2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süpermiş yaaa :):)

bu arada canımcım eşine söyle 2 tane evde var bi tane masaüstü vardı balkonda birde işyerinde var ve dediğin gibi o diğer aksesuarların haddi hesabı yok ardiyede en az 3 koli dolu :):) bence gerçekten çok iyi anlaşacaklar :):)

Sağol Fatmacım...
Ev sahibi olunca çocukları sevmeye zamanın kalmadı tabi, bundan sonrakilerde seversin doya doya... Gerçi insan ne kadar bağrına bassa yine de doyamıyor ki :)

Ayyy uçasım geldi. Teşekkürler Ebrucum, o senin güzel bakışın yaw :)
Hadi gelince haber ver bize de...

Biz de seni seviyoruz, inşallah en kısa zamanda seni görmek de kısmet olur canım arkadaşım...

bak bu konuda da ben ebruya katılıyorum gerçekten sen en kadar zayıfsın öyle sakın daha fazla kilo verme ... süper olmuşsun hamileliğini merak ettim valla şimdi :):)

Hamileyken de baskebol topu yutmuş ünlem işareti gibiydim. Zayıflamak ya da zayıf kalmak gibi bi gayretim yok canım ya, aksine biraz kilo almak bile istiyorum, dengeli şekilde tabi, ama bünyem böyle, çocukluğumdan beri kilo alamıyorum ki ben.

Evet, buluşmanın verdiği gaz sürüyor hala, seni de seviyoz seni deee

Geçmiş olsun Demir'ime...

Üzüldümmm... O kadar zaman ayrı kaldınız, bir hafta sürmedi kavuşma havası... Noldu yine? Acaba ailelerle yakın olmak da mı bozyuro sizi? Anlat açılırsın, belki şimdi hissettiğin kadar büyük değildir problem, onu fark edersin...

Günaydın, bugünkü konuşmalarınız buluşma üzerine, bizim gibi gidemeyen garibanlara laf kalmıyor siz konuşun biz okuyucu olarak altta takılırız.

resim değişmiş illa kendini gösterecen dimi :):):)

kıs senden de bahsettik dedim keşke gelseydi diye ...

hatta senden bahsederken tam manyak yaa dedim hatırlamıyorum kim ama şöyle bi baktı .açıklayamadna konu değişti ... sevgi sözcüğü olarak kullanmıştım ahlbuki ben onu )::)

Son düzenleme:

C.tesi doğumgününe giderken çektirdik bu fotoyu Keremitoyla o sebeple koydum, hatta face de koydum bakabilirsin :79:
Eninde sonunda bir buluşmaya geleceğim kararlıyım, ama düşündüğünüz kadar manyak olmadığımı görünce hayal kırıklığına uğrayacaksınız Esin beni katlar tahminimce (manyak = deli dolu, çılgın (yanlış anlamaları engelleyelim ))

üzüldüm ama anlatırsan ebrununda dediği gibi belki o kadar büyük olmadığını görürsün .. hemde açılmış olursun ... yazabildiğini yaz istersen..

selinde aynı durumda canım çok geçmiş olsun peditus verdi yien bize... onuda içince ağır geliyro öylece uyuyp kalıyor...

evet canım ben hepinize teşekkür ediyorum tabi karşılılı cümleler dökülüyor...

senin için neler söylerim neler ama bi tek şu çok önemli sen beni çok utandırdın ... namazlarını aksatmadan kılman nasıl hoşuma gitti ... bana bu konuda güzel bi gaz lazım ama aylininkinden olmasın :):) canım gerçekten çok güzel bir arkadaş grubum olduğunu daha iyi anladım sayenizde .. çok çok tatlıydınız ... eymen çok şekerdi... minik paşa.... kocaman kocaman öp benim içni... veee tabi getridiğin börek içinde ayrıca teşekkür ederim :):)

Hee bu arada aklıma gelmişken değineyim, hani şu fonili kampanyalar var ya, bizim burdan bi abla ağda seansı aldı, gittiğinde tüm vücut en fazla 5 dk sürmüş ve 12 seansta anca biter demişler! foni kampanyası 6 seans, yani tahminimce 6 seans tamamını bitirmeden az az alacaklar sonra 6 seans gerçek ücret alacaklar ve böylece aynı şeye gelmiş olacak

Ay bi de börek mi yapıp getirmişşş valla hela olsun hem 2 çocuk, hem de birisi en azılısından, bir de namazlarını kılıyor tüm gün KK da bi de ekstradan börek yapıyor, peeehhh ben de kendimi çok koşturan kadın sanırdım :95:
Fatma gaza ihtiyacın olursa ben burdayım

herkese günaydın,bugün çok yoğunum anca yazabiliyorum,geçmişi pek okuyamadım.
hasrete çok üzüldüm. çok şeyler yazdım sildim,bana düşmez bazı şeyleri söylemek söz konusu aile yuva olunca; ben olsam çoktan kapının önüne koymuştum diyebilirim sadece

fatma geçmiş olsun canım selin kuzumuz bian önce iyileşir inşallah.
hande demir paşaya da geçmiş olsun. nazar mı deydi yavrulara acaba
esin dertler paylaştıkça azalır, inşallah herşey istediğin gibi olur.
aylin buluşmaya gidemeyen garibanlar derken bizden bahsediyosun sanırım evet bende çatladım resmen:90:

Yine ne oldu cnm benim yaaa. hala devam mı biz aslında mutsuzuz lafları falan. ne demeli bu adamlara bilmiyorum

sağol cnm. Aynı şekilde ben de hepinizi çok sevdim gerçekten, hepiniz birbirinizden şekersiniz ve en önemlisi içtensiniz. Herşey için tekrardan teşekkür ederim cnm, çok yorduk ciddeen seni, ellerine kolaarına sağlık
Namaz için de gazı veriyorummm, her gece yatağa girdiğinde o an tabuta girmiş olduğunu ve herşeyin sona erdiğini düşün...

ay yok ben onu hazır almıştım:26:

günaydın.Alpişimin hafiften burnu akıyor birde tıkalı çocuğum.ama gayet enerjik.şuan mama sandalyesinden uçmaya çalışıyor:86:

DEMİR E Ve SELİN E geçmiş olsun.Allah şifa versin.
ESİN anlatmak istersen bizler burdayız hakkınızda hayırlısı canım.

Son düzenleme:

bizde de bir oda dolusu artı kablolar her yerde toplamaktan sıkıldım walla aradığını dağınık olarak buluyor her defasında toplayacak sözde:))) koyverdim bende eee bilgisayarcı karısı olmak zor... Gelince görürsün evimi....

günaydın:)
herkese güzel bir hafta diliyorum:)
ben haftaya kötü basladım( dün eşimle tartıstık elimi duvarın köşesine carptım cok fena oldu..bu gün sigara içtim 2 tane sıkıldım evimi özledim....bunaldımm tamda bunun gibiyim işte gıcıklığım da üstümdebugün..

yok canım hazır almıştı o kadarda hamarat değil

vuuuu evet haklısın sanırım bu beni rahatsız eder... cehennem zebanileri ile bir arada kalma korkusuda vvar aslında ama kendimi çok yorgun ve hep bi bahane içinde buluyorum namaaza kalkarken...

alp e dikakt et canı msleinde öyle başladı burnu akıyordu şimdi hem tıkalı öksürüyor felan sen önlemini erkenden al canım..

Üffff öyle bir gaz vermiş ki beni bile geçmiş sanırsam ben de başlıyorum bugün :18:
bu hakkatten nasıl bir gaz:18:
yok canım hazır almıştı o kadarda hamarat değil
alp e dikakt et canı msleinde öyle başladı burnu akıyordu şimdi hem tıkalı öksürüyor felan sen önlemini erkenden al canım..

fatma ne veriyorsun canım selin e ilaç olarak??

Kerem in de burnu akıyor, artık haftada 1 yıkıyorum çocuğumu korkudan, serum fisyolojik ve gece yatağına cold mix damlatmaktan başka bişey yapmıyorum, yapsam mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…