2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

harete gelince:
ben buraya üye oldugumdan bu yana hasretin tek derdi eşiydi ve hep böyleydi sadece hasret görmezden gelip belkilerle devam ediyordu yaşam ına
zor bir drum allah kolaylık versin sağlıklı düşünsün derim ben sadece ama böyle bir adamla küfürbaz saygızsız düşüncesiz ben asla 1 sn geçirmem diyeceksiniizki büyük konuşma başa gelince çekilir vs vs ben çekmedimde , insanın kendisine saygısı ve güveni kalmaz böyle bir adamla benim eşim daha bir imada bulunmamıştır aileme yapmaz vallahi gebersem aşkımdan yolun açık olsun derim

Günaydın, iyi haftalar arkadaşlarım,

Selin'im hasta olmuş, çoook geçmiş olsun, benim güzel uslu kızım bir an önce iyileşir inşallah.

Hasret'i okudukça daraldım, Allah ona biri kucağında biri karnında iki bebekle sabır, kolaylık versin... Söylenmesi gerekenleri herkes söylemiş zaten, meraktayım, inşallah daha kötü birşeyler olmamıştır.

Cumartesi, yine harika bir gün geçirdik. Fatmacığıma çok teşekkürler, bizi o kadar güzel ağırladı ki... Çook güleryüzlü, çook pozitif, çok tatlı bir hatun kendisi, bayıldım ben... Selin çok uslu, çok hanım hanımcık, Allah nazardan saklasın. Fatma'dan başka, Ebru ve Şebnem'i de ilk kez gördüm, çok sevdim. Bebikler için ne diyeyim, hepsi birbirinden tatlı, otur bir kenara çizgi film gibi izle hepsini, içimi neşe doldurdular valla. Son 1 saat Doruk delirmeseydi daha da neşeli olacaktım ama napalım, olur o kadar :)

canım valla aynı şeyleri bende senin için söyleyebilirimm.. sarılman zaten insanın içini ısıtıyor.. zaten seviyrodum tam beklediğim gibi süper bir arkadaşsın .. tek derdim çocukalrı fazla sevememkten yana oldu... doruğu biraz öptüm kokladım ama inan doyamadım hiçbirinede.. ne güzelelrdi dimi.. otur izle keyiflen... bundan sonra hiç bir buluşmayı kaçırmam yani

çok geçmiş olsun annesi en kısa zamanda toplar allahım sana bağışlasın...

vallahi süper ben kursa gittiğim halde daha 3 cümleyi yan yana getiriken acaba derim maşallah

canım teşekkür ederim ... amin inşalah çabuk atlatır diyroum bende...

ya birde gerçekten çok büyük konuşmuşsun .. olmaz öyle düşünme.. bende aynı sen gibi duramam ... ki bunun yüzde biri bir kavgada çekip gitmişliğimde var... ama insan ne yaşayacağını bilemez gerçekten ... inşalalh cengiz akıllanır ... çok üzülüyorum hasrete....

canım geçmiş olsun..inşallah toparlar kendini çabuçak...

bizde durumlar tersine.. eşim hep e olur çalışma evde otur bebeğinle ilgilen kendinle ilgilen keyfini sür diyor ama ben dayanamıyorum ev hayatına belki emekli olduğumda :):)

canım çok saolasın bakalım ilaç felan verdi bişeyi yok dedi ama ben iyiyleşmeden oda iyiyleşemeyecek sanırım...

bu arada ebrucum sen benim hayal kırıklığım oldun :) ben seni bi kere daha yaşlı daha ağır abla ve daha çirkin bekliyordum )::)) ya şaka bi yana gerçekten süper genç güzel neşeli hayat dolusun .. eşin gerçekten çok şanslı biri iki çocuk annesisin ve çok güzelsin.. birde çok sıcaksın böyle çime sokuveresim geldi seni :):) emirhan ama ağır abi idi olgun :):) çok tatlıydı bebeklerimiiz hepsi gibi .. maşşalah sağlıcakla büyüsün kuzum...

ya kaın kendisi çalışmak isterse ayrı tabi....ama zorla çalıştırmaya çalışmak yanlış bence...hele hasretin durumunda...birt tane kuçağında bir tane karnında bebekle...onun için çok zor böyle durumda eşi ilk önce hasreti düşünmeli bence...

ay kuzu iyilşesin inşallah çabuçak..çoçuklar hasta olunca daha kötü...

çıkmasın...:))))))))))) bende aslınde seni öyle bekliyordum ama telde ilk sesini duyduğumda yooo dedim..çok genç ve neşeli...sesinle bile yansıtıyorsun sıçaklığını...bu arada sımardım şimdi.... :))))))))))))
bu arada emirhan aralarında en yaşlı olan olduğu için ağır abi takıldı yani.... :)))))))))))
ama ben seline çok bayıldım..annesi gibi çoook güzel olaçak.........Allah güzl kader versin....

ben birazdan emar çekinmeye gideceğim..çok başım ağrıyor..dua edin işey çıkmasın

Son düzenleme:
hepinize günaydın ve iyi haftalar;
Fatmacı öncelikle Selin ve sana sonra da annene teşekkür ediyorum canım...Hersey çok güzeldi...Sağsalim evimize de gittik sis olsa da hava açıktı...
Burcu,Şebnem,Pınar,Ebru(İlk kez),Meral (İlk kez) hepinizi çok seviyorum çok iyi oldu fırsat olsada sık sık buluşsak ...Eşim fotograflara bayıldı hele videoyu hemen face yüklemiş bile bende paylaştım....
Hasret canım çok üzüldüm hakkınızda doğru karar vermen dileğiyle
Selin'e geçmiş olsun canım en uslularımız oydu ne oldu prensesime benimmm.....
r

Ebru, Fatma'ya kesinlikle katılıyorum, bilmesem, hayatta demem sana iki çocuk annesi bu kadın diye... Çok genç ve cıvıl cıvılsın, sana da, kuzularına da maaşallah. MR sonucun da temiz çıkar inşallah, geçmiş olsun.

canım benim tabiki öyle ne demek zorla çalıştırılmak ... ben sadece hani bizde de benim çalışıyor olmam biraz sıkıntı veriyor onu anlatmaya çalıştım.. yoksa cengize nasıl kızdığımı anlatamam .. yorgunum kaldıramıyorum diye bas bas bağıran bir eşin var ve dünya tatlısı biri kıymetini bilmek yerine kızı ne halelre düşürüyor çok kızgınım hani elime geçse bi posta döbverim yani o derece söyliyeyim...

canı bildiğim kadarı ile emar sıkıntılı bir durum ama inşalah sonucu iyi gelir dualarımız senle canım... hadi hayırlı haberler ile dön..

Günaydıııınnnn...
Kıskançlıktan çatladım yine, face de fotolarınızı gördüm, hepinizde harikasınız, Ebrucuğumu ilk kez gördük buluşmalarda, devamını bekleriz Ebru, MR sonucunda umarım bişey çıkmaz, çok geçmiş olsun, sonucu buraya da yaz, geçmişe henüz göz atamadım, hafta sonu çok yoruldum, bugünde işlerim çok yoğun, forumda aktif olmayabilirim ama hepinizi seviyorum, bunu unutmayın, sevgiler..

Son düzenleme:

bu günün konusu gene buluşma diye kızacak belşki arkadaşalr ama valla içimden hepinize dolu dolu güzel şeyler yazmak geliyor yapacak bişi yok isterseniz özelden yazayım :):)

ayferimmm seni de bi ayrı sevdim vallahi ... eşlerimzide bak aynı kafadanmış tuzlada da halamalr oturuyor aslında onalra gittiğimde sana uğramak isterim hele hilal ne kadar tatlı bir kız maşşalah ona.. o yürüyüşü hala gözümün önünde bıcırığımm..

çok sımardım şimmmddiiiiiiiiiiii...ama sende çok sıçaksın..ve güzelsin...bir kere çok kıskandım:))))))))..kimse demez bu kadın yeni doğum yapmış diye,,,inceciksin...ve çok güler yüzlüsün...

ceniz elime geçse kafasını kırmak geliyor zaten içimden benimde...kafasız adam...hasrete çok üzülüyorum ben...

hadi ben çıkıyorum şimdi..gideyimde çekineyim şunu,içim sıkılıyor zaten...

bak bu konuda da ben ebruya katılıyorum gerçekten sen en kadar zayıfsın öyle sakın daha fazla kilo verme ... süper olmuşsun hamileliğini merak ettim valla şimdi :):)

herzaman beklerim canım tlflarımız kayıtlı artık alo demen yeterli beklerim canım...Dün artık tamamen tutunup poposunu da kaldırıp dik durmaya başladı zillim...Evet senin eşini anlattım eşime evde 2 laptop dedim ooo tamam ozaman bendenmiş oda diyor ....
Seni anlattım dedim eşime anlat anlat diyor bakarsın bizde sizi çekiştiririz birgün demeye başladı...

Günaydın kızlar, ne oluyoruz herkes birbirine methiye mi düzüyor:))
Fatma geçmiş olsun cnm, Selincik bi an evvel sağlığına kavuşur , dişini de çok zorlanmadan çıkarır inşallah
Ebrucum inşallah tertemiz çıkar senin de sonuçlar cnm

kızlar gunaydın,
telefonum bozulduu oznura haber veremıyorum, sız benım yerıme ıletırısınız lutfen, ben bugun ona gıdecektım fakat gıdemıyorum maalesef, demır gece rahatsızlandı... galıba yıne grıp oldu... doktora goturecegım, lutfen ıleteıblır mısınız

geçmiş olsun canım Demir'e

günaydınlar size bana deil geçmişe bakamadım hiç tadım yok eserle çok kötüyüz keyfi gelsin diye hafta sonu arsuzda annesine kaldık ordada girdik birbirimize yok ben artık sevmiyorum bu adamıçok net hissettim ben sağlıklı mutlu huzurlu bir ilişki istiyorum bu adamla olmuyor olmayacak o zaman bitsin de tek başıma huzurla yaşıyayım öyle çok şey var ki anlatacak gücüm yok

Günaydın, bugünkü konuşmalarınız buluşma üzerine, bizim gibi gidemeyen garibanlara laf kalmıyor siz konuşun biz okuyucu olarak altta takılırız.

Hani bu adam sudan dayken seviyordun özlemiştin o da seni özlemişti, noldu yahu adam geleli 1 hafta oldu daha.Derdi ne? uzun anlatmak istemiyorsan özet geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…