- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.701
Pınar sağol canım.
Minik adamımın 5. dişi de hayırlı olsun... Mızmızlık, cumartesi gününden beri Doruk'ta da var, ben pek alışık değilim, zormuş gerçekten, kolay gelsin :)
pınarcım sen burda mıydın ? :) saol teyzesi yaa hasta oldu kızım halada iiyleşemedi... eymen paşa nasıl ??
Merhaba millet
Eymen bugün hafif öksürüyor( ateşi falan yok, keyfi de yerinde ama sanırım üşütmüş
selam arkadaşlar.. hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun.. benimde ağzım dudaklarım boğazlarım kople yara oldu yinesu bile içemiorum konuşamıyorum bile çok acıyo.. bıktım artık bu yaralardan sürekli tekrarlıyo napıcamı şaşırdım
pınarr maşşalah oğluşuna..solluyo bizimkileri..yakında sizle baraber yemeye başlar :)
...
bugün erkenciyiz..
YAGMUR un
burnunun tıkalı olması uyku randımanınıda olumsuz etkiledi..
antibiotik ve peditus a devam...
daha iyiye gidioruz..
ELİF ve YASEMİN HAKLISINIZ.
tutacağım çenemi,tutmalıyım.
birde adama sigara paketi fırlattım.yüzüne geldi.
gerçi ozaman tartışma bitmişti ama beni sinir etti.
Elif çok geçmiş olsun, akşamları yatmadan önce dişlerini fırçaladıktan sonra tuzlu su ile gargara yapmayı denesen birde, belki faydası dokunur, biraz yakar ama mikropları öldürür hiç değilse, bir ara bende de oluyordu ben böyle yaptım geçti kısa zamanda..
Yok cnm hiç öyle kırmızı leke olmadı. aslında çok sık emdiği için ihtiyaç duymuyor herhalde diye düşünüyordum ama idrar tahlilinde susuz çıktı( ağzına dayıyorum suyu ama yok bi,iki çekiyor bırakıyor
sağol cnm, vermeye uğraşıyorum Merecim de benimki acayip inat bişiMelikenin iyi olmasına çok sevindim cnm, tekrardan geçmiş olsun
Güle güle cnm, inşallah değildir
Merhabalar herkese, geçmişe şöylee bi baktım;
Handecim bence de doğukanca da süpper bi gündü en kısa zamanda tekrarlayalım canım.Demircime bişicikler olmazzz maşallahh kaygılanma
Yazgıcım Allah kolaylık versin valla çok sabırlısın ama tebrik ediyorumm kocanın tek suçu böyle bi ailesinin olması ne yapacaksın en azından o da onlarla birlik olmuyo..Adamın iyi gerisini koyver gitsin
Burcu, selin hasta biri daha vardı sanırım unuttum çok ama çok geçmiş olsun..Bizim işyerinde de herkes hasta inşallah bulaşmaz malum dodoyu cuma sünnet ettiriyorussss:18:
Ve hasret..sona bıraktım seniii..yavrucum öncelikle Allah sana sabırlar versin karnındakine kucağındakine acısın..Cengizin laflarına çokta bakma duyma yapıp yapıp pişman oluyo sen kendini yıprattığınla kalıyosun..Ama tek bi şey sölicemm hani şimdi hala seviyosun yaaa bu olaylar böyle devam ederse bir gün gelecek ve artık sevmediğini farkediceksin ve o zaman bunlara katlanasında gelmiyecek..Demem o ki sevginizi bitirmemeye çalışın yoksa iki tane yavrucak ne olacak..
biliyorum,hatalıyım.üstelik evet ben adamı hırpalıyorumsevmeyecek beni.
o mendebur ailesi ayıracak bizi sonunda.korkuyorum((
ALP 20CC bile içmiyordur ki suyu.
anladığım kadarı ile bu kötü bişey.ama ben veriyorum o içmiyor zorlarsam ağlıyor.
sağol canım.bu huzursuzlukla kocamdan olmayayım da,bişey istemem.
kızlar kesinlikle elinizden gelene kadar su içirttin gerekirse
kaşıklarla bardakla ama alıştırın benimkide içmedi iiçmedi emiyo dedim önemsemedim sonra başladı huzursuzluk idrar da koku hassasiyet doktora götürdüm böbreklerde kristaller oluşmuş bi nevi kum işte 2 ay antibiyotik kullandım ve suyu teptim kaşıklarla bardakla biberonla kaç tane biberon ağzı değiştim kaç tane biberon aldım b, bilseniz ama ne oldu ben galip geldim ve şimdi lıkır lıkır içiyo ve böbreklerde hiç bişi kalmadı su için ağlıyoruz bile sizde yılmayın yenilmeyin devam edin vermeeye
ebuşum ben bu kavanoz mamalarında mayalıyorum sütü kaynat çok ılıkta olmasın çok sıcakta olmasın sonra küçük bi tbağa bi tatlı kaşığı yoğurt bırak kaynatılmış sütten de ekle güzelce karıştır sıvı kıvama gelsin sonra kavanozun içine dök bi kere yavaşca karışştır kapat ağzınıı güzelce üzerini ört ama yeri sıcak olsun ki güzel tutsun gündüz mayalıyossan 5 saat falan beklet dolaba at dinlensin sonra yağmurun afiyetle yesin ama akşamdan da mayalayabilirsin yatmadan mayala sabah da dolaba koy ben genelde böyle yapıyorum
aşklarım tariflerinizi harmanlayıp kalıp gibim bi yogurt cıkartacagam ortaya..geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.. bende anlamadım ki neden oluyo gülsan başka bi hastalıktan olabilir dedi ben vitaminsizliğe yoruyodum hep ama dr a gitsem iyi olucak.. tabi sıpacığa bakacak birisin bulabilirsemmerlike arkadaşım limon önermiş ama çok yakıyo canım ya mandalina bile yiemiyorum limon acaip yakıcak ama mecbur kalırsam denerim..
EBRUCUM ben sütle yourt yapmayı beceremedim ama mama ile yaptım akşamdan süper tutmuş.. 90 ml ılık mamaya 2 çay kaşığı yourt.. ama yourtu önceden dolaptan çıkar olur mu bide o mama ile ez sonra ekle.. havluya sarıp sıcak bi yerde beklet sonrada dolapta 3 saat beklet süper oluyo inş. seninkide tutar :)
benim oğlumda su içmeyenlerden nasıl olucak böyle bilmiyorum
yazgı canım sabredemiosun biliyorum ama bak bunca zaman sabretmişsin azıcık daha sabrediver ve onlar yüzünden eşinle sorun yaşama..
hahaytt..tutarki ne tutar,kaseyide beraber yersiniz.
hee bir kaseye 2 yemek kaşığı koy.
tutuncada tenistopu kadar sert olacağı için iki raket al kocanla tenis oynarsınız:76:.
aşkımmm:92:
aşkım kulaklarını cekiştiriyosa muhakkak götr..canlarım benım, gecmıs olsun dıleklerınız ıcınn coook tesekkurlerrr
ebrucum kulak agrısı yok sukur ki, sadece burnu akıyor ve dıs huzursuzlugu var canım
iykyi sigara paketi fırlattın..ELİF ve YASEMİN HAKLISINIZ.
sen de sağ ol canım
iyileşir inşallah canım kuzuma maşallah...
eymen fena ne idüğü belirsiz bir mızmızlık hastalığı var çünkü canım :26:
geçmiş olsun meralim su ve ıhlamuru çay kaşığıyla vermeyi denedin mi bilmiyorum
ama eymen öyle bir kaç kaşık içiyor en azından...
sana da geçmiş olsun arkadaşım...
canım sağ ol...yiyor ki zaten buluşmada görenler bilir Ata ve Eymen masada su böreği yediler...
kıyamam san abennn canım arkadasım benımmm
nazar degıyor size nazarrr
canım kaynananlar ne yaparsa yapsın, eşine yüklenme...
onun suçu yok sonuçta hem ayrıca eşin senin yanında duruyor...
bak cenkin ailesi bana o kadar sey yaptı ben ona yansıtmadım bile, en sonunda anlattım o da bana hak verdi...
o yüzden eşinin üzerine gitme birtanemm:13:
özür diledim aldım gönlünü zaten.yoksa uyuyamazdım küs olarak.arayayımda sevdiğimi söyleyip yalakalık yağlayıp ballayayım biraz.tamam canım hemen uygulamaya başlıycam bunu ilk kez duydum çünkü inş. işe yarar.. çok teşekkür ederim
Yazgıcm üzülme artık olan oldu bundan sonrası için dikkatli olursun.. ama eşinden özür dile ve gönlünü alikiniz birbirinize sımsıkı bağlanın ki araya kimsecikler giremesin.. sen onu itersen o da ailesine yaklaşır unutma canım..
burda melek miyim ki?zaten eşimde öyle dedi.sıra ondaymış.Wuuuuu adama sigara paketi fırlatarak onun da sana karşı bişey fırlatmasına hak tanımışsın farkında mısın? akşam noldu içine canavar mı kaçtı yoksa melekliğin sadece KK ya mı özel
zaten eşiminde bozuldu.Hey Allahım, boşuna konuştuk yani o kadar
Yapma canımcım, emin ol onun durumu da en az seninki kadar zor şu an.
Biz de çok benzer olmasa da yaşadık böyle şeyler, ben de ordan biliyorum sonuçta, adamın psikolojisi bozulmuştu nasıl halledecem diye...
iykyi sigara paketi fırlattın..
sen benim kopimsin ya..
o an ne gelirse elime hiç farketmezz o sinirle koltugu bile fırlatrım suratına
benimde hala ümüidim var.nasıl olacak bilmem ama RAbbim bir kapı açacak bana inşaallah.artık kızsamda eşime patlamak yok.hakim olacağım kendime.Yazgı, eşini karşına alma sakın, ve direk ailesini suçlar tarzda konuşmalar yapma, eşinle birbirinize destek olduğunuz sürece halledersiniz herşeyi, sabırlı ol ve zamana bırak, sen oğluna ve kendi evine konsantre ol, diğerlerini düşünme bile, ben inanıyorum gün gelecek tüm isteklerimiz gerçek olacak..
Benimde kayınvalidemi görmeyeceğim bir yere taşınma hayalim vardı hatırlıyor musun, umutlarım hala tükenmedi, hayallere devam, ama birgün gerçekleşecek inanıyorum, ya kayınvalide oradan taşınacak yada ben :))
Yazgı ben artık bişey demeyeyim, herkes yeterince söylemiş sanırım. onlara katılıyorum..
Meral Kerem de emdiğinde çok az su içiyordu emmeyi bıraktığından beri su biberonuna bakıp ağlıyor ki anlıyorum o zaman susadığını, Eymen de emdiği için içmiyordur ama tabi sen yine de komposto falan yapıp vermeye çalış
aşklarım tariflerinizi harmanlayıp kalıp gibim bi yogurt cıkartacagam ortaya..
ee artık buda tutmazsa elimin ayarına......neyse..
hahaytt..
ona bişi yok..
gecen mayalayamadıgım sütün yogurdundan ayırdım ona sütlacı cok seviyo diye sütlac yaptım adama..
yemedi ya kı!!
cok sekerli olmuşmuşmuş..
alakası yok
aşkım kulaklarını cekiştiriyosa muhakkak götr..
yagmur un kulak iltihabını anlamadım..
uykusundan kulaklaryla oynuyo zannettim..
megersem iltihap olmuş..
ama böle bişi yoksa sorun yok..
iykyi sigara paketi fırlattın..
sen benim kopimsin ya..
o an ne gelirse elime hiç farketmezz o sinirle koltugu bile fırlatrım suratına
anam maşşalah eymen e 32 dişi tamamlar yakında hehehe:)
Bardakta da deniyorum sadece şapırdatıyor suyu, çay kaşığıla da işte 2-3 çaykaşığı içiyor. yani kana kana su içmiyor çocuk. bardakta bişey içtiğimiz zaman deli gibi heyecanlanıp içmek istiyor ama ağzına verince öşyle bi dudağını değdiriyor sadece, dün ayran için de heyecan yaptı ben de vereyim dedim ama içmedi. sinir çocuk işte
nası yani mero biberonlamı içmiyo suyu?Bardakta da deniyorum sadece şapırdatıyor suyu, çay kaşığıla da işte 2-3 çaykaşığı içiyor. yani kana kana su içmiyor çocuk. bardakta bişey içtiğimiz zaman deli gibi heyecanlanıp içmek istiyor ama ağzına verince öşyle bi dudağını değdiriyor sadece, dün ayran için de heyecan yaptı ben de vereyim dedim ama içmedi. sinir çocuk işte
hayır bebeim..ebrucum kulak iltihabı oldugu zaman, kulagında akıntı var mıydı ?
meralcim iyi bir suluk alıp denesen
,belki alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?