- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.101
selam gencler...:82:
geldimm..
agrılarımın nedenini boynumdaki sinir ve kas sıkışmasına bagladı sevgili dr cum..
MR istedi...gün vericekler zannettim randevu için..nerdeee..boş yer varmış hemen almak istediler beni...
girdim MR odasına..görevli önlük verdi hemen hazırlanın tüm metallerinizi döktürün alayım sizi dedi..
dedi deee dinleyen kim..
o ince uzun mu uzun uzay mekiğini anımsatan o cihazın içersine girmeyecem dimiii dedim..
aynenn öyle dedi...
hayır dedim..hazır değildim..kolostrofobisi olan bi baaaayan için nekadarda rahat konuşuyorsun sen nannn dedimm..
tabii gayet hanım bi uslupla...
yardımcı olabilirim deneyelim isterseniz baktık olmadı o an sonlatabilirim dedi...
cihazın içindeki benden önceki hastaya şöyle uzuuun uzunn bakıp düşündümmm..
son kararım hayır dedim...
eşimle gitmeliyim..yanımda biri olmalı...
pazar gününe ertelettim..
sonucta kacış yok bu işten...
ben kaçar bi maniküre gidem diyorum iş çıkışı ordan eve geçerim bakalım kısmet olacak mı hade öptüm hepinizi ii bakın kendinizee bebüklerime de iyi bakın emi:79:
güzel fikirr maralitomm:13:niye ayrı yapıyosun ki cnm, itamini çorbaya da geçsin diye aynı tencerede kavur önce biraz sonra da çorba ile haşlansın
ah herceşit fobi mevcut bende..cnm tırsak arkidişim benim geçmiş olsun fizik tedaviyle fln geçiyo daha önemli bişi olmamasına sevindim ebuşumm:81:
ben gelirim canımcımmm
ebrucum canım arkadasım cok gecmıs olsunn..
sonucunu bızede sole...
bende girmistim mr a igrenccc bisi yaaa :26:
bu aqrada face deki ay isareti, konusmacı kısının dısarda pc basında olmadıgını gosterıyor...
pai pai....Hanımlar hepinize iyi akşamlar ve iyi hafta sonları, sağlıcakla..
DR BENJAMİN SPOCKS un bebek bakımı ve çocuk eğitimi kitabını aldım...
içeriği süper..tavsiye ederim...
aşkım dogumdan ergenlik dönemi kadar temel eğitim...nasıl bir kitap bu ebru?
kızlar slm inanılmaz yorgun ve sinirliyim ata bugün 1 dakika bile durmadı yerinde sürekli ağladı hiç iş yapamadım nasıl yetişicek eşyalar bilmiyorum çıldırıttı beni biraz önce yıkadım onu yine avaz avaz bağırdı zor sabrettim valla anlatamam size şimdi uyudu inş. sabaha kadar uyur
buarada yarın fatmaya kaçta gidiyoruz bir saat belirlediniz mi geçmişi okuyamayacağım çok yorgunum
fıstık döktürmüşssün..
evimizde SAMSUN lu bi hemşeri agırlamak özelmiş beee...
hangi hastanede dogum yaptın kuzum sen?
ve normal mi sezercikmi??
alakasız olucak konuyla ama..
seni yakından tan9ımak isterim..
hmm..evet bende mediva da yaptım dugumu..oda atakumda..vallahi bende sürekli giriyom bakıyom okudukça gözüm korkuyor çıkıyorum
canımcım ben samsun medical park hastanesinde doğum yaptım atakumdakinde..başkada varmı bilmiyorumda..
spinal sezeryan benimdoğum biraz aceleye geldi..
kasık ağrımçoktu doktoruma gittim..OP.DR.safiye genç..dedim böle böle 38+1 dim duramıyrum ağrıdan ulturasyona alındım..doktorum senin zıpırık 1 gün daha beklemez ayşecim dedi ..bugün alalım dedi yok dedim bari yarın alında işlerimi halledim ..
38+2 yken 13:30 da oğlumu doğurdum
kızlar slm inanılmaz yorgun ve sinirliyim ata bugün 1 dakika bile durmadı yerinde sürekli ağladı hiç iş yapamadım nasıl yetişicek eşyalar bilmiyorum çıldırıttı beni biraz önce yıkadım onu yine avaz avaz bağırdı zor sabrettim valla anlatamam size şimdi uyudu inş. sabaha kadar uyur
buarada yarın fatmaya kaçta gidiyoruz bir saat belirlediniz mi geçmişi okuyamayacağım çok yorgunum
vallahi bende sürekli giriyom bakıyom okudukça gözüm korkuyor çıkıyorum
canımcım ben samsun medical park hastanesinde doğum yaptım atakumdakinde..başkada varmı bilmiyorumda..
spinal sezeryan benimdoğum biraz aceleye geldi..
kasık ağrımçoktu doktoruma gittim..OP.DR.safiye genç..dedim böle böle 38+1 dim duramıyrum ağrıdan ulturasyona alındım..doktorum senin zıpırık 1 gün daha beklemez ayşecim dedi ..bugün alalım dedi yok dedim bari yarın alında işlerimi halledim ..
38+2 yken 13:30 da oğlumu doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?