- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.061
çok güzel yazmışsın canım..
ehliyet ve hastane dışında tek başıma çarşıya indiğimi bilemme eşimle iki gibi geziyoz ..daha yeni yeni çıkıp arkadaşıma gidebiliyorum3 yıllık evliyim..eşim her hafta sonu ayda istediğimzaman dışarı çıkarır.onun için tek istemez benimde çevremde pek arakdaşım yok malesefkalıyorum tek haliyle eşimle herşeyi yapıyorum buda bazen sıkıyor
Hapatitçin seninki uçmuyo sanırım değil mi?? Gerçi kargo uçaklarında bi load master var ama teknisyen mi onlar bilmiyorum
çok güzel yazmışsın canım..
ehliyet ve hastane dışında tek başıma çarşıya indiğimi bilemme eşimle iki gibi geziyoz ..daha yeni yeni çıkıp arkadaşıma gidebiliyorum3 yıllık evliyim..eşim her hafta sonu ayda istediğimzaman dışarı çıkarır.onun için tek istemez benimde çevremde pek arakdaşım yok malesefkalıyorum tek haliyle eşimle herşeyi yapıyorum buda bazen sıkıyor
Okudum okudum, içim şişti valla... Esin ve Derya, anam neler yaşamışsınız siz öyle, kadın milleti olarak duygusalız, unutamıyoruz bu tarz şeyleri, sizi çok iyi anlıyorum, benim eşimde hamile iken bana az çektirmedi, anası ile birlik oldular, offff aklıma geldi yine, neyse sinirlenmeyecem, pozitifliğimi bozmayacam, sonuçta kazanan ben oldum, şimdi koca kişisi bana ve kızımıza tapıyor desem yeridir, anası olacak cadı da eskiye nazaran çok çok daha iyi, bana fazla bulaşmıyor artık..
Benim aldığım bir karar vardı hamile iken uyguladım ve uygulamaya da devam ediyorum, size de tavsiye edebilirim kızlar, siz siz olun hep kendiniz için yaşayın, şu saatten sonra düşünmeniz gereken birde çocuğunuz var, gerisini kocalar da dahil atın bir kenara, hayat kısa, yarın ne olacağımız belli değil, bırakın koca kişisiyle uğraşmayı, beklenti içine girmeyin kendi kendinize yetin, mutlu olacağınız başka kanallarda mevcut bu hayatta...
uçuyor duuu:)) mng de felaketti canım yılın 7-8 ayı dışardaydı ..sonra pegasus a gecti yılın 3-5 ayı :) uçuş oluyor amadaha cok yurt dışı görev.bi gidiyor 1-2 ay yok..şimdi çocuk olunca biraz daha makul düşünmeye başladı canm..ben onun için ne fedakarlıklar yaptım bilsen...senle cok ortak seyimiz olduğundan eminim:)) bir de su prenses lafı vurdu beni..benimki de der bana en son sosyete prenses demişti de küsmüştüm:)) özgür durmuyor uzun yazamıyorum bir ara laflarız..ben bu sivil havacılık camiasından az cekmedim:))
Ben de bazen "sadrazamın sol" derim bırakırım ne demek istediğimi anlar, bi de "aman kalkma mazallah yumurtaların soğur" derim, bazen de "o yumurtalarla işim kalmadı soğuyabilir kalk da bi zahmet şunu yap" derim. İlginç laflarım vardır böyle ama eşime çok komik gelir ve güler
Dün akşam işten çıktık, eve doğru giderken yolda aynı şeyi eşimle konuştuk, evlilik özgürlük kısıtlaması olmamalı bence, (tabi dozunu kaçırıp, sorumluluklarını bir kenara atıp, bekarmış gibi yaşamayacak insan), ben eşim olmadan çıkıp tek başıma geziyorum, arkadaşlarımla buluşuyorum, eşimde aynı şekilde bensiz çıkıp gezer, arkadaşlarıyla buluşur, maç izler, alkol alır, ama sorumluluğunu bilir hergün yapmaz bunları, kimsenin birbirini kısıtlamaya hakkı yok, evlendik diye köle de olacak halimiz yok, sorumluluk sınırları çerçevesinde eşlerin de kendilerine ait bir dünyalarının olması lazım..
Arada kendinizi dinleyin ve kendinizle başbaşa kalın, kendinize bi güzellik yapın, mutlu olun..
B<en dünya tatlısı oluyorlar bazen çekilmez ..ama evlatlarımız için kendimizden ödün veriyoruz..
Benim eşimin ailesi ve kayınvalidemle sorunlarım var:84:
eltimle falan görüşmüyorum ve kayıvalidemle altı üstlü oturuyorum var mmı daha zor olann
Seninkinin de benden farkı yokmuşş..ahhh ahhh değiyor mu acaba çektiklerimize? Lafı yiyip oturuyorus bakk. Fiks lafıdır benimnkinin bir yere tatile gidices mesela çocuk olduktan sonra adam gibi bir yerde konaklamak istiyorum ee durumda varr "ayy prenses daha aşağısında kalmaz" diyo..Ben de ben senin parana güvenmiyorum kendim de gitsem aynı yere giderim ya da hiç gitmem diyorum ama anlayana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?