- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.441
merhaba hanımlar
bende yeni katıldım aranıza aslında uzun zamandır üyeydim ama eski şifremi ve nickimi hatırlamıyorum tekrar üye oldum
bende mart annesiyim..
oğluşum 20.03.2010 cumartesi günü 13::30 da dünyay geldi
adı___Eymen Çağan
doğum tarihi_20.03.2010
doğum haftası_38+2
Doğum kilosu_3000
Doğum boyu_47,5
spinal seeryan ile dünyaya getirdim oğluşumu..
çok rahat bir doğum ve sonrası yaşadım..
oğlum şuan 7/5 aylık..
annesi kurban olsun çok tatlı tezelerii..
çok akıllı ve fırlama bir çocuk herşeyi ayına göre önden gitti..
doğduğu gün kafa kaldırıyordu.
5 ayllıken 2 dişi çıktı.oturudu ve emeklemeye başladı..
şuan tutunup kalkıyor ve çenesi maşallah hiç susmuyor
bizden bu kadar...
AMİN CÜMLEMİZE SENİN KAÇ YIL OLDU EVLİLİĞİNİZ AŞIKMISIN?
Ayşecim, kullanıcı kontrol panelinden profiline gir, orada kilo-boy-takip cetveli yazan yere linki yapıştır..
Megg, Eryamana da gelirim fizana da ama ben çalışıyorum, hafta sonuna ayarlamamız lazım..
Gülşan, sende gelsen ne güzel olur valla, olmadı sana göre ayarlayalım tarihi, ne dersin?
Hasretcim, hoşgeldin, Allah yardımcın olsun, çok yoruluyorsun hakkaten..
bayramdan sonra kayseriye gidecez ordan ankaraya ne zaman geçeceğimiz henüz belli değil ama aralığın ilk haftası yada kasım sonu gibi olur büyük ihtimalle. annemler fatihte oturuyo eryaman bana uyar. ben sizi engellemeyim yinede, siz kararlaştırınAyşecim, kullanıcı kontrol panelinden profiline gir, orada kilo-boy-takip cetveli yazan yere linki yapıştır..
Megg, Eryamana da gelirim fizana da ama ben çalışıyorum, hafta sonuna ayarlamamız lazım..
Gülşan, sende gelsen ne güzel olur valla, olmadı sana göre ayarlayalım tarihi, ne dersin?
Hasretcim, hoşgeldin, Allah yardımcın olsun, çok yoruluyorsun hakkaten..
oooo sende buldunda bunuyon arkadaşım. yataktan öperek uyandırmalar falan4,5 yıl oldu.Bilmem eski tutku kalmıyor elbette.Birde kontrolcü kişiliğim nedeniyle benimle aşk pekte güzel olmasa gerek :) Seviyorum hayranım eşime tek sorun çok beklentim olması belkide.Şımartılmaya ilgiye alışınca az geliyor herhalde bana bu kadarı.Yada beklentim fazla olup karşı taraf az görünüyor gözüme.Sabahları öperek uyandırması yetmiyor belkide bana....
hoşbulduk hanımlar
kör gözlü ben buldum küçük ya farkedemedim
evet erken anneoldum oğlumda benimgibi erkenci
selam arkadaşlar anaannem bizde cery mızmız huysuzluğu geçmiyo uyuttum 1 saattir uyuuyor, bnde yukarı aşağı dükkan ew arası mekik dokuyorum..
mesaj sayım 1000 olmadan koyamıyorum
mesaj sayım 1000 olmadan koyamıyorum
canım sende face varmı ordan mart anneleri grubumuz var ordan ekle hepimizi face de görelim paşayı...
aaa çok üzüldüm merakta ettik dur şimdi iki günde biz onu bin yaparız sen hiç üzülme şekerim
ben eşimin face kullanıyorum sizi nasıl ekleyebilirim. mart anneleri yazsam çıkıyormu
Nasıl 1000 olur anlamazsın bile :)
Gülsancım sana göre ayarlayalım öyleyse tarihi...Netleşince bize haber ver mekan ve tarihi kararlaştıralım iyice...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?