2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm tırsak arkidişim benim geçmiş olsun fizik tedaviyle fln geçiyo daha önemli bişi olmamasına sevindim ebuşumm:81:

ben kaçar bi maniküre gidem diyorum iş çıkışı ordan eve geçerim bakalım kısmet olacak mı hade öptüm hepinizi ii bakın kendinizee bebüklerime de iyi bakın emi:79:

Ebru hoşgeldin, Mr a bende girdim daha önce, o kadarda korkulacak bişey değil ama fobisi olan biri için zordur tabi, sonucu bize de yaz, inşallah çok ciddi bişey değildir, fizik tedavi ile falan geçer..

niye ayrı yapıyosun ki cnm, itamini çorbaya da geçsin diye aynı tencerede kavur önce biraz sonra da çorba ile haşlansın
güzel fikirr maralitomm:13:
cnm tırsak arkidişim benim geçmiş olsun fizik tedaviyle fln geçiyo daha önemli bişi olmamasına sevindim ebuşumm:81:
ah herceşit fobi mevcut bende..
QUOTE=simenay;16084319]Ebru hoşgeldin, Mr a bende girdim daha önce, o kadarda korkulacak bişey değil ama fobisi olan biri için zordur tabi, sonucu bize de yaz, inşallah çok ciddi bişey değildir, fizik tedavi ile falan geçer..[/QUOTE]

kızlar saolun ya..
7 dk lık bi işlem ama 7 yıl gelicek o bana..
mecburr..

kızım 3.gribini annesine buşaştırmayı becerdi gibi..
neden hapşuruyorum been...
hurdaların takıldığı bi topik varsa oraya geçem ben en iyisim...

Son düzenleme:
kızlar slm inanılmaz yorgun ve sinirliyim ata bugün 1 dakika bile durmadı yerinde sürekli ağladı hiç iş yapamadım nasıl yetişicek eşyalar bilmiyorum çıldırıttı beni biraz önce yıkadım onu yine avaz avaz bağırdı zor sabrettim valla anlatamam size şimdi uyudu inş. sabaha kadar uyur

buarada yarın fatmaya kaçta gidiyoruz bir saat belirlediniz mi geçmişi okuyamayacağım çok yorgunum

canım bunlar cok kudurdu cooook, demırde ole hıc durmuyor
bulusmayla ıgılı bır bılgım maalesef yokkk

deryacım yazdıklarını şimdi okudum.. bu kadarda takma zaten odun diyosun neler çektirdi diosun
bırak gitsin hiç gelmesin, keyfine bak be güzelim... ye iç gez ewin war işin war paran war aslan parçası bi oğlun war...
onunlamı doğdun sanki, bak keyfine yaw
7 gün ewdeymiş işte çok bile... zaten sana onca şey çektiren adamı senmi düşüncen.. canım benim sen tek başına yeten bi kadınsın o da oğlunun babası işte görüntüde war geliyo gidiyo, bn olsam hiç takmam tam tersine ohh derim takılırım..
cengizede bi iş bulsun yanında 7 gün gelsin ewe ohh süper ateşli geçer hiç kawgada etmeyiss:92:

bi de bi ara oturda ne etti bu adam sana hamileyken anlatıwer bnde sana anlatamda yalnız olmadığını gör...

vallahi bende sürekli giriyom bakıyom okudukça gözüm korkuyor çıkıyorum

canımcım ben samsun medical park hastanesinde doğum yaptım atakumdakinde..başkada varmı bilmiyorumda..

spinal sezeryan benimdoğum biraz aceleye geldi..

kasık ağrımçoktu doktoruma gittim..OP.DR.safiye genç..dedim böle böle 38+1 dim duramıyrum ağrıdan ulturasyona alındım..doktorum senin zıpırık 1 gün daha beklemez ayşecim dedi ..bugün alalım dedi yok dedim bari yarın alında işlerimi halledim ..

38+2 yken 13:30 da oğlumu doğurdum

hmm..evet bende mediva da yaptım dugumu..oda atakumda..
aynen epidural sezeryan..
senn ogluş aceleci cıktı hee..ben tam 40 hafta günü gününe sancılandım..
iki dr da normal yapamazsın dedi..sezeryan oldu..

kız bırak çocukcaaaz bi günde azsın:))) ceryle benim her anım isyan:) bi anlatsam oturur ağlarsınızazmanlıklarına:)

yarın herkes 1,2 gibi gider muhtemelen canım

e yawrum madem herşey yolundaydı bebik gelio kendiliğinden ne die kestirdin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…