2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Handecim canım arkadaşım, kendini üzme dicem ama bi anlamı olmayacak. bu durumlarda üzülmemek,kızmamak elde olmuyor. Ama şundan emin ol ki hiçbir erkek anne gibi emek vermiyor çocuğuna, Allah anneye daha başka bi şefkat duygusu vermiş. Bazısı çok ilgileniyor evet ama yine pek çoğu anca arada sevmesini biliyor. bu da daha çok aileden nasıl gördükleriyle alakalı bence. keşke birbirinize ağır sözler sarfetmeseniz yine de cnm

meralcim,
ben cok biriktim...
hamilelikten beri surekli kavga surekli kavga, baska hicbisi yok...
mutlaka her hafta en az 1 kere kavga edıyoruz...
o da bundan sıkayetci, ama velhasıl degısen hıcbırsey olmuyor...
anlasamıyoruz...
bole nasıl nereye kdar gider bilemiyorum..
içim oyle cok sıkılıyor ki anlatamam...
yarın geliyormusn sen ?

Hande canım vardır bu işin bir çözümü.Sevmiyor musun sen kocanı ?

Hande canım vardır bu işin bir çözümü.Sevmiyor musun sen kocanı ?

oznurcum sevıp sevmedıgımı bılmıyorum...
ama gozum gormek ıstemıyor onu, keske eve gelmese yalnız kalsam dıyorum bazen...
ıcerı gıdıyor mesela mutlu oluyorum...
cok sogudumm..
sureklı kavga , sureklı elestırı, sureklı memnuniyetsizlik beni bu hale getirdi..
ama o da beni sevmiyor hissediyorum bunu

İkiniz de kavgalardan şikayetçi olduğunuza göre her ikiniz de suçu diğerinde görüyor, belki sakince konuşup birbirinize derdinizi anlatmaya çalışmalısınız ve sanırım birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmeye. Bu kadar sık kavga ancak eşlerin inatla birbirini değiştirmeye çalışmasından kaynaklanır gibime geliyor cnm
Gidicem inş, sen gelecek misin bu durumda?

mero gelion mu sende pazartesi bize canım ?

Yok artık o kadar da değil Öznurcum:)) Çarşamba,Cumartesi,Pazartesi.. ben kocayı koymadan o beni koyacak kapının önüne zaten hafiften işkillenmeye de başladı, "ne o çok çıkar oldun sen,eskiden bu kadar gezmezdin, intikam peşinde falan değilsin di mi" falan diyor delüü

Sen beni anlatıyorsun sanki, benim de gözüm görmek istemiyor onu benim bi nedenim var. bence sen de sadece kızgın olduğun zamanlar öyle hissediyorsundur cnm. Sizin ilişkinizi yıpratan bi faktör daha var, onu da sen biliyorsun zaten:26: inan ki o da evlilikte çok ama çok önemli cnm, sen bu evliliği kurtarmak istiyorsan bu konuda da mutlaka destek almalısın

Son düzenleme:
adam uyuyooo..
kac gecedr bu saatlerde yatıorum gözüme uyku girmiyo yatakta dön dolaş..
bari bacılara takılayım dedim..
ama herkescikler dagılıyo sanırsam

Merhaba kızlar.Amma kaynatmışsınız kaç günlerdir yoğunluktan okuyamamıştım , şimdi şöyle bir göz attım o bile yetti.Hande bence bir an önce çalışmaya başla , evde durdukça daha bir gözüne batıyor koca kişisi ve hareketleri.Biz de ben işe başlamadan önce sürekli kavga ediyorduk.Şimdi maşallah iyiyiz.İşe başlayınca sinirni başkalarında atabiliyorsun.

günaydın hanımlar:94:

çok fena hasta oldum boğalarım acıyor eşim bugünde çalışmakaya gitti..

off nefret ediyorum hafta sonları çalışmasından

Günaydın ben hazırlanıp ablama geçiyorum orası caddeye yakın vesaite binmek kolay oluyor...
her yer sis yavv görüşmek üzere inşallah

Lady geçmiş olsun 2 limon sık içine bir yemek kaşığı bal koy istersen biraz ılık su da koy git gel kaşık kaşık iç.... iyi gelecek emin ol canım...

günaydın kıssslarrrr:79:..herkesler iyidir inşallah...biz iyiyiz şükür...asyam,ardam da iyiler...
asya iyice yaramazlaştı..koltuk kenarından pıt pıt gidiyo.yürüteçte iyice ustalaştı....

bu arada kardeşimi sözlüyoruz haftaya cumartesi.bugün gelin hanımla çarşıya nişan alışverişine çıkıcaz.sağolsun bakıcı ablamız gelecek asyaya bakmaya...
şimdik kızlar nişan aile arasında evde olacak.malum havalarda soğuk tuvalet giyemem.ne alayım ya nişan için..bi fikir verin...:82:

Son düzenleme:

Günaydın Olcaycım, Allah tamamına erdirsin inş. cnm
Yaa artık çok şık elbiseler yapıyorlar bu ortamlarda giyilebilecek, yani çok şatafatlı olmayan:)) şöyle belden oturtmalı,ayak bileklerine kadar uzanan şık bi elbise iyi gider bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…