- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.781
yok yaaa ben de normalden dönme sezeryanım
ama benim ablam oldu bir buçuk sene ara ile bi şey olmuyor...
Şu an tek başıma bir spa merkezine gidip masaj yaptırmak ve sonra duş alıp tüm gün uyumak istiyorum, ama sanırım bunu ancak seneler sonra yapabilirim...
Günaydın
Sanırım sinirden ve yorgunluktan her yanım ağrıyor, Kerem 1 dk bile yanında durmazsan basıyor yaygarayı, aynı anda hem ağlayıp hem gülebiliyor, resmen cinlerimi tepeme çıkardı, olana bitene eşime Kerem e o kadar dişlerimi sıktım ki şu 3 günde çenem ağrıyor şu an, sabah uyandığımda bile dişlerimi sıktığımı farkettim, hiç iyi hissetmiyorum kendimi...
Bayramda bizim de burada gidecek büyüğümüz yok, belki sadece annemlere İstanbula gidip döneriz, 9 gün evde eşim ve Kerem le çıldırırım kesin.
nasıl ama benim doktorum en az 2 yıl ara ver dedi ... evet hamile kalıp mecbur doğranalr var ama sağlıklı olanı 2-3 yıl ara vermekmiş hani yaraların iyiyleşmesi açısından vucut kendini toparlar..
ammmaaaannnnn benim zilli gelemk bilmedi mecburi sezery<na döndüm üztelik suni sancı bile yedim lavman bile yapılmıştı .... sancı içinde kıvranıyordum sezeryan masasına yattığımda ... kısmet işte...
Günaydın İyi Haftalar Canlarım benim
3 gün nasıl geçti anlatamam yorgunum haftasonu kayınvalide bizdeydi mutfaktan çıkmaz olduk ikimizde ablam Hilal'in başına biz mutfakta oğluşuna güzel güzel yemekler yaptı annesine dolmalar börekler sipariş etti beraberce yaptık....
Kızım maşallah yerinde durmuyor kıpır kıpır TUTMAYIN BENİ yürümek istiyorum der gibi kollarından tutup yürüyoruz....
Cumartesi gecesi gece 3 e kadar eşimle konuştuk ilişkimiz hakkında eski günleri arar olduğumu 2 aydan beri asabi şekilde eve döndüğünü ve bana karşı tavırlarını beğenmediğimi söyledim..Oda benim için eskisi gibi evle ilgilenmediğimden bahsediyor saçma sapan olaylara takmış Annesi gibi eline meyvasını vereceğimi bekliyor sanırım ....
Durup dururken ağladım içim acıyor dedim sen bana karşı böyle değildir diyip durdum ...Aşk ve sevgi hala devam etse de işleri yüzünden eve de geldiğinden artık dinlenmek istediğini ama kendisi bilgisayar başına geçip saatlerce konuşmadığımızı söyledim ...Bunu annesine de söyledim gündüz ...Sağolsun eşimin yüzünü bilgisayar başında görüyorum dedim...Kendisinden bir tek cümle olarak nescafe yapsana lafından başka birsey duymuyorum dedim.Özel hayatımız bile sıfır artık dedim eşime haftasonları çalıştığından haftaiçi 1 gün tatili var onu söyleyip duruyor bana ....
Arkadaşlarıyla saatlerce pc başında konuşuyorsunda benimle neden konuşmuyorsun dedim bu kadar mı sevgin dedim ne kızdım uyudum....Hala içim titriyor konuşurken bile bilgisayar başında bundan rahatsız olduğumu söyledim...
Canım sıkılıyor kızlar
yok canım ya ne özeli
Kapalı çarşıda kuyumcuda çalışıyor eşim
yani kapalı çarşı ne zaman açık o da işte
bir pazar günleri evde
birde kurban ve ramazan bayramında
senelik iznide bir hafta
çok paragöz patronları
sende normal doğum yaptın o zaman .. ben sezryan olduğum için mecburi ara veriyorum yoksa bende isterdim ikinciyi birlikte büyüsünelr eşim saolsun yardımcıdır bana annemde var çok yaşlanmadan ikisine bir bakardık :)
mevlam eksik etmesin ama düşünüyorum da kendime artık hiç zaman ayıramıyorum .. haftasonu eşim gitti kuaförüne bir geldi süper olmuş kendi halime baktım elimde ütü durmadan ütüt yapıyorum üstüme baktım az önce de seline yemek yedirmişim elbiselerim batmış... çok şükür halimi anladıda dışarı çıkardı beni ama hemen bir bakıma girmem şart adam eldn gidecek yoksa :):)
yok yaaa ben de normalden dönme sezeryanım
ama benim ablam oldu bir buçuk sene ara ile bi şey olmuyor...
çılgın derken
valla bende istemem öyle kapı kapı dolaşmayı ama bayram namazından sonra da hani insan bi aile emrasimi sitiyor ben alıştım eşim saolsun bayramalrımı hep ailemin yanında geçirmemei sağladışimdi garip gelecek :):)
Günaydın
Sanırım sinirden ve yorgunluktan her yanım ağrıyor, Kerem 1 dk bile yanında durmazsan basıyor yaygarayı, aynı anda hem ağlayıp hem gülebiliyor, resmen cinlerimi tepeme çıkardı, olana bitene eşime Kerem e o kadar dişlerimi sıktım ki şu 3 günde çenem ağrıyor şu an, sabah uyandığımda bile dişlerimi sıktığımı farkettim, hiç iyi hissetmiyorum kendimi...
Şu an tek başıma bir spa merkezine gidip masaj yaptırmak ve sonra duş alıp tüm gün uyumak istiyorum, ama sanırım bunu ancak seneler sonra yapabilirim...
aylin hadi kaçalım mıııı ??? offff ne güzel olurdu düşünürken bile mayıştımmm ....
Hep bebiklerle toplanma planı yapıyoruz ama bence kendimize bakmaya ihtiyacımız var hepimizin geleceği açısından, o yüzden toplanıp masaj yaptırmaya gitmeyi ordan da kuaföre gidip bakıma girmeyi teklif ediyorum hepinize.
3 gün nasıl geçti anlatamam yorgunum haftasonu kayınvalide bizdeydi mutfaktan çıkmaz olduk ikimizde ablam Hilal'in başına biz mutfakta oğluşuna güzel güzel yemekler yaptı annesine dolmalar börekler sipariş etti beraberce yaptık....
Kızım maşallah yerinde durmuyor kıpır kıpır TUTMAYIN BENİ yürümek istiyorum der gibi kollarından tutup yürüyoruz....
Cumartesi gecesi gece 3 e kadar eşimle konuştuk ilişkimiz hakkında eski günleri arar olduğumu 2 aydan beri asabi şekilde eve döndüğünü ve bana karşı tavırlarını beğenmediğimi söyledim..Oda benim için eskisi gibi evle ilgilenmediğimden bahsediyor saçma sapan olaylara takmış Annesi gibi eline meyvasını vereceğimi bekliyor sanırım ....
Durup dururken ağladım içim acıyor dedim sen bana karşı böyle değildir diyip durdum ...Aşk ve sevgi hala devam etse de işleri yüzünden eve de geldiğinden artık dinlenmek istediğini ama kendisi bilgisayar başına geçip saatlerce konuşmadığımızı söyledim ...Bunu annesine de söyledim gündüz ...Sağolsun eşimin yüzünü bilgisayar başında görüyorum dedim...Kendisinden bir tek cümle olarak nescafe yapsana lafından başka birsey duymuyorum dedim.Özel hayatımız bile sıfır artık dedim eşime haftasonları çalıştığından haftaiçi 1 gün tatili var onu söyleyip duruyor bana ....
Arkadaşlarıyla saatlerce pc başında konuşuyorsunda benimle neden konuşmuyorsun dedim bu kadar mı sevgin dedim ne kızdım uyudum....Hala içim titriyor konuşurken bile bilgisayar başında bundan rahatsız olduğumu söyledim...
Canım sıkılıyor kızlar
Canım sıkılıyor kızlar
Canım sıkılıyor kızlar
günaydın herkese özledim vallahi.
şu saatlerin geri alınma işi Alp i mahvetti.erkenden dikiliyor busabah 5:30 da kalktı.zorla tekrar uyuttum ama yokk 15-20 dk. da bir kalktı.zaten asla kesintisiz uyumaz biliyorsunuz.birde burnu tıkalı bebişimin.doktor daha 3 aylıkken falan bişey vermişti tıkanınca damlat diye damlatsam mı ki?yarın kontrolümüz var.tatil bizde aynıydı.eşimin toplantıları vardı bişey yapamadık.akşamları çıktık.gün içindede ek gıdaya başladığımdan beri bir koşuşturmaki sormayın.kahvaltısı,meyvesi,çorbası,yoğurdu,emmesi,bunların yanında evin rutin işleri derken totom yer görmüyor:2:.
Hep bebiklerle toplanma planı yapıyoruz ama bence kendimize bakmaya ihtiyacımız var hepimizin geleceği açısından, o yüzden toplanıp masaj yaptırmaya gitmeyi ordan da kuaföre gidip bakıma girmeyi teklif ediyorum hepinize.
canım 1-1,5 sene önce benim eşimde böyleydi.netin başına geçerdi arkadaşlarıylada konuşmaz,motorsiklet bakardı,video izlerdi falan.ama saatlerce.kaçkez kavga ettik bilmem.ama değişmedi sonra birgün bir kıyamet koptu ki bizde komşular inlemiştir sesimle.içimde ne varsa döktüm.o bilgisayar yarın bahçede paramparça olacak dedim,daha neler neler söylemeyeyim şimdi.sonra anladı sanırım hatasını.ve düzeldi artık sadece en fazla 1 saat bakar oda hergün değil.takip ettiğimiz yabancı diziler vardır onları izler birde,Alp uyuyorsa beraber izleriz yada.benim yaptığımı yap demiyorum tabiki o bir patlamaydı.sen birlikte bişeyler yapmayı teklif etsen mesela film izleyelim gibi.Günaydın İyi Haftalar Canlarım benim
Canım sıkılıyor kızlar
Prensese maşallah yürüsün bakalım
canım ya eşinle konuşsan biz de mesela ikimizde açmayız pcyi ya da açacaksakda beraber otururuz başında...
başbaşa geçirilen vakit çok önemli... sonuçta hayat müşterek...
[ı]bu tatil hiçbirimize yaramamış...al benden de o kadar, bir bardağı alıp mutfağa götürmüyor, eskiden de tembeldi çocuk olduktan sonra daha tembel oldu,kıskanıyor mu ne?şu an ona o kadar sinirliyim ki kerem olmasa basmıştım o nazik poposuna tekmeyi[/ı] [ı]kerem e bak ben mutfaktayım diyorum, 10 dk geçmeden annesi durmuyo diyo, be salak adam kalk bilgisayarın başından al kucağına gezdir bak nasıl susacak.[/ı]
ayy canım benim dönem dönem evlerde böyle durumlar oluşuyor interneti kapattır eğer çok önemli bir işiniz yoksa ... Yada senin adına akyıtlı ise ara bir süre dondursunlar 3 ay felan biraz normale dönsün ilişkiniz ... Ya birde erkekler çok bilg. Başında kalınca özel hayattan çok uzaklaşıyorlr sanırım... Bebeğini bırakabileceğin biri varsa sen bir plan yap ve mecburi olarak uygulat değişiklik olur hayatında...
ayfercim böyle kötü hissetmene üzüldüm. Umarım eşin de durumun senin açından ciddiyetini fark eder bir an önce... Bilgisayar evlilik düşmenı zaten, bizde de açıldığı an irtibat kopuyor...
Hilal'ime de maaşallah...
cold mix öneririm yazgıcım, burun tıkanıklığı için. Aylin söylemişti zaten burda, yatağının yanına 2-3 damla damlatıyorsun, çok rahatlatıyor, hem bebeğe de eziyet etmemiş oluyorsun.
ayy hem grup indirimi alırız, hem beklerken sıkılmayız, ne güzel olur
kızlar sağolun eşimin işi bilgisayar hergün insanlara tanıtım yapıyor ve teknik destek sağlıyor kendisini bildim bileli bilgisayar başındadır ama nedense 2 aydır yaşadığı stresi eve yansıtması beni üzdü kırıcı konuşmalar ses tonunun yükselmesi , ben her ne kadar alttan alsam da bazen ben susuyorum hoşgeldin diyorum sadece bu sefer o hiç birsey olmamış gibi canım cicim...allahtan hilal le ilgileniyor ona bişey diyemem çok ta düşkün kızına bir ara sesimi yükselttim bıktıysan bende söyle dedim bende mi hata var acaba dedim ...ne alakası var dedi 3,,5 saattin hesabını yapar oldum dedim eşimn gelsede konuşsak flim seyretsek yada haftasonu erken çıktığında dışarı yemeğe çıksak diye düşünür oldum dedim....senden teklif bile gelmiyor dedim... Evde bile odamız teknik destek gelen giden bilgisayarı bozulan bizde oldu artıkcanım 1-1,5 sene önce benim eşimde böyleydi.netin başına geçerdi arkadaşlarıylada konuşmaz,motorsiklet bakardı,video izlerdi falan.ama saatlerce.kaçkez kavga ettik bilmem.ama değişmedi sonra birgün bir kıyamet koptu ki bizde komşular inlemiştir sesimle.içimde ne varsa döktüm.o bilgisayar yarın bahçede paramparça olacak dedim,daha neler neler söylemeyeyim şimdi.sonra anladı sanırım hatasını.ve düzeldi artık sadece en fazla 1 saat bakar oda hergün değil.takip ettiğimiz yabancı diziler vardır onları izler birde,alp uyuyorsa beraber izleriz yada.benim yaptığımı yap demiyorum tabiki o bir patlamaydı.sen birlikte bişeyler yapmayı teklif etsen mesela film izleyelim gibi.
Hilal kuzumada maşallah.
regl olsan bi dert olmasan bi dert.bende olmayınca kadın doğumcuma gittim muayene etti ve 21 gün kullanacağım bir ilaç verdi.şükür sıkıntılarım geçecek derken ağrısız ama gergin bir regl dönemi beni karşıladı.doktora gitmemdeki esas neden bir an önce regl olmak değildi.sorunum ne yazıkki başka.2 aydır geçmeyen bir ateş yakamı bırakmadı bir türlü tahliller yapıldı.nerdeyse her ywerime bakıldı ama yok yokk.doğumdan sonra vücut ısınızı hiç ölçtünüzmü kızlar?
Sen doğum sonrası hiçmi regl olmadın?Ben iki kez oldum ama şimdi hala olmayı bekliyorum.
Komşuluk yok canım eryamanda herkes çalışıyor asansörde birbirimizi görünce konuşuyoruz görüşelim diyoruz o kadar.Herkesi bir anda evine davet edemiyorsun 60 dairelik bir blok.Alttakiler eskiler birbirleriyle görüşüyorlar ama diğerleri uzaktan selamlaşıyor.Bulunduğum kattakileri çağırmayı düşündüm hatta birini çağırdım ama gelmediler.Zaten bir kaç aya taşınacağız nasipse.O yüzden buradan fazla beklentim yok artık...
Egecim aynı durum bende de var.Benim ilacın bitmesine de 2-3 tablet kaldı ve büyük bir ihtimal benim de çok kanamam olur.Sen bu durumu dr. ile paylaştın mı?
Hasretçim yeni işiniz hayırlı olsun.İnşallah şu dükkan bir an önce satılırda hiç değilse bu hamileleiğinde bir nebze rahat edersin.
Kayınvalidem geliyormuuuşşşşş
Annemden öğrendim, benim haberim yok
kızlar sağolun eşimin işi bilgisayar hergün insanlara tanıtım yapıyor ve teknik destek sağlıyor kendisini bildim bileli bilgisayar başındadır ama nedense 2 aydır yaşadığı stresi eve yansıtması beni üzdü kırıcı konuşmalar ses tonunun yükselmesi , ben her ne kadar alttan alsam da bazen ben susuyorum hoşgeldin diyorum sadece bu sefer o hiç birsey olmamış gibi canım cicim...allahtan hilal le ilgileniyor ona bişey diyemem çok ta düşkün kızına bir ara sesimi yükselttim bıktıysan bende söyle dedim bende mi hata var acaba dedim ...ne alakası var dedi 3,,5 saattin hesabını yapar oldum dedim eşimn gelsede konuşsak flim seyretsek yada haftasonu erken çıktığında dışarı yemeğe çıksak diye düşünür oldum dedim....senden teklif bile gelmiyor dedim... Evde bile odamız teknik destek gelen giden bilgisayarı bozulan bizde oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?