2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

moralim coook bozukkk :95:

okudum aşkım okudum ama nediyeyim bilemedim kızmakta çok haklısın ben olsam bende çok sinirlenirim.ilgisizliğe ve sorumsuzluğa tahammülüm sıfır.ama sonuçta sevgi var aranızda,yani düzeltilebilir bişeyler eğer gönülden istenirse,emek verilişrse.eşine söyle bunları,kendine çekidüzen vermesini aksi halde olacakları ama bunların olmasını istemediğinide söyle.hani bugün size aitti böyle mi geçecek?keşke elimden bunları yazmaktan fazlası gelse

Son düzenleme:
buarada selam herkese.
yüzümün sol tarafı şişti ve çok ağrıyor.%90 dişim yüzünden.kulağıma vuruyor acısı yaa:95:.

Son düzenleme:
buarada selam herkese.
yüzümün sol tarafı şişti ve çok ağrıyor.%90 dişim yüzünden.kulağıma vuruyor acısı yaa:95:.
geçmiş olsun canım.
napanız canlar ?
mert gece uyutmadı şimdi uyuyo bende gidip yanına kıvrılayım biraz annem ve beyim hala uyuyo

Ben koca kişisinin gelip furkiyi almasını bekliyorum çıkmak için. sen ne yapan, misafir yok mu??

buluşmaya gidicen dimi herkese benden selam öpüyorum sizi
handecim inşallah sorunlarınızı halledersiniz, demirin yanında tartışmayın ama. inan çok etkileniyolar
ben kaçıyom herkese iyi bir haftasonu diliyorum

e sen de sözünü dinle kardeşinin bence, çık gez gel Fatmalara doğru

:)) olabilemes şikerim

oyyyy anasını da uyutmazmıs mınık pasa.yaw resım koysana su oglusu yakından gorek

Aleyküm selam cnm, iyi dinlenmeler sana da

:)) olabilemes şikerim

oyyyy anasını da uyutmazmıs mınık pasa.yaw resım koysana su oglusu yakından gorek

Koymuştu bi ara resimlerini, çok şeker oğlu maşallah

günaydın hanımlar:94:

çok fena hasta oldum boğalarım acıyor eşim bugünde çalışmakaya gitti..

off nefret ediyorum hafta sonları çalışmasından
bende gribim...hapşuran smile nerde be..
benim kocide bi pazar
izinli..
bende yapem bari..
hadi hayırlı olur inşallah olciş..
ay yeni smile ler çok hoooşşşş:86:
ifetttt..en sevdiğimde buu
moralim coook bozukkk :95:
kafan dağılır handee...git takıl boşver annem..
buarada selam herkese.
cancanım git hemen kulagına sogan suyu damlat..kulak agrısına en etkili bitkisel cözüm..
annem ablam ve erkek kardeşim var canım.
erkek kardeşim beni dışları çıkmak için zorluyor. "abla hastamısın sen git gez gel hava al" diyor.

neden acebaaa??:18::89:

noluyo bana anlamadım..
son bi kaç gecedr geceleri uyuyamıyorum..
4 e kadar..
imsonnia yamı yakalandım acep..:18:
bi bu eksikti..:37
:

Günaydın kzlarr
dün kaka tahlili için bekledik eşim işten geldiğinde altını açtım yapmışmış. ne zmn yaptığı belli olmadığı için tekrar bekledik sonra kenardan baktım yapmış hemen açtım hastaneden kaşıklı kapaklı bi kap werdiler bezde buna sıyırın getirin dediler
bi açtım altını kan! ishali kanlı gelmiş elim ayagım titredi sinirlerim iyice boşaldı artık hemen eşim sıyrdı bezden gitti hastaneye altını değiştirdim aglamya başladı emerken uyudu bende oturdum bi güzel agladım cok yıprandı kuzum. tahlili hemen cıkartmışlar saolsunlar bol miktarda lökosit warmış viyal değişmiş artık bakteri boyutundaymış bi şurup daha ekledi doktor korkmayın dedi geçecek dedi çok sık yapınca olmuş ileri boyutta artık dedi ama su kaybını yok iyisiniz dedi ilaçlara başladık ama artık kaşık görmek istemiyor şurupları çok zor içiriyorum 10 dk mı alıyor. kahvaltısınıda yarım yaptı bugün. benimde stresten heralde sütüm öyle çk yok. allahım bi iyileşseydi artık. şimdi 10 bucuktan beri ayagımda uyuyor belim koptu ama indiremiyorum arada cıglık atıp geri dalıyor heralde karnı agrıyor. gecede uyandı emmio uyumuyo 1 saat ugraştım tam sonunda pes ettim yatagıma koymamla dalması bir oldu sabha kadar bizle yattı kuzum. öyle işte kızlar.. buluşma resimlerini bekliyorumm

handecim sana sabırlar dilemekten başka elimizden bişey gelmiyor hepimizinki öyle seninki biraz daha ileri o kadar. bunlaırn hepsi aynı anacım hepsiii.

canım ya cok gecmiş olsun..
neyseki sıvı kaybı olmamış..
annesi bebekler hastalandıklarında anne kucagıma daha cok ihtiyaz duyarlar..
ayırma onu gene koynundan..

merhaba... ben yine dükkanda esaret altında olduumdan buluşmaya gidemedim.. şuan çatlıyorum kıskançlıktan... az önce meralle konuştum cıwılcıwıl sesleri geliodu çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…