2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ELİF ve YASEMİN HAKLISINIZ.
tutacağım çenemi,tutmalıyım.
birde adama sigara paketi fırlattım.yüzüne geldi.
gerçi ozaman tartışma bitmişti ama beni sinir etti.

Pınar sağol canım.
Minik adamımın 5. dişi de hayırlı olsun... Mızmızlık, cumartesi gününden beri Doruk'ta da var, ben pek alışık değilim, zormuş gerçekten, kolay gelsin :)

sen de sağ ol canım
pınarcım sen burda mıydın ? :) saol teyzesi yaa hasta oldu kızım halada iiyleşemedi... eymen paşa nasıl ??

iyileşir inşallah canım kuzuma maşallah...
eymen fena ne idüğü belirsiz bir mızmızlık hastalığı var çünkü canım :26:

Merhaba millet
Eymen bugün hafif öksürüyor( ateşi falan yok, keyfi de yerinde ama sanırım üşütmüş

geçmiş olsun meralim su ve ıhlamuru çay kaşığıyla vermeyi denedin mi bilmiyorum
ama eymen öyle bir kaç kaşık içiyor en azından...

sana da geçmiş olsun arkadaşım...

pınarr maşşalah oğluşuna..solluyo bizimkileri..yakında sizle baraber yemeye başlar :)
...

canım sağ ol...yiyor ki zaten buluşmada görenler bilir Ata ve Eymen masada su böreği yediler...

bugün erkenciyiz..
YAGMUR un
burnunun tıkalı olması uyku randımanınıda olumsuz etkiledi..
antibiotik ve peditus a devam...
daha iyiye gidioruz..

kıyamam san abennn canım arkadasım benımmm
nazar degıyor size nazarrr
canım kaynananlar ne yaparsa yapsın, eşine yüklenme...
onun suçu yok sonuçta hem ayrıca eşin senin yanında duruyor...
bak cenkin ailesi bana o kadar sey yaptı ben ona yansıtmadım bile, en sonunda anlattım o da bana hak verdi...
o yüzden eşinin üzerine gitme birtanemm :13:

tamam canım hemen uygulamaya başlıycam bunu ilk kez duydum çünkü inş. işe yarar.. çok teşekkür ederim

Yazgıcm üzülme artık olan oldu bundan sonrası için dikkatli olursun.. ama eşinden özür dile ve gönlünü al ikiniz birbirinize sımsıkı bağlanın ki araya kimsecikler giremesin.. sen onu itersen o da ailesine yaklaşır unutma canım..

Rota olduğunda Doruk da susuz çıkmıştı, ama suyu seviyor neyse ki, öyle toparladık.
Bardakla vermeyi denesen Meral, belki öyle oyun gibi gelir de içer.

Sağol Derya...
Sünnetiniz hayırlı olsun şimdiden, oldu da bitti maaşallah, damat olur inşallah :)

Allah korusun, öyle şeyler söyleme, hatta düşünme bile.

Wuuuuu adama sigara paketi fırlatarak onun da sana karşı bişey fırlatmasına hak tanımışsın farkında mısın? akşam noldu içine canavar mı kaçtı yoksa melekliğin sadece KK ya mı özel

Hey Allahım, boşuna konuştuk yani o kadar
Yapma canımcım, emin ol onun durumu da en az seninki kadar zor şu an.
Biz de çok benzer olmasa da yaşadık böyle şeyler, ben de ordan biliyorum sonuçta, adamın psikolojisi bozulmuştu nasıl halledecem diye...

Bizde de oldu aynı şey, ama antibiyotiklik olmadan atlattık çok şükür.
Geçmiş olsun canım.

aşklarım tariflerinizi harmanlayıp kalıp gibim bi yogurt cıkartacagam ortaya..
ee artık buda tutmazsa elimin ayarına......neyse..

tutarki ne tutar,kaseyide beraber yersiniz.
hee bir kaseye 2 yemek kaşığı koy.
tutuncada tenistopu kadar sert olacağı için iki raket al kocanla tenis oynarsınız:76:.
aşkımmm:92:
hahaytt..
ona bişi yok..
gecen mayalayamadıgım sütün yogurdundan ayırdım ona sütlacı cok seviyo diye sütlac yaptım adama..
yemedi ya kı!!
cok sekerli olmuşmuşmuş..
alakası yok

canlarım benım, gecmıs olsun dıleklerınız ıcınn coook tesekkurlerrr
ebrucum kulak agrısı yok sukur ki, sadece burnu akıyor ve dıs huzursuzlugu var canım
aşkım kulaklarını cekiştiriyosa muhakkak götr..
yagmur un kulak iltihabını anlamadım..
uykusundan kulaklaryla oynuyo zannettim..
megersem iltihap olmuş..
ama böle bişi yoksa sorun yok..

iykyi sigara paketi fırlattın..
sen benim kopimsin ya..
o an ne gelirse elime hiç farketmezz o sinirle koltugu bile fırlatrım suratına

anam maşşalah eymen e 32 dişi tamamlar yakında hehehe:)

Bardakta da deniyorum sadece şapırdatıyor suyu, çay kaşığıla da işte 2-3 çaykaşığı içiyor. yani kana kana su içmiyor çocuk. bardakta bişey içtiğimiz zaman deli gibi heyecanlanıp içmek istiyor ama ağzına verince öşyle bi dudağını değdiriyor sadece, dün ayran için de heyecan yaptı ben de vereyim dedim ama içmedi. sinir çocuk işte

Yazgı, eşini karşına alma sakın, ve direk ailesini suçlar tarzda konuşmalar yapma, eşinle birbirinize destek olduğunuz sürece halledersiniz herşeyi, sabırlı ol ve zamana bırak, sen oğluna ve kendi evine konsantre ol, diğerlerini düşünme bile, ben inanıyorum gün gelecek tüm isteklerimiz gerçek olacak..

Benimde kayınvalidemi görmeyeceğim bir yere taşınma hayalim vardı hatırlıyor musun, umutlarım hala tükenmedi, hayallere devam, ama birgün gerçekleşecek inanıyorum, ya kayınvalide oradan taşınacak yada ben :))

Son düzenleme:
Meral Kerem de emdiğinde çok az su içiyordu emmeyi bıraktığından beri su biberonuna bakıp ağlıyor ki anlıyorum o zaman susadığını, Eymen de emdiği için içmiyordur ama tabi sen yine de komposto falan yapıp vermeye çalış

özür diledim aldım gönlünü zaten.yoksa uyuyamazdım küs olarak.arayayımda sevdiğimi söyleyip yalakalık yağlayıp ballayayım biraz.
Wuuuuu adama sigara paketi fırlatarak onun da sana karşı bişey fırlatmasına hak tanımışsın farkında mısın? akşam noldu içine canavar mı kaçtı yoksa melekliğin sadece KK ya mı özel
burda melek miyim ki?zaten eşimde öyle dedi.sıra ondaymış.
akşam geldi konuşacakmısın dedim azıcık dinleneyim öyle dedi,sonra dinlendi yine sordum yarın konuşacağım dedi.işte o an trafolar yandı benim.sonrası bildiğiniz gibi.

zaten eşiminde bozuldu.
böyle lunca daha çok kızıyorum o ailesine,bize neler yaşatıyorlar pislikler.

iykyi sigara paketi fırlattın..
sen benim kopimsin ya..
o an ne gelirse elime hiç farketmezz o sinirle koltugu bile fırlatrım suratına

:86:yok kız yapmazdım böyle şeyler ama nevrim döndü.

benimde hala ümüidim var.nasıl olacak bilmem ama RAbbim bir kapı açacak bana inşaallah.artık kızsamda eşime patlamak yok.hakim olacağım kendime.
Yazgı ben artık bişey demeyeyim, herkes yeterince söylemiş sanırım. onlara katılıyorum..

:78:

evet cnm emdiği için içmiyor zaten. benim oğlum gece saat başı kalkıp emen bi çocuk, gün içinde de 2 saatte bi emer. hal böyle olunca ben de üstelemiyordum su içmesi için ama demek vücudun suya ayrıca ihtiyacı oluyomuş yine de

ebrucum kulak iltihabı oldugu zaman, kulagında akıntı var mıydı ?

meralcim iyi bir suluk alıp denesen
,belki alır

nası yani mero biberonlamı içmiyo suyu?
bu arada ıhlamur ve zencefill karışımını caorbalarına bile katabilirsin..
zencefil biliosun tam bi bitkisel antibiotik grip virüsünü yok edebilen kahraman bitki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…