2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aramızda bi polismi varmış yaww!!

BURCU ve EBRU kızlar haklısınız,lafım yok.
ama çok doluyum,neyapayımki?yapmamalıydım ama elimde değil.

:13:
ayy keşke.valla çok mutlu olurdum böyle bişey olsa:87:

GÜLSAN sen polissin yaa bacım bir el atsan,şu benim kaynanayı kayınpederi tutuklasan,paketleyip atsan içeri,olmaz mı?
suçları varolmak,kişilik bozukluğu,yalan dolan ne ararsan var,dahada sayabilirim.
:83:

gülsan bence sen hasretin kocasını tutuklat ve bir kaç gün nezarette tut aklı başına gelsin bide güzel falaka atın hasreti işten alıp eve oturtacağım diyene akdar devam edin...

maşşalah kuzuna tabi biz yine göremeyeceğiz :) bu aralar tüm bebekelr hasta..

canım yağmöura da çok geçmiş olsun .. bu arada herkes selin in yağmura çok benzediyği söyledi akşam unuttum ama gittiğmde resimerle iyyice bir bakacağım :):)

canım benimde aklım karışık bakalım selin in burnu aksu deresi gibi maşşalh sürekli akıyor duraksız... ama öksürükte peşini bırakmadı .. yarına yrıntıları yazarım size doktoruyla konuştuktan sonra.

geçmiş olsuunnn... ay ne çok ayzdık bugün bu cümelyi tüm topik hastaaaa

google'A kadir tuğcu yaz o seni görür:)
:)

saol canım buldumm..

bende okudum canım ... ki zaten ben sordum .. bens ebep oldum bak görüyormusun bu kadar uzun bi yazıya :):)

Yazgı, haklı olduğunu dün de söyledik hepimiz. Ama bu konuyu eşine kavga olarak yansıtman, evinin huzurunu kaçırmaktan başka bir işe yaramaz. Konuşucam demiş, kabul edelim ki, sen sevmesen de onun annesi babası, kalplerini kırmadan konuşmanın bir yolunu arayacak, kendini buna hazırlayacak vb, kolay iş değil. Anlayışlı ol, kocanı hırpalama

Meral, teşekkürler. Eymen su da mı içmiyor yaw? Bezinde o kırmızı lekelerden olmuyor mu su içmeyince?

Yok cnm hiç öyle kırmızı leke olmadı. aslında çok sık emdiği için ihtiyaç duymuyor herhalde diye düşünüyordum ama idrar tahlilinde susuz çıktı( ağzına dayıyorum suyu ama yok bi,iki çekiyor bırakıyor

meralcim geçmiş olsun canım ıhlamur içir hemen fayda edio. suyuda içirmeye çalış içmio die bırakma sürekli daya sulukla kaşıkla su çok önemli allah korusun. geçmiş olsun canım

sağol cnm, vermeye uğraşıyorum Merecim de benimki acayip inat bişi Melikenin iyi olmasına çok sevindim cnm, tekrardan geçmiş olsun

sağol canım:90:
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah. hastaneye gitcem inşallah mantar falan değildir

Güle güle cnm, inşallah değildir

Merhabalar herkese, geçmişe şöylee bi baktım;
Handecim bence de doğukanca da süpper bi gündü en kısa zamanda tekrarlayalım canım.Demircime bişicikler olmazzz maşallahh kaygılanma
Yazgıcım Allah kolaylık versin valla çok sabırlısın ama tebrik ediyorumm kocanın tek suçu böyle bi ailesinin olması ne yapacaksın en azından o da onlarla birlik olmuyo..Adamın iyi gerisini koyver gitsin
Burcu, selin hasta biri daha vardı sanırım unuttum çok ama çok geçmiş olsun..Bizim işyerinde de herkes hasta inşallah bulaşmaz malum dodoyu cuma sünnet ettiriyorussss:18:
Ve hasret..sona bıraktım seniii..yavrucum öncelikle Allah sana sabırlar versin karnındakine kucağındakine acısın..Cengizin laflarına çokta bakma duyma yapıp yapıp pişman oluyo sen kendini yıprattığınla kalıyosun..Ama tek bi şey sölicemm hani şimdi hala seviyosun yaaa bu olaylar böyle devam ederse bir gün gelecek ve artık sevmediğini farkediceksin ve o zaman bunlara katlanasında gelmiyecek..Demem o ki sevginizi bitirmemeye çalışın yoksa iki tane yavrucak ne olacak..

negüzel herkes okumuş meral dışında tabi istanbula tayinim çıkarsa yolda durdurup kimlik sorcam ve bi şekilde o geceyi nezarethanede geçirmesini sağlıycam mutlaka bende çok isterim bunu hasrette ister eminim:90:
güzel yogurt mayalayan hatunlar...
bi anlatıverseniz...
acil...
sütü kaynatıyosun elinin deyebileceği kadar soğuyunca tabi çok ılık olmasın, bi kasede iki yemek kaşığı mayalık yoğurda bu sütten ekleyip ılıştır ve sonra hepsini süte kat karıştır. kapağını kapatıp 4 saat kadar üstü havluyla sarılmış bi şekilde kımıldatmadan beklet sonra buz dolabına koy. afiyet olsun
benim şoför (beyim yani) hala gelmedi binada benden başka kimse kalmadı çok korkuyorum:90:

hmm..bi kaseye iki yemek kaşıgı he...ok..
hemen yapıverem ...tutarsa alnından öpeceğimm:)
..tutmazsaaa.....

biliyorum,hatalıyım.üstelik evet ben adamı hırpalıyorumsevmeyecek beni.
o mendebur ailesi ayıracak bizi sonunda.korkuyorum((

ALP 20CC bile içmiyordur ki suyu.
anladığım kadarı ile bu kötü bişey.ama ben veriyorum o içmiyor zorlarsam ağlıyor.

sağol canım.bu huzursuzlukla kocamdan olmayayım da,bişey istemem.

Son düzenleme:
..tutmazsaaa.....

yok yok bi tencere için iki yemek kaşığı. bi kase mayalıycaksan bir tatlı kaşığı yada iki çay kaşığı yeter canım. yanlış anlaşılma olmasın:90:
beyim geldi ben kaçtım

..tutmazsaaa.....

tutarki ne tutar,kaseyide beraber yersiniz.
hee bir kaseye 2 yemek kaşığı koy.
tutuncada tenistopu kadar sert olacağı için iki raket al kocanla tenis oynarsınız:76:.
aşkımmm:92:

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.. bende anlamadım ki neden oluyo gülsan başka bi hastalıktan olabilir dedi ben vitaminsizliğe yoruyodum hep ama dr a gitsem iyi olucak.. tabi sıpacığa bakacak birisin bulabilirsem merlike arkadaşım limon önermiş ama çok yakıyo canım ya mandalina bile yiemiyorum limon acaip yakıcak ama mecbur kalırsam denerim..

EBRUCUM ben sütle yourt yapmayı beceremedim ama mama ile yaptım akşamdan süper tutmuş.. 90 ml ılık mamaya 2 çay kaşığı yourt.. ama yourtu önceden dolaptan çıkar olur mu bide o mama ile ez sonra ekle.. havluya sarıp sıcak bi yerde beklet sonrada dolapta 3 saat beklet süper oluyo inş. seninkide tutar :)

benim oğlumda su içmeyenlerden nasıl olucak böyle bilmiyorum

yazgı canım sabredemiosun biliyorum ama bak bunca zaman sabretmişsin azıcık daha sabrediver ve onlar yüzünden eşinle sorun yaşama..

ebuşum ben bu kavanoz mamalarında mayalıyorum sütü kaynat çok ılıkta olmasın çok sıcakta olmasın sonra küçük bi tbağa bi tatlı kaşığı yoğurt bırak kaynatılmış sütten de ekle güzelce karıştır sıvı kıvama gelsin sonra kavanozun içine dök bi kere yavaşca karışştır kapat ağzınıı güzelce üzerini ört ama yeri sıcak olsun ki güzel tutsun gündüz mayalıyossan 5 saat falan beklet dolaba at dinlensin sonra yağmurun afiyetle yesin ama akşamdan da mayalayabilirsin yatmadan mayala sabah da dolaba koy ben genelde böyle yapıyorum

Yazgıııı, arkadaşların söylediklerine katılıyorum, kocanı hırpalamaktan vazgeç, dır dır etme fazla, dua et ki kocan senden yana, birde benimki gibi hala anasının babasının ağzına bakan bir kocan olsaydı, karıcım sen haklısın evet ama yine de onlardan özür dile deseydi ne yapacaktın, çok şükür ki benim kocada yavaş yavaş adam olmaya başladı ama geçen sene ne sıkıntılar çektim siz biliyorsunuz, benim kocamda benden yana olsaydı herşey çok farklı olurdu o zaman, şimdi yeni yeni anlamaya başladı benim herif ve anasına-babasına karşı söz söyleme hakkına sahip oldu, bence eşinin senden yana olması büyük bir avantaj, dır dır ederek eşini kendinden uzaklaştırma, onun desteği olmazsa herşey daha da zor olur, benim gibi tek başına savaşmak zorunda kalırsın, benden uyarması, tecrübeyle sabittir :))

Son düzenleme:
canlarım benım, gecmıs olsun dıleklerınız ıcınn coook tesekkurlerrr
ebrucum kulak agrısı yok sukur ki, sadece burnu akıyor ve dıs huzursuzlugu var canım

Elif çok geçmiş olsun, akşamları yatmadan önce dişlerini fırçaladıktan sonra tuzlu su ile gargara yapmayı denesen birde, belki faydası dokunur, biraz yakar ama mikropları öldürür hiç değilse, bir ara bende de oluyordu ben böyle yaptım geçti kısa zamanda..

kızlar kesinlikle elinizden gelene kadar su içirttin gerekirse
kaşıklarla bardakla ama alıştırın benimkide içmedi iiçmedi emiyo dedim önemsemedim sonra başladı huzursuzluk idrar da koku hassasiyet doktora götürdüm böbreklerde kristaller oluşmuş bi nevi kum işte 2 ay antibiyotik kullandım ve suyu teptim kaşıklarla bardakla biberonla kaç tane biberon ağzı değiştim kaç tane biberon aldım b, bilseniz ama ne oldu ben galip geldim ve şimdi lıkır lıkır içiyo ve böbreklerde hiç bişi kalmadı su için ağlıyoruz bile sizde yılmayın yenilmeyin devam edin vermeeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…