- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.201
İkiniz de kavgalardan şikayetçi olduğunuza göre her ikiniz de suçu diğerinde görüyor, belki sakince konuşup birbirinize derdinizi anlatmaya çalışmalısınız ve sanırım birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmeye. Bu kadar sık kavga ancak eşlerin inatla birbirini değiştirmeye çalışmasından kaynaklanır gibime geliyor cnm
Gidicem inş, sen gelecek misin bu durumda?
Yok artık o kadar da değil Öznurcum:)) Çarşamba,Cumartesi,Pazartesi.. ben kocayı koymadan o beni koyacak kapının önünezaten hafiften işkillenmeye de başladı, "ne o çok çıkar oldun sen,eskiden bu kadar gezmezdin, intikam peşinde falan değilsin di mi" falan diyor delüü
Sen beni anlatıyorsun sanki, benim de gözüm görmek istemiyor onu benim bi nedenim var. bence sen de sadece kızgın olduğun zamanlar öyle hissediyorsundur cnm. Sizin ilişkinizi yıpratan bi faktör daha var, onu da sen biliyorsun zaten:26: inan ki o da evlilikte çok ama çok önemli cnm, sen bu evliliği kurtarmak istiyorsan bu konuda da mutlaka destek almalısın
boşverr...
gelince fotolarla yetinirük:))
az önce ebru aradı beni kapıda kalmış kimseninde telefonu yok:) dur dedim ben açtryorum kapıyı.. Aradım fatmayı açsana kızım dedim kapıyı:)))) aa kandırdın hani gelmiyodun dedi:))) bnde bişi demedim kapattım:))) bn geldim sandılar:)))
ayfer, ebru, meral, burcu, pınar, şebnem we tabii fatma:))))))))
bende orda olmak istiyorum,terkedicem bu diyarı yeter yaaa:95::88:
bakalım bu karar nası geri tepicek..:18:kal orda leyn:81: bak bnde gidemedim:78: annem adisi inat etti we bugün gelmedi cerenle perperişanım buralarda doğru düzgün uyumadı şuan yürüteçte dükkanda takılıyor((( birazdan sıkılacak we yakam yapışacak...
cengizle zaten konuşmama kararı aldım..
dün gece telefonuna baktım annesini aramış, kesin gelmesi yönünde bişeyler söyledi yüzsüzler soy ahalisi
velhasıl kelam tebrikler...kızlarrrrr geldimmm...
sabah demiri kahvaltı yaptırdıktan sonra uyuttumm.. bende salonda takılıyordumm, cenk bey yatak odasından hıc cıkmadı... sonra demır uyandı bende gıyındım , demırıde gıydırıp cıkıyordum, ( annemde kalacaktım , esyaları hazırladım..) cenk bey nereye gıdıyorsunuz dedı bende annemde kalıcam br kac gun bırbırımızden uzak kalalım dedım.. o da annene gıdersen pazartesi bosanma davası acarım dedıbende ac dedım, ac bıtsın bu ıskence dedım.. ben bosanmak ıcın anneme gıtmıyoum, kafamı dınlemek ıcın gıdıyorum dedım, sıkıldım bu kavgalardan dedım. o da bende sıkıldım bir kac gun degıl birdaha hıc gbormeyelım bırbırımızı dedı.. ben cıktım evden... 10 dkka sonra arıyor, face den biri yazdı hande geliyormusun diye, sen gidecekmıın, gıtsene degısıklık olur falan dedı, bende hicbi yere gıtmıyorum dedım, o da ben geleyım karsıya gecelm dolasalım dedı (tam dengesız evdeyken bosanmak ıstıyordu 10 dkka sonra degıstı) bende hayır ben senle gorusmek ıstemıyorum... kafamı dınlemek ıstıyorum bi sure dedım.. neyse sonra anemle capacıty e gıttık dolasmaya sonra dedım kı hadı gel yemek yıyelım.. her zaman gıtıgımız bı kafe var oraya gırıyorduk tam, anamm bi baktım benımkı ve arkadası da oraya gırıyorlar karsılastıkorada iş arkadası yanında vardı... ben dedım sız takılın bız baskıa yere gıdelım barı , annem tuttu kolumdan ayyyy szi cocukmusunuz dedi, neyse hep beraber oturmak zorunda kaldık
bana bi davranıslar sergılıyor gormenız lazım ustume titriyor
bende alttan almıyorum tabii
neyse sonunda barısmıs olduk :87::92:
b enden bole :92:
kızlarrrrr geldimmm...
sabah demiri kahvaltı yaptırdıktan sonra uyuttumm.. bende salonda takılıyordumm, cenk bey yatak odasından hıc cıkmadı... sonra demır uyandı bende gıyındım , demırıde gıydırıp cıkıyordum, ( annemde kalacaktım , esyaları hazırladım..) cenk bey nereye gıdıyorsunuz dedı bende annemde kalıcam br kac gun bırbırımızden uzak kalalım dedım.. o da annene gıdersen pazartesi bosanma davası acarım dedıbende ac dedım, ac bıtsın bu ıskence dedım.. ben bosanmak ıcın anneme gıtmıyoum, kafamı dınlemek ıcın gıdıyorum dedım, sıkıldım bu kavgalardan dedım. o da bende sıkıldım bir kac gun degıl birdaha hıc gbormeyelım bırbırımızı dedı.. ben cıktım evden... 10 dkka sonra arıyor, face den biri yazdı hande geliyormusun diye, sen gidecekmıın, gıtsene degısıklık olur falan dedı, bende hicbi yere gıtmıyorum dedım, o da ben geleyım karsıya gecelm dolasalım dedı (tam dengesız evdeyken bosanmak ıstıyordu 10 dkka sonra degıstı) bende hayır ben senle gorusmek ıstemıyorum... kafamı dınlemek ıstıyorum bi sure dedım.. neyse sonra anemle capacıty e gıttık dolasmaya sonra dedım kı hadı gel yemek yıyelım.. her zaman gıtıgımız bı kafe var oraya gırıyorduk tam, anamm bi baktım benımkı ve arkadası da oraya gırıyorlar karsılastıkorada iş arkadası yanında vardı... ben dedım sız takılın bız baskıa yere gıdelım barı , annem tuttu kolumdan ayyyy szi cocukmusunuz dedi, neyse hep beraber oturmak zorunda kaldık
kızlarrrrr geldimmm...
irbla kızlar naber?
ben geldim...hasret keşke gelseydin ya...inşallah bir daha kine görüşürüz...bu arada kızları arayıp haber verdiğin için çooook teşekkürederim...ben sende gelmişsindir diye düşünmüştüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?