2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

YAĞMUR UN 5 gün sonraki aylık kontrolünü bugüne aldırdım..saat 3 te..
burun akıntısı hapşuruk hafif öksürügü var..
soguk algınlığı..

sabah kahvaltısını bile yemedi..iştah yok..
odasına viks li su koydum..
benim gripken sag kolumdr vicks...

sayın ilknurkaan sarı renkliymiş
Kızlar kırmızıyı anladım da sarı renk ne oluyo, yeşil sanırım yöneticiler mi:26:

walla cnm işin sırrı oluruna bırakmak:)) çok uykusu geldi mi ilee de uyur zaten orda da, yan odalardan birinde yatırırsın

geçmiş olsun cnm, Eymen de biraz huzursuz gibi inşallah hasta değildir

yine kafayı yedi pc uff alıntı yapmıyorum yazı tipi oynayamıorum smile tıklayamıyorum(

perişan we bedbah bir haldeyim... bittim kızlar boynum, sırtım, belim tutmuyor, gözlerim açılmıyor başım resmen uğul uğul
dün bir işkenceydi ceren üstümden inmiyor sürekli mızmızlanıyor hayatı zindan etti bana.. dün gece yastıkları duwarlarda parçaladım, dişimin ucu kırıldı sıkmaktan( ağlamaktan helak oldum çekip gitmek istiyorum, wazgeçtim ewkadını olmakta istemiyorum yoksa kötü olacak.. üstten bir düş daha geliyor, ayriyeten öksürüğüde war, gece 12.30a kadar üstümdeydi(10da fitil atmama rağmen) tabi kucağımda olup sussa tamam! uyudu iki lokma bişey yiyeyim dedim anaannemde bizde kaldı tabi o da ayrı bi pimpirik sesi ewi inletiyo..
cengiz geldi, ona çay kek falan zır t uyandı saat 1.30da uyku haram wızwız wız saat 4 oldu artık yorgun düştü we uyudu bnde yattım bu sefer yine sürekli ağlıyo su weriorum meme weriorum dalamıyo bi türlü perişan olduk 6da tekrar bir uyanış yaptı 7de uyudu, 9.30dada tamamen uyandık...
cengize neler saydım gece beni anlamdığını hiç beni dşünmediini... döndü öptü tekrar yattı.. kime söylüyorum ki...

Yine geldim...
Bu defa açık kalsın sayfa, bakalım çalışabilecek miyim :)))
Meral'e katılıyorum, Meral-Burcu-Aylin olmayınca sessiz kalmış ortalık, utandım valla kendimden.
Dün de en çok ben konuştum zaten :)

yok canım benım yuzum zayıftır kılo verdıgım ıcın daha zayıf gorunuyor ve halıyle yorgun

yine gelmedi mi annenler? pusetsiz nasıl gidiceksin Pazara, tosuncuğu mu taşıcan aldıklarını mı

geldı dun aksam sabahda gıttı.yarın gelecek.Aslında amac Doguhan ı dısarı cıkarmak.
Pazarın basına kadar gıder bı ıkı bakınır sonra gerı gelırıım.yoksam tostip oglum hasatımı cıkarır.dunden bugune kollarım agrıyor zaten.

bunlarda gececeeeekk..artı sen hamilesin..bizden iki kat daha zayıf bünyen..

dün ben yoktum buralarda ne konuştunuz bakalımmmm

bunlarda gececeeeekk..artı sen hamilesin..bizden iki kat daha zayıf bünyen..

ebru hiç bu kadar isyan etmemiştim, hiç böyle olmamıştım kızımdan bıkkınlık hissi duyuyorum kendimi suçluyorum nefret ediorum kendimden annem gelecek şimdi boynuna sarılıp yalwarmak istiyorum neolur gitme hep burda kal die:..(

walla cnm işin sırrı oluruna bırakmak:)) çok uykusu geldi mi ilee de uyur zaten orda da, yan odalardan birinde yatırırsın

geçmiş olsun cnm, Eymen de biraz huzursuz gibi inşallah hasta değildir

Yok be meralim benim velet o cins değil uyku akar gözlerinden kıpkırmızı olur o hale afacanlık yapmaya uğraşır. Kendi odası ve puseti dışında -onda da bazen-:83:bir yerde uyuduğunu görmedim ben eve mahkum onun için çoğunlukla

Ya bu ara var bu bebelerde bişiler herkesinki böyle..kolay gelsin canım valla ne yalan sölimm haftasonundan sonra işe gelince dinleniyorum ben de

Hasretcim muhtemelen dişlerden çekiyor o da, hepimiz arada yaşıyoruz o kabus gecelerden sonra yine eski hallerine dönüyorlar. inşallah bu geceyi rahat geçirirsiniz cnm

Öznur'la ikimizin fotosuna şimdi bakabildim.
Cidden çok benziyoruz yaw, şaşırdım kaldım :)

aynen yaa, ben de şaşırdım walla

kızlar bi gözlük veremmi size şöyle en net en yakınından gösteren....tööbee

cicim sanırım senin gözlüğe ihtiyacın var Öznur,Burcu,ben ve Aylin benzettik işte, var demek bunda bişi:))

dün ben yoktum buralarda ne konuştunuz bakalımmmm

Hasretim burada konuşmadık cnm. dün ben,burcu,öznur ve hande caddede buluşmuştuk

Kendinden nefret etme yavrum hepimiz sinirleniyoruz biz de insanız sonuçta gecen ben de bağırdım bağrımakta değil eeee yeter oğlum dedim bir ağladı b.k gibi hissettim kendimi aynı senin gibi..Ama sonra düşündüm sabır taşımıyızz napalım ayy

seni kutluyorum sakın işten falan atılıp o işkenceli hayata dönme(( hatta banada bir iş bul sabah 9 akşam 6 çalışmak istyorum beşiktaştan uzak bi semt olsun amaaa!

Hasretcim, çok zor bir gece geçirmişsin, üstelik hamilesin, duygusallık, sinir, yorgunluk v.s. hepsi had safhada ve üst üste gelmiş, seni iyi anlıyorum, ben İklimle baş edemeyip daha doğrusu her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldığım için ve dört duvar arasında olup insan yüzü göremediğim için şirkete kaçmayı tercih ettim, pişman mıyım, hayır ASLA, hiçte pişmanlık duyacağımı sanmıyorum, akıl sağlığım ve geleceğim için bunu yapmam gerekiyordu ve yaptım, senin için dua edecem arkadaşım, başka nasıl teselli verilir ki, cidden işin zor, ama düşünüyorum da hayata karşı çok güçlü bir duruşun var ve eminim üstesinden geleceksin, ileride bugunleri hatırladığında yüzünde bir gülümseme olacak ve hepsini unutacaksın, biraz sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…