- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.401
herzaman beklerim canım tlflarımız kayıtlı artık alo demen yeterli beklerim canım...Dün artık tamamen tutunup poposunu da kaldırıp dik durmaya başladı zillim...Evet senin eşini anlattım eşime evde 2 laptop dedim ooo tamam ozaman bendenmiş oda diyor ....
Seni anlattım dedim eşime anlat anlat diyor bakarsın bizde sizi çekiştiririz birgün demeye başladı...
canım valla aynı şeyleri bende senin için söyleyebilirimm.. sarılman zaten insanın içini ısıtıyor.. zaten seviyrodum tam beklediğim gibi süper bir arkadaşsın .. tek derdim çocukalrı fazla sevememkten yana oldu... doruğu biraz öptüm kokladım ama inan doyamadım hiçbirinede.. ne güzelelrdi dimi.. otur izle keyiflen... bundan sonra hiç bir buluşmayı kaçırmam yani
çok sımardım şimmmddiiiiiiiiiiii...ama sende çok sıçaksın..ve güzelsin...bir kere çok kıskandım:))))))))..kimse demez bu kadın yeni doğum yapmış diye,,,inceciksin...ve çok güler yüzlüsün...
ceniz elime geçse kafasını kırmak geliyor zaten içimden benimde...kafasız adam...hasrete çok üzülüyorum ben...
hadi ben çıkıyorum şimdi..gideyimde çekineyim şunu,içim sıkılıyor zaten...
Günaydıııınnnn...
Kıskançlıktan çatladım yine, face de fotolarınızı gördüm, hepinizde harikasınız, Ebrucuğumu ilk kez gördük buluşmalarda, devamını bekleriz Ebru, MR sonucunda umarım bişey çıkmaz, çok geçmiş olsun, sonucu buraya da yaz, geçmişe henüz göz atamadım, hafta sonu çok yoruldum, bugünde işlerim çok yoğun, forumda aktif olmayabilirim ama hepinizi seviyorum, bunu unutmayın, sevgiler..
bak bu konuda da ben ebruya katılıyorum gerçekten sen en kadar zayıfsın öyle sakın daha fazla kilo verme ... süper olmuşsun hamileliğini merak ettim valla şimdi :):)
Günaydın kızlar, ne oluyoruz herkes birbirine methiye mi düzüyor:))
Fatma geçmiş olsun cnm, Selincik bi an evvel sağlığına kavuşur , dişini de çok zorlanmadan çıkarır inşallah
Ebrucum inşallah tertemiz çıkar senin de sonuçlar cnm
kızlar gunaydın,
telefonum bozulduu oznura haber veremıyorum, sız benım yerıme ıletırısınız lutfen, ben bugun ona gıdecektım fakat gıdemıyorum maalesef, demır gece rahatsızlandı... galıba yıne grıp oldu... doktora goturecegım, lutfen ıleteıblır mısınız
günaydınlar size bana deil geçmişe bakamadım hiç tadım yok eserle çok kötüyüz keyfi gelsin diye hafta sonu arsuzda annesine kaldık ordada girdik birbirimize yok ben artık sevmiyorum bu adamıçok net hissettim ben sağlıklı mutlu huzurlu bir ilişki istiyorum bu adamla olmuyor olmayacak o zaman bitsin de tek başıma huzurla yaşıyayım öyle çok şey var ki anlatacak gücüm yok
Günaydın, bugünkü konuşmalarınız buluşma üzerine, bizim gibi gidemeyen garibanlara laf kalmıyorsiz konuşun biz okuyucu olarak altta takılırız.
resim değişmiş illa kendini gösterecen dimi :):):)
kıs senden de bahsettik dedim keşke gelseydi diye ...
hatta senden bahsederken tam manyak yaa dedim hatırlamıyorum kim ama şöyle bi baktı .açıklayamadna konu değişti ... sevgi sözcüğü olarak kullanmıştım ahlbuki ben onu )::)
günaydınlar size bana deil geçmişe bakamadım hiç tadım yok eserle çok kötüyüz keyfi gelsin diye hafta sonu arsuzda annesine kaldık ordada girdik birbirimize yok ben artık sevmiyorum bu adamıçok net hissettim ben sağlıklı mutlu huzurlu bir ilişki istiyorum bu adamla olmuyor olmayacak o zaman bitsin de tek başıma huzurla yaşıyayım öyle çok şey var ki anlatacak gücüm yok
kızlar gunaydın,
telefonum bozulduu oznura haber veremıyorum, sız benım yerıme ıletırısınız lutfen, ben bugun ona gıdecektım fakat gıdemıyorum maalesef, demır gece rahatsızlandı... galıba yıne grıp oldu... doktora goturecegım, lutfen ıleteıblır mısınız
Günaydın kızlar, ne oluyoruz herkes birbirine methiye mi düzüyor:))
Fatma geçmiş olsun cnm, Selincik bi an evvel sağlığına kavuşur , dişini de çok zorlanmadan çıkarır inşallah
Ebrucum inşallah tertemiz çıkar senin de sonuçlar cnm
üzüldümama anlatırsan ebrununda dediği gibi belki o kadar büyük olmadığını görürsün .. hemde açılmış olursun ... yazabildiğini yaz istersen..
selinde aynı durumda canım çok geçmiş olsun peditus verdi yien bize... onuda içince ağır geliyro öylece uyuyp kalıyor...
evet canım ben hepinize teşekkür ediyorum tabi karşılılı cümleler dökülüyor...
senin için neler söylerim neler ama bi tek şu çok önemli sen beni çok utandırdın ... namazlarını aksatmadan kılman nasıl hoşuma gitti ... bana bu konuda güzel bi gaz lazım ama aylininkinden olmasın :):) canım gerçekten çok güzel bir arkadaş grubum olduğunu daha iyi anladım sayenizde .. çok çok tatlıydınız ... eymen çok şekerdi... minik paşa.... kocaman kocaman öp benim içni... veee tabi getridiğin börek içinde ayrıca teşekkür ederim :):)
üzüldümama anlatırsan ebrununda dediği gibi belki o kadar büyük olmadığını görürsün .. hemde açılmış olursun ... yazabildiğini yaz istersen..
selinde aynı durumda canım çok geçmiş olsun peditus verdi yien bize... onuda içince ağır geliyro öylece uyuyp kalıyor...
evet canım ben hepinize teşekkür ediyorum tabi karşılılı cümleler dökülüyor...
senin için neler söylerim neler ama bi tek şu çok önemli sen beni çok utandırdın ... namazlarını aksatmadan kılman nasıl hoşuma gitti ... bana bu konuda güzel bi gaz lazım ama aylininkinden olmasın :):) canım gerçekten çok güzel bir arkadaş grubum olduğunu daha iyi anladım sayenizde .. çok çok tatlıydınız ... eymen çok şekerdi... minik paşa.... kocaman kocaman öp benim içni... veee tabi getridiğin börek içinde ayrıca teşekkür ederim :):)
Ay bi de börek mi yapıp getirmişşş valla hela olsun hem 2 çocuk, hem de birisi en azılısından, bir de namazlarını kılıyor tüm gün KK da bi de ekstradan börek yapıyor, peeehhh ben de kendimi çok koşturan kadın sanırdım :95:
Fatma gaza ihtiyacın olursa ben burdayım
Namaz için de gazı veriyorummm, her gece yatağa girdiğinde o an tabuta girmiş olduğunu ve herşeyin sona erdiğini düşün...
B]
süpermiş yaaa :):)
bu arada canımcım eşine söyle 2 tane evde var bi tane masaüstü vardı balkonda birde işyerinde var ve dediğin gibi o diğer aksesuarların haddi hesabı yok ardiyede en az 3 koli dolu :):) bence gerçekten çok iyi anlaşacaklar :):)
öğle arasında hemen namaza başlıyorum
Ay bi de börek mi yapıp getirmişşş valla hela olsun hem 2 çocuk, hem de birisi en azılısından, bir de namazlarını kılıyor tüm gün KK da bi de ekstradan börek yapıyor, peeehhh ben de kendimi çok koşturan kadın sanırdım :95:
Fatma gaza ihtiyacın olursa ben burdayım
Yine ne oldu cnm benim yaaa. hala devam mı biz aslında mutsuzuz lafları falan. ne demeli bu adamlara bilmiyorum
sağol cnm. Aynı şekilde ben de hepinizi çok sevdim gerçekten, hepiniz birbirinizden şekersiniz ve en önemlisi içtensiniz. Herşey için tekrardan teşekkür ederim cnm, çok yorduk ciddeen seni, ellerine kolaarına sağlık
Namaz için de gazı veriyorummm, her gece yatağa girdiğinde o an tabuta girmiş olduğunu ve herşeyin sona erdiğini düşün...
ay yok ben onu hazır almıştım:26:
günaydın.Alpişimin hafiften burnu akıyor birde tıkalı çocuğum.ama gayet enerjik.şuan mama sandalyesinden uçmaya çalışıyor:86:
DEMİR E Ve SELİN E geçmiş olsun.Allah şifa versin.
ESİN anlatmak istersen bizler burdayız hakkınızda hayırlısı canım.
bu hakkatten nasıl bir gazÜffff öyle bir gaz vermiş ki beni bile geçmişsanırsam ben de başlıyorum bugün :18:
yok canım hazır almıştı o kadarda hamarat değil
alp e dikakt et canı msleinde öyle başladı burnu akıyordu şimdi hem tıkalı öksürüyor felan sen önlemini erkenden al canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?