2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hande canım yarın içinn bir aksilik yok değil mi ?

yok oznurcum, allah ızın verirse gelecegim... hicbir sey yapma bılıyorsun yemiyorumm ben... bugun deryayı da sınır ettım hıcbırsey yemedıgım ıcın
kac gıbı gelmem senın ıcın uygun olur

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum alıntı yapamıyorum
tabbiki sırnaşmayacak temennim sesini kesip salonda yatması... eğer aksini yaparsa bu gece ona werdiğim son şans olur.. buna şans denirse tabii.. ayağım hiç gitmiyor bu gece bekleyip örmek istyorum annemin ömr boyu mimlenmemesi için..
ewet gözdağını hak etti yarın koparacağım dananın kuyruğunu...
öznurcum onuda merak ediorum artık dahada şiddetle biliyor burda durak istemediğimi birazda o yüzden yarın olacakları izlemk istyorum... hayırlısı oolsun

ablamla birlikte okoyoruz ztn şu an olay gergin olduğu için okudum umarım hayırlısı olur
iyi geceler

yok oznurcum, allah ızın verirse gelecegim... hicbir sey yapma bılıyorsun yemiyorumm ben... bugun deryayı da sınır ettım hıcbırsey yemedıgım ıcın
kac gıbı gelmem senın ıcın uygun olur

evet hayatım biliyorum yemiyorsun.bugün Şenol"a sordum aklına gelen diyet yada hafif bir yemek var mı diye ve salata da karar kıldım :))) bende yarın sabah itibariyle rejime gireceğim için oturur salata yeriz.
canımız rejimi bozmak istersede evin aşağısında 2 kebapcı bi pizzacı var
hayatım istersen kahvaltıya gel olur mu ?

Melisacım senin bunları okuman ve cevap vermen gerçekten çok yanlış.bırakın ablan kendisi ve bebekleri için en doğru kararı versen. ne olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun o ablanın eşi be cerenin babası onlar bi aile. ikisi versin kararlarını. siz bi zorlama yapmayın sadece yanında olduğunuzu bilsin yeterr

Canım yeni okudum ve çok üzüldüm. Evi terketmen Cengizi değiştirmeyecek sorunları halletmeyecek belki daha kötü olacak. Ama seni kaybedebileceğini de bilmesi gerekli.
bu geceyi evde geçir cerene sarıl ve yat. sakinleş konuşmak isterse önce onu dinle konuşsun söyleyecek bişeyi kalmasın. daha sonra sakince sen konuş ve biraz ayrı kalmak istediğini dinlenmek kafanı dinlemek istediğini söle sabahta bi not bırakıp git.

Hasretcim şayet bu gece geldiğinde senden özür dilemezse yarın ona not bırakıp git bikaç günlüğüne. Nota da tüm olanlara rağmen belki hatanı anlayıp gelir özür dilersin diye bekledim falan gibilerinden bişeyler yazarsın

Özür dileyip konuşmak isterse de bence yine bu gecelik oralı olma sonra konuşursunuz herşeyi. bak cnm bu adam cidden çok hırslı, sucuyu devredecek falan da değil. önce bunu kabullenmen gerekecek. ama tabi tamamen kendinden taviz vermeden kabul etmelisin. yani şöyle bi anlaşma yapabilirsin örneğin, bakıcı tutmasını iste, hergün gelsin hem Cerenle ilgilensin hem temizlik ve yemek işleriyle. normalde 750 alıyor bakıcılar siz 1000 verin. bana bunu sağlamak zorundasın, ben heryere yetişemiyorum de. bunu kabul ederse bence sen de orda çok yoruluyorum diye düşünmeden orda çalışmaya devam et, inan evde olmak ta çok yorucu oluyor

Öznurcum yakın olsak yine gelirdim inan ama hepiniz bana çok uzaksınız yaw( çok sağol cnm teklif için

Teklifim her daim tüm sevgili arkadaşlarım için geçerli.
Ama en kısa zamanda tekrar bi buluşma ayarlayalım keza Eymen ve Doruk burnumda tütüyor.Demir zaten yarın gelecek.Demek ben diğer bebişleride görsem sabah akşam sayıklayacağım.

ah kızlar ben size bugun olanları anlatmayı çok isterdim uzun uzun ama sabrım yok.
özetliyorum.kocam 2.ci bebeği istiyor ve benim bir daha çalışmamı istemiyor.
o kadar masum bi şekilde anlattı ki ceo olsam o an işi gücü bırakırdım.

2. bebek konusu senin icin biraz dusudurucu tabi :) hani istemiyorum demistin ya o yzden dedim
calısmama olayı ise... valla calısmamak cok guzel bebegınle bırlıkte cok guzel vakıt gecırıyorsun, ama kendın ıcın ıyı bır sey degıl, o kadar yıl bosuna mı okuduk dıyorsun... buyuyunce cocuklarımız sankı bızı takdır mı edecek annem benım ıcın ısten ayrılmıs bana bakmıs mı dıyecek :97:
o yuzden belli bi yasa gelene kadar calısmamak ok ama ben kendı acımdan solıyım 3-4 yasına gelsın krese gonderıp calısmayı planlıyorum cnaımm

ikinci bebeği istiyor derken? hemen mi istiyor??

hayır canım hemen istemiyor ama en az 2 çocuk istiyor.2.yi 3-4 sene sonra.
Handeciğim anlattım ben 2.yi istemediğimi spirali 5 seneden önce çıkartmak istemediğimi falan.ben 3 yaşından sonra Doğuhan"ın bana pek ihtiyacı kalmayacağını düşünüyorum.tabi Meral gibi deneyimli anneler daha iyi bilir doğrusunu.3.yıl sonunda çalışmak istediğimi söyledim.Ev kadını olmamı istediğini ve lotodan para çıkarsa ev kadınlığınında çok güzel olabileceğini söylüyor.Tabi o işin şakası.
Hukuk okuyayım vs dedim (hukuk okuyup avukat olmak çocukluğıumdan beri isteğimdir ama imkanlar farklıydı o zamanlar) sen o kitapların ne kadar kalın olduğunu biliyor musun bana ayıracak vaktin kalmaz diyor.
tabi zamanın ne getirip ne götüreceğini bilemeyiz daha bu konular için çok vakit var fakat kocamın gerçekde ne gibi düşüncelerinin olduğunu şimdiden bilmek ve ona göre planlama yapabilmek güzel.

tamam dır canım bi ara buluşalım hasrette çok yakın bi rahatlasın bayram sonu planlayalım. ben kaçar yarın sabah iş var öptümm iyi gecelerr

heee e tabi yap bence de bi tane daha, Doğuhan paşa yalnız kalmasın
Sen cidden şimdiden sonra hukuk okuyabilir misin, uyyy iki yeğenim de hukukta okudu ve bitirene dek illallah ettiler, çok zor cidden o cilt cilt kitapları hatmetmek:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…