2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşecim, benzer şeyleri yaşıyoruz anlaşılan..
Ben eşimin ailesine karşı özellikle de annesine karşı rol yapmayı daha yeni öğrendim, hep dürüstlükten dem vuran ben, malesef sayesinde sinsi olmayı ve saman altından su yürütmeyi de öğrendim, çünkü baktım onların yüzünden hayatım mahvoluyor, çareyi böyle buldum, kendimi kişiliğimden ve karakterimden ödün vermiş gibi hissettim ama beni buna mecbur bıraktılar, şimdi hiç umursamıyorum, hayatımı yaşamaya bakıyorum, kayınvalide bir keresinde bana ''yüzüme gül de arkamdan ne yaparsan yap'' dedi, benden aynen uyguluyorum, yüzüne sahte sahte gülüp arkasından kendi bildiğimi okuyorum ve kendisi de bunun gayet iyi farkında ama kadın hayatından o kadar memnun ki, mutlu-mesut geçinip gidiyoruz işte :))))

evet canım aynı şeyler...

unuttum diyorum hatırlamıyorum..Neler yaşattılar bana hamileydim son ayımdayım 1 hafta falan var doğuma bana diyordu ki bugün ne yemeği yapacaksın..

Canım üzüm yaprağı sarması çekiyordu yapcak kimse yok kendim bel ağrısı çke çeke yapıyordum ..pişiriyordum ee yiyecek hal kalmıyordu sabah kalkıyordum iniydum aşağıya bş bakıyordum tencere boşşş 1 tabak dolma kalmış ne oldu diyodum buna eltim gelmiş vermiş ona ee ben bunu ne zrlukla sarmışım.l

Kayınpederin bana ettiği laflar hakaretler kayınvalideminn lafları ;ehliyete gidiyorum makyaj çok severim ama evlenince pek yapamıyroum..eşim istemiyordu ..öle rımel kalem ve parlatıcı sürüyorum..o günde normal yaptım..kayınpederle kayınvalidemle 1 gece oncesinde tartısmıstık neyse..sabah gidiyorum yıne ınsanlık bende ben cıkıyrum dedim..kayınvalıden tutturmus babanda gelsın ıyıde ne ısı var sureklı peşimde yok dedim..bana tuttu dediki KAŞINI GÖÜNÜ BOYAMIŞ KİME KENDİNİ GÖSTERMEYE GİDİYORSUN..

yemin ederimkaç yıl gecerse gesın unutmam bu lafı..nereye cekersen oraya gdierç..

buarada bu sorunları yasarken eşim şehirdısında calısıyor ve sadece hafta sonalrı eve gelıyordu:84:

vay bee bu da ilginçmiş, yüzüme gül de arkamdan ne yaparsan yap demek, normal bi insan hiç bunu ister mi yahu

Evet kadın normal değil kesinlikle, bende ''içimden gelmese bile yine de güleyim mi'' dedim o öyle deyince, ''evet gül'' dedi, ''çok sahte ve yapmacık olmaz mı'' dedim, ''olsun ben öyle istiyorum'' dedi, ''peki'' dedim ve dediğini uyguluyorum.. şu anda bu anormal kadından daha mutlusu yok inanır mısınız, psikologa da gönderdim, 1 aydır ilaç kullanıyor ve çok değişti hakkaten :)))

al o kaynanayı ve kayınpederı yolllllll offf uyuz oldum sımdı yaa :84::88:

Aboooo, seninkiler daha betermiş kııı, Allah sabır versin arkadaşım, bizde bu derece olmadı, hele kayınpederim hiç bişeye karışmaz..

merall hande ve calısmayan dıger sevgılı arkadaslarım pazartesı bıze gelsenıze ?
cevap verın bana su an cok gergınım heeeeeee

Eşim bunları biliyor lakin ilk zamanlar hafta sonları eve geliyordu kayınvalidem eltimiçin yoldan çıkarmaya çalıyor bunu diyordu eşimde inanıyordu..benm afıma he deyip geçiyordu ne zmaan ki tayinini aldı buraya gördü hal ve harektlerini eşimde mesafe koydu inmiyor aşagıya ve bana klesinlikle inme asagıya dıyor

Kalp hastası kayınvalidem kayınpederim dğşük çeneli biri

Daha neler gecenin bir körü kayınpederle evde tekiz gece saat 1/5 ve bana s...ol git bu evden dediğini bişlirim oğlumun üstüne yemin ederi hiç suçum yokke..

kayınvaldiem fizik tedavide yatıyordu ..kaynımgötürdü bizi eltimin kzıı 2 aqylık ozaman almıyorlar hastaneye biz arabada bkliyoruz ben gidicektim eltim abin gelsin kzızı alsın beraber cıkarız dedi. kaynım yarım saat sonra geldi arabaya küp gibi kaynanam doldurmus allah belanızı versin dedi bagırdı cagırdı..sandı ki kaynanam geldık oraya kadar cıkmıyrouz yuakrı halbukı cocugu alsa kaynım cıkcaaz neyse beni eve bıraktı kaynım..aksam kayınpeder geldi ..bır postada o bagırdı kayınvalidem kendine gore anlatmıs konuyu neyse bagırdı cagırdı bende dedim ki bittimi evime cıkcam..tam merdıvenın rodayım bana dediki si... ol git bu evin babanı arıcam gelsın alssın senii ben kaldım mal gibi neyse sakınlestı ben aglıyorum sonra ne dese begenırsın sakın bu olnları kocana anlatma dedi

ben 1 hafta anlatmadım sonra anlattım..onları savunurken anlattım yoksa yıne anlatmıcaktım..
[/B]

Bak kadının günahını aldın birini bulmuş olsaydı çok mutlu olurdu sana da bulaşmazdı

yok yaw bana bulastıgı yok kadının cok sen sakrakdır genelde mutlu bı kadındır.anacım susmaz ve durmaz.yanı yerınde durmuyor ve sureklı konusuyor.bende pek konusmayı sevmem.sese karsı acaıp hassasımdır ısıgada oyle.annem sagolsun kendıne megafon takmıs gıbı bagıra bagıra konusur.dur dıyorum yok otur dınlen dıyorum yok.
bırde safdır bu kadın vur elıne agzından lokmasını al.neyse bızım bı ıkı ev arsa davamız varda.hala dıyor hakkımı helal etmıyorum.yahu ne hakkı ne helalı.sana ben 3 yıldır dıyorum gıt mahkemeye ver.dunyanın parası donuyor vs vs
yıne sısırdı benı ya.sen gerekenı yap gerısını Allaha bırak.ulan baku ceyhan boru hattı bunların tarlalardan gecıyor dayım da sureklı bı para akısı annem bon bon baksın.3 yıl once herıf 17 500 tl alıyor sırf bu baku ceyhan hattı bızım bı tarlanın bı kosesınden gecıyor dıye.17 500 tl az paramı 3 yıl oncesı ıcın.bu adam bu parayı nasıl alıyor.mıras bolunmemıs daha offffffffffff yazacak cok sey var ya ıyıce sısmeyeyım dıyorum
neyse sen vermıyorsan ben senı ve dıgerlerını mahkemeye verecegım dedım :))))
sen hakkını aramıyorsan ben senın yerıne ararım dedım
daha oncede dayıma benı sınırlendırme dayı tanımama surundururm senı demıstım
gozum dondu sacma sapan aklıma ne geldıyse yazdım buraya

zaten sınırlıyım lan ne bıcım ınsanlarmıs

Buarada burda mesaj sayımuygun olmadığından face mart 2010 anneleri sayfanıza oğluşumla kendi resimlerimi koydum hanımlar bizi ordan görebilrisiniz..

OOOO şimdi yeme içme ayırdık inmiyoruz eskisi gibi muhattap değilim..

mesafe koydum..herkezden 1 adım geride duruyorum..

benimde çok sinirli yapım vardı çok yakın arkadaşlarımbiliri bu durumu onlarda şaşırır ayşe sen nasıl tepki vermiyorsun diye..

Ama okadar yaşanmışlığa karşılık kadın kalp hastası ve tedavisi yok hastalıgının birşey olsun istemem eşim üzülcek ..

Herkez yaptıgının karşılığını alıcak ..beddua etmiyorum allaha havale ettım.. ben onları

evet doğru ve güzel bir söz..,,

Ben bunları yaşadığımda 18 yaşındaydım daha küçüktüüm şimdi olsa tepkim ve onlara karşı haraketlerim farklı olurdu..

yaşandı unutulmadı ama geçti gitti..

e almak istiyoruz epey birikim yaptık rabbim nasip etse inş evimiz olur..

eşimiçin oğlum için herşeye katlanırım..

ama yine diyorum şimdi aklım olsa herşey farklı olurdu..
ne eltim ne kayınvalidem ne kayınpederim hiç birine merhabadan ötürü gitmezdm ..

benim sucum mesafeyı koruyamamak oldu

selam gencler...:82:
geldimm..
agrılarımın nedenini boynumdaki sinir ve kas sıkışmasına bagladı sevgili dr cum..
MR istedi...gün vericekler zannettim randevu için..nerdeee..boş yer varmış hemen almak istediler beni...
girdim MR odasına..görevli önlük verdi hemen hazırlanın tüm metallerinizi döktürün alayım sizi dedi..
dedi deee dinleyen kim..
o ince uzun mu uzun uzay mekiğini anımsatan o cihazın içersine girmeyecem dimiii dedim..
aynenn öyle dedi...
hayır dedim..hazır değildim..kolostrofobisi olan bi baaaayan için nekadarda rahat konuşuyorsun sen nannn dedimm..
tabii gayet hanım bi uslupla...
yardımcı olabilirim deneyelim isterseniz baktık olmadı o an sonlatabilirim dedi...
cihazın içindeki benden önceki hastaya şöyle uzuuun uzunn bakıp düşündümmm..
son kararım hayır dedim...
eşimle gitmeliyim..yanımda biri olmalı...
pazar gününe ertelettim..
sonucta kacış yok bu işten...

merall hande ve calısmayan dıger sevgılı arkadaslarım pazartesı bıze gelsenıze ?
cevap verın bana su an cok gergınım heeeeeee
ben gelirim canımcımmm

ebrucum canım arkadasım cok gecmıs olsunn..
sonucunu bızede sole...
bende girmistim mr a igrenccc bisi yaaa :26:
bu aqrada face deki ay isareti, konusmacı kısının dısarda pc basında olmadıgını gosterıyor...

fıstık döktürmüşssün..
evimizde SAMSUN lu bi hemşeri agırlamak özelmiş beee...
hangi hastanede dogum yaptın kuzum sen?
ve normal mi sezercikmi??
alakasız olucak konuyla ama..
seni yakından tan9ımak isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…