2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi kova dolusu kan kaybettim su regl olayında ,düne göre bugün biraz azalma var yoksa kan almaya gidecektim :))))) dün yatmadan en uzunundan ped koydum üstüne hamile kilodumdan giydim (atmamısım iyki) 2 tane hemde,sort giydim üstüne pjama sabah yine gecmiş yataga (((((((((((((

yok ekmez yada eker,eksin,yada hadi yok yok ekmesin
siz isteyin şekerim,haşin oğlum benim.

aynen bazen reklam bulamıyorum ve çok kızıyorum neden reklam yok diye, keşke bi reklam kanalı olsa

aynı şeyleri diliyoruz meral
Alp in doktoru Alp üstünde yeni bir uyku tekniği deniyordu yaa yazmıştım,sanada tavsiye edecektim.sen ve ben için çözüm olacak diye umuyordum ama hayırrrrrolmadı,tutmadı.beni DURACELL ALP ime işlemedi.sanırım doktoru yarın sonucu öğrenince görevinden istifa edecek.

sende reklamların hazırlarından yararlan bence canikom arada.yoksa ben artık Alp için şakalabanlık üretemiyorum,fikrim kaçtı.

karizmasını bilmem amma bakışlar gözlerin o iriliği anasının kopisi...
tam keyif adamı olcek yavrum...

sen sus
susmayacağım.
karizmasını bilemezsin ama görünen köy kılavuz istemez yavrum.
tabii o özelliğide benden
ayrıca o bakışlar varya ne canlar yaktı,pehh
oğlumda yakacak,anasının oğlu

sağol canım,evet birde neden yaptın bunu bana dermiş gibi bakıyorlar,bilmiş şeyler.

oglumunda ateşi 36.5-37.3 arasında seyrediyo .2 dr a gidiyoruz 2 sinide aradım nprmal ates düşmez dediler .daha önce hep 36.2 -36.3 falandı ..... benmi abartıyorumki

sağol canım bakaım cengizin dediği gibi olursa iyi para getirisi olacak bu işin bize..
dükkan satılırsa ewime taşınmayı düşünüyorum ewet satılmsada zaten dükkanda durmayı istemiyorum.. karmaşık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. yada burda güzel bi ewe geçmeyi düşünüyorum kalıcı olarak..

emziriyorsan sütün koruyor bu ilk ayda olan oluyor 2 yılda olmayan var..
ama iatiyorsan yine baktır..
süt korur yalanını söyliyenlerin waryaaa, forumda kaç kişinin hemen peşine hamile kaldığının haddi hesabı bile belli değil
benim bıdık hamsiye bayılıyor ( anasına çekmiş) 1 kiloyu koyun önüme birde kuru soğan ohh yer kalkarım walla bak canım çekti yinee
banada baksana kız:) bende 3,4 gün biyere kaçmayı teklif ettim cengize ama tezgahtı dükkandı die yan çizerse ben kızımla gideceğim hiç kaçarı yok
bizim çok tanıdık war kız kapalı çarşıda kuyumcuu olan we çalışan... ne güzel işte eşinde para kazanıyor bu durumda paragöz olmaları iyi bnce zırt pırt iş yok piyasa düşük diyipte ücretsiz izin werseler daha mı hoş olacak:13:

alakası yok bnce en yakın örnek gül gölge bebeklerinin arasında 15 ay war ikiside sezaryen....
o normal doğumdada öyle 2 yıl anca kendine gelirsin die her doğum yapana süre biçiyolar

7 saatmi kız abartma 2 yada 3 tü
ya sen en doğru kararı werdin zaten o açılmayla bekleseydin eminin 2 günde doğururdun

galiba sanırsam kesin değil bilemiyorum ama plan yapıyoruz olursa eğer bayramda giresuna gidiyoruz safranbolu samsun ordu giresun trabzon tur şeklinde gidecekmişiz öyle dedi kocam??::::

İklim'i özlüyo musun?

Heee ceza verme bana, Allah'ımdan buldum ben zaten :)
Eeee, herkes bi yere gidiyor, o zaman bana da fikir verin biz de gidelim.
Zaten sürekli gezesim var.

Senin o diline biber sürmeyen ne olsun !!!

Cengiz yeni ne iş buldu yine, ben kaçırmışım...

oglumunda ateşi 36.5-37.3 arasında seyrediyo .2 dr a gidiyoruz 2 sinide aradım nprmal ates düşmez dediler .daha önce hep 36.2 -36.3 falandı ..... benmi abartıyorumki

37,3 ateş sayılmaz canım ya, takip et ama telaşlanma bence...

görüntü verdik son halimizden şimdi sıra huylarımızda.bugün oğlumu anlatmak geldi içimden.

yürüteçle sürekli peşimde.
yemek yerken istemediğinde,kaşığı ağzında tutuyor ısırıyor vermiyor yada elime vuruyor.
yine yemek sırasında kafasını çeviriyor bende bana döndürmek için elimle çenesinden tuttuğumda çok sinir oluyor.elimi tutuyor sıkıyor,ısırıyor.
artık ağzından net olarak istediğinde anne kelimesi çıkıyor.bunun dışında dede ve anlamsız bir sürü kelime.
sürekli tükürüğünü köpürtüyor purfff yaparak tüm suratı salya içinde.
biz babası ile kahkaha atıyorsak bir sebep olmaksızın bize eşlik ediyor.hemde her seferinde.
saçlarımın açık olmasına bayılıyor,bakıp bakıp gülüyor.
pipisine bayılıyor,her açtığımızda eli ORDA.
kucağımda ayakta iken bana bakıyor bakıyor ve sonra suratımı tutup beni yalıyor yada kendince öpüyor.
ben yada babası parmaklarımızı sırayla masaya vurarak hareket ettiriyoruz.çıkan sesi duydunca hemen kendide parmakları ile mama sandalyesinin tepsisine aynını yapmaya çalışıyor,tabiki olmuyor ama o yumuduk elleri bizi bitiriyor.

geçmiş olsun canım diş mi çıkarıyo acaba niye ateşlendi yavrucak. ama ateşi yüksek değil zaten bence dr ne diyosa onu yap.

süt korur lafı hikaye bencede. kayınvaldem hep peşpeşe doğurmuş
mert normalde 14 mart doğumlu olacaktı ama bitürlü gelemedi son günler dr her muayenede alttan elini sokup bi mıncıklıyodu kasılmayı başlatmak için ama tık yoktu genede 21 martta sezeryanla alıcam dedi artık ama sabah ezanıyla sancım gelince suni sancı verdiler 3 seette doğurdum ben. ama açılma olmasaydı bende sezeryanla olcaktım, bu konuda takıntılı olmamak lazım bi tanıdık sezeryan olmuycam diye diretmişti yazık bebeği doğumda öldü,kendiside zor kurtuldu,bu konuda dr ne diyosa onu yapıcan bence

canım bu ateş sayılmaz.yani 37.3 korkulacak bir durum değil zaten anladığım kadarı ile takiptesin.bişeyi yoktur paşanın stres yapma.
Senin o diline biber sürmeyen ne olsun !!!

bunu içinde gelmen lazım biliyorsun değil mi canımm

galiba sanırsam kesin değil bilemiyorum ama plan yapıyoruz olursa eğer bayramda giresuna gidiyoruz safranbolu samsun ordu giresun trabzon tur şeklinde gidecekmişiz öyle dedi kocam??::::
yaw siz bu taraflara gelecektiniz hani gerçi biz bayramda kayseri ankara yapcaz galiba ama

bugün oğulcanın hoplayıp zıplayası var sürekli
bırak zıplasın yaramaz, belki yorulup erkenden uyur

oyy çok tatlı yaa merti özledim sen anlatınca. bana herşey oğluşumu hatırlatıyo zaten

yazgıcım çok geçmiş olsun Allah korumuş alpini ama bence bi drunu ara ve sor düştü ve sonrasında iki kez su gibi kustu diye
hasretcim sana noldu

Okuduklarımdan bişey anlamıyorum, anlaşılan bende birçok şeyi kaçırmışım, Hasret, Cengiz yine ne iş peşinde hakkaten..?

Yazgıııı, yerim ben o Alpiii, resimler harika, bu arada bizim doktorun da İklim üzerinde denediği uyku metodu işe yaramadı, bende bu ayki kontrolünde bizim doktorun yüz ifadesini merakla bekliyorum :)))

Burcucum, İklimi özlemiyorum, ben epey sıkılmışım anlaşılan hergün aynı şeyleri yapmaktan, belki ilerleyen günlerde özlerim :)) Annem telefonda çok kuduruk olduğunu ve yetişemediğini söyledi az evvel, bana da bravo dedi, hakkından iyi gelmişsin, beni oynatıyo bu çocuk dedi birde, bunalmakta haklıymışım da dedi :)))))

Herkes bayram tatilini planlamıkşşş ohh ne güselll ebnim koca yakki plan yapalım anasını satimmmm offf aman yaaa Biz zaten dogukanı sünnet ettirices teyzeleri 12 sinde..

Anaam, hayatta o kadar dolaşamam ben :)

bugün oğulcanın hoplayıp zıplayası var sürekli

Zıplat annesi, yorulsun iyice, serilir belki bi köşede...

Yerim onu ben, maaşallah...
İyi de benim gözlerim niye doldu şimdi?

canım bu ateş sayılmaz.yani 37.3 korkulacak bir durum değil zaten anladığım kadarı ile takiptesin.bişeyi yoktur paşanın stres yapma.

bunu içinde gelmen lazım biliyorsun değil mi canımm

Ben biberi kargoya veriyorum, sen al da sürüver, yorma benim gibi yaşlı bi kadını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…