- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.661
geçmiş olsun canım dikkat et, ilerlemesin:2: meral uzun bi mesaj yazdım kimse okumazsa meral okur dedim:90:
ohh be pc kendine geldi noluyo anlamıyorum...
ebrucum
alıntı yaptım ama olmamış sanırım canım desteğin için çok sağol hepiniz sağolun
önce bu durumun ona werdiğim son şans olduğunu iyice kazıyacağım beynine.. ipleri gereceğim.. ona tawiz yok bitti öldürdü artık..
annem zaten fena halde üstüme gelio kimse doğuruyosun dio, adammı war karşında ona 5 çocukta doğursan seni ezecek hep diyo... git aldır dio cerenin ne günahı war diyo daha ona bakamıyosun.. hangi birine yetişeceksin diyo
geçmiş olsun cano..yagmur unda burun akıntısı devam ediyo..hafifte öksürük..gribin son demlerindeyz..Günaydınnn ....
Selin hala iyiyleşmedi çok öksürüyor bugün tekrar kontrolü var bakalım ???
ıhlamur ve zencefil on numara üşütük ilacımdr...gecmiş olsun..o hasta olmasın yeterki bi şekilde anneyede gecio zaten..biz beraber atlattık yagmur la..ALLAH tan agır tutmadı..Günaydın,
Kızlar boğazım berbat, su bile içemiyorum, üşüyorum, her yerim ağrıyor. Acil iyileştirecek bişeyler söyler misiniz?
Dün gece Doruk'un biraz keyfi yoktu, burnu tıkalı gibiydi, Allahım o hasta olacağına ben olayım dedim, başka bişey için dua etsem olacakmış
pınarr maşşalah oğluşuna..solluyo bizimkileri..yakında sizle baraber yemeye başlar :)Günaydın canlar...
Dün arkadaşım vardı yazamadım hiç
Eymen beşinci dişini sonunda patlattı ama bu çocuğun gece mızmızlığı beni bitirdi bitirecek...
Biraz geçmişi okudum..
Hasretin durumu çok canımı sıktı... Yorum yapamıyorum bu konuda...
Yazgıcığım Allah sana sabır versin ne diyim..
Demir ve Selin kuzu hastaymış çok geçmiş olsun...
Burcum bal ve limon öneriyorum orada yoksa da akşam eve gidince uygulacaksın mecbur...
Şimdilik ılık şeyler iç yumuşar en azından geçmiş olsun canım...
aynen...yastıkla daha rahat yatıyo ama..ince olması kaydesiyle..Günaydın, ben uzun zamandır kullanıyorum yastık.. İklimde hiç rahatsız olmuyor, hem yastıkta hemde yastıksız yatabiliyor..
günaydın kızlar...
dun cok kotu bir gundu benim için...
sabah babamızı ugurladıktan sonra oglusumla yatakta keyıf yapıyorduk... Demir bildiginiz gibi uzun zmaandır cok huzursuz... diş cıkarttıgı ıcın.. burnu hala tıkanıktı ve sureklı akıyordu... dun sabah yatakta debelenırken kafasını sevıyordumm... tam kulagının arkasında elime bir beze geldi... öyle cok korktum ki... hemen fırladım yataktan.. annemi arayım da doktora gidelim dedim kendi kendime salona gittim bi baktım telefonum bozulmuss !!1
hemen demiri de giydirip evden cıktım.. cocuga bile kahvaltı ettirmeden...
daha sonra hemen anneme gittimm.. o da benı gorunce cok sasırdı tabii...
daha sonra anlattım durumu, kulagının arkasına baktı ve bu sızde de olurdu, dis cıkardıgı ıcın ve ya grıp oldu ya ondan olmustur dedı.. icim biraz rahatladı ama yine aklımı kemırıyordu... neyse orada kahvaltı yaptık... demiri biraz uyuttum, daha sonra annemın dukkanına gıttık oradan da doktoruna gıtcektım... daha sonra gıtmeden bı arayıp danısmak ıstedım...
aradımv e durumu anlattım (demırı zaten tanıyor)
dedıkı dis cıkartma surecınde ve enfeksıyon gecırdıgı zamanlarda bebeklerın kulaklarının arkasında beze cıkabılır onemlı degıl, ama 2cm den buyukse hemen getır dedı, bende cok kucuk dedım... zaten cok huzursuz dıs cıkarıyor bır de burnu falan tıkalı dedım.. heh o zaman ondandır dedı... getırmek ıstıyorsan getır ama bence gerek yok dedı...
bende goturmedım...
ama cok zordu benım ıcın haytımın en zor gunlerınden bırıydı ...
allah yavrulamızı korusunnnn
handim kulak iltihabı da olabilirmiymiş sordun mu...cok tesekkur ederım aylıncım... sagol..
kızlar pazar gunu derya'ya gittimmm, coook harikaydı, ogluslarımızı uyutup, cok guzel muhabbet ettik....
Derya'cım harikaydın, cok guzel bir gundu cok tesekkur ederimmmimdi
gecen bulusmaya gore daha cok buyuduklerı ıcın olsa gerek, cok daha guzel oynadılar bırlıkte...
simdi gecıkmeli olarak resimleri ekliyorum kızlarr
Merhaba millet
Eymen bugün hafif öksürüyor( ateşi falan yok, keyfi de yerinde ama sanırım üşütmüş
geçmiş olsun canım dr gittinmi hiç. ağız yaraları başka bi organındaki rahatsızlığın dışa vurumu şeklinde kendini gösterebiliyo bazen.selam arkadaşlar.. hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun.. benimde ağzım dudaklarım boğazlarım kople yara oldu yinesu bile içemiorum konuşamıyorum bile çok acıyo.. bıktım artık bu yaralardan sürekli tekrarlıyo napıcamı şaşırdım
Gülşancım, bende okudum yazını :)) İşiniz zor hakkaten, Allah sabır versin..
B]
YNUR hoşgeldin...nasılsn?
cok merak ediyorum bebeğin şu an kaç kiloo????
geçmiş olsun canım dikkat et, ilerlemesin:2: meral uzun bi mesaj yazdım kimse okumazsa meral okur dedim:90:
geçmiş olsun cano..yagmur unda burun akıntısı devam ediyo..hafifte öksürük..gribin son demlerindeyz..
haydaa...
tam hastalık havaları...
mero hemen zencefil ıhlamur...
Bende okudum ama :)))
Gülşan, ben de okudum :) Zor iş valla, ihtiyacı olanı da olmayanı da dinlemek zorundasın tabi, ayy Allah sabır versin.
güvendiğim dağlara kar yağdırdın meral
sağol cnm. yaa ben uzun msjları atladım açıkçası
meraba canım geçmişi okuyorum epey birikmiş geçmiş olsun tüm hasta anne ve bebiklere ebrucum saol canım paşam onbirkilo yüz gram durdu artık çok yavaş kilo alıyor bide bir haftadır diş sorunumuz var maf oldu oğluşumsen nasılsın senin bebiş nasıl samsunlu arkdaş gelmiş sanada gözün aydın
Ebrucum çok utandım arkadaşım , o senin yüreğinin güzelliği.Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim...
elf gecmiş olsun..sanırım gecmiş olsun dilekleriyle bu günü sonlandırıcaz...selam arkadaşlar.. hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun.. benimde ağzım dudaklarım boğazlarım kople yara oldu yinesu bile içemiorum konuşamıyorum bile çok acıyo.. bıktım artık bu yaralardan sürekli tekrarlıyo napıcamı şaşırdım
oy maşşalah.meraba canım geçmişi okuyorum epey birikmiş geçmiş olsun tüm hasta anne ve bebiklere ebrucum saol canım paşam onbirkilo yüz gram durdu artık çok yavaş kilo alıyor bide bir haftadır diş sorunumuz var maf oldu oğluşumsen nasılsın senin bebiş nasıl samsunlu arkdaş gelmiş sanada gözün aydın
Gülşan, ben de okudum :) Zor iş valla, ihtiyacı olanı da olmayanı da dinlemek zorundasın tabi, ayy Allah sabır versin.
Meral, daha ilerlemez inşallah, geçmiş olsun.
Yazgı, dün o kadar dil döktük adamın üstüne gitme diye, ilk akşamdan olay mı çıkardın
Elif, sana da geçmiş olsun arkadaşım...
GÜLSAN sen polissin yaa bacım bir el atsan,şu benim kaynanayı kayınpederi tutuklasan,paketleyip atsan içeri,olmaz mı?
suçları varolmak,kişilik bozukluğu,yalan dolan ne ararsan var,dahada sayabilirim.
:83:
kızım uyuyor bende elim boş gönlü,m hoş oturuyorum
hasret bencedce şu çocuu aldırma işini bi unut annende yani bi hoş cerenin günahı ne dio onu düşünüyoda karnındakini düşünmüyor mu onun günahı ne? göz görmeyince gönül katlanıo mu oluo oda torunu. kaldı ki artık büyüdü dana kadar çocuu aldırcak halin yok heralde. kocan konusundada onun çoook sıkı bir derse ihtiyacı war. ders alır mı bilmem ama en azından bulunmaz hint kumaşı olmadığını terkedilinebilir olduğunu alternatifsiz olmadığını anlar!
meralcim geçmiş olsun canım ıhlamur içir hemen fayda edio. suyuda içirmeye çalış içmio die bırakma sürekli daya sulukla kaşıkla su çok önemli allah korusun. geçmiş olsun canım
burcuuu tylolhot aldın mıı?
gülşan bu arada bende okudum:)
elif sanada geçmiş olsun sanada bitki çayları bol limonla.
ay salgın war heralde topicten bizede bulaşmasaP grip aşısı olcaktım ben bak. geçti dimi. keşke sizde olsaydınız süperbişe yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?