- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.921
tabii öyle hatta ben bu defakini sezaryen olsa keşke diorumma sancıdan korkmuyorum o ebelerin saat başı kollarını şeyinme sokup bana acıların en beterini yaşatmalarından korkuyorumgeçmiş olsun canım diş mi çıkarıyo acaba niye ateşlendi yavrucak. ama ateşi yüksek değil zaten bence dr ne diyosa onu yap.
süt korur lafı hikaye bencede. kayınvaldem hep peşpeşe doğurmuş
mert normalde 14 mart doğumlu olacaktı ama bitürlü gelemedison günler dr her muayenede alttan elini sokup bi mıncıklıyodu kasılmayı başlatmak için ama tık yoktu genede 21 martta sezeryanla alıcam dedi artık ama sabah ezanıyla sancım gelince suni sancı verdiler 3 seette doğurdum ben. ama açılma olmasaydı bende sezeryanla olcaktım, bu konuda takıntılı olmamak lazım bi tanıdık sezeryan olmuycam diye diretmişti yazık bebeği doğumda öldü,kendiside zor kurtuldu,bu konuda dr ne diyosa onu yapıcan bence
yine oğluna aşkım depreşti heeegörüntü verdik son halimizden şimdi sıra huylarımızda.bugün oğlumu anlatmak geldi içimden.
yürüteçle sürekli peşimde.
yemek yerken istemediğinde,kaşığı ağzında tutuyor ısırıyor vermiyor yada elime vuruyor.
yine yemek sırasında kafasını çeviriyor bende bana döndürmek için elimle çenesinden tuttuğumda çok sinir oluyor.elimi tutuyor sıkıyor,ısırıyor.
artık ağzından net olarak istediğinde anne kelimesi çıkıyor.bunun dışında dede ve anlamsız bir sürü kelime.
sürekli tükürüğünü köpürtüyor purfff yaparak tüm suratı salya içinde.
biz babası ile kahkaha atıyorsak bir sebep olmaksızın bize eşlik ediyor.hemde her seferinde.
saçlarımın açık olmasına bayılıyor,bakıp bakıp gülüyor.
pipisine bayılıyor,her açtığımızda eli ORDA.
kucağımda ayakta iken bana bakıyor bakıyor ve sonra suratımı tutup beni yalıyor yada kendince öpüyor.
ben yada babası parmaklarımızı sırayla masaya vurarak hareket ettiriyoruz.çıkan sesi duydunca hemen kendide parmakları ile mama sandalyesinin tepsisine aynını yapmaya çalışıyor,tabiki olmuyor ama o yumuduk elleri bizi bitiriyor.
iklimi özlüyomusun süper bi soru:)))))))))))))) kız zaten ondan kurtulmak için işe girdiİklim'i özlüyo musun?
Heee ceza verme bana, Allah'ımdan buldum ben zaten :)
Eeee, herkes bi yere gidiyor, o zaman bana da fikir verin biz de gidelim.
Zaten sürekli gezesim var.
Senin o diline biber sürmeyen ne olsun !!!
Cengiz yeni ne iş buldu yine, ben kaçırmışım...
37,3 ateş sayılmaz canım ya, takip et ama telaşlanma bence...
bugün oğulcanın hoplayıp zıplayası var sürekli
öyleee,dünya ona güzel.yakışıklı paşam yirim lan seni, paşamdaki keyif kimsede yok maşallah...
aşkım alp im düşmedikiyazgıcım çok geçmiş olsun Allah korumuş alpini ama bence bi drunu ara ve sor düştü ve sonrasında iki kez su gibi kustu diye
hasretcim sana noldu
yaa üzülürüm böyle dersen ama,akşama göreceksin az kaldıoyy çok tatlı yaamerti özledim sen anlatınca. bana herşey oğluşumu hatırlatıyo zaten
işte yasemincim ben yarın o görüntüyü göreceğim.heralde gözü falan syirmeye başlayacak:))Okuduklarımdan bişey anlamıyorum, anlaşılan bende birçok şeyi kaçırmışım, Hasret, Cengiz yine ne iş peşinde hakkaten..?
Yazgıııı, yerim ben o Alpiii, resimler harika, bu arada bizim doktorun da İklim üzerinde denediği uyku metodu işe yaramadı, bende bu ayki kontrolünde bizim doktorun yüz ifadesini merakla bekliyorum :)))
Burcucum, İklimi özlemiyorum, ben epey sıkılmışım anlaşılan hergün aynı şeyleri yapmaktan, belki ilerleyen günlerde özlerim :)) Annem telefonda çok kuduruk olduğunu ve yetişemediğini söyledi az evvel, bana da bravo dedi, hakkından iyi gelmişsin, beni oynatıyo bu çocuk dedi birde, bunalmakta haklıymışım da dedi :)))))
duygusalsın sanırsam burcu cum vede kuzuyu özledin.Yerim onu ben, maaşallah...
İyi de benim gözlerim niye doldu şimdi?
Ben biberi kargoya veriyorum, sen al da sürüver, yorma benim gibi yaşlı bi kadını
tabii öyle hatta ben bu defakini sezaryen olsa keşke diorumma sancıdan korkmuyorum o ebelerin saat başı kollarını şeyinme sokup bana acıların en beterini yaşatmalarından korkuyorum
zaten normal doğurursamda eğer dr deseki 2cm 3 cm açıklığın war hadi suni sancı werelim doğur hayatta kabul etmicem
kaçıcam hatta hastaneden sancımın gelip normal şklde doğurmamı beklicem
ceryi suniyle doğurdum 6 saat sürdü 6saat demek 6kez el girmesi demek oluyo
yine oğluna aşkım depreşti heee
iklimi özlüyomusun süper bi soru:)))))))))))))) kız zaten ondan kurtulmak için işe girdiama özleyecek tabi hasreti derinden wuracak yasemini
ewet ewet beşiktaşta göbekte bi yerde bir tezgah kiraladı, orada mozaik cam lambalar satacak, değişik awizeler falan, adam sürekli saldırışta engel olamıyoruzdediği gibi olursa iyi karı olan bir iş.. başınada kardeşgillerinden birini koyacak, şuan onun işleriyle uğraşıyor..
çok heyecanlı demekki:)))
meral börek olunca haber wer eleman yollicam kapına direk tepsiyle gönder okkk
Okuduklarımdan bişey anlamıyorum, anlaşılan bende birçok şeyi kaçırmışım, Hasret, Cengiz yine ne iş peşinde hakkaten..?
Yazgıııı, yerim ben o Alpiii, resimler harika, bu arada bizim doktorun da İklim üzerinde denediği uyku metodu işe yaramadı, bende bu ayki kontrolünde bizim doktorun yüz ifadesini merakla bekliyorum :)))
Burcucum, İklimi özlemiyorum, ben epey sıkılmışım anlaşılan hergün aynı şeyleri yapmaktan, belki ilerleyen günlerde özlerim :)) Annem telefonda çok kuduruk olduğunu ve yetişemediğini söyledi az evvel, bana da bravo dedi, hakkından iyi gelmişsin, beni oynatıyo bu çocuk dedi birde, bunalmakta haklıymışım da dedi :)))))
niye erirmisin gelirsen!!!!!!!!!!!!!!!
yakışıklı paşam yirim lan seni, paşamdaki keyif kimsede yok maşallah...
calpol werdim ama ağrı kesici derken fitili falan mı kastediosun?
biizmkinin hiç tw ile alakası yok:18: etrafı dağıtmak daha çok hoşuna gidiyo
ne buluşmasııııııııııııııııııııınerde n zamn?????????????
kaynanamı gelio nere gelio?
aa belirlenmiş mi önceden yani kafalarına göre?
Cumartesi, Anadolu yakasında bir AVM'de, Şebnem'in şerefine, gerçi Şebnm'in henüz haberi yok :) Cengo seni yine göndermez şimdi, bu sefer hem çocuklusun hem hamile :)
Kaynana geliyo, şükürler olsun, ama kocamı tehdit ettim, sanırsam bayrama kadar gidecekler.
yazgıcım çok geçmiş olsun Allah korumuş alpini ama bence bi drunu ara ve sor düştü ve sonrasında iki kez su gibi kustu diye
hasretcim sana noldu
Alp'e noldu yahu? Ben niye görmedim?
tabii öyle hatta ben bu defakini sezaryen olsa keşke diorumma sancıdan korkmuyorum o ebelerin saat başı kollarını şeyinme sokup bana acıların en beterini yaşatmalarından korkuyorum
zaten normal doğurursamda eğer dr deseki 2cm 3 cm açıklığın war hadi suni sancı werelim doğur hayatta kabul etmicem
kaçıcam hatta hastaneden sancımın gelip normal şklde doğurmamı beklicem
ceryi suniyle doğurdum 6 saat sürdü 6saat demek 6kez el girmesi demek oluyo
iklimi özlüyomusun süper bi soru:)))))))))))))) kız zaten ondan kurtulmak için işe girdiama özleyecek tabi hasreti derinden wuracak yasemini
ewet ewet beşiktaşta göbekte bi yerde bir tezgah kiraladı, orada mozaik cam lambalar satacak, değişik awizeler falan, adam sürekli saldırışta engel olamıyoruzdediği gibi olursa iyi karı olan bir iş.. başınada kardeşgillerinden birini koyacak, şuan onun işleriyle uğraşıyor..
çok heyecanlı demekki:)))
meral börek olunca haber wer eleman yollicam kapına direk tepsiyle gönder okkk
Hadi hayırlısı olsun... Bu işlerden biri patlasa, seni evinin kadını yapmaya yeter, inşallah...
]
Yazgı benim bilg.da resimlerin gözükmiyyy neden acep
Sen gelcenmiki hava yapıyon uleynnnnnnsiz bi belirleyin yer falan bakalım sanmam ama sağanne bndennnn gelip oralarda tek başıma ceryle sawaşmak çok zor gelio walla, zaten daha bana kimse anlatmadı buluşmayı bekliyorum
nolmuş bana canım:18:yazgıcım çok geçmiş olsun Allah korumuş alpini ama bence bi drunu ara ve sor düştü ve sonrasında iki kez su gibi kustu diye
hasretcim sana noldu
alpe nolmuş yaaaa aa alpide kaçırmışım
ne işe yaricak bunlar şimdi bi aydınlatsan ayfercimBağlı bulunduğunuz Semt polikliniklere atanmışlar ayrıca kayıt istiyorlar gidip yada telefonla kayıt yapılacak yazıyor....
Okuduklarımdan bişey anlamıyorum, anlaşılan bende birçok şeyi kaçırmışım, Hasret, Cengiz yine ne iş peşinde hakkaten..?
hahaha bakkk bn demiştim ne özlicek o canawarı, kız gitti kurtulduama dediği gibi bi süre sonra özleyecekkkk
uyku metodu neydi denediği?
yazgı kim düştü o zaman
:18:
bişeyi yok ki:44:
bilmiyorumki hayatım nerde okudun,biri mi düşmüş?
ben görmedim ki,Alp çokkk eskilerde düştü ama 2 ay olmuştur.
birde geçen düştü ama ben onu yazmadımki buraya.
[
artık tek bir doktora muayene olucaz kadın hastalıkları,çocuk,dahiliye
ben sanırım karıştırdım ama normaldir dün evi komlpe balkona çıkardım gnel temizlik yaptım,koltuıkları sandalyeler camları banyoları mutfağı sildim süpürdüm bugün de ayakta uyuyorum normal olarak
alpin resmler nerde yaw
ayrı bi aşk duyuyorum onagel ozamann
kaynana bu ne sevgi böyle damadına Allah bozmasın
nedenki canım:26:
herkescikler görmüş ama.
çok güldüm
haha ewet yine senaryolar üretmeye başlar kesinniye erirmisin gelirsen!!!!!!!!!!!!!!!
yakışıklı paşam yirim lan seni, paşamdaki keyif kimsede yok maşallah...
Cumartesi, Anadolu yakasında bir AVM'de, Şebnem'in şerefine, gerçi Şebnm'in henüz haberi yok :) Cengo seni yine göndermez şimdi, bu sefer hem çocuklusun hem hamile :)
Kaynana geliyo, şükürler olsun, ama kocamı tehdit ettim, sanırsam bayrama kadar gidecekler.
Hadi hayırlısı olsun... Bu işlerden biri patlasa, seni evinin kadını yapmaya yeter, inşallah...
gelirim büyük ihtimal çooook karşılarda olmazsa
uff n zamn gelio..
bizimki bi kaçtı daha ses yokağır geldi kontesime bizim ewin yükü cengizede yalan atmışlar yine günlerdir hastanelerdeymiş:)))))))) kadın burdan habersizce kaçtı gitti hastaneye kaldırmak için kendini
maşallah kuzumaaaaayazgıya özendim ben de anletem kızçemi
sabah 7 gibi uyanıyor odasından yanıma alıyorum yanımda 8:30 kadar iki yada üç kere ara ara uyanıp emiyor
sonra 15-20 dakika günaydın oyunalrı oynuyoruz çok enerjik oluyor o da alp gibi kendince yalıyor öpüyor saçıma başıma yapışıyor ama sevdiğini ve sevildiğini çok net belli ediyor sonra hemen kahvaltısını haırlıyorum ve sorunsuz yiyor
ben işlerime dalıyorum yere pikesini serip oyuncaklarını atıyorum önüne solanda kendince oyalanıyor oynuyor ben kapının önünden her geçtiğimde arkası bile dönük olsa hemen kafayı kaldırıp bana bakıyor cin ali:)bazen mama yerken deliriyoruz ya elimi tutuor ya ağzını kenetliyor ya da püskürtüyor
henüz emeklemiyor ama emekleme harekterli yapıyor artık neredeyse kendi başına oturuyor ve devrilirken kolu başının altında kalıyorda başını çarpmıyor çok şükür biz kalabalık ailem ile masa başında yemek yerken çok heyecanlanıyor kendi mamasını yerken ağzını iştahla açmayan kızçe mama sandalyesinde bize eşlik ederken bir metre uzaktan açıyor:)
çok anneci olduk bazen anne krizi tutuyor ve yanından ayrılamıyorum gün içinde çok oyunlar oynuyoruz ve çok mutlu oluyor her gün muhakkak dışarıya hava alması için çıkartıyorum daha kapıya giderken çok heyecanlıyor yürümeye çok hevesli ayakları yere basınca çok mtlu ve koşturu gibi adım atıyoruz tavuktan ziyade eti daha çok seviyor muz avakado karışımına bayılıyor ama hep gülüyor Rabbim ir ömürde hep güldürsün hepimizinkini inşallah henüz dişimiz çıkmadı ama alttan her an çıkıcakmış gibi var bi tane,eş dost komşular zeynoya bayılıyorlar ve anne olmak isteyen tüm arkadaşlarım bunun gibi bıcır bıcır bi kızımız olsun bizimde diyoarlar sıcak kanlı ve kendini sevdirdiğini söylüyorlar Allah herkese nasip etsin kimsenin kucaüğını boş bırakmasın inşallah
9haftaya salı istanbula gidiyoruz bi 10 gün kadar kalıp döneceğiz kızçemle ve 24 kasımda ehliyete başlıyou inşallah ve ilk fırsatta bir iş buluyorum ingilizce devam ve ocakta bilgisaya başlıcam hayat güzel çok şükürmutlu olmana sewindim canım inşallajh mutluluğunuz katlanır eşininde size katılmasıyla:13:
kaynanada kalacaksın deil mi 10gün boyunca? bigün ayarlayalımda koklaşalım nehircim
ellendiğinle kaldın işte napakSana en azından 6 kez el :18:girdi ama normal doğurdun ben 8 saat=8 el den sonra hala sezeryanla doğurdum ben napimmmcanım ya sancılardan çok o muayeneler öldürdü beni haywan kadın iç organlarımı sıkıyodu sanki
yaw simlelara nolmuş bu arada oklawa falan yok çoğu?
öyleee,dünya ona güzel.
lenn seyahat planını benim bulunduğum rota üstünde yap,bozma kafamı.
aşkım alp im düşmediki.karıştırıyor olabilir misin???
yaa üzülürüm böyle dersen ama,akşama göreceksin az kaldı
işte yasemincim ben yarın o görüntüyü göreceğim.heralde gözü falan syirmeye başlayacak:))
al bi gece kalsın sizde diyeyim bari
duygusalsın sanırsam burcu cum vede kuzuyu özledin.
seni kıvama getirememişim hala kargo falan diyorsun.gelip kendin süreceksin anlamam ve aksi halde uslanmam.
ya ne güzel olur keşke gelebilsek, dur bakalım bu akşam erkenden gelirse bide aşna fişneden fırsat bulursak konuşucambu aralar acaip aşkımız depreşti kumrular gibiyiz her dakka allah bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?