2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aylin sen ne zamandan beri takılıyorsun bu topiğe? sanki benden eskisin gibi ama ben seni neden yenilerden biliyorum??

Sanırım hamileliğimin ortalarından beri ama ben hep misafirdim sonra üyelik aldım sonra az az katılmaya başladım sonra da herkesle yakınlaşınca müdavim oldum, neden sordun?

omlett:79:
çok kısaymış yazdığım Allahallah :88:

ehh hakikaten şu kısa msj olayı çok saçma

Meral bana börek tarifi versene.Ben hiç tutturamam.Koca kişisi gitmiş 3 paket yufka almış.
Sanırsam bana mesaj veriyor

bence de msj vermiş:)) böreğin de türlü türlü halleri var ayol, neli yapcen? tepsi böreğimi olcek??

Ben de gidiyorum, bişey mi soracaktın?

bende başlayacağım fakat bizim buralatda bakıyorum.Burcu ile yakın oturuyoruz.Nereye gidiyor diye soracaktım canım.
Sen komple mi gidiyorsun ?

ehh hakikaten şu kısa msj olayı çok saçma

bence de msj vermiş:)) böreğin de türlü türlü halleri var ayol, neli yapcen? tepsi böreğimi olcek??

patatesli yapacağım.Tepsi böreği nasıl oluyor hayatıım.bunların hepsi zaten tepside pişmiyor mu ? sigara ve paçanga vs hariç.

Yuttum yuttum geldim :)

Öznur, börek tarifi istemişsin, bi sürü tarifim var, ama şeniyorum yazmaya yahu :) Laser epilasyona bir seans gittim sadece, ikincisi 27 Kasım'da, o zamana kadar yine böyle babam gibi gezecem sanırım.

Aylin, ben de her buluşmada süslenicem diye özeniyorum. Fakat Doruk sıpasının bu konuda problemleri var sanırsam, ben kendimle ilgilenmeye başladığım an kuduruyor, anca üstüme bişey geçirebiliyorum. Son buluşmaya babası bıraktı da Allahtan, arabada yüzüme iki boya sürebildim.

Öznurcum, ben fonilerden birinden almıştım, Şaşkınbakkal'da bir yere gidiyorum, fakat acıtıyor. Aylin söyledi ya geçen gün, IPL diye bi cihaz varmış, o acıtmıyormuş, gideceksen o cihazın olduğu bi yere git bence.

SODALI BÖREK

malzemeler:
250 gr az yağlı beyaz peynir
1 su bardağı doğranmış maydanoz
4 adet yufka
2 yemek kaşığı tereyağı
40 cl maden suyu (iki şişe)
2 yumurta
hazırlanması:

1. iç malzemeyi hazırlamak için peyniri ezip doğranmış maydanozlarla karıştır.

2. dikdörtgen bir fırın tepsisini veya 30 cm çapında yuvarlak bir tepsiyi yağlay. 1 yufkayı bütün olarak tepsiye ser. (yufka tepsinin kenarlarından dışa doğru sarkacaktır.)

3. ikinci yufkayı ikiye böl. her bir parçayı kırıştırarak tepsiye eşit şekilde ser. üçüncü yufkayı da ikiye böl. bu defa sadece bir yarısını tepsiye ser.

4. peynirli ve maydanozlu için tamamını tepsideki 2,5 yufkanın üzerine yay.

5. üçüncü yufkanın kalan yarısını peynirli için üzerine kırışık olarak ser. son yufkanın kenar kısımlarını genişçe koparıp orta kısmını bütün olarak bırak.

6. kopardığın kenarları parça parça tepsiye yay. tepsinin en altına serdiğiniz ve dışına sarkan yufkayı iç tarafa çevirip tepsinin şekline göre katla.

7. ortası kalan yufkayı tepsiye ser. kenarına taşan kısımları böreğin altına sıkıştır. böreği kuru halde iken istediğin büyüklükte dilimle.

8. tereyağını erit. sırasıyla 2 şişe maden suyunu ve 2 yumurtayı ekle. (önce yumurtaları eklersen tereyağının sıcaklığıyla pişerler.) bir tel yardımıyla çırp. karışımı kesilmiş yufkaların üzerine gezdir. en az 1 saat oda sıcaklığında beklet.

9. önceden ısınmış 200C fırında 30-40 dakika pişir. (maden suyundan dolayı üzerleri tam kızarmayacaktır.)

Ok. Ben sadece genitale gidiyorum, IPL diye acısız olan varmış istersen onu araştır.
Ayrıca börek olayına gerçekten güldüm, bilmediğini kanıtlamışsın eğer yufkaları tamamen üstüne tek kat olarak koyuyorsan o tepsi böreği oluyor ben sana bi tarif vereyim istersen bunu istersen Meral inkini yap, patatesleri haşlıyorsun soyup eziyorsun içine tuz karabiber ve az bişey pulbiber döküyorsun, başka bir kapta bol yoğurt yağ ve 1 yumurtayı çırpıyorsun, sonra tepsiyi yağlıyorsun, üzerine bir kat yufkayı koyuyorsun onun üzerine yaptığın yoğurtlu karışımı sürüyorsun bu böyle böyle devam ediyor, yufkalarının yarısına bunu yaptıktan sonra ortaya patatesli karışımı döküyorsun ve yine bi yufka bi yoğurt karışımı diye devam ediyorsun.

onun bakırköye yatması lazım direk 45gün tedawi...

aslında bugün ben size yazmak içinkafamda bir metin oluşturmuştum.dünkü sinirimi neden b denli kızdığımı nelere içerlediğimi anlatan.fakat sizi sıkar mı bilmem ama fikirlerinize ihtiyacım var.

maaşallah sözümü geri aldım:78:

canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. mertte dün oyuncağının üstüne düştü yanağı bugün morarır gibi olmuş çok üzüldüm, öğlen gittim gülücükler saçıyodu

:90: mertin resimlerinden koy da görelim demişsin cuma günü, birazdan mert ve benim resimlerimden koycam daha önce koymuştum ama sen görmedin sanırsam

aaaa bu arada arabamızı saatık az önce işlemleri tamamalndı.. ama çok zarar ettik çookkk nyse bindiğimize sayacakmışız koca kişisi yine gayet rahat :):)) görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler... :13:
hayırlısı olsun canım.

Meral bana börek tarifi versene.Ben hiç tutturamam.Koca kişisi gitmiş 3 paket yufka almış.
Sanırsam bana mesaj veriyor
kahvaltı için yufkayla gözleme yapsana. yufkayı yağlayıp iç harcını koyup tavada iki çevir sonra hooop hüplet

aslında bugün ben size yazmak içinkafamda bir metin oluşturmuştum.dünkü sinirimi neden b denli kızdığımı nelere içerlediğimi anlatan.fakat sizi sıkar mı bilmem ama fikirlerinize ihtiyacım var.

ayıp ediyosun canım burası sadece gülüp oynadığımız bi topikmi anlat tabi

) Kocan doğru söylemiş Öznur.

evlendiğimde 17 imin sonlarındaydım.çok severek evlendim.eşimle yanyana olmak bizi öyle mutlu ediyorduki gözümüz kördü herşeye.okulumu bıraktım onun için.yaşadığım şehri,imkanlarımı.babannem ve dedemle yaşıyordum,kardeşim vennemle birlikte.annem ve babam 13 yıl önce boşandı ama babannemler annemi ve bizi yanına aldı.babama "sen erkeksin heryerde kalırsın ama karın çocuklarının başında olmalı"dediler ve bizi yanlarına aldılar.evlenmeye karar verdiğmde tabiki tepki gösterdi herkes.uyardılar beni ama dinlemedim.
neyse evlendim nitekim.buraya geldim.geldiğimde bir evim yoktu şuan oturduğum kat yoktu.4 ay kaynanamlarla yaşadım.sonra bu katı yapımına başlanacaktı.kayınpederim benden borç olarak 10 bilezik istedi verdim.burdaki düğünümde takılan altınları hiç vermediler zaten.ev yapıldı.yemek odası almamışlardı,ev bitti kayınpederim bana 2. el bir yemek odası getirdi eski.ses etmedim.sonraki yıllarda biz yeniledik tabii. ama beni buna layık gördü düşünün.birçok şeyi hatta nerdeyse herşeyi bize ödetti ses etmedim.sonra eşimin abisi 2 kez nişanlandı ayrıldı.3. ü ile evlendi.ona herşey dört dörtlük yapıldı.ben birden dışarda bırakıldım o iyi ben kötü.çalıştım akşama geldim hizmet ettim,yapmak zorunda bırakıldım.arkamdan birton laf edildi sustum.kaynanam kocama anneme beni şikayet etti dağınık odurbudur diye sustum.tabii bu gelinleri tek bir altın bile bırakmadı onlarda.kaynanam sürekli izinsiz evimde.ben işteyim giriyor kafasına göre.
sonra gelinleri bir senede tırnaklarını gösterdi.neler yaşandı neler,sonunda çekti gitti.2009 un ağustos ayında oldu bu.hemen 1 hafta içinde geri gelsin diye hanımın girişi ayrıldı dışardan merdivenler yapıldı ona özel.ama bana yok.gene olmadı geldi 15 gün sonra geri gitti.budefa yine bana döndüler canım balım diye.ama bendeki kredileri bitti.geri çektim kendimi,mesafe koydum.yaptıkları kanıma dokundu.nasıl güleyim,canım cicim yapayım?ama buda onlara dert oldu.aylardır kocama bunu şikayet ediyorlar.alp doğdu odasını yaptılar.bişey takmadılar,zaten istememde.ama oğlumun onlara bırakılan hediyeleride bize gelmedi.nasıl güleyim ben bu insanlara.
enson cumartesi akşamıda işte kayınpederim"bu çocuğu besleyemiyorsun yoğurt mu verilirmiş çerez gibi kaldı"falan filan laflar etti.daha sonra oğlumu kullanıp bana "suratsız,hiç gülmez,anca somurtur"falan gibi laflar etti.bende eşime artık yapamayacağımı hadlerini aştıklarını söyledim.paramı iste yada vermiyorlarsa benim girişimi ayırsınlar dedim.konuşacak bakalım.ben size özet geçtim inanın ayrıntılara girsem daha neler neler.geçen hafta içi boşanılan geline kredi çekip 6.5 milyar verildi.sebep davaları temhizde ama 1-1.5 yıl sürermiş oğulları yaza bidaha evlenmeliymiş bekleyemezlermiş.buna para var bize yok.
haksız olduğumu düşünmüyorum.ama aynı çatı altında neyapacağım bilmiyorum?çıkma şansımda yok.sıkışmış hissediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…