- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.681
aramızda bi polismi varmış yaww!!hemen geliyorum canımgelinlere muhalefet kanununun 1. maddesine göre kaynana ve kayınbaba gelinini üzerse taksim meydanında ayaklarından sallandırılarak ve yoldan geçen her vatandaş tarafından suratına tükürülerek cezalandırılmasına...
canım keşke öyle bi suç olsa hemen yardımcı olurdum sana ama biliyosun işte
aramızda bi polismi varmış yaww!!
hemen geliyorum canımgelinlere muhalefet kanununun 1. maddesine göre kaynana ve kayınbaba gelinini üzerse taksim meydanında ayaklarından sallandırılarak ve yoldan geçen her vatandaş tarafından suratına tükürülerek cezalandırılmasına...
canım keşke öyle bi suç olsa hemen yardımcı olurdum sana ama biliyosun işte
GÜLSAN sen polissin yaa bacım bir el atsan,şu benim kaynanayı kayınpederi tutuklasan,paketleyip atsan içeri,olmaz mı?
suçları varolmak,kişilik bozukluğu,yalan dolan ne ararsan var,dahada sayabilirim.
:83:
meraba canım geçmişi okuyorum epey birikmiş geçmiş olsun tüm hasta anne ve bebiklere ebrucum saol canım paşam onbirkilo yüz gram durdu artık çok yavaş kilo alıyor bide bir haftadır diş sorunumuz var maf oldu oğluşumsen nasılsın senin bebiş nasıl samsunlu arkdaş gelmiş sanada gözün aydın
geçmiş olsun cano..yagmur unda burun akıntısı devam ediyo..hafifte öksürük..gribin son demlerindeyz..
ıhlamur ve zencefil on numara üşütük ilacımdr...gecmiş olsun..o hasta olmasın yeterki bi şekilde anneyede gecio zaten..biz beraber atlattık yagmur la..ALLAH tan agır tutmadı..
B]
Fatmacım, bende Ayline katılıyorum, Peditus bizde kullandık ama ben 3 gün kullanıp bıraktım, faydasını gördük evet burun akıntısını ve öksürüğü kesiyor ama düşününce mantıksız geldi, burnu tıkandı çocuğumun, bırakayım aksın mikrobu atsın dedim ve gözlemlediğim üzere daha iyi oldu, sende düşün bence bunu..
selam arkadaşlar.. hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun.. benimde ağzım dudaklarım boğazlarım kople yara oldu yinesu bile içemiorum konuşamıyorum bile çok acıyo.. bıktım artık bu yaralardan sürekli tekrarlıyo napıcamı şaşırdım
google'A kadir tuğcu yaz o seni görür:)
:)
yatmadan önce adaçayı ve ıhlamur karışımından yarım çay bardağı kadar içirebilirsen aslında rahatlatır biraz,tadını sevmeyebilir ben meyvesine ekliyodum adaçayını inan iyi geliyo.
hikayelere gelince burda dert babası oldum. her geleni dinlesem saçlarım beyazlar bi haftadaburda kaymakamlığa bağlı sosyal yardımlaşma vakfı var ihtiyaç sahiplerine yardım yapılıyor. parası olanda başvuruyo olmayanda. tabi evi arabası arsası sigortası olanlara yardım verilmiyo. yardım alamayan soluğu kaymakamın kapısında alıyo. anlatıyoda anlatıyo ama çoğu yalan söylüyo. dün bi kadın geldi yardım için kolunda 4 tane adana burması yardıma muhtacım diyo düşün artık.biri trafik cezası yemiş ehliyetsizlikten. soluğu burda almış kaymakam bey cebinden ödeyecek sanki:90: gerçekten yardıma muhtaç olanları hemen ayırıyoruz zaten, ama sinir kalmıyo adamda akşama kadar.çok anlatmışım yine. meral okur ama dimi:90:
canım dr söylemiş endişelenecek bi durum yok diye ama anne yüreği işte çok iyi anlıyoruz seni. çok geçmiş olsun demir paşaya
Meral, teşekkürler. Eymen su da mı içmiyor yaw? Bezinde o kırmızı lekelerden olmuyor mu su içmeyince?
meralcim geçmiş olsun canım ıhlamur içir hemen fayda edio. suyuda içirmeye çalış içmio die bırakma sürekli daya sulukla kaşıkla su çok önemli allah korusun. geçmiş olsun canım
sağol canım:90:
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah. hastaneye gitcem inşallah mantar falan değildir
negüzel herkes okumuş meral dışında tabigülsan bence sen hasretin kocasını tutuklat ve bir kaç gün nezarette tut aklı başına gelsin bide güzel falaka atın hasreti işten alıp eve oturtacağım diyene akdar devam edin...
bende okudum canım ... ki zaten ben sordum .. bens ebep oldum bak görüyormusun bu kadar uzun bi yazıya :):)
sütü kaynatıyosun elinin deyebileceği kadar soğuyunca tabi çok ılık olmasın, bi kasede iki yemek kaşığı mayalık yoğurda bu sütten ekleyip ılıştır ve sonra hepsini süte kat karıştır. kapağını kapatıp 4 saat kadar üstü havluyla sarılmış bi şekilde kımıldatmadan beklet sonra buz dolabına koy. afiyet olsungüzel yogurt mayalayan hatunlar...
bi anlatıverseniz...
acil...
canım yağmöura da çok geçmiş olsun .. bu arada herkes selin in yağmura çok benzediyği söyledi akşam unuttum ama gittiğmde resimerle iyyice bir bakacağım :):)
cidden bende dikkat etmedim du bakimmm bi selın bebeme:)
hmm..bi kaseye iki yemek kaşıgı he...ok..negüzel herkes okumuş meral dışında tabiistanbula tayinim çıkarsa yolda durdurup kimlik sorcam ve bi şekilde o geceyi nezarethanede geçirmesini sağlıycam mutlaka bende çok isterim bunu hasrette ister eminim:90:
sütü kaynatıyosun elinin deyebileceği kadar soğuyunca tabi çok ılık olmasın, bi kasede iki yemek kaşığı mayalık yoğurda bu sütten ekleyip ılıştır ve sonra hepsini süte kat karıştır. kapağını kapatıp 4 saat kadar üstü havluyla sarılmış bi şekilde kımıldatmadan beklet sonra buz dolabına koy. afiyet olsun
benim şoför (beyim yani) hala gelmedi binada benden başka kimse kalmadı çok korkuyorum:90:
Yazgı, haklı olduğunu dün de söyledik hepimiz. Ama bu konuyu eşine kavga olarak yansıtman, evinin huzurunu kaçırmaktan başka bir işe yaramaz. Konuşucam demiş, kabul edelim ki, sen sevmesen de onun annesi babası, kalplerini kırmadan konuşmanın bir yolunu arayacak, kendini buna hazırlayacak vb, kolay iş değil. Anlayışlı ol, kocanı hırpalama
ALP 20CC bile içmiyordur ki suyu.Yok cnm hiç öyle kırmızı leke olmadı. aslında çok sık emdiği için ihtiyaç duymuyor herhalde diye düşünüyordum ama idrar tahlilinde susuz çıktı( ağzına dayıyorum suyu ama yok bi,iki çekiyor bırakıyor
Merhabalar herkese, geçmişe şöylee bi baktım;
Handecim bence de doğukanca da süpper bi gündü en kısa zamanda tekrarlayalım canım.Demircime bişicikler olmazzz maşallahh kaygılanma
Yazgıcım Allah kolaylık versin valla çok sabırlısın ama tebrik ediyorumm kocanın tek suçu böyle bi ailesinin olması ne yapacaksın en azından o da onlarla birlik olmuyo..Adamın iyi gerisini koyver gitsin.
hmm..bi kaseye iki yemek kaşıgı he...ok..
hemen yapıverem ...tutarsa alnından öpeceğimm:)..tutmazsaaa.....
hmm..bi kaseye iki yemek kaşıgı he...ok..
hemen yapıverem ...tutarsa alnından öpeceğimm:)..tutmazsaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?