2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi dk. canım
Fatma bu medical park göztepe tamirhanenin oradan esatpaşa münibüsleri kalkıyor ya onlar senin evin oradan geçiyor mu acep

Eymen decoderi devirdi
:88:

[/QUOTE]

Fatmacım yaprak sarması,mantı ve kısır midede diğerlerine yer bakmaz.Şahsen ben kısır yiyince şişiyorum...

kıs anlattığıma pişman etme beni valla burcum seni kırmaz barışırdım ama ben çok kırgınım ama dediğim gibi emin ol etkilemez bu durum benide sizideeee... hem biz dargın olsakta misafir geldğinde kesin barışırız :)):) yemek konusunda düşünüyorum neler deneyebilirim diye bakalım ... ya kaçta gelirsiniz onu söyleyin kaçta buluşacaksınız .... ona göre isoyu postalayyayım ..... bir takside sakın bebeikelrle öne oturmayınnnn... burcu yaptırma sakınnn...

taksiyle 20 ndakika kesinlikle sürer diye düşünüyorum ona göre ayarlayında sıkıntı çekmeyin.. diyette olanalra azar azar veririz yada self servis kurarız masaya herkes kendine göre doya doya alır...

GEÇMİŞİ OKUYAMADIM FAZLA AMA YASEMİN SANA HAK VERMİYOR DEĞİLİM GECENİN BİR VAKTİNDE UYANDIRMASI SİNİR BOZUCU OLUR.
BURCU DORUK PAŞAMA GEÇMİŞ OLSUN....FAZLA AÇ DEĞİLDİ BELKİ O YÜZDEN DE FAZLASINI KUSMUŞTA OLABİLİR
FATMACIM EŞİNLE ARAN İNŞALLAH DÜZELİR YARIN BU EŞLERİ BOL BOL KONUŞURUZ...
KIZIM ELİMİ ISIRMAYA BAŞLADI BENİM HEMDE FELAKET ISIRIYOR KALKAMADIĞI AN SİNİRLENİYOR VE ISIRIYOR
BİRDE ŞUNU HUY ÇIKARDI EMERKEN İŞARET PARMAĞINI AĞZINA SOKUYOR YANDAN DA PARMAĞINI EMİYOR...
MAŞALLAH KUZUMU DÜN GECE YİNE GÜZEL UYUDUK....iNŞALLAH HEP BÖYLE GİDER....
ARTIK SAĞ VE SOLA DÖNMELERİMİZ SIKLAŞTI SABAH ÜSTÜMÜ GİYERKEN BİR BAKTIM YÜZÜSTÜ DURUP OYUN OYNUYORDU...

Yanlışlıkla oldu bak hemen fark edince geri çekildim :) Bayram sonrası gülşanın gelme tarihine bağlıyız.Sen fulya ve dilşada haber verdinmi?Bayram sonrası buluşuyoruz ankamall de diye.....

günaydın millet, ne bu kalabalık bu saatte yaw, şaştım:))
Eymenime kahvaltısını yedirip hemmen geri dönüyorum:))

canım o düzelmez benim kırgınlığı<m şu güvenmiyorsan git kelimesine ... yoksa dün güya su faturasını yatırmış dekont masanın üstünde ama yanlış yatırmış.. alışkanlık yokki adamdaaa.a..ama bunu kabullensin o zamna oda yok...

canım söylediklerimin hepsini biliyorum hatta mantıyı ben açacağım .... o yüzden birazdan bilin başından kalkmam gerek ama poğaça börek gerçekten yapamamm...
tutmuyor çünki bi kere keke yaptım gelince anlatırım bol bol gülerisniz :):)

Ben de yiyorum bunların hepsini...
50 kiloyum, bacak bacak üstüne de atabiliyorum.
Accık göbeğim var ama epilasyonu ve emzirmeyi bitirince kavitasyonla onu da halledecem.
Sen de çatla :90:

çatlatmayın insanı heyyyyyyyyyyyyy :84:

günaydın millet, ne bu kalabalık bu saatte yaw, şaştım:))
Eymenime kahvaltısını yedirip hemmen geri dönüyorum:))

bize öğlen zaten...

ben birazdan kaçacağım zira eymeni zaptedemiyorum :2:

tam önünden geçiyor şekerim... sen bindğinde ara beni nerde ineceğini söyliyeyim gerçi öszelde de yazdımm..

o zaman tamam canım
Ayferim sen göztepe hastane durağında in medical parkın karşısı...
oradan münibüler boş kalkıyor zaten
taksiye gerek kalmıyor... tamam canım saat 12.00 da orada buluşuruz...

sizde erken gelin canlar malum hava erken kararıyor erken kalkarız..

Son düzenleme:
günaydın dicem ya lafın gelişi zira aydınlık deil bugün bence dişimizi kutlayan herkese teşekkürler AYLİN denetim nası geçti FATMA koca adamıyla tartışmışsın ben KK da bi topic açıp toplu boşanma eylemi düzenlemeyi düşünüyorum geçmişe şööle bi baktım asayiş berkemal heralde

maltepe de inmeyeyim ozaman 12.00 en geç 12,30 gibi orda olurum haber veririm zaten sana da ....

gunaydınnnn canlarımm
umarım hepınız ıyısınızdır gecmısı okuyamadım...
caddedekı bulusmamızda burcyla konusmustuk, o benı bostancı ıskelesınden alıp sıze gelecektık fatmacım eger bı degısıklık yoksa gelmek ıstıyorum bendee...
ama ben bu yaptgın guzel mamalardan ne yazıkkı yıyemeyecıgım olsun ama sızlerı gormek bıle bana yeter canlarımmm

Kızlar doktora gidiyoruz şimdi dua edin gene yaptı cunku. hiç olmazsa tahlil yapsın mikrop oranını ögreenelim görüşmek üzere inş iyi haberlerle gelirim kuzuma dua edin

Ben de yiyorum bunların hepsini...
50 kiloyum, bacak bacak üstüne de atabiliyorum.
Accık göbeğim var ama epilasyonu ve emzirmeyi bitirince kavitasyonla onu da halledecem.
Sen de çatla :90:

Yavrum niye çatlıyım benim 1 kg fazlam var sadece ve ben göbeği eritmek için pilatese başladım bile

maltepe de inmeyeyim ozaman 12.00 en geç 12,30 gibi orda olurum haber veririm zaten sana da ....

evet maltepede inmene gerek yok hem maltepe köprüsü bana uzak

orada buluşuruz sende indibindi yapmamış olursun bende oraya kadar münibüsle geleceğim zaten haber beklerim senden
inşallah hava bugünki gibi olur...
:81:

ya ne güzel smileyler eklenmiş

Siz bunları yiyin yiyin sonra Aylin niye zayıf, niye bacak bacak üstüne atabiliyor diyin

o benım bıt bıt eden canım :)))ya ben bunlardan hıc yemıyorum ama yınede sıskoyum
offffff uyuz oluyorum kendıme
esımle konusuyoruz benı sınır etmek ıcın ılk tanıstıgımız kıloya donersem cok memnun olacagını soyluyor
2008 de tanıstıgımızda 58 kıloydum ben :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…