2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım iç hat diye seçemiyor. Uçak tipi var iki tane Boeing ve Airbus onlarında çeşitleri var benimki 340 çı ve hep uzak mesafe şirket belirliyo bunu da..Pilot olmasına nasıl izin verdiğime gelince..Vermedim..Daha ileri görüşlü baktım ben anlattım ona bak böyle bir hayat tarzı çok zor mutlu olamayız ben çok para istemiyorum falan diye mühendis normalde Telsimde başlayacaktı tam belgeleri hazırlıyodu THY aradı..Kader kısmet çok karşı çıktım ama bi noktadan sonra çekildim kenara.. Doğukana tapıyo şimdi unuttu o günleriii..uzaktan tapıyo tabii çoğu baba gibi..tüm sorumluluğu ben de

hamileyken keşke sadece yalnız bıraksaydı..Ufff gülşancımmm heççç anlatmimmm çok eziyet ettii..şimdi pişkin pişkin ne diyo biliyo musun o günlerin konusu açılınca ben akıllı davrandım hep sorun çıkardım sana fırsat bırakmadımm ki hamile hamile başımı yeme diyee yeterli mi

..

yazdıklarına şööle bi baktım da seni çok iyi anlıyorum:))
eşim uçak teknisyeni :)) şimdiben de ondan ayrı kalmamak için otellerde oğlumla sürünüyorum.seninki daha zor hep uçuş ..ben atlattım o deli günleri..
bence keyfine bak yoksa deliriyor insann gez toz tadını cıkar özgürlüğününn:)

Son düzenleme:

seçme şansı olmaması kötü, bu meslekte devam ettiği sürece böyle olacak anlamına geliyor bu. offfff... söylenecekleri söylemişsin ama erkek milleti işte, göremiyorlar, anlamıyorlar... en azından Doğukan'la ilişkinin iyi olması sevindirici.

1 milyon tane oklava smile

Allah yardımcın olsun canım,inşallah gün olur oda sana muhtaç kalırda anlar sana ne yaşattığını. dahada bişey demiyorum bana düşmez çünkü

allam sen anlatıyosun ben esere sinirleniyorum yaptıkları geliyor aklıma hamileyim hemde karnım burnumda süreli nefes darlığı çekiyordum çarpıntım oluyordu benimle sittiri muktan bi konu yüzünden avga etti ağladım bağır bağıra sonra kalbim duracak sandım nefes bile alamadım yatak odasındaydım gelipte sakinleştireyim hamile iki canlı oğlumu taşıyor demedi odun ODUN

Bugünün bomba itirafları Derya dan gelmiş, çok kızdım eşine, gerçekten tam bir odunmuş, burdan sonra yazdıklarımı yazdım yazdım sildim boşverdim bana kalsın, tek söyleyeceğim Derya bu hayat senin, sen evde 1 ayın 23 günü tek başına olmayı içine sindirebiliyor musun/sindirebilecek misin? daha ne kadar gidecek bu böyle ve sen daha ne kadar mutluluk oyunu oynayabileceksin?

ya şimdi ben eksperlik yapıyorum ama henüz lisansım yok girmem gerekenbi sınav var ve ders çalışmam lazım ama hiç içimden gelmiyo ne zaman eserle kapışsak tmm diyorum şu sınavı kazanayım başka bir şehirde ş bulucam alıp oğlumu gidicem diyorum ve çok rahatlıyorum sonunda yapıcam galiba

Ayy ay çocuklar olmasa hepinize boşanın derdim, ama şimdi benim de çocuğum var ve ben de uzatmamaya çalışıyorum sonu ayrılık olmasın diye o yüzden sizleri de çok iyi anlıyorum...

evet canım ayşe sizin adınız nedir:44:

Ben Meral cnm:79:

oopps yangına körükle gitmesene be Beni düzeltemeye çalışırken oana ettiğin lafa bak şimdi, oldu mu be güzelim

Erkekler sonunda adam olmuyor bizi adam ediyorlar...

heh bizim de pek adam olduğumuz söylenemez, bence huylu huyundan vazgeçmez diye boşuna dememişler

offf hatunlar bu erkek mılletı bole gelmıs bole gıdıyor ıste,
ne biz duzeltebiliyoruz nede bizden oncekiler basarabılmıs...
hep fedakarlık yapan bızler oluyor, hep alttan alan bizler...
bu gidisata dur diyebilenlerde bosanabılıyorlar iste...

Kategorileriniz farklı güzelim, ayrıca ben yangına körükle gitmedim, boşan demedim ki. :19
:

Okudum okudum, içim şişti valla... Esin ve Derya, anam neler yaşamışsınız siz öyle, kadın milleti olarak duygusalız, unutamıyoruz bu tarz şeyleri, sizi çok iyi anlıyorum, benim eşimde hamile iken bana az çektirmedi, anası ile birlik oldular, offff aklıma geldi yine, neyse sinirlenmeyecem, pozitifliğimi bozmayacam, sonuçta kazanan ben oldum, şimdi koca kişisi bana ve kızımıza tapıyor desem yeridir, anası olacak cadı da eskiye nazaran çok çok daha iyi, bana fazla bulaşmıyor artık..

Benim aldığım bir karar vardı hamile iken uyguladım ve uygulamaya da devam ediyorum, size de tavsiye edebilirim kızlar, siz siz olun hep kendiniz için yaşayın, şu saatten sonra düşünmeniz gereken birde çocuğunuz var, gerisini kocalar da dahil atın bir kenara, hayat kısa, yarın ne olacağımız belli değil, bırakın koca kişisiyle uğraşmayı, beklenti içine girmeyin kendi kendinize yetin, mutlu olacağınız başka kanallarda mevcut bu hayatta...

Allah yardımcın olsun canım,inşallah gün olur oda sana muhtaç kalırda anlar sana ne yaşattığını. dahada bişey demiyorum bana düşmez çünkü
Allahım ne beni birine muhtaç etsin ne de birini bana boşver..Hep birşeye inanmışımdır çektirdiğini çekmeden bu dünyadan göçemezsin Allah büyük

Aynı kaba s.cıyolar seninkiyle benimki anlaşılan..aynen canım çok iyi anlıyorum seniii

Valla çok dolmuşum arkadaşlar kusura bakmayınnn dün sırf buzluğa neden çeşme suyu koyuyosun içme suyu değil dedim diye söylendi durdu. Prensesmişim ben nolcakmış onu işsem vs.vs..Yemek yiyoduk zehir oldu bıraktım yarım kalktım sofradan..Sorunun cevabını ben de bilmiyorum..Çocuk yüzünden boşanmayanlara hep bi şüpheyle yaklaşırdım ama bu gerekçenin hiçte içi boş değilmiş onu anladımm

Çok doğru söylüyorsun ben de öyle yapmaya çalışıyorum..Regl olacam yakında bu melankoli sinir ondannn düzelirim bi kaç günee

çok güzel yazmışsın canım..

ehliyet ve hastane dışında tek başıma çarşıya indiğimi bilemme eşimle iki gibi geziyoz ..daha yeni yeni çıkıp arkadaşıma gidebiliyorum3 yıllık evliyim..eşim her hafta sonu ayda istediğimzaman dışarı çıkarır.onun için tek istemez benimde çevremde pek arakdaşım yok malesef kalıyorum tek haliyle eşimle herşeyi yapıyorum buda bazen sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…