2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada HASRET calpol degil cano
fitil vereyimmi dedi dr bende istemedim kullananmam diiye IBUFEN adında bi agrı kesici ve ateş dürücü verdi..
daha etkili..
fitil kapasitesinde..

yaw siz bu taraflara gelecektiniz hani gerçi biz bayramda kayseri ankara yapcaz galiba ama
:

canım doğu turu yaza yattı eşimin babası da itmek istiyormuş onsuz gitmeyecekmişiz... ben o yüzden karadeniz zaten hep isterdim ona çevirdik bak şu tur nasıl ssizce ??

Klasik Karadeniz ve Yaylalar Turu / 6 Gece 7 Gün / Kurban Bayramı Özel

oyyy çok ötü hikaye imiş....

bak erkek işte nasıda annesine aşık ne güselll

canım inşalah herlşey gönlünce olur...

bak şu turu seçtim ben şimdi akşam akrarlaştırma akldı ama ben güvenmiyorum bize yaaa bişey gene çıkar offf keşke olsada gitsekk...

Klasik Karadeniz ve Yaylalar Turu / 6 Gece 7 Gün / Kurban Bayramı Özel

yok ekmez yada eker,eksin,yada hadi yok yok ekmesin
siz isteyin şekerim,haşin oğlum benim.

.[/B]

dur bakalım buluşmada anlşırız :):)

Anaam, hayatta o kadar dolaşamam ben :)

COLOR]

ya bi gerçekleştirmeye karar versek ben gezerim ... bak daha ben iletileri bitirrmeden aradı selin bu kadar yola dayanabilirmi burada bırakamayız demeye bile başaladıı offfff.......

Allah a şükürki sahibiz bu güzelliklere.

valla konuşsana gelin butaraflara.
ne güzel olur gezeriz,kaynaşırız,cery mi mıncıklarım.aşna fişneden önce deil sonra konuş.ikna etkin artar.

Son düzenleme:
Hasretcim, Burcuya İklimle ilgili yazdığın cümleye çok güldüm, hislerime tercüman olmuşsun, Cengizin hırsına hayran kaldım yaw, benim kocayı onun yanına eğitime göndersem azıcık iyi olur, benim kocada hiç hırs yok, nasılolsa Yasemin çalışıp geleceğe dair planlar yapar parada biriktirir diye düşünüyor sanırsam, işe başladığıma başta ailesi olmak üzere çok sevindiler de :)))
Doktorun İklim in gece uykusu ile ilgili metodu şöyle idi; bu çocuk acıktığı için çok uyanıyor olabilir dedi ve gece mamaları başta olmak kaydıyla bir sürü tarif verdi bana ama İklime hiçbiri sökmedi, hala ne doymak biliyor nede uyumak, bir sonraki kontrolde farkı görecez demişti doktor, farkı sadece kilo olarak görecez bence :)))

Burcuuu, sen sorunca dayanamadım yine aradım annemi, ne yapıyorsunuz diye sordum, evde zaptedemedim sokaktayız, parkta salıncakta sallanıyo, çok mutlu dedi...
Bu arada sana bayramla ilgili bir fikir vereyim mi; Benim kocayı ikna edersem eğer, gittiğimiz yerden size de rezervasyon yaptırayım sizde gelin, hem tatil yapmış oluruz hemde görüşmüş oluruz, ne dersin..?

ewet hepsi aynı zaman bebekleri we tepkiler hareketler hemen hemen aynı 1hafta erken 1 hafta geç hepsi aynı özlellikleri taşıyor bebeişlerimiz..
ağlayacan we ağlatacn heeeeeeeeeeeee zatebn her an salya sümüğüm her yıl hamilelik psikolojisi çekiorum kadere bak
benim bey dioki çok iyi oldu aynen böyle dewam edelim buda cery kadar olsun 1 tane daha yapalım sonra 1 tane daha sonrada rahat edelim manyak yaaa ne güzel dedim tabi yapım aşaması gayet keyifli yürü git dedim damızlık inek gibi her sene çocukmu yapcam beeee bunu doğururu doğurmaz 10yıllık spiral taktırcam hemen anında allah göstermesin aman amannnnnn

[

ne işe yaricak bunlar şimdi bi aydınlatsan ayfercim

[
artık tek bir doktora muayene olucaz kadın hastalıkları,çocuk,dahiliye

sağlık ocağına gitcez yani.. ay yok ben almıyam ama önyargımı bi kenara bırakıp belki gidip bi tanışabilirim belki gerçekten ilgili we bilgili bir hekimle karşılaşırım

o zaman hem anasına hem danasına koccaman maşşallah anasını daha da derinden hissetmek istemiş yağmur hnm

Son düzenleme:

ah kızlar ben de çok istiyom inanın daha dün gece fotolara baktım şimdi arkadaşlarım görseler ne kadar büyümüş derler diye ama ilk fırsatta söz

hemen inceliyim ama 7gün bize çok fazla malum dükkan değil artık dükkanlar işler mewcut4gün falan ideal bize...
bu arada HASRET calpol degil cano
fitil vereyimmi dedi dr bende istemedim kullananmam diiye IBUFEN adında bi agrı kesici ve ateş dürücü verdi..
daha etkili..
fitil kapasitesinde..
iwet biliorum ibufeni
cery şuan drda annem götrdü sesi kıslmıştı(artık bağırmaktan mı üşüttümü meçhul) dr boğazlarının kızardığını söylemiş wermiş bi ilaç,
ibufenide alayım bulunsun çok huzursuz olursa weririm

Allah a şükürki sahibiz bu güzelliklere.

valla konuşsana gelin butaraflara.
ne güzel olur gezeriz,kaynaşırız,cery mi mıncıklarım.aşna fişneden önce deil sonra konuş.ikna etkin artar.
o zamn ona göre bi perf. sergilemeli
walla beni anneme gönderse 3,4 gün orda keyif çatsam buna bile razıyım yeterki şu dükkanın yakınında olmayayım

çok hırslı ewet anaannem hayran bu hırsına en çok kadıncaaz sürekli çalışmayan tembel damat gördüğü için cengizde ki azim aşık ediyor walla cengom da cengom dio başka bişey demiyo
kaç kilo iklim şimdi:))) bişi olmaz yaw iştahı warsa kısma yesin yawru zaten tehlikeli bi durum olursa doktor uyarır illaki:))
banada rez yaptırsana

Komşu gelmişti oturmaya
E eski kadrodan pek memnun olup yeni gelenleri istemiyorsunuz galiba zaten, ben de sizi başbaşa bırakayım o zaman

bu arada cery we annem drdan çıktılar kızımın boğazları kızarmış biraz dr ilaç wermiş daha içeriğini bilmiyorum kilosu 9800 olmuş çok iyi bakmışsınız demiş böyle dewam edin demiş ama tamn anlamadım üstüylemi tartmış üstüyle tartmışta kalan kilo mu buymuş gelince net yazrım.. boyuda 74 cm olmuş dr 1yaş boyu 75cm zaten süper demişşşşşş
yani kilo doğruysa cery 1ay +3,4 günde 1200kg almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…