- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.901
hımm benide ekermi acep .. Belli olmqz kıs belki eşlerimzide çok iyi anlaşacakalr gelirler hep böyle belki aile dostu oluveririz bir anda )::)
sen arasıra yap şekerim bu defileyi.. O nasıl pozlar öyle yerim ben maşşalah... Kıs çok haşin bakıyor be yakışıklı...
aynenbazen reklam bulamıyorum ve çok kızıyorum neden reklam yok diye, keşke bi reklam kanalı olsa
Ben kendim çeviriyorum reklamları, yaptığım maymunlukları bi görseniz, bazen acıyorum valla kendime... Her türlü püskürtme ve elle bulaştırma da cabası...
Ayıp ayıp, kimi ekmişiz bugüne kadar, çucuğum hasta oldu be (oklava smile)
susmayacağım.karizmasını bilmem amma bakışlar gözlerin o iriliği anasının kopisi...
tam keyif adamı olcek yavrum...
sen sus
YAZGI;ALP'in resimlerine bayıldım yawrum benim yaa nasılda küsmüş ...Bizde de reklam hastalığı tuttu kapattığımda tvyi öyle bakıyor ses ve görüntü olmayınca susuyor bana bakıyor...Sen mi yaptın der gibi...
YASEMİN ;Hayırlı olsun işin seni özledik online olursun inşallah hep
sağol canım bakaım cengizin dediği gibi olursa iyi para getirisi olacak bu işin bize..
kolay gelsin neden kocanın yüzünden
valla işinizin kıymetini bilin evde olmak gerççekten çok zor.
hasret işiniz hayırlı olsun ne yaptınız son kararınız
dükkan satılırsa evinizemi geçiceksiniz...
süt korur yalanını söyliyenlerin waryaaa, forumda kaç kişinin hemen peşine hamile kaldığının haddi hesabı bile belli değil
emziriyorsan sütün koruyor bu ilk ayda olan oluyor 2 yılda olmayan var..
ama iatiyorsan yine baktır..
benim bıdık hamsiye bayılıyor ( anasına çekmiş) 1 kiloyu koyun önüme birde kuru soğan ohh yer kalkarım wallagünaydın eymen dün gece bilmem kaç defa ağlayarak uyandı perişanım :2:
dünden beri ba-ba-ba-ba diyor ve gel gel demiyor ama ellerini kırpıştırıyor çok tatlı
kudurukluktan böyle şeyleri yapmaya geç kalıyor tabi adam...
dün eşim Allah sana sabır versin diyor
kendisi epeydir ilk defa tüm gününü bizimle geçirdi de...
dün balık yemeye gittik
eymen de bir sürü hamsi yedi
hasret cery gibi benim oğlumda ne versem yiyor bir de kilo alsa çiroz oğlum benim
ya dünden beri karnımda bir iki kere kırpışma hissettim hani hamilelikte ilk hareketlerini
hissettiğimiz günler gibi yuhh dedim kendi kendime daha 40 gün önce kan tahlilim normal çıktı hamileysem bile bu kadar büyük olamaz psikolojik heralde
banada baksana kız:) bende 3,4 gün biyere kaçmayı teklif ettim cengize ama tezgahtı dükkandı die yan çizerse ben kızımla gideceğim hiç kaçarı yokarkadaşlar bayram geliyor planlarınız nedir ?
bizde durum çok fena eşimin ailesi almanyada burada akrabası fazla yok ... benim ailemde ankaraya gidiyorlar onlarla geçen bayram gittik ankaraya bu bayram tekrar bende isemiyorum ... yani bayramda el öpecek büyüğümüz bile yok ... sizlerde fazla olanlardan bize transfer mi etseniz acaba :):)
ya güzel ve uygun fiyatlı bir tatil paketi bakıyoruz şimdi ??
bizim çok tanıdık war kız kapalı çarşıda kuyumcuu olan we çalışan... ne güzel işte eşinde para kazanıyor bu durumda paragöz olmaları iyi bnce zırt pırt iş yok piyasa düşük diyipte ücretsiz izin werseler daha mı hoş olacak:13:
yok canım ya ne özeli
Kapalı çarşıda kuyumcuda çalışıyor eşim
yani kapalı çarşı ne zaman açık o da işte
bir pazar günleri evde
birde kurban ve ramazan bayramında
senelik iznide bir hafta
çok paragöz patronları
sende normal doğum yaptın o zaman .. ben sezryan olduğum için mecburi ara veriyorum yoksa bende isterdim ikinciyi birlikte büyüsünelr eşim saolsun yardımcıdır bana annemde var çok yaşlanmadan ikisine bir bakardık :)
mevlam eksik etmesin ama düşünüyorum da kendime artık hiç zaman ayıramıyorum .. haftasonu eşim gitti kuaförüne bir geldi süper olmuş kendi halime baktım elimde ütü durmadan ütüt yapıyorum üstüme baktım az önce de seline yemek yedirmişim elbiselerim batmış... çok şükür halimi anladıda dışarı çıkardı beni ama hemen bir bakıma girmem şart adam eldn gidecek yoksa :):)
alakası yok bnce en yakın örnek gül gölge bebeklerinin arasında 15 ay war ikiside sezaryen....nasıl ama benim doktorum en az 2 yıl ara ver dedi ... evet hamile kalıp mecbur doğranalr var ama sağlıklı olanı 2-3 yıl ara vermekmiş hani yaraların iyiyleşmesi açısından vucut kendini toparlar..
ammmaaaannnnn benim zilli gelemk bilmedi mecburi sezery<na döndüm üztelik suni sancı bile yedim lavman bile yapılmıştı .... sancı içinde kıvranıyordum sezeryan masasına yattığımda ... kısmet işte...
bende öyle işte 7 saat suni sancı çektim açıklık yarım cm ilerledi 3 oldu...
aynen dediğin gibi sezeryan masasında inliyordum çok kötüydü
şöyle bir durum var o normal ve sezeryan her doğum için geçerli bence vücudun toparlanması açısından bakarsak
oglumunda ateşi 36.5-37.3 arasında seyrediyo .2 dr a gidiyoruz 2 sinide aradım nprmal ates düşmez dediler .daha önce hep 36.2 -36.3 falandı ..... benmi abartıyorumki
Teşekkür ederim Meralcim, iş hayatım çok yoğun geçecek, biliyorum bir süre sonrada çok yoğun olmaktan yakınacağım ama şimdilik bana öyle iyi geldi ki, ev ortamından ayrılmış olmak ve yeniden iş dünyasında olmak çok güzel :)))
Lazer için de şunu söyleyebilirim, hiç etkisi olmadı dersem yalan olur, evet bir nebze de olsa farketti ama söylendiği gibi tamamen yok olmadı, bir daha asla çıkmaz diyenlere kanmayın derim, gittiğim yer Ankaranın en tanınmış yerlerinden biri ve çok para verdim cidden, 3-4 sene önce ayda 200 tl veriyordum, siz düşünün artık..
Burcu ve Ebru, teşekkürler kızlar, hoşbuldum..
Burcucum, bir şekilde yollarımız bir yerlerde kesişir ve görüşürüz inşallah, çok isterim bunu.. Kayınvalide söz konusu olunca kızamadım sana, hadi yine insaflı olayım cezadan vazgeçtim, zaten kayınvalide ceza olacaktır sana :)))
Bende bayramda bir yerlere kaçıp kafa dinlemek için benim adamı ikna etmeye çalışıyorum ama adamım çok cimri yaa, finansmanı ben sağlayım desem bile o parayla şunu yapalım der, hiç keyif adamı değil benim koca yaa, bende yeri gelince tutumlu davranırım ama dünyaya bir kere geliyorum, gezmek dinlenmek eğlenmek benimde hakkım... Ahhh ahhhh bekar olacaktım ki şimdi, alır başımı giderdim, bekarken ne güzeldi yaa, şimdi kocayı geçtim birde kayınpederle kayınvalide var ikna etmek için, bayramda tatile gidilmezmiş, çok ayıpmışşşş...
yok ekmez yada eker,eksin,yada hadi yok yok ekmesin
siz isteyin şekerim,haşin oğlum benim.
sende reklamların hazırlarından yararlan bence canikom arada.yoksa ben artık Alp için şakalabanlık üretemiyorum,fikrim kaçtı.sağol canım,evet birde neden yaptın bunu bana dermiş gibi bakıyorlar,bilmiş şeyler.
sağol canım bakaım cengizin dediği gibi olursa iyi para getirisi olacak bu işin bize..
dükkan satılırsa ewime taşınmayı düşünüyorum ewet satılmsada zaten dükkanda durmayı istemiyorum.. karmaşık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. yada burda güzel bi ewe geçmeyi düşünüyorum kalıcı olarak..
7 saatmi kız abartma2 yada 3 tü
ya sen en doğru kararı werdin zaten o açılmayla bekleseydin eminin 2 günde doğururdun
oglumunda ateşi 36.5-37.3 arasında seyrediyo .2 dr a gidiyoruz 2 sinide aradım nprmal ates düşmez dediler .daha önce hep 36.2 -36.3 falandı ..... benmi abartıyorumki
geçmiş olsun canım diş mi çıkarıyo acaba niye ateşlendi yavrucak. ama ateşi yüksek değil zaten bence dr ne diyosa onu yap.oglumunda ateşi 36.5-37.3 arasında seyrediyo .2 dr a gidiyoruz 2 sinide aradım nprmal ates düşmez dediler .daha önce hep 36.2 -36.3 falandı ..... benmi abartıyorumki
süt korur yalanını söyliyenlerin waryaaa, forumda kaç kişinin hemen peşine hamile kaldığının haddi hesabı bile belli değil
alakası yok bnce en yakın örnek gül gölge bebeklerinin arasında 15 ay war ikiside sezaryen....
o normal doğumdada öyle 2 yıl anca kendine gelirsin die her doğum yapana süre biçiyolar7 saatmi kız abartma2 yada 3 tü
ya sen en doğru kararı werdin zaten o açılmayla bekleseydin eminin 2 günde doğururdun
niye erirmisin gelirsen!!!!!!!!!!!!!!!
Kız karsıya nasıl geleyim? Koca kişisi evde olmayacak ki getirsin çok eziyet olur..Epilasyonu 8 seans 600 verdim sanırım bikini ve koltuk altı sadece ama..
yakışıklı paşam yirim lan seni, paşamdaki keyif kimsede yok maşallah...
calpol werdim ama ağrı kesici derken fitili falan mı kastediosun?
ARTIK İYİYİM BEBEĞİM
HAYATLA DALGA GEÇEN Bİ SERSERİYİM..
VARSIN HERŞEY ÜSTÜME BİNSİN..
VIZZZ GELSİİNN TIRRRS GİTSİN...
İRO NUNDA ÜSTTEN ŞAG DİŞİ PÖTRLEMİŞ..
AGRI KESİCİ VER MUHHAKKA..
DAMAK YARMAK KOLAYMI..
biizmkinin hiç tw ile alakası yok:18: etrafı dağıtmak daha çok hoşuna gidiyoYazgı bizim paşalar çok benziyo zaten, benimki de bi reklamlara bakıyo, yemeğini falan anca reklamla azıcık yedirebiliyorum zaten:))
ne buluşmasıııııııııııııııııııııofff, bayılırım, bana da ayır bi porsiyon, hatta iki porsiyon, buluşmaya gelirken getirirsin
Yalnız değilsin, 3 gün tatilde iki tencere yemeği zor yaptım :)
Misafirlere dışardan söyledim :)
Hayırlı olsun
Ben kasık ve genital bölgeden bu sebeplerle korkuyor ve düşünmüyorum, ama bacağa bi zararı olmaz sanırım.
Fayda gören de var, göremeyen de, az para verdiğim için deniyorum, azalsa bile kardır.
Yarın sabahki yoklamada burda ol o zaman...
Ben kendim çeviriyorum reklamları, yaptığım maymunlukları bi görseniz, bazen acıyorum valla kendime... Her türlü püskürtme ve elle bulaştırma da cabası...
Ayıp ayıp, kimi ekmişiz bugüne kadar, çucuğum hasta oldu be (oklava smile)
Kayınvalidem geliyoooo
Durum ne gösterir bilmiyorum, ama kadın 10 gün kalsa, sonra bayramda benim gitmem, tahammül sınırımı epey zorlar...nerde n zamn?????????????
kaynanamı gelio nere gelio?
http://bbskbs.istanbulsaglik.gov.tr/ahkim/
kızlar aile hekimliği sistemi devreye girmiş TC KİMLİK numaranızı girip aile hekiminin kim olduğunu öğreniyorsunuz....
aa belirlenmiş mi önceden yani kafalarına göre?
canım bu ateş sayılmaz.yani 37.3 korkulacak bir durum değil zaten anladığım kadarı ile takiptesin.bişeyi yoktur paşanın stres yapma.oglumunda ateşi 36.5-37.3 arasında seyrediyo .2 dr a gidiyoruz 2 sinide aradım nprmal ates düşmez dediler .daha önce hep 36.2 -36.3 falandı ..... benmi abartıyorumki
Senin o diline biber sürmeyen ne olsun !!!
[
[
aa belirlenmiş mi önceden yani kafalarına göre?
yaw siz bu taraflara gelecektiniz hanigaliba sanırsam kesin değil bilemiyorum ama plan yapıyoruz olursa eğer bayramda giresuna gidiyoruz safranbolu samsun ordu giresun trabzon tur şeklinde gidecekmişiz öyle dedi kocam??::::
bırak zıplasın yaramaz, belki yorulup erkenden uyurbugün oğulcanın hoplayıp zıplayası var sürekli
oyy çok tatlı yaagörüntü verdik son halimizden şimdi sıra huylarımızda.bugün oğlumu anlatmak geldi içimden.
yürüteçle sürekli peşimde.
yemek yerken istemediğinde,kaşığı ağzında tutuyor ısırıyor vermiyor yada elime vuruyor.
yine yemek sırasında kafasını çeviriyor bende bana döndürmek için elimle çenesinden tuttuğumda çok sinir oluyor.elimi tutuyor sıkıyor,ısırıyor.
artık ağzından net olarak istediğinde anne kelimesi çıkıyor.bunun dışında dede ve anlamsız bir sürü kelime.
sürekli tükürüğünü köpürtüyor purfff yaparak tüm suratı salya içinde.
biz babası ile kahkaha atıyorsak bir sebep olmaksızın bize eşlik ediyor.hemde her seferinde.
saçlarımın açık olmasına bayılıyor,bakıp bakıp gülüyor.
pipisine bayılıyor,her açtığımızda eli ORDA.
kucağımda ayakta iken bana bakıyor bakıyor ve sonra suratımı tutup beni yalıyor yada kendince öpüyor.
ben yada babası parmaklarımızı sırayla masaya vurarak hareket ettiriyoruz.çıkan sesi duydunca hemen kendide parmakları ile mama sandalyesinin tepsisine aynını yapmaya çalışıyor,tabiki olmuyor ama o yumuduk elleri bizi bitiriyor.
niye erirmisin gelirsen!!!!!!!!!!!!!!!
]
Sen gelcenmiki hava yapıyon uleynnnnnnsiz bi belirleyin yer falan bakalım sanmam ama
galiba sanırsam kesin değil bilemiyorum ama plan yapıyoruz olursa eğer bayramda giresuna gidiyoruz safranbolu samsun ordu giresun trabzon tur şeklinde gidecekmişiz öyle dedi kocam??::::
bugün oğulcanın hoplayıp zıplayası var sürekli
görüntü verdik son halimizden şimdi sıra huylarımızda.bugün oğlumu anlatmak geldi içimden.
yürüteçle sürekli peşimde.
yemek yerken istemediğinde,kaşığı ağzında tutuyor ısırıyor vermiyor yada elime vuruyor.
yine yemek sırasında kafasını çeviriyor bende bana döndürmek için elimle çenesinden tuttuğumda çok sinir oluyor.elimi tutuyor sıkıyor,ısırıyor.
artık ağzından net olarak istediğinde anne kelimesi çıkıyor.bunun dışında dede ve anlamsız bir sürü kelime.
sürekli tükürüğünü köpürtüyor purfff yaparak tüm suratı salya içinde.
biz babası ile kahkaha atıyorsak bir sebep olmaksızın bize eşlik ediyor.hemde her seferinde.
saçlarımın açık olmasına bayılıyor,bakıp bakıp gülüyor.
pipisine bayılıyor,her açtığımızda eli ORDA.
kucağımda ayakta iken bana bakıyor bakıyor ve sonra suratımı tutup beni yalıyor yada kendince öpüyor.
ben yada babası parmaklarımızı sırayla masaya vurarak hareket ettiriyoruz.çıkan sesi duydunca hemen kendide parmakları ile mama sandalyesinin tepsisine aynını yapmaya çalışıyor,tabiki olmuyor ama o yumuduk elleri bizi bitiriyor.
canım bu ateş sayılmaz.yani 37.3 korkulacak bir durum değil zaten anladığım kadarı ile takiptesin.bişeyi yoktur paşanın stres yapma.
bunu içinde gelmen lazım biliyorsun değil mi canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?