- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.441
ya böyle öne doğru eğildi ses çıakrdı ve halsiz bir görüntü sergiledi ama o sesi nsıl anlatayımm.. burun tıkanıklığıda hırıltı yaapr ciğerden gelen öksürüğün durumu şudur dedi öyle gösterdi işte .. ama ben kendimi biliyorum yine hırıltısını duyar duymaz korkarım yani )::)
canım her evde bazen böyle durumalr olabiliyor aslında sende kendini düzenlemeye çalışmışsın bak surat asmayayım toparlayyım felan demişsin ama sanırım bu aralar eşin biraz agresif... böyle durumalrda hemen boşanıyorum düşüncesi geçireceksek hani biz bu adamlarla iyi kötü herşekilde evlenmeyi düşündük kabul ettik.. bak ahsret nelerine göz yumup kocasının yanında olabiliyor tamam onunkli abartılı ama bu kdard basit olmamalı at kafandan şu düşünceleri..
Aylin, çok pozitif gördüm seni :)))
Ya hadi çalışanları anlıyorum işyerlerinde pc başındalar mecburen ama ew hanımları ne oturuyosunuz yaa bugün pazartesiii. bi bakim dedim maşş site taşıyor. kızım uyuyor bişe yapamıyorum o yüzden toz aldım sadece. uyansın süpürüp silcem prş günüde yarım gün kadın ayarladım camlar oturma odası koltuk halısı mutfak halısı bide silip süpürcek.
kızım pütürlü yemiyor artık hastalanalı huy değiştirdi napcam bilmiyorum sürekli meyve püresi yogurtla ömür mü geçircek bimiyorum:S
gerçi bogazı çok hassas onu mu beklesem 4 kere fln kustu hastalanalı 4üde bnm suçum. şimdi öksürüyor kuru kuru yani tahriş war onu bekleyim sonra uğraşıyım dimi kızlar:S
olay büyük değil hatta saçma sapan bir nedenden ama artık yaptığımız herşey birnirimize batıyor böyle aynı evde yaşanmaz yeter bıktım hani bazen yüzünü bile görmek istemiyorum olayı anlatayım cumartesi radı arsuza gel dedi en tatlı ses tonuyla ben önce yok dedim sonra hadi adamı üzmeyeyim bu ara keyfi yok diye binim gittim annesi balık kızartmış eser bebeğe yedirelim diye tutturdu aslında annesi babası yedirsin devsin diye yapıyor ben biliyorum niyetini dedim ki kızartma balık yedirmiyorum ben bize kızartırsam ona haşlıyorum yedirme dedim ve bunu birkaç kez tekrarladım inadıma yedirdi astım suratımı oturdum sanki çocuğumun herşeyiyle çok ilgilenir ne yer ne içer bilirmiş gibi oturdu yedirdi sonra oğlum kustu mu ki kolay kolay kusmaz hah dedim kustu işte ağa buna bozuldu dedim hadi surat yapmayayım konuyu değiştirdim sohpete katıldım dün benimle annemleri yanında nası böyle konuşuursun die kavga ediyo arkadaşım sen beni ciddiye almayıp inayla yediririsen ben senle istediğim gibi konuşurum birde pantolonlarına çözüm bul hertarafın açılıyo diyo ulan sen beni sudanda bile böyle giyinme cesaretini gösterdiğm için aldın şimdi nooldu kim karışabilirmiş ne giydiğime babam karışmadı neyse olay büyük değil ama bitiş bizim ilişkimiz sevmiyoruz birbirimizi her halimizden belli akşam 2 dakika seviyor bebeği sonra cehennem lup yatıp zıbarıyor ne işe yarıyor onun babalığı olmasa da olur
günaydın canlarım dün gece12ye kadar annmler burdaydı, ben karar werene kadar cengiz geldi, ewe girerken annem kapıdaydı, anneme güldü pişkin naber ya kaynana dedi! annmde sus dedi bi de gülme senin kafanı gözünü yararım şimdi elime bi odun alıp dedi.. bu da sen beni çok uyuz ettin walla dedi.. annmde sen beni uyuz ettin dedi senin kelimelerin çok ağır dedi ağzından çıkanı kulağın duymuyo, kendini bilmiyosun dedi, ama bundan sonra bakma yüzüme fena olur dedi.. o da bn senin yüzünü görmeden yaşayamam dedi... annemde ooo nerde o günler dedi, hiç görme o zamn dedi we çıktı...
yatak odasına hiç girmedi ben orda cerene mama içiriyodum, direk salona koltuğuna serildi we bu kadar...
bn uyuyamadım tabi mide bulantım felaket tawan yapmıştı, karnım felaket ağrıyodu, çıkardım durdunm sürekli mutfaktaki çöpe:)) o da beni izledi tepkisiz bi halde...
dengesizin daniskası işte
Ya hadi çalışanları anlıyorum işyerlerinde pc başındalar mecburen ama ew hanımları ne oturuyosunuz yaa bugün pazartesiii. bi bakim dedim maşş site taşıyor. kızım uyuyor bişe yapamıyorum o yüzden toz aldım sadece. uyansın süpürüp silcem prş günüde yarım gün kadın ayarladım camlar oturma odası koltuk halısı mutfak halısı bide silip süpürcek.
kızım pütürlü yemiyor artık hastalanalı huy değiştirdi napcam bilmiyorum sürekli meyve püresi yogurtla ömür mü geçircek bimiyorum:S
gerçi bogazı çok hassas onu mu beklesem 4 kere fln kustu hastalanalı 4üde bnm suçum. şimdi öksürüyor kuru kuru yani tahriş war onu bekleyim sonra uğraşıyım dimi kızlar:S
iyide canım bunlar yuva yıkacak sebepler değil.sizin asıl sorununuz birbirinizle hiçbirşey yapmamanız,yapmaktan kaçınmanız,mutsusuz diyorsunuz başka birşey demiyorsunuz.buna kurulu yaşıyorsunuz.bir süre sonra öyle olmasada öyle hissediyor ve biribirinize sarıyorsunuz.gerçekten mutsuzsanız,biribirnizi sevmiyorsanız tamam,diyecek söz yok o vakit.ama bence bundan emin değilsiniz siz.
kaynanan mı aradı şekerim:83::92:
esin bosnaya katılıyorum bu ayrılık sebebi fln değil ohoo bizdede sürekli yaşanıyor geçen gün eşim bal kabağı ayıklıuor yanında kızım duruyor dikkat et bogazına kaçabilir dedim bende yemek hazırlıorm alu şunu dedi alamam dedim iş yapıyorum sen dikkat li ol sonra kaçtı tabi bogazına gözleri yaşardı kızardı bozardı gidiyordu resmen sırtına vurdum baş aşağı çevirdim zaten sütüm az zor bela 40 cc cıkarttıgım sütü lark die kustu. oda üzüldü vbiliyorum görmedinmi dedim ya aldım elinden ama agzına kalmış dedi. kapattık öyle. bi seferlik kızartmadan bişey olmaz benim kızımda kustu balık yediği zaman. babasıgilin yanında surat yapmasan olurdu. oda annesigil sewsin die istiyor çok normal bu. büyüyünce oğlun değil kocan olcak yanında o yüzden onu fazla kırma cocugun yüzünden. benim eşimde öyle işten gelir agucuk guguck sonra kendi kendine oynar hepsi böyle.
kıyafetlerine önceden karışmıo olabilir şimdi karışır güzel dille anlatabilirsin. eşin baban değil baban gibi seni karşılıksız sewmesini bekleme sende onun annesi değilsin kölesi olamazsın. böyle sebeplerle bi yuva yıkılmaz burcunun değiğ gibi para war şükür. şiddet yok bişey yok en ufak sebepler büyüyor işte. biraz sabırlı olun kızlar burununuzdan azıcık kıl aldırın. hasretinkinin yanında seninkinin esamesi bile okunmaz bence
günaydın canlarım dün gece12ye kadar annmler burdaydı, ben karar werene kadar cengiz geldi, ewe girerken annem kapıdaydı, anneme güldü pişkin naber ya kaynana dedi! annmde sus dedi bi de gülme senin kafanı gözünü yararım şimdi elime bi odun alıp dedi.. bu da sen beni çok uyuz ettin walla dedi.. annmde sen beni uyuz ettin dedi senin kelimelerin çok ağır dedi ağzından çıkanı kulağın duymuyo, kendini bilmiyosun dedi, ama bundan sonra bakma yüzüme fena olur dedi.. o da bn senin yüzünü görmeden yaşayamam dedi... annemde ooo nerde o günler dedi, hiç görme o zamn dedi we çıktı...
yatak odasına hiç girmedi ben orda cerene mama içiriyodum, direk salona koltuğuna serildi we bu kadar...
bn uyuyamadım tabi mide bulantım felaket tawan yapmıştı, karnım felaket ağrıyodu, çıkardım durdunm sürekli mutfaktaki çöpe:)) o da beni izledi tepkisiz bi halde...
dengesizin daniskası işte
Ben de kızartma balık verme taraftarı değilim ama verdiğimde de bayıla bayıla yiyor, ya 8 aylık oldular yavaş yavaş sal artık sen de, bunlar 9dan sonra herşeyi yiyecek kıvama gelecekler, bu konuda verdiğin tepkide haksızsın amaaaan salla yahu, bi kere yedi diye nolacak, kocanın da seni kıskanacağı tutmuş haklı mı? değil ama kocalar akıllarına estiğinde kıskanıyor iste, bazen manyaklıkları tutuyor bunu da sallaaa, ben geçenlerde dedim ya donumu başıma geçirsem kocam niye geçirdin demez ama c.tesi tutturdu çocukla istanbula gitmeni istemiyorum yok sis var yok ne gerek var yok bilmemne, ben de dedim ki ben sana planımı söyledim izin veriyo musun demedim hadi eyvallah, hiiç uzatmadım yani sen de uzatma, bazen insanın karşısındakini sevmediğini zannettiği de oluyor siz de o devredesiniz, güzel bir yatak odası gecesinden sonra toplarsınız hiiiç merak etme
Bi misafirim geldi, yazamadım.
Esin, anlattıkların bir evliliğin bitmesine sebep olacak şeyler değil. Bizde de yaşanıyor bunlar, eminim başka evlerde de yaşanıyordur. Ama siz zaten ısrarla birlikte mutlu olmadığınızı ifade ediyor, kendinizi buna inandırıyor ve olur olmaz her tartışmayı bu savınızı destekleyecek şekilde yorumluyorsunuz. Bence asıl problem bu ve bunu çözmeniz lazım. Neden mutlu olmadığınızı düşünüyorsunuz ve ilişkiniz nasıl olursa mutlu olacaksınız? Boncuk gibi, güzel sağlıklı bir bebeğiniz var, sağlıklı insanlarsınız, büyük bir geçim derdiniz yok, şiddet yok... Eeee?
Bişeyler daha yazacaktım, sinirimi bozan bi tlf geldi, unuttum...
iyide canım bunlar yuva yıkacak sebepler değil.sizin asıl sorununuz birbirinizle hiçbirşey yapmamanız,yapmaktan kaçınmanız,mutsusuz diyorsunuz başka birşey demiyorsunuz.buna kurulu yaşıyorsunuz.bir süre sonra öyle olmasada öyle hissediyor ve biribirinize sarıyorsunuz.gerçekten mutsuzsanız,biribirnizi sevmiyorsanız tamam,diyecek söz yok o vakit.ama bence bundan emin değilsiniz siz.
kaynanan mı aradı şekerim:83::92:
esin bosnaya katılıyorum bu ayrılık sebebi fln değil ohoo bizdede sürekli yaşanıyor geçen gün eşim bal kabağı ayıklıuor yanında kızım duruyor dikkat et bogazına kaçabilir dedim bende yemek hazırlıorm alu şunu dedi alamam dedim iş yapıyorum sen dikkat li ol sonra kaçtı tabi bogazına gözleri yaşardı kızardı bozardı gidiyordu resmen sırtına vurdum baş aşağı çevirdim zaten sütüm az zor bela 40 cc cıkarttıgım sütü lark die kustu. oda üzüldü vbiliyorum görmedinmi dedim ya aldım elinden ama agzına kalmış dedi. kapattık öyle. bi seferlik kızartmadan bişey olmaz benim kızımda kustu balık yediği zaman. babasıgilin yanında surat yapmasan olurdu. oda annesigil sewsin die istiyor çok normal bu. büyüyünce oğlun değil kocan olcak yanında o yüzden onu fazla kırma cocugun yüzünden. benim eşimde öyle işten gelir agucuk guguck sonra kendi kendine oynar hepsi böyle.
kıyafetlerine önceden karışmıo olabilir şimdi karışır güzel dille anlatabilirsin. eşin baban değil baban gibi seni karşılıksız sewmesini bekleme sende onun annesi değilsin kölesi olamazsın. böyle sebeplerle bi yuva yıkılmaz burcunun değiğ gibi para war şükür. şiddet yok bişey yok en ufak sebepler büyüyor işte. biraz sabırlı olun kızlar burununuzdan azıcık kıl aldırın. hasretinkinin yanında seninkinin esamesi bile okunmaz bence
cnm şu an sinirli olduğundan öyle hissediyorsun, biraz sakinleş. gerçekten ortada önemli bi problem de yok. boşver kıskansın azıcık, sevdiğinden kıskanıyor
inşallah cnm inşallah nasıl diliyorsan öyle neticelenir herşey
Sadece şunu söyleyeceğim tüm şimşekleri üzerime çekeceğimi bilerek, Hasret sen bizlerden çok farklı bir hayatı yaşıyorsun o yüzden bizden pek akıl bekleme be arkadaşım, sen bunlara alıştın ve kabulleniyorsun, farklı bişey bekleme Cengiz den, düzelir mi diye düşünme bile, sen tercihini ne olursa olsun bu adamdan yana kullanacaksın ve ömrünün sonuna kadar da bu durumları yaşayacaksın ve yıpranacaksın, böyle serseri ve dengesiz bi adam olduğunu kabullenme yoluna gitmezsen sadece daha fazla yıpranırsın, bunun başka düşünülecek kafa yorulacak bir durumu yok
elini sırtına koy.hırıltı varsa hissedersin.ya da sırtından dinlemeye calış canım..burnundan gelenle ciğerlerinden geleni anlarsın.için rahat etmezsede götür dr a.allah acil sifa versin.onlar hasta olunca insanın içi gidiyor..
bende onu anlatmaya çalışıyorum biz hergün saçma sapan bir nedenden kavga ediyoruz yeter bıktım belli ki birbirimize tahammülümüz kalmamıkş ben böyle yaşıyamam kavga gürültü hiç bana göre diil ben sakin bi insanımdır yüzümdeki gülüşü soldurdu
üzülerek sana katılıyorum ama yinede bi çaresi bulunmalı diye de düşünüyorum mesela bi psikoloğa gitmesini sağlasa... eşimle nişanlı iken beni çok üzmüştü anlattım anlattım anlamadı en son gittik aile trapisine daha evlenemmize 3 ay var biz direk başaldık :):) neyse ben orda doktora anlatırken ağlamışımda tabi çıktığımızda doktor değil senin gözyaşalrın hatamı gösterdi doktorun yanında çaresizce anlatıp ağlaman yaptığım şeyin çok ağır bir hata olduğunu gösterdi demişti ne bileyim iyi bi örnek sanki ... aceb işe yarar mı ??
ya ben selinden daha hastayım ama aklım hep onda ... :2:
kaç yıllık evlisiniz ????
evliliğin ilk beş yılında yaşanan sorunalra benziyor sanki ?? ama şu son cümlen canımı çok yaktı
bende onu anlatmaya çalışıyorum biz hergün saçma sapan bir nedenden kavga ediyoruz yeter bıktım belli ki birbirimize tahammülümüz kalmamıkş ben böyle yaşıyamam kavga gürültü hiç bana göre diil ben sakin bi insanımdır yüzümdeki gülüşü soldurdu
ev hanımlarının evini bende merak ediyorum temizliği yemeği ne ara yapıyolarsa:90:
Ayyy, ben de çok özendim şimdi, ikinci balayı olayına. Bayram tatilinde, bir gün Doruk'u anneme bırakıp kaçalım diyorum ben de, mesai bitiminde evde oluruz yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?