- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.181
meralim ben gelemiyorummm
moralim coook bozukkk :95:
moralim coook bozukkk :95:
buarada selam herkese.
yüzümün sol tarafı şişti ve çok ağrıyor.%90 dişim yüzünden.kulağıma vuruyor acısı yaa:95:.
Ben koca kişisinin gelip furkiyi almasını bekliyorum çıkmak için. sen ne yapan, misafir yok mu??
annem ablam ve erkek kardeşim var canım.
erkek kardeşim beni dışları çıkmak için zorluyor. "abla hastamısın sen git gez gel hava al" diyor.
geçmiş olsun canım.buarada selam herkese.
yüzümün sol tarafı şişti ve çok ağrıyor.%90 dişim yüzünden.kulağıma vuruyor acısı yaa:95:.
mert gece uyutmadı şimdi uyuyo bende gidip yanına kıvrılayım biraz annem ve beyim hala uyuyonapanız canlar ?
Ben koca kişisinin gelip furkiyi almasını bekliyorum çıkmak için. sen ne yapan, misafir yok mu??
e sen de sözünü dinle kardeşinin bence, çık gez gel Fatmalara doğru
geçmiş olsun canım.
mert gece uyutmadı şimdi uyuyo bende gidip yanına kıvrılayım biraz annem ve beyim hala uyuyo
buluşmaya gidicen dimi herkese benden selam öpüyorum sizi
handecim inşallah sorunlarınızı halledersiniz, demirin yanında tartışmayın ama. inan çok etkileniyolar
ben kaçıyom herkese iyi bir haftasonu diliyorum
geçmiş olsun canım.
mert gece uyutmadı şimdi uyuyo bende gidip yanına kıvrılayım biraz annem ve beyim hala uyuyo
buluşmaya gidicen dimi herkese benden selam öpüyorum sizi
handecim inşallah sorunlarınızı halledersiniz, demirin yanında tartışmayın ama. inan çok etkileniyolar
ben kaçıyom herkese iyi bir haftasonu diliyorum
:)) olabilemes şikerim
oyyyy anasını da uyutmazmıs mınık pasa.yaw resım koysana su oglusu yakından gorek
bende gribim...hapşuran smile nerde be..günaydın hanımlar:94:
çok fena hasta oldum boğalarım acıyor eşim bugünde çalışmakaya gitti..
off nefret ediyorum hafta sonları çalışmasından
bende yapem bari..Günaydın ben hazırlanıp ablama geçiyorum orası caddeye yakın vesaite binmek kolay oluyor...
her yer sis yavv görüşmek üzere inşallah
Lady geçmiş olsun 2 limon sık içine bir yemek kaşığı bal koy istersen biraz ılık su da koy git gel kaşık kaşık iç.... iyi gelecek emin ol canım...
hadi hayırlı olur inşallah olciş..günaydın kıssslarrrr:79:..herkesler iyidir inşallah...biz iyiyiz şükür...asyam,ardam da iyiler...
asya iyice yaramazlaştı..koltuk kenarından pıt pıt gidiyo.yürüteçte iyice ustalaştı....
bu arada kardeşimi sözlüyoruz haftaya cumartesi.bugün gelin hanımla çarşıya nişan alışverişine çıkıcaz.sağolsun bakıcı ablamız gelecek asyaya bakmaya...
şimdik kızlar nişan aile arasında evde olacak.malum havalarda soğuk tuvalet giyemem.ne alayım ya nişan için..bi fikir verin...:82:
ifetttt..en sevdiğimde buuay yeni smile ler çok hoooşşşş:86:
kafan dağılır handee...git takıl boşver annem..moralim coook bozukkk :95:
cancanım git hemen kulagına sogan suyu damlat..kulak agrısına en etkili bitkisel cözüm..buarada selam herkese.
annem ablam ve erkek kardeşim var canım.
erkek kardeşim beni dışları çıkmak için zorluyor. "abla hastamısın sen git gez gel hava al" diyor.
canım ya cok gecmiş olsun..Günaydın kzlarr
dün kaka tahlili için bekledik eşim işten geldiğinde altını açtım yapmışmış. ne zmn yaptığı belli olmadığı için tekrar bekledik sonra kenardan baktım yapmış hemen açtım hastaneden kaşıklı kapaklı bi kap werdiler bezde buna sıyırın getirin dediler
bi açtım altını kan! ishali kanlı gelmiş elim ayagım titredi sinirlerim iyice boşaldı artık hemen eşim sıyrdı bezden gitti hastaneye altını değiştirdim aglamya başladı emerken uyudu bende oturdum bi güzel agladım cok yıprandı kuzum. tahlili hemen cıkartmışlar saolsunlar bol miktarda lökosit warmış viyal değişmiş artık bakteri boyutundaymış bi şurup daha ekledi doktor korkmayın dedi geçecek dedi çok sık yapınca olmuş ileri boyutta artık dedi ama su kaybını yok iyisiniz dedi ilaçlara başladık ama artık kaşık görmek istemiyor şurupları çok zor içiriyorum 10 dk mı alıyor. kahvaltısınıda yarım yaptı bugün. benimde stresten heralde sütüm öyle çk yok. allahım bi iyileşseydi artık. şimdi 10 bucuktan beri ayagımda uyuyor belim koptu ama indiremiyorum arada cıglık atıp geri dalıyor heralde karnı agrıyor. gecede uyandı emmio uyumuyo 1 saat ugraştım tam sonunda pes ettim yatagıma koymamla dalması bir oldu sabha kadar bizle yattı kuzum. öyle işte kızlar.. buluşma resimlerini bekliyorumm
handecim sana sabırlar dilemekten başka elimizden bişey gelmiyor hepimizinki öyle seninki biraz daha ileri o kadar. bunlaırn hepsi aynı anacım hepsiii.
merhaba... ben yine dükkanda esaret altında olduumdan buluşmaya gidemedim.. şuan çatlıyorum kıskançlıktan... az önce meralle konuştum cıwılcıwıl sesleri geliodu çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?