- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.821
Siz bunları yiyin yiyin sonra Aylin niye zayıf, niye bacak bacak üstüne atabiliyor diyin
Ok pınar ben maltepe köprüsünde ineyim ordan taksiye bineriz olur mu?
Telefonlarımız var zaten ben çıkmadan haber veririm 30 dk.da maltepe köprüsünde olurum ordanda taksiye bineriz ama ümraniye de mesafe var fazla nasıl yapalım?
[/QUOTE]Yerim onu, yiyecem zaten yarın :)
Çalışan anne bebekleri, anneleri evdeyken uyumayı zaman kaybı sayarlarmış, bi yerde okumuştum :)
Alla Allaaaa, niye öyle oldu? Sonuç nasıl peki?
Sağol Fatmacım...
Yok önemli bişey olsa tekrarlardı bu zamana kadar, iyi çok şükür...
Sen bilirsin, bizim gelmemiz büsbütün germesin ortamı, çok üzülürüz sonra.
Yok Aylin, ikisi de değil, aldığım anda kustu çünkü, ama ben de önemli birşey olduğunu sanmıyorum, şimdi gayet iyi.
Sen yarın doğumgününe gelecektin di mi?
Geçmiş olsun Emel...
Pınarcım olur tabi, fakat buluştuğumuz gün Hande'yle de aynı planı yaptık, o deniz otobüsüyle Bostancı'ya gelir sonra birlikte gideriz diye düşündük, Hande bizim tarafları hiç bilmiyormuş çünkü. Hala geçerli mi bu plan bilmiyorum, bi soryım Hande'ye. Geçerliyse, üçümüz sığar mıyız acaba bir taksiye?
B]
Fatmacım yaprak sarması,mantı ve kısır midede diğerlerine yer bakmaz.Şahsen ben kısır yiyince şişiyorum...
Kısa mesafe değil. Olsa bile, ne otururum ne de oturulmasına razı olurum.
Fikrim geldi. Ben Hande'yle gideyim, siz Pınar'la gidin. Olmaz mı?
Fatma,
Bunu yazdığım için özür dilerim ama yuhhhh !!! Sana bişi yapma dedik. Madem yapacan, sadece mantı yap. Tamam oburuz ama o kadar da değil...
Seviyorsunuz tabi ve tabi düzelecek. Önemli olan yıpranmadan ve yıpratmadan düzeltmek, olanların iz bırakmamasını sağlamak. Adam çabalamış dün, sen inat etmişsin. Hadi bugün direnme, barışın, yarın geldiğimizde küs olmayın, olmaz mı?
daha ne yapacaksın ya hu bence hiç yapma hem ben diyetteyim:86:
kısa değilen en az 20 dk. sürer o da trafik yoksa
hem benim oğlanı ben tek başına binince zapt edemiyorum her yere saldırıyor önde oturamam
bi dk. canım
Fatma bu medical park göztepe tamirhanenin oradan esatpaşa münibüsleri kalkıyor ya onlar senin evin oradan geçiyor mu acep
Eymen decoderi devirdi :88:
Fatmacım, naçizane fikrimi belirtmek istedim, bence de ksülüğü uzatma, tamam tavır koymak istiyorsan koy ama küserek değil başka şekilde yap bunu, hem Selin de hisseder bak, onu da düşün, son kez kesin bir tavırla konuş ve ''ben bir süre sendeki değişimi izlemek istiyorum bana bunu göster'' de mesela eşine...
Emel, pek bi yardımsever gördüm seni, İstanbullular bir yolunu bulup buluşuyor meraklanma, sen enerjini Ankaradakilere sakla anacım, gelmeyim yanına, onlar zaten kaynaşmış vaziyetteler, sonra burdan çatlayan smile lar arıyoruz hepimiz :)))
Fatmacım, naçizane fikrimi belirtmek istedim, bence de ksülüğü uzatma, tamam tavır koymak istiyorsan koy ama küserek değil başka şekilde yap bunu, hem Selin de hisseder bak, onu da düşün, son kez kesin bir tavırla konuş ve ''ben bir süre sendeki değişimi izlemek istiyorum bana bunu göster'' de mesela eşine...
Emel, pek bi yardımsever gördüm seni, İstanbullular bir yolunu bulup buluşuyor meraklanma, sen enerjini Ankaradakilere sakla anacım, gelmeyim yanına, onlar zaten kaynaşmış vaziyetteler, sonra burdan çatlayan smile lar arıyoruz hepimiz :)))
Fatma mantı yaprak sarması kısır su böreği diyosun farkında mısın?herhalde bunları hazır alacaksın, poğça kurabiye bilmeyip bunları biliyor olamazsın herhalde, ayrıca milleti çatlatacak mısın bu kadar yedirip
Ben de yiyorum bunların hepsini...
50 kiloyum, bacak bacak üstüne de atabiliyorum.
Accık göbeğim var ama epilasyonu ve emzirmeyi bitirince kavitasyonla onu da halledecem.
Sen de çatla :90:
günaydın millet, ne bu kalabalık bu saatte yaw, şaştım:))
Eymenime kahvaltısını yedirip hemmen geri dönüyorum:))
tam önünden geçiyor şekerim... Sen bindğinde ara beni nerde ineceğini söyliyeyim gerçi öszelde de yazdımm..
tam önünden geçiyor şekerim... sen bindğinde ara beni nerde ineceğini söyliyeyim gerçi öszelde de yazdımm..
o zaman tamam canım
ayferim sen göztepe hastane durağında in medical parkın karşısı...
Oradan münibüler boş kalkıyor zaten
taksiye gerek kalmıyor... Tamam canım saat 12.00 da orada buluşuruz...
Sizde erken gelin canlar malum hava erken kararıyor erken kalkarız..
canım o düzelmez benim kırgınlığı<m şu güvenmiyorsan git kelimesine ... yoksa dün güya su faturasını yatırmış dekont masanın üstünde ama yanlış yatırmış.. alışkanlık yokki adamdaaa.a..ama bunu kabullensin o zamna oda yok...
canım söylediklerimin hepsini biliyorum hatta mantıyı ben açacağım .... o yüzden birazdan bilin başından kalkmam gerek ama poğaça börek gerçekten yapamamm...
tutmuyor çünki bi kere keke yaptım gelince anlatırım bol bol gülerisniz :):)
Ben de yiyorum bunların hepsini...
50 kiloyum, bacak bacak üstüne de atabiliyorum.
Accık göbeğim var ama epilasyonu ve emzirmeyi bitirince kavitasyonla onu da halledecem.
Sen de çatla :90:
maltepe de inmeyeyim ozaman 12.00 en geç 12,30 gibi orda olurum haber veririm zaten sana da ....
Siz bunları yiyin yiyin sonra Aylin niye zayıf, niye bacak bacak üstüne atabiliyor diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?