- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.341
Hande canım yarın içinn bir aksilik yok değil mi ?
Melisacım ama ablan sizinle gelirse de işler daha da kötüye gider cnm. Bu defa bi kere sizinle ilişkiler çok değişir, Hasretle de boşanmaya kadar gidebilirler ve ablan bunu istemiyor. Ablan bu gece evde kalsın ama onunla kavga etmesin, o bağırıp çağırsa bile sessiz kalıp gitsin cerenle uyusun. cevap vermeyen kadını da dövecek değil herhalde
yok oznurcum, allah ızın verirse gelecegim... hicbir sey yapma bılıyorsun yemiyorumm ben... bugun deryayı da sınır ettım hıcbırsey yemedıgım ıcın
kac gıbı gelmem senın ıcın uygun olur
Melisacım senin bunları okuman ve cevap vermen gerçekten çok yanlış.bırakın ablan kendisi ve bebekleri için en doğru kararı versen. ne olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun o ablanın eşi be cerenin babası onlar bi aile. ikisi versin kararlarını. siz bi zorlama yapmayın sadece yanında olduğunuzu bilsin yeterrben melisa
ablam yemek yemeye gitti de
ablamın bize gelmesi daha doğru olucak hem anneme bağırıyo cengaver hemde ablam onun yanında mı kalıcak geldiğinde ablamı döverse o geldiğinde daha çok kavga ederler ablam kararsız kalmış bn ve annem gel diyoruz..
Hasret cnm ben en çok Şeymanın dediklerine katılıyorum cnm. Bence bu geceyi evde geçirmeyi göze al, böylece hem nasıl bir tavır takınacağını görme şansın olacak hem de gidişini annene bağlamayacak. çünkü bu gece gidecek olursan,şimdiye kadar hiçbir kavgada gitmeyen karımı kesin annesi zorladı diye de düşünebilir.
Ama Cengiz artık ciddi bi dersi hakediyor o da kesin. Bu akşamı evde geçirecek olursan bence sükunetini koru. gelip sırnaşsa da oralı olma, küfretse de cvp verme. Gideceğini de hiç söyleme, sadece gittiğinde bi not bırakırsın ona
Öznurcum yakın olsak yine gelirdim inan ama hepiniz bana çok uzaksınız yaw( çok sağol cnm teklif için
ah kızlar ben size bugun olanları anlatmayı çok isterdim uzun uzun ama sabrım yok.
özetliyorum.kocam 2.ci bebeği istiyor ve benim bir daha çalışmamı istemiyor.
o kadar masum bi şekilde anlattı ki ceo olsam o an işi gücü bırakırdım.
Öznurcum yakın olsak yine gelirdim inan ama hepiniz bana çok uzaksınız yaw( çok sağol cnm teklif için
ikinci bebeği istiyor derken? hemen mi istiyor??
2. bebek konusu senin icin biraz dusudurucu tabi :) hani istemiyorum demistin ya o yzden dedim
calısmama olayı ise... valla calısmamak cok guzel bebegınle bırlıkte cok guzel vakıt gecırıyorsun, ama kendın ıcın ıyı bır sey degıl, o kadar yıl bosuna mı okuduk dıyorsun... buyuyunce cocuklarımız sankı bızı takdır mı edecek annem benım ıcın ısten ayrılmıs bana bakmıs mı dıyecek :97:
o yuzden belli bi yasa gelene kadar calısmamak ok ama ben kendı acımdan solıyım 3-4 yasına gelsın krese gonderıp calısmayı planlıyorum cnaımm
meralim biz yakın sayılırızz sarıyerrr yada orta biyerde ne dersinn( Herkes tabii))
hayır canım hemen istemiyor ama en az 2 çocuk istiyor.2.yi 3-4 sene sonra.
Handeciğim anlattım ben 2.yi istemediğimi spirali 5 seneden önce çıkartmak istemediğimi falan.ben 3 yaşından sonra Doğuhan"ın bana pek ihtiyacı kalmayacağını düşünüyorum.tabi Meral gibi deneyimli anneler daha iyi bilir doğrusunu.3.yıl sonunda çalışmak istediğimi söyledim.Ev kadını olmamı istediğini ve lotodan para çıkarsa ev kadınlığınında çok güzel olabileceğini söylüyor.Tabi o işin şakası.
Hukuk okuyayım vs dedim (hukuk okuyup avukat olmak çocukluğıumdan beri isteğimdir ama imkanlar farklıydı o zamanlar) sen o kitapların ne kadar kalın olduğunu biliyor musun bana ayıracak vaktin kalmaz diyor.
tabi zamanın ne getirip ne götüreceğini bilemeyiz daha bu konular için çok vakit var fakat kocamın gerçekde ne gibi düşüncelerinin olduğunu şimdiden bilmek ve ona göre planlama yapabilmek güzel.
tamam dır canım bi ara buluşalım hasrette çok yakın bi rahatlasın bayram sonu planlayalım. ben kaçar yarın sabah iş var öptümm iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?