1 yasında olan bebek en fazla 10 bucuk kılo olmalıymıs.herseyden ver ama az az.allah korusun ben sısman bı bebek olmasından cok korkuyorum
bn korkmuyorum şimdi 1 kilo fazla olsa bile gidecek biliyorum ki... aşırı kilodan korkarım normalden 2 kilo fazla olmuş warsın olsun sadece güzellik katar

zayıflatmak için uğraşmak mı..... şuan 1,2 kio fazla olsa neyine uğraşayımki çocuk bu bugün alsa 3ay sonra werecek.. yani bi 6,7 kilo fazla olursa uğraşabilirim ama zararı (yok ise) olmayan kiloyu eritmek için uğraşmam tabii

geçmiş olsun Hasret, alttakilerin ikisi de çıktı mı ki?

yok tatlım yaaa sadece 1tanesi çıktı alttakilerin.. neden böyle düzensiz çıkıyo ki( şimdide üst ortadakilerden biri değil onun sağındaki çıkıyor ne dişi diolar ona azı mıCADIARZU
d flor kullanıyo mu herkes
annem kolay diş çıkarır diyo gerçekten öyle mi?

Allah allah belki de size öyle gelmiştir. belki bişeyi ısırırken incitmiştir damağını da ondan size şiş gibi geliyodur. madem alttan çıktı ilki ikincisi de yanından gelir diye biliyorum
azı dişleri en arkadaki çiğneme görevi gören dişler cnm senin söylediğin yan kesici oluyo. şu linke baksana, hem dişleri gösteriyo hem de ortalama hangi aylarda çıkacağını falan

http://ezgidora.eremdora.com/images/disler/disler1.jpg için Google Görsel Sonuçları

bilmiyorum parmağımla kontrolde ettim sertlik war diş dayanmış damağa sanırımbilmiyorumkismile aynen üstte bize göre sol 2 numara çıkıyo...
ayrıca köpek dişleride şişmiş üst kesicilerde şişmiş ortadakiler anlamadım walla peşpeşe hepsini çıkaracak sanırım we bu arada olan bana olacakeyvahedigeldismile

selam kızlar.nasılsınız.
ya bu unnoda.com nedir.bana bilgi verir misiniz?geçmişe pek bakamıyorum.
anne bebek alışweriş sitesi canım..

taximde patlama olmuş sabah 10,30da canlı bomba çewik kuwwetin orda patlatmış kendini:uhm:
bi insan nasıl kendini feda edebilir ki yaa ne için kendini canlı canlı parçalatır:1no2:

şuraya bak bee amma pazar keyfiniz warmış heeeeee
dükkana bakmaya biri geldi yine 1 saat durdu baya irdeledi, şimdi cengizin cafeye gittiler allahım inşallah diorum inşallah...

bu arada kocam yeni bir iş sahasına daha girdi arkadaşlar
beşiktaş çarşıya awize lamba falan tezgahı açıyor:))) başındada kardeşgillerinden biri duruyor... ordan da bi para kaynağımız oldu yani cengize göre süpppperrr bi para bırakıcakmış
değişik mozaik cam lambalar

selam
3 günlük rezil bir tatilin hayırlısıyla sonuna geliyoruz, bu tatilde bir kez daha çok beceriksiz bir kocam olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım, üstelik bencil ama bunun farkında bile değil, bir posta yatılı bir posta da yemekli misafir ağırladım, işe gitsem de dinlensem modundayım ama perşembe denetimim var, ortağım olacak yakın arkadaşım kendisine gelen iş teklifine okey dediği için şirket açma durumum da yattı, yağmurdan yatak odamı gerzek kocam yüzünden su bastı, Kerem vızır vızır sinek gibi tepemde, ay daha anlatayım mı

cok fenayımmmmm.2 ay önce adet olmaya basladım ama az az geldi ve kesilmedi ara kanama gibi dr a gittim rahim içi cok kalınlasmıs onu atmamıs lasım die ilac verdi emziren annelerde kullanırmıs .neyse ilaç bitti bir kanama basladı bende ped yetiştiiremiyorumbacaklarım tutmuyor artık (((((((((( sezeryanda bile bu kadar kan gitmemiştir benden

sorma ya çok üzüldüm bende duyunca patlamaya...eylemsizliğin son gününde...

hadi hayırlı olsun tezgahınız.. bol kazançlar olsun..

ah canım ya baya yorulmuşsun.gerçekten ben de okulda dinleniyormuşum.evde iş bitmiyo..

geçmiş olsun canım ya...çok halsiz bırakır insanı ya..

Egecim aynı durum bende de var.Benim ilacın bitmesine de 2-3 tablet kaldı ve büyük bir ihtimal benim de çok kanamam olur.Sen bu durumu dr. ile paylaştın mı?

Hasretçim yeni işiniz hayırlı olsun.İnşallah şu dükkan bir an önce satılırda hiç değilse bu hamileleiğinde bir nebze rahat edersin.

nolcek şimdi yaa geçmiş olsun
ne kadar sürecek bu böyle

inşallah canım sağolasın:13:

sağol canım inşalllah, cengizinde temennisi oymuş beni ewime geçirmek artık

Bugunde zayıflama ıle ılgılı arastırmalarım devam ettı kızlar
fena takmıs durumdayım.sırkelı su bıle ıctım.kucuk gorumcem delırdın mı sen mıde asıdını arttıracaksın 1 2 damla yeter dedı.neyse onunla beraber fıtoterapıst e gıdecegız bu hafta .bakalım o ne dıyecek

selam kızlar.nasılsınız.
ya bu unnoda.com nedir.bana bilgi verir misiniz?geçmişe pek bakamıyorum.

o kadar bahsedildi ki sırf meraktan üye oldum ben de ve hiçbir avantaj göremedim, niye bi anda bu kadar popüler olduğuna da anlam veremedim.ç sanırım pazarlama stratejileri iyi. güya ancak referans ile üye olunuyo falan yaa insanların ilgisini çekiyor. ben direkt üye oldum oysa ki hiç davete falan gerek yok

yaa size diyoruz ev hayatı hiç te güzel değil diye, çalışanlar kıymetini bilin bence. kolay gelsin cnm

geçmiş olsun cnm. ben doğum sonrası hiç kontrole gitmedim ama daha hamileleikte söylemişti rahm duvarında kalınlaşma olduğunu:26:

ufff bu kadar takıntı haline getirme Öznur. cidden şu sirkeli su için zararlı diyolar haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…