2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tşk canlarım diş cıkarmadı henüz belkide ondandır ... kocama sinir oldum gördüğü her cocugu egeyle karsılastırıyo kilosu 8200 egenim72 cm 7.5 aylık drlara göre normal ama o annesi varya kedi erişemedigi cigere mındar der hesabı zayıf buluyo sanki bakamıyomusum gibi oglunu dolduruyo ... bende kredisi tükendiği için fazla görüşmüyorum ama yetiyo yinede cadı...

tabii öyle hatta ben bu defakini sezaryen olsa keşke diorumma sancıdan korkmuyorum o ebelerin saat başı kollarını şeyinme sokup bana acıların en beterini yaşatmalarından korkuyorum
zaten normal doğurursamda eğer dr deseki 2cm 3 cm açıklığın war hadi suni sancı werelim doğur hayatta kabul etmicem
kaçıcam hatta hastaneden sancımın gelip normal şklde doğurmamı beklicem
ceryi suniyle doğurdum 6 saat sürdü 6saat demek 6kez el girmesi demek oluyo

yine oğluna aşkım depreşti heee
iklimi özlüyomusun süper bi soru:)))))))))))))) kız zaten ondan kurtulmak için işe girdi ama özleyecek tabi hasreti derinden wuracak yasemini

ewet ewet beşiktaşta göbekte bi yerde bir tezgah kiraladı, orada mozaik cam lambalar satacak, değişik awizeler falan, adam sürekli saldırışta engel olamıyoruz dediği gibi olursa iyi karı olan bir iş.. başınada kardeşgillerinden birini koyacak, şuan onun işleriyle uğraşıyor..

bugün oğulcanın hoplayıp zıplayası var sürekli

çok heyecanlı demekki:)))
meral börek olunca haber wer eleman yollicam kapına direk tepsiyle gönder okkk

yakışıklı paşam yirim lan seni, paşamdaki keyif kimsede yok maşallah...
öyleee,dünya ona güzel.
lenn seyahat planını benim bulunduğum rota üstünde yap,bozma kafamı.

yazgıcım çok geçmiş olsun Allah korumuş alpini ama bence bi drunu ara ve sor düştü ve sonrasında iki kez su gibi kustu diye
hasretcim sana noldu
aşkım alp im düşmediki.karıştırıyor olabilir misin???
oyy çok tatlı yaa merti özledim sen anlatınca. bana herşey oğluşumu hatırlatıyo zaten
yaa üzülürüm böyle dersen ama,akşama göreceksin az kaldı
işte yasemincim ben yarın o görüntüyü göreceğim.heralde gözü falan syirmeye başlayacak:))
al bi gece kalsın sizde diyeyim bari

Yerim onu ben, maaşallah...
İyi de benim gözlerim niye doldu şimdi?

Ben biberi kargoya veriyorum, sen al da sürüver, yorma benim gibi yaşlı bi kadını
duygusalsın sanırsam burcu cum vede kuzuyu özledin.
seni kıvama getirememişim hala kargo falan diyorsun.gelip kendin süreceksin anlamam ve aksi halde uslanmam.

Sana en azından 6 kez el :18:girdi ama normal doğurdun ben 8 saat=8 el den sonra hala sezeryanla doğurdum ben napimmm

yazgıya özendim ben de anletem kızçemi
sabah 7 gibi uyanıyor odasından yanıma alıyorum yanımda 8:30 kadar iki yada üç kere ara ara uyanıp emiyor
sonra 15-20 dakika günaydın oyunalrı oynuyoruz çok enerjik oluyor o da alp gibi kendince yalıyor öpüyor saçıma başıma yapışıyor ama sevdiğini ve sevildiğini çok net belli ediyor sonra hemen kahvaltısını haırlıyorum ve sorunsuz yiyor
ben işlerime dalıyorum yere pikesini serip oyuncaklarını atıyorum önüne solanda kendince oyalanıyor oynuyor ben kapının önünden her geçtiğimde arkası bile dönük olsa hemen kafayı kaldırıp bana bakıyor cin ali:)bazen mama yerken deliriyoruz ya elimi tutuor ya ağzını kenetliyor ya da püskürtüyor
henüz emeklemiyor ama emekleme harekterli yapıyor artık neredeyse kendi başına oturuyor ve devrilirken kolu başının altında kalıyorda başını çarpmıyor çok şükür biz kalabalık ailem ile masa başında yemek yerken çok heyecanlanıyor kendi mamasını yerken ağzını iştahla açmayan kızçe mama sandalyesinde bize eşlik ederken bir metre uzaktan açıyor:)
çok anneci olduk bazen anne krizi tutuyor ve yanından ayrılamıyorum gün içinde çok oyunlar oynuyoruz ve çok mutlu oluyor her gün muhakkak dışarıya hava alması için çıkartıyorum daha kapıya giderken çok heyecanlıyor yürümeye çok hevesli ayakları yere basınca çok mtlu ve koşturu gibi adım atıyoruz tavuktan ziyade eti daha çok seviyor muz avakado karışımına bayılıyor ama hep gülüyor Rabbim ir ömürde hep güldürsün hepimizinkini inşallah henüz dişimiz çıkmadı ama alttan her an çıkıcakmış gibi var bi tane,eş dost komşular zeynoya bayılıyorlar ve anne olmak isteyen tüm arkadaşlarım bunun gibi bıcır bıcır bi kızımız olsun bizimde diyoarlar sıcak kanlı ve kendini sevdirdiğini söylüyorlar Allah herkese nasip etsin kimsenin kucaüğını boş bırakmasın inşallah
9haftaya salı istanbula gidiyoruz bi 10 gün kadar kalıp döneceğiz kızçemle ve 24 kasımda ehliyete başlıyou inşallah ve ilk fırsatta bir iş buluyorum ingilizce devam ve ocakta bilgisaya başlıcam hayat güzel çok şükür

çok güldüm

ben sanırım karıştırdım ama normaldir dün evi komlpe balkona çıkardım gnel temizlik yaptım,koltuıkları sandalyeler camları banyoları mutfağı sildim süpürdüm bugün de ayakta uyuyorum normal olarak

[

ne işe yaricak bunlar şimdi bi aydınlatsan ayfercim

[
artık tek bir doktora muayene olucaz kadın hastalıkları,çocuk,dahiliye

:18:
bişeyi yok ki:44:

bilmiyorumki hayatım nerde okudun,biri mi düşmüş?
ben görmedim ki,Alp çokkk eskilerde düştü ama 2 ay olmuştur.
birde geçen düştü ama ben onu yazmadımki buraya.

İyi o zaman, sevindim, aman bişey olmasın...

[

artık tek bir doktora muayene olucaz kadın hastalıkları,çocuk,dahiliye

Ben gitmem onlara, güvenim yok...

Hasret, yazdım buluşmanın detayını, oku, cevap ver...

alpin resmler nerde yaw

yok aşkım iyi ALP.sen azcık uyu istersen
Alp in resimleri önceki sayfalarda.dur bulayım koyayım.

burda işte nehir teyzesi.......

YAZGI..NEHİR...
farkındamısınız..artık büyüyolar mı nee?
anlattıklarınızı gercekten farklı şekilleriyle hepimiz yaşıyoruZ..

annayi babayı iyice tanıyıp kur yapmaya başladılar..
artık kendi istekleri var..zevk aldıkları şeyleri mimikleriyle belli ediyorlar ve ya hoşlanmadıklarını..
taklit etmeye calışıyorlar..
yoklugumuzunda varlıgımızında farkındalar..
tepkileri de artık bilinçli..
agladıklarında gercekten bi sorunu oldugu için mi yoksa sırf nazlanmak için mi oldugunu daha net ayırt edebilioruz..
ve daha bunun gibi bi sürü büyüdüklerini gösteren işaretler...
aglayacam..neyse..
ŞU SON Bİ KAC GÜNDÜR YAGMUR UN KENDİ İSTEGİ VE ARZUSUYLA GÖĞSÜMDE UYUMAK İSTEDİĞİNDEN BAHSETMİŞMİYDİM..
GALİBA BEKLEDİĞİM AN DI BU...
VE MÜKEMMEL Bİ DUYGUYDU..
BİRAZ ÖNCE DE YİNE GÖĞSÜMDE UYUDU KIZIM..
TA YUREGİMDE HİSSETTİM NEFESİNİ..

gel ozamann
kaynana bu ne sevgi böyle damadına Allah bozmasın

nedenki canım:26:
herkescikler görmüş ama.
ayrı bi aşk duyuyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…