2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elini sırtına koy.hırıltı varsa hissedersin.ya da sırtından dinlemeye calış canım..burnundan gelenle ciğerlerinden geleni anlarsın.için rahat etmezsede götür dr a.allah acil sifa versin.onlar hasta olunca insanın içi gidiyor..

Sadece şunu söyleyeceğim tüm şimşekleri üzerime çekeceğimi bilerek, Hasret sen bizlerden çok farklı bir hayatı yaşıyorsun o yüzden bizden pek akıl bekleme be arkadaşım, sen bunlara alıştın ve kabulleniyorsun, farklı bişey bekleme Cengiz den, düzelir mi diye düşünme bile, sen tercihini ne olursa olsun bu adamdan yana kullanacaksın ve ömrünün sonuna kadar da bu durumları yaşayacaksın ve yıpranacaksın, böyle serseri ve dengesiz bi adam olduğunu kabullenme yoluna gitmezsen sadece daha fazla yıpranırsın, bunun başka düşünülecek kafa yorulacak bir durumu yok

Aylin, çok pozitif gördüm seni :)))

Pozitiflikten değil, sorun var sorun var. Diğer arkadaşlarının dediklerine katılıyorum, o kadar çok biz mutsusuz lafına şartlanmışlar ki gerçekten en ufak şeyden artık mutsuz olup boşanmayı düşünüyorlar.Halbuki ortada incir çekirdeğini dolduracak hiçbirşey yok

evet boğazları sorunlu galiba, zorlama bekle nasıl olsa hiçbirşey yemiyor değil

çok sey yazacaktım oğlum durmuyor..tek diyebileceğim üzme kendini be arkadaşım bebeğin de üzülmesin böylece...

Ayy içime fenalık geliyor, ne dengesiz adam bu Cengiz yaaa... Valla aklıma bin türlü şeytanlık geliyor, ama cesaret edemiyorum söylemeye... Neyse en azından olay çıkarmamış, buna da şükür. Napmayı düşünüyorsun şimdi?

Canım bırak ısrar etme, yiyebildiklerini yedir, zaten çok hırpalandı kuzucuk. Varsın biraz pütürsüz yesin, kursağından bişey geçsin de toparlansın yavrucak, sonra alıştırırsın nasıl istiyorsan. Tekrar geçmiş olsun.

Aman yok, evlerden uzak. Gerçi cuma günü uzun biraradan sonra konuştum zati kendisiyle, kocamın emrivakisine maruz kalarak... Bütün konuşma boyunca gelin, gelmiyor musunuz, ne zaman geleceksiniz türü bişey dememi bekledi, ama demedim, sinir oldu

Katılıyorum, çok güzel demişsin

:88::88:
dicek bi söz yok:26:

bende onu anlatmaya çalışıyorum biz hergün saçma sapan bir nedenden kavga ediyoruz yeter bıktım belli ki birbirimize tahammülümüz kalmamıkş ben böyle yaşıyamam kavga gürültü hiç bana göre diil ben sakin bi insanımdır yüzümdeki gülüşü soldurdu

üzülerek sana katılıyorum ama yinede bi çaresi bulunmalı diye de düşünüyorum mesela bi psikoloğa gitmesini sağlasa... eşimle nişanlı iken beni çok üzmüştü anlattım anlattım anlamadı en son gittik aile trapisine daha evlenemmize 3 ay var biz direk başaldık :):) neyse ben orda doktora anlatırken ağlamışımda tabi çıktığımızda doktor değil senin gözyaşalrın hatamı gösterdi doktorun yanında çaresizce anlatıp ağlaman yaptığım şeyin çok ağır bir hata olduğunu gösterdi demişti ne bileyim iyi bi örnek sanki ... aceb işe yarar mı ??

ya ben selinden daha hastayım ama aklım hep onda ... :2:

kaç yıllık evlisiniz ????

evliliğin ilk beş yılında yaşanan sorunalra benziyor sanki ?? ama şu son cümlen canımı çok yaktı

oy kıyamam sanada çok gecmiş olsun canım selin olunca senle ilgilenen de yok demi:))

ben çıkıyorum herkesi öperekten azcık gezelim sıpamla..

canım hastayken iştahsız oluyolar,iyileşince düzelir merak etme, mert 2 ay aç gezdi ama maaşallah şimdi taştan yumuşak herşeyi yiyo sabret canım, şuan sadece iyileşmesi ve kendisini toparlaması için uğraş. yemeyi sevdiği bişeyler varsa içine çaktırmadan başka şeyler de katmayı dene. mert meyveyi çok seviyo bende içne tahıllı mama ceviz pekmez bisküvi ne bulursam koyuyodum çaktırmadan yiyodu yoğurdunada eti cici bebenin bebek ekmeğinden katıyodum cevizle birlikte, bide reklamlarda falan yedirmeye çalış canım aklıma başka bişey gelmiyor.
ev hanımlarının evini bende merak ediyorum temizliği yemeği ne ara yapıyolarsa:90:

Yüzündeki o güzel gülüş hala yerinde duruyor ve sana çok yakışıyor cnm ben yakından gördüm. Dediğim gibi şu an kızgın ve kırgın olman sana durumu böyle gösteriyor. bikaç gün öncesini hatırla Esin

Esincim, evliliğiniz çok yeni. Zaten 1,5 senesinin hamilelik, lohusalık, bebeğe alışma fikri vb gibi şeylerle geçtiğini düşünürsek, henüz çok oturmamış bile sayılabilir. Bir de yanluş hatırlamıyorsam, Cemy sürpriz yumurta, onun şokunu da say, geriye birbirinize ayrılmış zaman kalmıyor. Şu anki ruh halin bundan kaynaklanıyor bence, hatta eşinin de öyle, adam kendini yalnız, ihmal edilmiş hissediyor bile olabilir, sen öyle olmaması için çabalasan bile. Bence ilk yapılması gereken boşanma fikrini rafa kaldırmak, ikincisi de acil bir ikinci balayı...
Ayyy, ben de çok özendim şimdi, ikinci balayı olayına. Bayram tatilinde, bir gün Doruk'u anneme bırakıp kaçalım diyorum ben de, mesai bitiminde evde oluruz yine :)

ev hanımlarının evini bende merak ediyorum temizliği yemeği ne ara yapıyolarsa:90:

biz herşeye heryere yetiyoruz Allaha şükür:76: Dipköşe temziğimi pazartesi gününden pazara aldım ben, koca kişisi Eymeni oyalarken rahatça yapıyorum, pazar günleri yemeği de dışarda yiyoruz iyi oluyor, kolayca hallediyorum. çamaşırları zaten haftasonu yıkar yine pazar ütülerim. hafaiçi salı ve perşembe süpürüp siliyorum ama bişey çekmiyorum üstten oluyor, onu da furkan geldikten sonra o eymenle oynarken yapıyorum:))
Yemeğimin çn hazırlığını şimdiden yaptım bile, çok beklemesin diye pişirmiyorum, Furkanın gelişine yakın pişiricem. na var yani, her işe koşuyoz işte

Herkese merhaba
Hafta sonu hastanedeydik önce kayınvalidemi ziyarete gittik yeğenler falanda bizdeydi sonra ayşenur kolunu incitti ve hastaneyi ayağa kaldırdı kırık varmı diye kontrol ettiler yoktu çok şükür fakat 2-3 saat çok ağladı kolunun acısından uyumadıda ağrı kesici jel ve şurup verdik aradan geçen bir kaç saat sonra sanki ortalığı ayağa kaldıran kendisi değilmiş gibi o elinin üzerine emeklemeye başladı.Çok hastaydım ayşenurun bu halinden sonra ayağa dikildim resmen.Yapışık ikiz gibiyiz günlerdir her yerde arkamdan ağlıyor kimseye gitmiyor.Çok zor günler geçiriyorum.Hem eşimin ailesi,hem bize emanet edilen yeğenlerim,hem ayşenurun yaramazlıkları hem kendi rahatsızlığım.Bu sabahta eşim 1,5 yıldır teşhis konulmayan bacak rahatsızlığı (kitle) için hastaneye gitti.İnş. güzel haberlerle gelir.Çünkü çok sıkıntılı bir süreçti bizim için kitle olayı.Hatırlayanlar olur belki içinizde çok kötü şeyler söylemişti doktorlar sonra iyi şeyler sonra tam teşhis konulamamıştı kimisi iyi kimisi kötü konuşuyor derken araya hamileliğim ve doğum girince havada kalmıştı konu.Nihayet tekrar kontrole gitti.Aklım onda kaldı... Dua edin iyi haberlerle dönsün inş.

Son düzenleme:
Fatma haklıymış Esin, siz ilk yılların verdiği cahillikten böylesiniz düzeleceksiniz içini ferah tut, bir süre sonra gerçekten sorun olduğunda bile huzurun için alttan almayı öğreneceksin

Öğreneceksiniz diyeyim çünkü aynı şeyler eşin için de geçerli, insanın eşek saati olur bir de eşref saati olur, senin eşek saatinde de o durumu kurtaracak, evlilik dediğin şey bu zaten yoksa kimse güllük gülistanlık bir hayat sürmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…