2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HANDECİM

merale aynen katılıyorum 3.sırada yazdıklarına.. bnde genelde kızgın olduğumda senin hissettklerini hissediorum , hatta ben aşıp ölmesini falanda:)
sıkma canını bu kadar.. herşey olacağına warır onlardan bizim kadar özweri beklememiz bnce büyük hata, cengizde öyle genelde gelir 10dakka sewer öeper oynaşır sonra bırakır aralarda yine sadece öper sewer, su içirir:))) biraz sakinleş we tartışmaya girmemeye çalış bebeğim..

meralcim sen dewam et işkillensin kafayı yesin gez toz gününü gün et:))))))))))))

boşverr...
gelince fotolarla yetinirük:))

az önce ebru aradı beni kapıda kalmış kimseninde telefonu yok:) dur dedim ben açtryorum kapıyı.. aradım fatmayı açsana kızım dedim kapıyı:)))) aa kandırdın hani gelmiyodun dedi:))) bnde bişi demedim kapattım:))) bn geldim sandılar:)))
ayfer, ebru, meral, burcu, pınar, şebnem we tabii fatma:))))))))

bende orda olmak istiyorum,terkedicem bu diyarı yeter yaaa:95::88:

bende orda olmak istiyorum,terkedicem bu diyarı yeter yaaa:95::88:

kal orda leyn:81: bak bnde gidemedim:78: annem adisi inat etti we bugün gelmedi cerenle perperişanım buralarda doğru düzgün uyumadı şuan yürüteçte dükkanda takılıyor((( birazdan sıkılacak we yakam yapışacak...
cengizle zaten konuşmama kararı aldım..
dün gece telefonuna baktım annesini aramış, kesin gelmesi yönünde bişeyler söyledi yüzsüzler soy ahalisi

bakalım bu karar nası geri tepicek..:18:

handiii geldiniz mi..
sen gitiin mi buluşmaya..
bi ara öglen msn nen acıktı..
sen gidicenmi buluşmayamı diye yazdım..
megerse tocin açmış ileti yazdı
ben eşiyim hande cıktı biraz önce sizinle buluşmayamı cıktı bilmiyorum dedi..
bende ok teşekkür ettim..
gittin mi..
naaptınız anlatsana:)

kızlarrrrr geldimmm...
sabah demiri kahvaltı yaptırdıktan sonra uyuttumm.. bende salonda takılıyordumm, cenk bey yatak odasından hıc cıkmadı... sonra demır uyandı bende gıyındım , demırıde gıydırıp cıkıyordum, ( annemde kalacaktım , esyaları hazırladım..) cenk bey nereye gıdıyorsunuz dedı bende annemde kalıcam br kac gun bırbırımızden uzak kalalım dedım.. o da annene gıdersen pazartesi bosanma davası acarım dedı bende ac dedım, ac bıtsın bu ıskence dedım.. ben bosanmak ıcın anneme gıtmıyoum, kafamı dınlemek ıcın gıdıyorum dedım, sıkıldım bu kavgalardan dedım. o da bende sıkıldım bir kac gun degıl birdaha hıc gbormeyelım bırbırımızı dedı.. ben cıktım evden... 10 dkka sonra arıyor, face den biri yazdı hande geliyormusun diye, sen gidecekmıın, gıtsene degısıklık olur falan dedı, bende hicbi yere gıtmıyorum dedım, o da ben geleyım karsıya gecelm dolasalım dedı (tam dengesız evdeyken bosanmak ıstıyordu 10 dkka sonra degıstı) bende hayır ben senle gorusmek ıstemıyorum... kafamı dınlemek ıstıyorum bi sure dedım.. neyse sonra anemle capacıty e gıttık dolasmaya sonra dedım kı hadı gel yemek yıyelım.. her zaman gıtıgımız bı kafe var oraya gırıyorduk tam, anamm bi baktım benımkı ve arkadası da oraya gırıyorlar karsılastıkorada iş arkadası yanında vardı... ben dedım sız takılın bız baskıa yere gıdelım barı , annem tuttu kolumdan ayyyy szi cocukmusunuz dedi, neyse hep beraber oturmak zorunda kaldık
bana bi davranıslar sergılıyor gormenız lazım ustume titriyor
bende alttan almıyorum tabii
neyse sonunda barısmıs olduk :87::92:
b enden bole :92:

velhasıl kelam tebrikler...
hemen atlamamışsın sazan gibi afferim kız handem..
kızım bu erkek milleti bundan anlıyo..
öyle herseyi alttan alıp hehe sen nası istersen tabiki aşkım..bunlarla olamaayyoo malesef..
ne demişler kacan balık büyük olur..
kaçan balık kovalanırrr....
en azından bi gözdagı vermiş oldun..
oltaya gelmedin hemen..
bi dahaki sefere belki bu kızı ben cidden bunaltmışım yaw baksana sallamıyo diye düşünüp bukadar dediğim dedik olmaz..
bu arada o kişi ben dim....
iyiki sormuşum msn den..
onada bi bahane cıkmış oldu...

irbla kızlar naber?

ben geldim...hasret keşke gelseydin ya...inşallah bir daha kine görüşürüz...bu arada kızları arayıp haber verdiğin için çooook teşekkürederim...ben sende gelmişsindir diye düşünmüştüm...

kavga etmişs,iniz ama sonuç güzel olmuş ..çok sevindim...

kızlar bir büyük boy beze gecmek istiyorum..
yagmur her kakasında zıbınlarını mahvediyo sırtına kadar cıkıyo..
4 numaraydı 5 alıcam artık:)

ulan okurken kalbime iniyodu
neyse ki tatlıya bağlanmış, cenkin kısa sürelide olsa seni kaybetme korkusu yaşaması iyi olmuş aklı başına gelmiştir belki:)))))

nidemek hayatım benim için büyük bi zewkti:))))))))))))
inşallah bi dahakine ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…