- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.941
yaw siz bu taraflara gelecektiniz hanigerçi biz bayramda kayseri ankara yapcaz galiba ama
:
geçmişsüt korur lafı hikaye bencede. kayınvaldem hep peşpeşe doğurmuş
mert normalde 14 mart doğumlu olacaktı ama bitürlü gelemedison günler dr her muayenede alttan elini sokup bi mıncıklıyodu kasılmayı başlatmak için ama tık yoktu genede 21 martta sezeryanla alıcam dedi artık ama sabah ezanıyla sancım gelince suni sancı verdiler 3 seette doğurdum ben. ama açılma olmasaydı bende sezeryanla olcaktım, bu konuda takıntılı olmamak lazım bi tanıdık sezeryan olmuycam diye diretmişti yazık bebeği doğumda öldü,kendiside zor kurtuldu,bu konuda dr ne diyosa onu yapıcan bence
görüntü verdik son halimizden şimdi sıra huylarımızda.bugün oğlumu anlatmak geldi içimden.
yürüteçle sürekli peşimde.
yemek yerken istemediğinde,kaşığı ağzında tutuyor ısırıyor vermiyor yada elime vuruyor.
yine yemek sırasında kafasını çeviriyor bende bana döndürmek için elimle çenesinden tuttuğumda çok sinir oluyor.elimi tutuyor sıkıyor,ısırıyor.
artık ağzından net olarak istediğinde anne kelimesi çıkıyor.bunun dışında dede ve anlamsız bir sürü kelime.
sürekli tükürüğünü köpürtüyor purfff yaparak tüm suratı salya içinde.
biz babası ile kahkaha atıyorsak bir sebep olmaksızın bize eşlik ediyor.hemde her seferinde.
saçlarımın açık olmasına bayılıyor,bakıp bakıp gülüyor.
pipisine bayılıyor,her açtığımızda eli ORDA.
kucağımda ayakta iken bana bakıyor bakıyor ve sonra suratımı tutup beni yalıyor yada kendince öpüyor.
ben yada babası parmaklarımızı sırayla masaya vurarak hareket ettiriyoruz.çıkan sesi duydunca hemen kendide parmakları ile mama sandalyesinin tepsisine aynını yapmaya çalışıyor,tabiki olmuyor ama o yumuduk elleri bizi bitiriyor.
sağol canım bakaım cengizin dediği gibi olursa iyi para getirisi olacak bu işin bize..
dükkan satılırsa ewime taşınmayı düşünüyorum ewet satılmsada zaten dükkanda durmayı istemiyorum.. karmaşık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. yada burda güzel bi ewe geçmeyi düşünüyorum kalıcı olarak..
[
banada baksana kız:) bende 3,4 gün biyere kaçmayı teklif ettim cengize ama tezgahtı dükkandı die yan çizerse ben kızımla gideceğim hiç kaçarı yok
alakası yok bnce en yakın örnek gül gölge bebeklerinin arasında 15 ay war ikiside sezaryen....
o normal doğumdada öyle 2 yıl anca kendine gelirsin die her doğum yapana süre biçiyolar
:[/B]
yok ekmez yada eker,eksin,yada hadi yok yok ekmesin
siz isteyin şekerim,haşin oğlum benim.
.[/B]
Anaam, hayatta o kadar dolaşamam ben :)
COLOR]
burda işte nehir teyzesi.......
YAZGI..NEHİR...
farkındamısınız..artık büyüyolar mı nee?
anlattıklarınızı gercekten farklı şekilleriyle hepimiz yaşıyoruZ..
annayi babayı iyice tanıyıp kur yapmaya başladılar..
artık kendi istekleri var..zevk aldıkları şeyleri mimikleriyle belli ediyorlar ve ya hoşlanmadıklarını..
taklit etmeye calışıyorlar..
yoklugumuzunda varlıgımızında farkındalar..
tepkileri de artık bilinçli..
agladıklarında gercekten bi sorunu oldugu için mi yoksa sırf nazlanmak için mi oldugunu daha net ayırt edebilioruz..
ve daha bunun gibi bi sürü büyüdüklerini gösteren işaretler...
aglayacam..neyse..
ŞU SON Bİ KAC GÜNDÜR YAGMUR UN KENDİ İSTEGİ VE ARZUSUYLA GÖĞSÜMDE UYUMAK İSTEDİĞİNDEN BAHSETMİŞMİYDİM..
GALİBA BEKLEDİĞİM AN DI BU...
VE MÜKEMMEL Bİ DUYGUYDU..
BİRAZ ÖNCE DE YİNE GÖĞSÜMDE UYUDU KIZIM..
TA YUREGİMDE HİSSETTİM NEFESİNİ..
ayrı bi aşk duyuyorum ona
ya ne güzel olur keşke gelebilsek, dur bakalım bu akşam erkenden gelirse bide aşna fişneden fırsat bulursak konuşucambu aralar acaip aşkımız depreşti kumrular gibiyiz her dakka allah bozmasın
ewet hepsi aynı zaman bebekleri we tepkiler hareketler hemen hemen aynı 1hafta erken 1 hafta geç hepsi aynı özlellikleri taşıyor bebeişlerimiz..YAZGI..NEHİR...
artık kendi istekleri var..zevk aldıkları şeyleri mimikleriyle belli ediyorlar ve ya hoşlanmadıklarını..
agladıklarında gercekten bi sorunu oldugu için mi yoksa sırf nazlanmak için mi oldugunu daha net ayırt edebilioruz..
aglayacam..neyse..
ŞU SON Bİ KAC GÜNDÜR YAGMUR UN KENDİ İSTEGİ VE ARZUSUYLA GÖĞSÜMDE UYUMAK İSTEDİĞİNDEN BAHSETMİŞMİYDİM..
[
ne işe yaricak bunlar şimdi bi aydınlatsan ayfercim
[
artık tek bir doktora muayene olucaz kadın hastalıkları,çocuk,dahiliye
YAZGI..NEHİR...
aglayacam..neyse..
ewet hepsi aynı zaman bebekleri we tepkiler hareketler hemen hemen aynı 1hafta erken 1 hafta geç hepsi aynı özlellikleri taşıyor bebeişlerimiz..
ağlayacan we ağlatacn heeeeeeeeeeeeezatebn her an salya sümüğüm her yıl hamilelik psikolojisi çekiorum kadere bak
benim bey dioki çok iyi oldu aynen böyle dewam edelim buda cery kadar olsun 1 tane daha yapalım sonra 1 tane daha sonrada rahat edelimmanyak yaaa ne güzel dedim tabi yapım aşaması gayet keyifli yürü git dedim damızlık inek gibi her sene çocukmu yapcam beeee bunu doğururu doğurmaz 10yıllık spiral taktırcam hemen anında allah göstermesin aman amannnnnn
o zaman hem anasına hem danasına koccaman maşşallah anasını daha da derinden hissetmek istemiş yağmur hnm
hep böyle aramızda olsan..
eski günlerdeki gibi hissettim canolar..
kadroya bak..
ewet hepsi aynı zaman bebekleri we tepkiler hareketler hemen hemen aynı 1hafta erken 1 hafta geç hepsi aynı özlellikleri taşıyor bebeişlerimiz..
ağlayacan we ağlatacn heeeeeeeeeeeeezatebn her an salya sümüğüm her yıl hamilelik psikolojisi çekiorum kadere bak
benim bey dioki çok iyi oldu aynen böyle dewam edelim buda cery kadar olsun 1 tane daha yapalım sonra 1 tane daha sonrada rahat edelimmanyak yaaa ne güzel dedim tabi yapım aşaması gayet keyifli yürü git dedim damızlık inek gibi her sene çocukmu yapcam beeee bunu doğururu doğurmaz 10yıllık spiral taktırcam hemen anında allah göstermesin aman amannnnnn
hep böyle aramızda olsan..
eski günlerdeki gibi hissettim canolar..
kadroya bak..
ah be cnm ben de çok istiyorum ama evde net yok buraya geldkçe fırsattan hemen giriyorum ama olcek inşallah az kaldı seni hasreti ve tüm arkadaşlarımı çok seviorum
ee anasıda ona aşıkbak erkek işte nasıda annesine aşık ne güselll.
yazgıcım çok güzel çıkmış oğluşu yakışıklım benim ama pozlar süpergeliyorum
bugün dedemizin dogumgünüsü..
oraya gececez..
sırada ortanca hala var..
hemen inceliyim ama 7gün bize çok fazla malum dükkan değil artık dükkanlar işler mewcutcanım doğu turu yaza yattı eşimin babası da itmek istiyormuş onsuz gitmeyecekmişiz... ben o yüzden karadeniz zaten hep isterdim ona çevirdik bak şu tur nasıl ssizce ??
Klasik Karadeniz ve Yaylalar Turu / 6 Gece 7 Gün / Kurban Bayramı Özel
oyyy çok ötü hikaye imiş....
bak erkek işte nasıda annesine aşık ne güselll
canım inşalah herlşey gönlünce olur...
bak şu turu seçtim ben şimdi akşam akrarlaştırma akldı ama ben güvenmiyorum bize yaaa bişey gene çıkar offf keşke olsada gitsekk...
Klasik Karadeniz ve Yaylalar Turu / 6 Gece 7 Gün / Kurban Bayramı Özel
dur bakalım buluşmada anlşırız :):)
ya bi gerçekleştirmeye karar versek ben gezerim ... bak daha ben iletileri bitirrmeden aradı selin bu kadar yola dayanabilirmi burada bırakamayız demeye bile başaladıı offfff.......
iwet biliorum ibufenibu arada HASRET calpol degil cano
fitil vereyimmi dedi dr bende istemedim kullananmam diiye IBUFEN adında bi agrı kesici ve ateş dürücü verdi..
daha etkili..
fitil kapasitesinde..
o zamn ona göre bi perf. sergilemeliAllah a şükürki sahibiz bu güzelliklere.
valla konuşsana gelin butaraflara.
ne güzel olur gezeriz,kaynaşırız,cery mi mıncıklarım.aşna fişneden önce deil sonra konuş.ikna etkin artar.
Hasretcim, Burcuya İklimle ilgili yazdığın cümleye çok güldüm, hislerime tercüman olmuşsun, Cengizin hırsına hayran kaldım yaw, benim kocayı onun yanına eğitime göndersem azıcık iyi olur, benim kocada hiç hırs yok, nasılolsa Yasemin çalışıp geleceğe dair planlar yapar parada biriktirir diye düşünüyor sanırsam, işe başladığıma başta ailesi olmak üzere çok sevindiler de :)))
Doktorun İklim in gece uykusu ile ilgili metodu şöyle idi; bu çocuk acıktığı için çok uyanıyor olabilir dedi ve gece mamaları başta olmak kaydıyla bir sürü tarif verdi bana ama İklime hiçbiri sökmedi, hala ne doymak biliyor nede uyumak, bir sonraki kontrolde farkı görecez demişti doktor, farkı sadece kilo olarak görecez bence :)))
Burcuuu, sen sorunca dayanamadım yine aradım annemi, ne yapıyorsunuz diye sordum, evde zaptedemedim sokaktayız, parkta salıncakta sallanıyo, çok mutlu dedi...
Bu arada sana bayramla ilgili bir fikir vereyim mi; Benim kocayı ikna edersem eğer, gittiğimiz yerden size de rezervasyon yaptırayım sizde gelin, hem tatil yapmış oluruz hemde görüşmüş oluruz, ne dersin..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?