- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.641
Bu cts. buluşmaya gidecek arkidişler size bişi sorcam ben gelmeye heçç üşenmiyom da öğle uykusunu orada uyuyamaz diye gelmemeyi tercih ediyorum uyumazsa canıma okur çünkü bilenler bilir handeye de o uykusundan uyandıktan sonra gidebilmiştim yakın diye..Siz nasıl uyutacaksınız? Varsa bir sırrınız ben de gelem?
YAĞMUR UN 5 gün sonraki aylık kontrolünü bugüne aldırdım..saat 3 te..
burun akıntısı hapşuruk hafif öksürügü var..
soguk algınlığı..
sabah kahvaltısını bile yemedi..iştah yok..
odasına viks li su koydum..
benim gripken sag kolumdr vicks...
bu arada altta hayalet bi onlıne okuyucumuz var...
Günaydın hepinize...
Buluşma resimlerinize baktım.
Meralcim gülümsemek seni dahada güzelleştiyor.Hep gülümse...
Handecim her zamanki gibi çok güzelsin.
Öznur seni biraz yorgun gördüm sanki.
Burcu mutlu olduğun her halinden belli...
Güzel bir gün geçirmişsiniz belli.İnş. Ankara ' ya da gelirsiniz....
yine gelmedi mi annenler? pusetsiz nasıl gidiceksin Pazara, tosuncuğu mu taşıcan aldıklarını mı
Bende merak ettim doğrusu sarı renk ne anlama geliyoo...?
bunlarda gececeeeekk..artı sen hamilesin..bizden iki kat daha zayıf bünyen..yine kafayı yedi pc uff alıntı yapmıyorum yazı tipi oynayamıorum smile tıklayamıyorum(
perişan we bedbah bir haldeyim... bittim kızlar boynum, sırtım, belim tutmuyor, gözlerim açılmıyor başım resmen uğul uğul
dün bir işkenceydi ceren üstümden inmiyor sürekli mızmızlanıyor hayatı zindan etti bana.. dün gece yastıkları duwarlarda parçaladım, dişimin ucu kırıldı sıkmaktan( ağlamaktan helak oldum çekip gitmek istiyorum, wazgeçtim ewkadını olmakta istemiyorum yoksa kötü olacak.. üstten bir düş daha geliyor, ayriyeten öksürüğüde war, gece 12.30a kadar üstümdeydi(10da fitil atmama rağmen) tabi kucağımda olup sussa tamam! uyudu iki lokma bişey yiyeyim dedim anaannemde bizde kaldı tabi o da ayrı bi pimpirik sesi ewi inletiyo..
cengiz geldi, ona çay kek falan zır t uyandı saat 1.30da uyku haram wızwız wız saat 4 oldu artık yorgun düştü we uyudu bnde yattım bu sefer yine sürekli ağlıyo su weriorum meme weriorum dalamıyo bi türlü perişan olduk 6da tekrar bir uyanış yaptı 7de uyudu, 9.30dada tamamen uyandık...
cengize neler saydım gece beni anlamdığını hiç beni dşünmediini... döndü öptü tekrar yattı.. kime söylüyorum ki...
kızlar bi gözlük veremmi size şöyle en net en yakınından gösteren....tööbeeÖznur'la ikimizin fotosuna şimdi bakabildim.
Cidden çok benziyoruz yaw, şaşırdım kaldım :)
Yine geldim...
Bu defa açık kalsın sayfa, bakalım çalışabilecek miyim :)))
Meral'e katılıyorum, Meral-Burcu-Aylin olmayınca sessiz kalmış ortalık, utandım valla kendimden.
Dün de en çok ben konuştum zaten :)
bunlarda gececeeeekk..artı sen hamilesin..bizden iki kat daha zayıf bünyen..
walla cnm işin sırrı oluruna bırakmak:)) çok uykusu geldi mi ilee de uyur zaten orda da, yan odalardan birinde yatırırsın
geçmiş olsun cnm, Eymen de biraz huzursuz gibi inşallah hasta değildir
yine kafayı yedi pc uff alıntı yapmıyorum yazı tipi oynayamıorum smile tıklayamıyorum(
perişan we bedbah bir haldeyim... bittim kızlar boynum, sırtım, belim tutmuyor, gözlerim açılmıyor başım resmen uğul uğul
dün bir işkenceydi ceren üstümden inmiyor sürekli mızmızlanıyor hayatı zindan etti bana.. dün gece yastıkları duwarlarda parçaladım, dişimin ucu kırıldı sıkmaktan( ağlamaktan helak oldum çekip gitmek istiyorum, wazgeçtim ewkadını olmakta istemiyorum yoksa kötü olacak.. üstten bir düş daha geliyor, ayriyeten öksürüğüde war, gece 12.30a kadar üstümdeydi(10da fitil atmama rağmen) tabi kucağımda olup sussa tamam! uyudu iki lokma bişey yiyeyim dedim anaannemde bizde kaldı tabi o da ayrı bi pimpirik sesi ewi inletiyo..
cengiz geldi, ona çay kek falan zır t uyandı saat 1.30da uyku haram wızwız wız saat 4 oldu artık yorgun düştü we uyudu bnde yattım bu sefer yine sürekli ağlıyo su weriorum meme weriorum dalamıyo bi türlü perişan olduk 6da tekrar bir uyanış yaptı 7de uyudu, 9.30dada tamamen uyandık...
cengize neler saydım gece beni anlamdığını hiç beni dşünmediini... döndü öptü tekrar yattı.. kime söylüyorum ki...
yine kafayı yedi pc uff alıntı yapmıyorum yazı tipi oynayamıorum smile tıklayamıyorum(
Öznur'la ikimizin fotosuna şimdi bakabildim.
Cidden çok benziyoruz yaw, şaşırdım kaldım :)
kızlar bi gözlük veremmi size şöyle en net en yakınından gösteren....tööbee
dün ben yoktum buralarda ne konuştunuz bakalımmmm
ebru hiç bu kadar isyan etmemiştim, hiç böyle olmamıştım kızımdan bıkkınlık hissi duyuyorum kendimi suçluyorum nefret ediorum kendimden annem gelecek şimdi boynuna sarılıp yalwarmak istiyorum neolur gitme hep burda kal die:..(
seni kutluyorum sakın işten falan atılıp o işkenceli hayata dönme(( hatta banada bir iş bul sabah 9 akşam 6 çalışmak istyorum beşiktaştan uzak bi semt olsun amaaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?