- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.961
tabi kızım sahaları boş bırakmayın..aa ewet ebru yaa süper gerçektennnnnnnnnnnnnnnnn canım arkidişleriiiimmmmmmmmmmmmmmm
Komşu gelmişti oturmaya
E eski kadrodan pek memnun olup yeni gelenleri istemiyorsunuz galiba zaten, ben de sizi başbaşa bırakayım o zaman
kız dede 64 yalına bastı..Allah uzun ömürler versin nice nice nice mutlu senelere
yok yaa kandırmışken iyice kandır annene izin için iyi performans burası için double iyi performanso zamn ona göre bi perf. sergilemeli
walla beni anneme gönderse 3,4 gün orda keyif çatsam buna bile razıyım yeterki şu dükkanın yakınında olmayayım
niye sen yeni misin?Komşu gelmişti oturmaya
E eski kadrodan pek memnun olup yeni gelenleri istemiyorsunuz galiba zaten, ben de sizi başbaşa bırakayım o zaman
maşallah azman ıma süperbu arada cery we annem drdan çıktılar kızımın boğazları kızarmış biraz dr ilaç wermiş daha içeriğini bilmiyorum kilosu 9800 olmuş çok iyi bakmışsınız demiş böyle dewam edin demiş ama tamn anlamadım üstüylemi tartmış üstüyle tartmışta kalan kilo mu buymuş gelince net yazrım.. boyuda 74 cm olmuş dr 1yaş boyu 75cm zaten süper demişşşşşş
yani kilo doğruysa cery 1ay +3,4 günde 1200kg almış
Komşu gelmişti oturmaya
maşşalah..bu arada cery we annem drdan çıktılar kızımın boğazları kızarmış biraz dr ilaç wermiş daha içeriğini bilmiyorum kilosu 9800 olmuş çok iyi bakmışsınız demiş böyle dewam edin demiş ama tamn anlamadım üstüylemi tartmış üstüyle tartmışta kalan kilo mu buymuş gelince net yazrım.. boyuda 74 cm olmuş dr 1yaş boyu 75cm zaten süper demişşşşşş
yani kilo doğruysa cery 1ay +3,4 günde 1200kg almış
Komşu gelmişti oturmaya
kız dede 64 yalına bastı..
7 ay önce sigarayı bi anda bıraktı adam..
artık yediklerimin tadını almaya başlıorum simit bile bi tatlı geldi bana diyo..
sen içionmu hala..ne mutlu babana ah bir de biz bırakabilsek
öle dediler ama bakalım bi gelsinlerde belki kıyafetle tartmıştır ama bizim dr hep soyar mutlaka gelsinkler net yazarım ama doğru olabilir çünkü bizim digitaldede 9700 çıkmıştıNeee 9800 gr. mıııııııı, bu işte bir yanlışlık olmasın Hasret..? Maşallah Cery' ye..
delürdü meralyok yaa kandırmışken iyice kandır annene izin için iyi performans burası için double iyi performans
niye sen yeni misin?
maşallah azman ıma süper
tabi kızım sahaları boş bırakmayın..
burası evimiz dimii..
sen kendini yeni mi sandın şeker..
ne mutlu babana ah bir de biz bırakabilsek
Pırasa almıştım pazardan ama sanırım yemeği yenmeyecek, evde kimsenin sebze yiyesi yok bu ara, bugün börek yapayım bari onu:))
Teşekkür ederim Meralcim, iş hayatım çok yoğun geçecek, biliyorum bir süre sonrada çok yoğun olmaktan yakınacağım ama şimdilik bana öyle iyi geldi ki, ev ortamından ayrılmış olmak ve yeniden iş dünyasında olmak çok güzel :)))
Lazer için de şunu söyleyebilirim, hiç etkisi olmadı dersem yalan olur, evet bir nebze de olsa farketti ama söylendiği gibi tamamen yok olmadı, bir daha asla çıkmaz diyenlere kanmayın derim, gittiğim yer Ankaranın en tanınmış yerlerinden biri ve çok para verdim cidden, 3-4 sene önce ayda 200 tl veriyordum, siz düşünün artık..
Burcuuu, sen sorunca dayanamadım yine aradım annemi, ne yapıyorsunuz diye sordum, evde zaptedemedim sokaktayız, parkta salıncakta sallanıyo, çok mutlu dedi...
Bu arada sana bayramla ilgili bir fikir vereyim mi; Benim kocayı ikna edersem eğer, gittiğimiz yerden size de rezervasyon yaptırayım sizde gelin, hem tatil yapmış oluruz hemde görüşmüş oluruz, ne dersin..?
maşşalah..
anası güzel bakıo zaten canım laf yok...
ıhlamurda ver hemen hasret..bogazı ilerlemeden..
rakkamlar taployaaaa:)
Hemen tarifini alabilir miyimmm?
Her tatil dönüşü iyi ki çalışıyorum diyorum ,evde kesinlikle daha çok yoruluyorum.
Bir de lazerden ben de sarışın olduğum için sanırım iyi sonuç alamayacağım çünkü daha 3. seansta kadın görmüyor tüylerini demeye başladı
Neresiii bize de söyle komple toplaşalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?