2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aa ewet ebru yaa süper gerçektennnnnnnnnnnnnnnnn canım arkidişleriiiimmmmmmmmmmmmmmm
tabi kızım sahaları boş bırakmayın..
burası evimiz dimii..

Komşu gelmişti oturmaya
E eski kadrodan pek memnun olup yeni gelenleri istemiyorsunuz galiba zaten, ben de sizi başbaşa bırakayım o zaman

sen kendini yeni mi sandın şeker..

şebnem nete giremiyor sorun varmış,buluşmayı ayarlasınlar ben uyarım diyor.tel no sunu MERAL sana yazıyorum özelden.

Hasretcim, İklim en son 9200 gr. dı, iştahlı maşallah ama artık onu taşımakta çok zorlanıyorum, ben hamilelik öncesinden de zayıfım, ben kilo veriyorum İklim alıyor, bana da acıyın yaa, yada bir an evvel yürüyüp kendi kendini taşısın İklim :)))

Bak bu iki turdan birini düşünüyorum ben, çokda hesaplı geldi, inşallah kocam razı olurda gideriz..

RENAISSANCE ANTALYA BEACH RESORT & SPA -- 15.Kasım.2010 - 20.Kasım.2010 -- Ayder Turizm, Yurtiçi Turlar, Karadeniz Turları
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA -- 15.Kasım.2010 - 20.Kasım.2010 -- Ayder Turizm, Yurtiçi Turlar, Karadeniz Turları

o zamn ona göre bi perf. sergilemeli
walla beni anneme gönderse 3,4 gün orda keyif çatsam buna bile razıyım yeterki şu dükkanın yakınında olmayayım
yok yaa kandırmışken iyice kandır annene izin için iyi performans burası için double iyi performans
Komşu gelmişti oturmaya
E eski kadrodan pek memnun olup yeni gelenleri istemiyorsunuz galiba zaten, ben de sizi başbaşa bırakayım o zaman
niye sen yeni misin?
maşallah azman ıma süper

maşşalah..
anası güzel bakıo zaten canım laf yok...
ıhlamurda ver hemen hasret..bogazı ilerlemeden..

rakkamlar taployaaaa:)

ay iki muhabbet edeyim dedim mert beni mahvetti yazamıyorum okuyamıyorum bile hepinize ii akşamlar ben kaçıyorum.
hasret cerrye maaşallah nasılsa bu aylarda hareket fazlalığı diş falan derken baya kilo vercek biraz stoktan bişey olmaz canım

Neee 9800 gr. mıııııııı, bu işte bir yanlışlık olmasın Hasret..? Maşallah Cery' ye..
öle dediler ama bakalım bi gelsinlerde belki kıyafetle tartmıştır ama bizim dr hep soyar mutlaka gelsinkler net yazarım ama doğru olabilir çünkü bizim digitaldede 9700 çıkmıştı

yok yaa kandırmışken iyice kandır annene izin için iyi performans burası için double iyi performans

niye sen yeni misin?

maşallah azman ıma süper
delürdü meral
inşallah konuşucam tamam canım kendi gelmiosa beni göndrsin emrahlara:))

tabi kızım sahaları boş bırakmayın..
burası evimiz dimii..

sen kendini yeni mi sandın şeker..

:13:ayninnnn

Pırasa almıştım pazardan ama sanırım yemeği yenmeyecek, evde kimsenin sebze yiyesi yok bu ara, bugün börek yapayım bari onu:))

Hemen tarifini alabilir miyimmm?

Her tatil dönüşü iyi ki çalışıyorum diyorum ,evde kesinlikle daha çok yoruluyorum.
Bir de lazerden ben de sarışın olduğum için sanırım iyi sonuç alamayacağım çünkü daha 3. seansta kadın görmüyor tüylerini demeye başladı

Neresiii bize de söyle komple toplaşalım :)

yaw sizin yüzünüzden ne faturaları kestim ne hesap yaptım cengiz yine çemkirecek heee

yaw aylin bn yanlışlıkla beğenmdimi tıkladım bu mesajda nasıl düzeltcem beğendim olcek o
ewet tatili hep beraber yapak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…