2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşecim, kullanıcı kontrol panelinden profiline gir, orada kilo-boy-takip cetveli yazan yere linki yapıştır..

Megg, Eryamana da gelirim fizana da ama ben çalışıyorum, hafta sonuna ayarlamamız lazım..

Gülşan, sende gelsen ne güzel olur valla, olmadı sana göre ayarlayalım tarihi, ne dersin?

Hasretcim, hoşgeldin, Allah yardımcın olsun, çok yoruluyorsun hakkaten..

hoşgeldin ayşe bende esin bu arada google a kaınlar kulübüne ticker eklemek fln yazarsan seni yönlendiren açıklayıcı b sayfa geliyo çok kolaylıkla yapabilirsin böölelikle maşallah eymen bebeğe de sen bayağı bi önden yaşıyosun herşeyi

Ben geldimmmm ........... Yeni arkadaşımız varmışşş.... Hayırlı olsun... Hoş gelmiş...

Biliyroum diğer şehirler çok kızıyor ama burdan duyurmam gerek 6 kasım cuamrtesi bizde toplanıyoruz herkese mesaj atmaya çalıştım ama ulşamayan istanbul anneleri varsa lütfen haber versin özelden yazsın bana hemen adres bilgielrini göndereyim...

Tüm mart anneleri davetlidir...İSTEYEN EHRKESE HEMEN İLETİŞİM GÖNDEREYİM .

Son düzenleme:
AMİN CÜMLEMİZE SENİN KAÇ YIL OLDU EVLİLİĞİNİZ AŞIKMISIN?

4,5 yıl oldu.Bilmem eski tutku kalmıyor elbette.Birde kontrolcü kişiliğim nedeniyle benimle aşk pekte güzel olmasa gerek :) Seviyorum hayranım eşime tek sorun çok beklentim olması belkide.Şımartılmaya ilgiye alışınca az geliyor herhalde bana bu kadarı.Yada beklentim fazla olup karşı taraf az görünüyor gözüme.Sabahları öperek uyandırması yetmiyor belkide bana....

Peki cumartesi çalışıyormusun?Pazar günleri eşler evde oluyor.Olmazsa bayramdan sonraki ilk pazar dışarda ankamall ortak yer olur herkese diye düşünüyorum ankamall de buluşalım 1-2 saatliğine olurmu?

bayramdan sonra kayseriye gidecez ordan ankaraya ne zaman geçeceğimiz henüz belli değil ama aralığın ilk haftası yada kasım sonu gibi olur büyük ihtimalle. annemler fatihte oturuyo eryaman bana uyar. ben sizi engellemeyim yinede, siz kararlaştırın
ben size uymaya çalışırım. ay çok heyecanlandım inşallah denk gelirde buluşmaya katılırım
oooo sende buldunda bunuyon arkadaşım. yataktan öperek uyandırmalar falan benimkini dürterek zor uyandırıyorum sabahları düşün halimi, kaldıki o beni öperek uyandıracak

hoşbulduk hanımlar

kör gözlü ben buldum küçük ya farkedemedim

evet erken anneoldum oğlumda benimgibi erkenci

Gülsancım sana göre ayarlayalım öyleyse tarihi...Netleşince bize haber ver mekan ve tarihi kararlaştıralım iyice...

yok böyle bişey yaa şuan çok sinirliyiM Alp e.
ağlamak istiyorum.birton işim var.temizlik yapıyordum yarıda bıraktım geldim 1 saat oynadım ettim.gidip gardropları yerleştirmem lazım ne var ne yok yerde.yokk beyefendi etinden et kesiyomuşum gibi ağlıyor,çok uykusu var uyumuyor,yanımda dursun yapayım diyorum yatağa oturtup oyuncak veriyorum gene aynı.ama biryeri falan acımıyor bunu bilerek yapıyor.biryeri acıyan adam reklam görünce susar mı?çok kızgınım çatlayacağım.

kızlar ben yaptım tıcker konulmuyor uygun değil diyor neden birinie şifremi ve linki versem yaparmı?? özelden emsaj atsın bırı yardım etsın bana:S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…