2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm, nasıl incitti ki kolunu?

Selamlar,
Dün küçük görümcem çamaşrılarını getirdi.Doguhan ı uyutup yıkadıklarımı terasa asmaya gittim.Neyse astım aşağı indim bide ne göreyim.Tosbib oğluşum kendini ana kucağından aşağı atmış :))))
Bi de yüzüme bakıp gülüyor.Hemen resimlerini çektim face "e koyacağım.

canım benim çok geçmiş olsun.Gelir gelmez haber ver bitanem.

öznur bugün yok galiba haberi olan varmı, yoksa uyuyup kaldımı:90:

yok anacım yokkkkkkkk Doguhan yavaş yavaş kudurmaya başladı.Uyuturmu hiç kulağımın dibinde nasıl bağırıp saçlarımı yoluyor inanamıyorum.

HASRETCİM
son yazdıkların ve bildiğimiz herşeyin genelinde söylenecek çok söz var çokkk.ama söyleyemem.sonuçta bunu sen yaşıyorsun.kendi adıma söyleyeyim ve eminimki benim gibi hissedenler vardır,senin yaşadığın şu olaylar karşısında beni tepkim izlediğim tutum çok başka olurdu.ama şimdi sana nasıl kalkıpta bak böyle yap diye akıl vereyim?sende bu adama karşı tükenmeyen bir tahammül var.sende bu adamın yaptıklarına bitmeyen bir sabır var.seviyorsun anlarım bişey diyemem.ama mutlu olmak ve yoluna kocanla devam etmek istiyorsan susacaksın,koşullarına razı geleceksin.okadar kavga ettiniz,boğazını sıktı,annenle kapıştı ne oldu bak bugün yine dükkandasın.bu değişmez.cengiz sana geç evinde otur burayıda boşver demez demeyecek.ben cengiz i istiyorum bırakamam diyorsan kabullenmen gereken yönleri var.ailesi gibi,para hırsı gibi,siniri gibi,sana davranışları gibi.bunları kabullenip devam edersen mutlu olursun ancak.

Emel, geçmiş olsun Ayşenur'a, korkutmuş sizi... Şükür ki ciddi birşey değilmiş...
Eşin de hayırlı haberle gelir inşallah, yüreğini ferah tut...

galiba İstanbulda bi otele gidecerksiniz balayı niyetine, hemen geri döneceğinize göre:))

Yok Meral yaa, otele falan gitmek istemiyorum, otelde olacaklar işin kolay tarafı, kocamın elini tutup, beline sarılıp sokaklarda dolaşmak, sinemaya gitmek, beraber kitapçı raflarını mıncıklamak, bi kadeh bişey içip yanında olmanın verdiği güvenle saçmalamak istiyorum. Her gün yanımda olan adamı özledim resmen, Allah yavruma sağlık versin, eksikliğini göstermesin ama bir güncük, onun iyi olduğunu bilerek, sadece kocamla zaman geçirmek istiyorum.

geçmiş olsun cnm, nasıl incitti ki kolunu?

Sağol canım yatırmaya çalışırken kolunu büktümü altınamı aldı tam olarak göremedim başını koymaya çalışıyordum birden çığlığı bastı... Dirsek kısmını büktü sanırım çünkü sorun ordaydı.Doktorda aynısını söyledi ödem olmuş dedi buz koyduk şişmesin diye birde ağrı kesici falan sürdük atlattık çok şükür.Çok ağladı şimdi sesi kısık fazla bağıramıyor ...

koca poposunu hareket ettirdi demek
Yaa bi de görümcenin çamaşırını da mı sen yıkıyosun?? öğrenci falan mı ki?

Sağol burcu biz hep böyleyiz hop oturup hop kalkıyoruz kalpten götürecek bir gün baba-kız bunlar beni.Birinin çenesi durmaz diğerinin yaramazlıkları... İnş. babamızdan da iyi haberler alırız...

haklısın cnm, iyi kaçın dilediğinizce gezin o zaman bi gün boyunca. Şimdiden size iyi eğlenceler

oyyy kıyamam, çok canı yanmış bell ki, çok şükür daha önemli bi problem olmamış. tekrardan geçmiş olsun cnm, Allah tüm yavrularımızı korusun

aaaa bu arada arabamızı saatık az önce işlemleri tamamalndı.. ama çok zarar ettik çookkk nyse bindiğimize sayacakmışız koca kişisi yine gayet rahat :):)) görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler... :13:

canım Ayşenur a cok gecmıs olsun.Ama yalan yok Aysenur dan cok senın durumuna uzuldum kocan bısey yapmıstır dıye.

koca poposunu hareket ettirdi demek
Yaa bi de görümcenin çamaşırını da mı sen yıkıyosun?? öğrenci falan mı ki?

evet evet toca poposunu hareket ettirdi :))) yerim ben onun toca totosunu.
Doguhan değişmeye başladı Meral.Çok hareketlendi Çarşamba gününden beri maşallah.
Deli kız benim görümcem makinesi var ama taşınacak diye getirtip kurdurmuyor ki :))) Öğrenci değil hayatım.Kızım sen manyak mısın getırtsene şunu diyorum az kaldı diyor :))

aaaa bu arada arabamızı saatık az önce işlemleri tamamalndı.. ama çok zarar ettik çookkk nyse bindiğimize sayacakmışız koca kişisi yine gayet rahat :):)) görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler... :13:

hayırlı olsun cnm, inşallah işlerini yoluna koyunca çok daha iyisini alırsınız

E nasılsa yıkayan var işte ne diye getirip kurdursun makineyi ütüsünü de sen yapıyosundur Allah bilir

hayırlı olsun cnm, inşallah işlerini yoluna koyunca çok daha iyisini alırsınız

E nasılsa yıkayan var işte ne diye getirip kurdursun makineyi ütüsünü de sen yapıyosundur Allah bilir

ben de kahaltı etmedim henüz, atıştırayım bişiler ama ne yesem ki acep

ben kendi ütümü zor yapıyorum ütü yapmakdan nefret ederim :))))
anammmmm Meral ne fenasın kıs sen
bende şimdi atıştırıyorum kek yapmıştım kahve kek olayına girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…