- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.161
konusmaya belki 1 milyon kez calıstım, ne zaman konusmaya calıssak hep kavgayla cıktık ısın ıcınden...
biz aynı dılde konusmuyoruz oznurcum... dengesizin onde gideni kendisi, egoist , bencil kendisi için yaşayan bir adam... oğlunu bile önemsemiyor o derece yani...
şebnemcimm öyle sıkıldım ki bu kavgalardan, öyle bunaldım ki, içimde saygıyı geçtim sevgi bile kalmadı diyebilirim.. istemiyhorum görmek bile istemiyorum.. nereye kadar böyle gider bilemiyorum ama bu sefer kararlıyım yemin ederim affetmeyeceğim...
Hande canım vardır bu işin bir çözümü.Sevmiyor musun sen kocanı ?
meralcim,
ben cok biriktim...
hamilelikten beri surekli kavga surekli kavga, baska hicbisi yok...
mutlaka her hafta en az 1 kere kavga edıyoruz...
o da bundan sıkayetci, ama velhasıl degısen hıcbırsey olmuyor...
anlasamıyoruz...
bole nasıl nereye kdar gider bilemiyorum..
içim oyle cok sıkılıyor ki anlatamam...
yarın geliyormusn sen ?
mero gelion mu sende pazartesi bize canım ?
oznurcum sevıp sevmedıgımı bılmıyorum...
ama gozum gormek ıstemıyor onu, keske eve gelmese yalnız kalsam dıyorum bazen...
ıcerı gıdıyor mesela mutlu oluyorum...
cok sogudumm..
sureklı kavga , sureklı elestırı, sureklı memnuniyetsizlik beni bu hale getirdi..
ama o da beni sevmiyor hissediyorum bunu
hakiki hurdaya cıktım nevin yaw...Geçmiş olsun Ebru.B aralar sana nazar değdi ya.Dikkat et kendine.
günaydın kıssslarrrr:79:..herkesler iyidir inşallah...biz iyiyiz şükür...asyam,ardam da iyiler...
asya iyice yaramazlaştı..koltuk kenarından pıt pıt gidiyo.yürüteçte iyice ustalaştı....
bu arada kardeşimi sözlüyoruz haftaya cumartesi.bugün gelin hanımla çarşıya nişan alışverişine çıkıcaz.sağolsun bakıcı ablamız gelecek asyaya bakmaya...
şimdik kızlar nişan aile arasında evde olacak.malum havalarda soğuk tuvalet giyemem.ne alayım ya nişan için..bi fikir verin...:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?