2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meral, size de geçmiş olsun anacım, dikkat edin kendinize ve bebiklerinize arkadaşlar, havalar çok fena, bir ısındı bir soğudu, tam mikrop mevsimi aslında..

miraba baayenler.
sanırsam ben temizlik hastalığına tutuldum :)) Şenol da son günlerde bu temizlik meselesini çok taktın diyor.Bugün de terası temizleyeyim ama öncesinde evi bi süpüreyim.

yawyular dan bazıları hastaymış (( çok geçmiş olsun.
Burcu canım sanada geçmiş olsun.
Handi dün beni aramışın bu aralar telefonlar aram pek iyi değil.Yukarıda kalmış.Gerçi hep kızardım millete ne diye tel kullanıyorsunuz cevap veremeyeceksiniz diye.Büyük konuşmamak lazım.

Gülşan, ben de okudum :) Zor iş valla, ihtiyacı olanı da olmayanı da dinlemek zorundasın tabi, ayy Allah sabır versin.

Meral, daha ilerlemez inşallah, geçmiş olsun.

Yazgı, dün o kadar dil döktük adamın üstüne gitme diye, ilk akşamdan olay mı çıkardın

Elif, sana da geçmiş olsun arkadaşım...

annenin şu anda bu olayların peşine nası bi tepki vermesini bekliosun ki canım benim..
bebeğin giderek büyüyo annesi şu bebeği aldrma düşüncesini sil artık kafandan..

Günaydınnn ....

Selin hala iyiyleşmedi çok öksürüyor bugün tekrar kontrolü var bakalım ???
geçmiş olsun cano..yagmur unda burun akıntısı devam ediyo..hafifte öksürük..gribin son demlerindeyz..
ıhlamur ve zencefil on numara üşütük ilacımdr...gecmiş olsun..o hasta olmasın yeterki bi şekilde anneyede gecio zaten..biz beraber atlattık yagmur la..ALLAH tan agır tutmadı..
pınarr maşşalah oğluşuna..solluyo bizimkileri..yakında sizle baraber yemeye başlar :)
Günaydın, ben uzun zamandır kullanıyorum yastık.. İklimde hiç rahatsız olmuyor, hem yastıkta hemde yastıksız yatabiliyor..
aynen...yastıkla daha rahat yatıyo ama..ince olması kaydesiyle..

handim kulak iltihabı da olabilirmiymiş sordun mu...
kulak agrıdıgı zamanda beze atabiliyo..

Merhaba millet
Eymen bugün hafif öksürüyor( ateşi falan yok, keyfi de yerinde ama sanırım üşütmüş

haydaa...
tam hastalık havaları...
mero hemen zencefil ıhlamur...

bugün erkenciyiz..
YAGMUR un
burnunun tıkalı olması uyku randımanınıda olumsuz etkiledi..
antibiotik ve peditus a devam...
daha iyiye gidioruz..

geçmiş olsun canım dr gittinmi hiç. ağız yaraları başka bi organındaki rahatsızlığın dışa vurumu şeklinde kendini gösterebiliyo bazen.

Gülşancım, bende okudum yazını :)) İşiniz zor hakkaten, Allah sabır versin..
B]

sağol canım:90: hepimizin işi çok zor gerçekten, heleki bebişler geldikten sonra bunun dışında işim çok rahat. patron çok anlayışlı sağolsun

YNUR hoşgeldin...nasılsn?
cok merak ediyorum bebeğin şu an kaç kiloo????

meraba canım geçmişi okuyorum epey birikmiş geçmiş olsun tüm hasta anne ve bebiklere ebrucum saol canım paşam onbirkilo yüz gram durdu artık çok yavaş kilo alıyor bide bir haftadır diş sorunumuz var maf oldu oğluşum sen nasılsın senin bebiş nasıl samsunlu arkdaş gelmiş sanada gözün aydın

Selin ve Demir aynı zamanda Burcu ve Yazgı çok geçmiş olsun. Allah tüm hastalara acil şifa versin inş.

geçmiş olsun canım dikkat et, ilerlemesin:2: meral uzun bi mesaj yazdım kimse okumazsa meral okur dedim:90:

sağol cnm. yaa ben uzun msjları atladım açıkçası

geçmiş olsun cano..yagmur unda burun akıntısı devam ediyo..hafifte öksürük..gribin son demlerindeyz..

haydaa...
tam hastalık havaları...
mero hemen zencefil ıhlamur...

size de geçmiş olsun cnm. benim psiko içer mi hiç? günde 20ml suyu zor içiriyorum

Ebuş, sağol canım, Yağmur'a da geçmiş olsun.

Meral, teşekkürler. Eymen su da mı içmiyor yaw? Bezinde o kırmızı lekelerden olmuyor mu su içmeyince?

Bende okudum ama :)))

Gülşan, ben de okudum :) Zor iş valla, ihtiyacı olanı da olmayanı da dinlemek zorundasın tabi, ayy Allah sabır versin.

sağolun canlar ben ortalığı karıştırayım diye öyle demiştim ama:78: meral uzun mesajları okumuyorum ama gülşanın yazdıklarını okuyorum demişti bi keresinde:90: ama meral hanım uzun mesajları atlamış yine

sağol cnm. yaa ben uzun msjları atladım açıkçası
güvendiğim dağlara kar yağdırdın meral

11kilomu maaşallah Allah nazarlardan saklasın canım

GÜLSAN sen polissin yaa bacım bir el atsan,şu benim kaynanayı kayınpederi tutuklasan,paketleyip atsan içeri,olmaz mı?
suçları varolmak,kişilik bozukluğu,yalan dolan ne ararsan var,dahada sayabilirim.
:83:

kızım uyuyor bende elim boş gönlü,m hoş oturuyorum
hasret bencedce şu çocuu aldırma işini bi unut annende yani bi hoş cerenin günahı ne dio onu düşünüyoda karnındakini düşünmüyor mu onun günahı ne? göz görmeyince gönül katlanıo mu oluo oda torunu. kaldı ki artık büyüdü dana kadar çocuu aldırcak halin yok heralde. kocan konusundada onun çoook sıkı bir derse ihtiyacı war. ders alır mı bilmem ama en azından bulunmaz hint kumaşı olmadığını terkedilinebilir olduğunu alternatifsiz olmadığını anlar!
meralcim geçmiş olsun canım ıhlamur içir hemen fayda edio. suyuda içirmeye çalış içmio die bırakma sürekli daya sulukla kaşıkla su çok önemli allah korusun. geçmiş olsun canım
burcuuu tylolhot aldın mıı?
gülşan bu arada bende okudum:)
elif sanada geçmiş olsun sanada bitki çayları bol limonla.
ay salgın war heralde topicten bizede bulaşmasaP grip aşısı olcaktım ben bak. geçti dimi. keşke sizde olsaydınız süperbişe yaa

Ebrucum çok utandım arkadaşım , o senin yüreğinin güzelliği.Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim...

elf gecmiş olsun..sanırım gecmiş olsun dilekleriyle bu günü sonlandırıcaz...
hastalık havaları tikkkattttttt!

oy maşşalah..yinede bizimkilere nazaran maşşalahı var paşamın..
madem gecmişi okuyorsun hepimiz aynı sıkıntıları yaşıoruz farketmişindr..
cıktımı dişler?kac tane
?

yazgı konusunda katılıyoreeeee!
AH YAZGI..SABIR..
YAY burcu...duygularını en ucta en zirvede yaşayan..

GÜLSAN sen polissin yaa bacım bir el atsan,şu benim kaynanayı kayınpederi tutuklasan,paketleyip atsan içeri,olmaz mı?
suçları varolmak,kişilik bozukluğu,yalan dolan ne ararsan var,dahada sayabilirim.
:83:

hemen geliyorum canım gelinlere muhalefet kanununun 1. maddesine göre kaynana ve kayınbaba gelinini üzerse taksim meydanında ayaklarından sallandırılarak ve yoldan geçen her vatandaş tarafından suratına tükürülerek cezalandırılmasına...
canım keşke öyle bi suç olsa hemen yardımcı olurdum sana ama biliyosun işte

sağol canım:90:
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah. hastaneye gitcem inşallah mantar falan değildir

Hasta meleklerimize geçmiş olsun tekrardan annelerimize de sabırlıklar en başta sağlık herseyin önünde olması gereken şey...

YNUR;Canım ben 5 aylık olduktan sonra yastıkla uyuyor Hilal kuzum bir sorunla da karşılaşmadım çok yüksek değil çokta sert yastıkta da değil yumuşak ve ince olması en iyisi...

yemeğe çıkayım bende stresli bir gün olcak gibime geliyor bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…