2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnim işler 4,5ten sonra bitmiş oluyor o saattede hepiniz kocalarınızın kıçına yapışmış oluyosunuz:)
kimseler olmuyo

geçmiş olsun canım.korkulacak bişey değil be anacım.2 ay önce ben girdim.tak tak tuk tuk sesler var o kadar.

hiiiiiiiiii süper süper
ne yapayım sana söyle canım benim

oznurrr sen neden sınırlısın kı?

yaw anamlar geriyor beni bazan ondan.geçti bilem

offffffffffffffffff
canım sıkılyıorrr :85:

kıs o kuduruk memirle nasıl canın sıkılıyor senin.
yerim ben onun kocaman ağzını

ok..

tüüü rezil korkakk tırsık beeeen!!
bir buçuk saatmi...
sura 7 dk nın agzını yapıom iki saattr..

bu arada biz dogurmadık evett
dogurtuldukkk hehhe..

yok canım çekip çıkardılar

çok kolay çıkcam çatala 2 ıkınca fırltıwercem:)))))))))))
4.5. yıldan snra sezareyn olupta 2.yi normal yapabiliosunebru:)

yinede riskliymiş hasretciğim

yok bee bişicik olmaz drona bakıyo zaten:) riskliyse sölüo sana işine geliosa tabi:)))))))))))

hehe belli.lan zati ne ara 2.ci bebeyi yaptın sen ben anlamadım he.
duuuuuu herbikesler uyusunda sıkıştırayım köşe bucak aşkımı
zati yedirdim karidesleri adama

iwet iwet yaptım:))))
yaw get işine rahat bırak adamı işten geldi yorgun zati:)))) ımm karidesi senmi yaptın güweçte tereyağlı bayılır ben:)
biimkine karides yan etki etmiyo la galiba:) dikkat etmedim hiç yarın bakerım:))) dışarı çıkarsak

2.yi düşünmüyorum canım.olsa bile sezeryan olmakdansa normal doğumu tercih ederim.
ameliyatdan çıktıkdan sonra bir daha o dondurucu soğuğu yaşamak istemem.

doğru tabe yaş kemale erdi:94: şaka bi yana bnde son zamnlarda düşünememye başlamıştım ama meğerse o gelmiş konmuş bile hayırlısı olsun diorum ama çok korkuyorum((((((((((((

coooooookkk sinirliyiimmm
canımın sıkılmasının nedeni belli olduuuu :84:
once cenk beyle kavga ettim...
butun gun iste geliyor hic cocukla ılgılenmıyor, yemekten sonra gırdım mutfaga temızlık yapıyorum, beyefendı cocugu atmıs yurutece ne baktıgı var ne ettıgı, gelmıs bırde bakıyrmus gıbı trıp atıyor.. ıcımden ya sabır cekıyorum ama.. neyse isim bitti gectım ıcerı, beyfendı kurulmus koltuga elınde cıkolatra keyıf yapıyor, cocuk avare avare (zaten huysuz ve yorgun) yurutecte hem mızmızlanıyor hem duruyor... neyse aldım onu gel annecım dedım, oturduk yere oyun oynuyoruz.. dondum gayet sakın bır sekılde sen bu cocukla ılgılendıgını dusunuyor musun dedım, o da nedemek bu dedı, ısten gelıyorsun yemek yıyorsun cocugun yuzune bıle bakmadan yurutece atıyorsun dedım...
o da ilgilenen birini bul o zmaan dedi!!!
bende babası ılgılenecek bırını bulmaya nıyetım yok dedım...
oda ne halınız varsa gorun dedı...
bende kufur ettım bı guzel kavga ettık... cektı gıttı ıcerıye...
sonra demırı uyuttum, habıre uyandı, gıttım geldım yenıden uyuttum yıne uyandı, sonra tam ayagımda yıne sallarken... bir kustu anlatamam oluk olukk ustume basıma, yastıgına heryer battı...
onları temızledım bu arada herseyı gordu, gelıp neyınız var ne oldu dıye bıle gelıp bakmadıı ...
offff deliricem ben yaaa moralım cok bozuk kızlar, olmuyor bu adamla OLMUYORRR, cok ama cooook sogudumm , ınanın keske ısı cıksa da eve gelmese dedıgım bıle oluyorr napcam bennn ..

:
nayır şekerim.bizzat kocişimin kendisine yaptırdım.tereyağlı pul biberli.ne yorgunu kısım başda gelen kocalık görevi o dur yani.

doğru tabe yaş kemale erdi:94: şaka bi yana bnde son zamnlarda düşünememye başlamıştım ama meğerse o gelmiş konmuş bile hayırlısı olsun diorum ama çok korkuyorum((((((((((((

Hasret canım senin yaşında olsam ciddi olarak 3.yü bile düşünürdüm.yaş kemale erdimi bilmiyorum ama kendimi aynı şeyleri yaşayıp kaldıracak kadar sabırlı hissetmiyorum.

Handeciğim hhiç oturup düzgün bi şekilde konuştunuz mu ? Neden böyle davrandığını falan sordun mu ?

sinirlenme canım sakin ol derin bir nefes al sakinleş biraz zor bir durum gerçekten ama bu saatten sonra değişmez böyle devam eder ama bu kadar kavgada hiç iyi değil birbirinizi ve evliliğinizi yıpratırsınız yapma sonra herşey için geç olur

konusmaya belki 1 milyon kez calıstım, ne zaman konusmaya calıssak hep kavgayla cıktık ısın ıcınden...
biz aynı dılde konusmuyoruz oznurcum... dengesizin onde gideni kendisi, egoist , bencil kendisi için yaşayan bir adam... oğlunu bile önemsemiyor o derece yani...

şebnemcimm öyle sıkıldım ki bu kavgalardan, öyle bunaldım ki, içimde saygıyı geçtim sevgi bile kalmadı diyebilirim.. istemiyhorum görmek bile istemiyorum.. nereye kadar böyle gider bilemiyorum ama bu sefer kararlıyım yemin ederim affetmeyeceğim...

yapmıyosa yaptırtacaksın handecm..
sen annesiysen oda babası..
calışıyo olabilir amenna ama sende akşama kadar cocugun peşinde koşuşturuosun..
inanki bu daha zor daha cok emek isteyen bi iş..
hiç yuz verme sakın
sucunu anlayıp kendi gelsin..

ahhh ahhh canım benım keske anlasa ama anlamayacagından emınım, bu ilk kavgamız degıl ki b konuda, en fazla ılgılendıgı yarım saattır...
cok kafam karısıkk coook :95:
ama sundan eminim ki o da bana karsı böyle... tek taraflı degil...:95:

nası yani???
olsun sen haklıysan yuz verme..
hep zaten alttan almacılık yuzunden bi sonuca varılamıo..
hep bi taraf ilişkide daha cok emek verio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…