- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.481
ben de kahaltı etmedim henüz, atıştırayım bişiler ama ne yesem ki acep
Meral bana börek tarifi versene.Ben hiç tutturamam.Koca kişisi gitmiş 3 paket yufka almış.
Sanırsam bana mesaj veriyor
Aylin sen ne zamandan beri takılıyorsun bu topiğe? sanki benden eskisin gibi ama ben seni neden yenilerden biliyorum??
Burcu sen lazer epilasyona mı gidiyordun?
omlett:79:
çok kısaymış yazdığım Allahallah :88:
Meral bana börek tarifi versene.Ben hiç tutturamam.Koca kişisi gitmiş 3 paket yufka almış.
Ayy yok ayol, bu Hasret'le Esin'in durumları maymuna çevirdi beni, kaç mesajdır yeni avatarına laf atacam unutuyorum. Pek havalı çıkmışız, buluşmaya gelirken de böyle süslenmeni istiyorum
Ben de gidiyorum, bişey mi soracaktın?
ehh hakikaten şu kısa msj olayı çok saçma
bence de msj vermiş:)) böreğin de türlü türlü halleri var ayol, neli yapcen? tepsi böreğimi olcek??
bende başlayacağım fakat bizim buralatda bakıyorum.Burcu ile yakın oturuyoruz.Nereye gidiyor diye soracaktım canım.
Sen komple mi gidiyorsun ?
patatesli yapacağım.Tepsi böreği nasıl oluyor hayatıım.bunların hepsi zaten tepside pişmiyor mu ? sigara ve paçanga vs hariç.
üzülerek sana katılıyorum ama yinede bi çaresi bulunmalı diye de düşünüyorum mesela bi psikoloğa gitmesini sağlasa... eşimle nişanlı iken beni çok üzmüştü anlattım anlattım anlamadı en son gittik aile trapisine daha evlenemmize 3 ay var biz direk başaldık :):) neyse ben orda doktora anlatırken ağlamışımda tabi çıktığımızda doktor değil senin gözyaşalrın hatamı gösterdi doktorun yanında çaresizce anlatıp ağlaman yaptığım şeyin çok ağır bir hata olduğunu gösterdi demişti ne bileyim iyi bi örnek sanki ... aceb işe yarar mı ??
ya ben selinden daha hastayım ama aklım hep onda ... :2:
maaşallahbiz herşeye heryere yetiyoruz Allaha şükür:76: Dipköşe temziğimi pazartesi gününden pazara aldım ben, koca kişisi Eymeni oyalarken rahatça yapıyorum, pazar günleri yemeği de dışarda yiyoruz iyi oluyor, kolayca hallediyorum. çamaşırları zaten haftasonu yıkar yine pazar ütülerim. hafaiçi salı ve perşembe süpürüp siliyorum ama bişey çekmiyorum üstten oluyor, onu da furkan geldikten sonra o eymenle oynarken yapıyorum:))
Yemeğimin çn hazırlığını şimdiden yaptım bile, çok beklemesin diye pişirmiyorum, Furkanın gelişine yakın pişiricem. na var yani, her işe koşuyoz işte
canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. mertte dün oyuncağının üstüne düştü yanağı bugün morarır gibi olmuş çok üzüldüm, öğlen gittim gülücükler saçıyoduHerkese merhaba
Hafta sonu hastanedeydik önce kayınvalidemi ziyarete gittik yeğenler falanda bizdeydi sonra ayşenur kolunu incitti ve hastaneyi ayağa kaldırdı kırık varmı diye kontrol ettiler yoktu çok şükür fakat 2-3 saat çok ağladı kolunun acısından uyumadıda ağrı kesici jel ve şurup verdik aradan geçen bir kaç saat sonra sanki ortalığı ayağa kaldıran kendisi değilmiş gibi o elinin üzerine emeklemeye başladı.Çok hastaydım ayşenurun bu halinden sonra ayağa dikildim resmen.Yapışık ikiz gibiyiz günlerdir her yerde arkamdan ağlıyor kimseye gitmiyor.Çok zor günler geçiriyorum.Hem eşimin ailesi,hem bize emanet edilen yeğenlerim,hem ayşenurun yaramazlıkları hem kendi rahatsızlığım.Bu sabahta eşim 1,5 yıldır teşhis konulmayan bacak rahatsızlığı (kitle) için hastaneye gitti.İnş. güzel haberlerle gelir.Çünkü çok sıkıntılı bir süreçti bizim için kitle olayı.Hatırlayanlar olur belki içinizde çok kötü şeyler söylemişti doktorlar sonra iyi şeyler sonra tam teşhis konulamamıştı kimisi iyi kimisi kötü konuşuyor derken araya hamileliğim ve doğum girince havada kalmıştı konu.Nihayet tekrar kontrole gitti.Aklım onda kaldı... Dua edin iyi haberlerle dönsün inş.
:90: mertin resimlerinden koy da görelim demişsin cuma günü, birazdan mert ve benim resimlerimden koycam daha önce koymuştum ama sen görmedin sanırsamcanım benim çok geçmiş olsun.Gelir gelmez haber ver bitanem.
yok anacım yokkkkkkkk Doguhan yavaş yavaş kudurmaya başladı.Uyuturmu hiç kulağımın dibinde nasıl bağırıp saçlarımı yoluyor inanamıyorum.
hayırlısı olsun canım.aaaa bu arada arabamızı saatık az önce işlemleri tamamalndı.. ama çok zarar ettik çookkknyse bindiğimize sayacakmışız koca kişisi yine gayet rahat :):)) görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler... :13:
kahvaltı için yufkayla gözleme yapsana. yufkayı yağlayıp iç harcını koyup tavada iki çevir sonra hooop hüpletMeral bana börek tarifi versene.Ben hiç tutturamam.Koca kişisi gitmiş 3 paket yufka almış.
aslında bugün ben size yazmak içinkafamda bir metin oluşturmuştum.dünkü sinirimi neden b denli kızdığımı nelere içerlediğimi anlatan.fakat sizi sıkar mı bilmem ama fikirlerinize ihtiyacım var.
hayır canım hemen istemiyor ama en az 2 çocuk istiyor.2.yi 3-4 sene sonra.
Handeciğim anlattım ben 2.yi istemediğimi spirali 5 seneden önce çıkartmak istemediğimi falan.ben 3 yaşından sonra Doğuhan"ın bana pek ihtiyacı kalmayacağını düşünüyorum.tabi Meral gibi deneyimli anneler daha iyi bilir doğrusunu.3.yıl sonunda çalışmak istediğimi söyledim.Ev kadını olmamı istediğini ve lotodan para çıkarsa ev kadınlığınında çok güzel olabileceğini söylüyor.Tabi o işin şakası.
Hukuk okuyayım vs dedim (hukuk okuyup avukat olmak çocukluğıumdan beri isteğimdir ama imkanlar farklıydı o zamanlar) sen o kitapların ne kadar kalın olduğunu biliyor musun bana ayıracak vaktin kalmaz diyor.
tabi zamanın ne getirip ne götüreceğini bilemeyiz daha bu konular için çok vakit var fakat kocamın gerçekde ne gibi düşüncelerinin olduğunu şimdiden bilmek ve ona göre planlama yapabilmek güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?