2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hukuk okuyabilirim kesin fakat şu saçma sapan sınavda başarılı olur muyum bilmiyorum.
gerçi lojistik okulu için yeterli puanı alabilirim ama hukuk için bilemiyorum.

ben hukuk okuyabilirim kesin fakat şu saçma sapan sınavda başarılı olur muyum bilmiyorum.
gerçi lojistik okulu için yeterli puanı alabilirim ama hukuk için bilemiyorum.

benim adam da sınava girsene diyor bu sene, başörtüsü problemi kalktı ya sınavlarda. ama cesaret edemiyorum walla, rezil olmaktan korkuyorum

aynı üniversiteye gitmmişiz.hayatım neden terk ettin ?
e sen mütercim değilmiydin ?

Öznur kız 4 kalp olmuşsun görmeyeli,tebrikler:13:

ya işte o sorunlar nedeniyle bıraktım cnm. yok be yaw mütercimlik okumadım, Anadolu lisesi mezunuyum ben, İngilizceye de meraklıydım hep, kursa da gittim. Eymenin hamileliğinden önce 3 sene evde tercüme yaptım. e sana kim iş verdi diye soracak olursan, eşim:)) ama çok çalışıyodum heee, adamı zengin ettim o 3 senede

Hasret ne yaptı acep:18:

nasıl yani ingilizceyi kurslarda öğrenip tercüme yapacak kadar iyi mi oldun.
masallah sana.
he evet adamı zengin et aferim.zaten cidden her başarılı erkeğin arkasında iyi bi kadın vardır.

Hasret umarım hıcbırsey yapmamıstır.

sözlükler sağolsun anacım:)) benim gramer çok iyidir ama kelime haznem malesef dar, onda da sözlüklerden faydalanıyordum. ben zaten teknik tercüme yaptım, proforma fatura tercümesi yapıyodum. 5 noter ve 7-8 bankanın işleri bendeydi

inşallah bişey yapmamıştır cidden hasret

yaz gecelerini hatırladım şimdi, sen,ben,hanife muhabbet ederdik böyle geceleri, külkedisi haniş 12 oldu mu kaçardı:))

çok geç olmuş,senin sohbetine doyum olmuyor ama ben şimdi uyuyayım, yine zor bi gece beni bekliyor gibi görünüyor. Eymen sürekli tepreniyor,pek rahat değil gibi bu gece.
çok öpüyorum cnm seni, iyi geceler. o tosuncuğu da sabah uyandığında benim için öp lütfen

:) evet canım.benim için karışık ve psikolojik olarak ne zor günlerdi.
herşey zamanla nasılda değişip güzelleşiyor.
tek değişmeyen Eymen aşkımın hala uyumaması.Kız bu çocuk beni bitirdi sen nasıl ayaktasın hala çok merak ediyorum.

öperim teyzesi.Eymenimi kara gözlerinden öp sende.Allah kolaylık versin iyii geceler canım.

günaydın güzel anneler....

canım arkadaşalrım hepinizi çok seviyorum...

selin hasta olduğu için rahat rahat girip yazamadım bir türlü ... dün gece hastanede idik .. üşütmüş öksürüyor burnu akıyor siz geldiğinizde de vardı aslında aynı durum ama iyiyce kötüledi çünki sanırım incimiz gelmeye hazırlanıyor damakalrı beyaz beyaz ve içte bir yerde belirti var ... inşallah çıkar artık ... cuamrtesi de anladım ki baya geç kalmışız diş konusunda :):)

hasret için çok üzgünüm dün gece okudum çok üzgünüm ..

hasret okudum şiştim okudum şiştim...hayatım artık bir derse ihtiyacı var....dönme eve bir süre bence...gözünü korkut az....böyle çekilirmi bu yaaa...sen el kadar çoçuklarla dükkan köşelerindemi olaçaksın hep...iyi valla datyamış sırtını sana ve annene..onun işine geldiği davranmadığınız zamanda köpürüyor..hem suçlu hem güçlü....

benim koçam bana bir kez sakasına git çalış dedi..bende gö...n yemiyorduysa bakmayı evlenmeseydin dedim...cengizinde g...ü yemiyorduysa afedersin evlenmeyecekti..erkeksede size bakmak zorunda...Allah ıslah etsin...

canım geçmiş olsun..inşallah toparlar kendini çabuçak...

çok geçmiş olsun annesi en kısa zamanda toplar allahım sana bağışlasın...

vallahi süper ben kursa gittiğim halde daha 3 cümleyi yan yana getiriken acaba derim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…