2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimiz mi gelelim :)))
Bugün yemekte konuştuk biz de, yakın bi yerlere gidelim diye.
Ama sizin orası yakın yer sayılmaz.

Bugünkü çorbamız tavuksuyuna havuç, patates, kereviz, soğan ve tavuk eti çorbası... Biraz da irmik...

Son düzenleme:
konu açayım o zaman, bebiklere ne çorbası yaptınız bugün? benim akşam yarın için yine çorba yapmam gerekiyor, değişik bişiler arıyorum

Ben geçen bayramdan önce ordaydım, havalar soğumadı mı orda.

bugün kabak,havuç,patatessoğan,mercimek ve tavuksuyu ile çorbamız var.
burdaydın da aradın mı ben geldim,görüşelim diye
hayır soğumadı,yani belki biraz ama ist. ve sizin oralar gibi değil tabii.ben hala mont giymiyorum akşamlar haricinde.

evet evet gelin hepiniz gelin yada bilmem bir kısmınız gelin.yani gelebilenler gelsin di mi ama?yakın yer sayılır burası.nekadarlık yerki?uçakla 45 dk.gel dedim yaa:84:

evet evet gelin hepiniz gelin yada bilmem bir kısmınız gelin.yani gelebilenler gelsin di mi ama?yakın yer sayılır burası.nekadarlık yerki?uçakla 45 dk.gel dedim yaa:84:

Uçakla diyorsun :26:
Önce kaportayı düzeltmem lazım bayrama kadar, kaymış vaziyetteyim.
Sonra beni kışkırtmayın, hasta da olsam hala gezesim var, korkuyorum çucuumu kendi peşimde hasta edicem diye...

Ateşli kadın

karnıbahar hariç ve biraz da pirinç olmak üzere bundan yaptım ben de

Yedi mi?

Son düzenleme:
Herkes anlaşıp tavuk suyu çorbası mı yaptı yoksa haftalık liste dağıttınız da bugüne tavuk suyu mu denk geliyor bugün ben de düşündüm ki her haftaya kıymalı, tavuklu,balıklı çorbaları dağıtayım böylece 1 haftada hepsinden yemiş olsun diye, her çorbayı 2 gün yiyor, geriye kalan 1 günde de yoğurt çorbası yaparım.

merhaba annecikler.... hepiizi çok özledim...

Hoşgeldin, bizde seni özledik...

merhaba mart anneleri ben yeni katıldım aranıza nasip olursa ben de bu mart yeniden anne olmaya hazırlanıyorum :):80:

Hoşgeldin de, bence de 2011 Mart annelerinde olmalısın, yanlış yerdesin..

konu açayım o zaman, bebiklere ne çorbası yaptınız bugün? benim akşam yarın için yine çorba yapmam gerekiyor, değişik bişiler arıyorum

Ben brokoli çorbası yaptım, hafta sonu da kereviz çorbası yapmıştım, sevdi benim kuzu..

balıklı çorbayı nasıl yapıyorsun?

Bir konuda ben açayım hadi, 11 Kasımda annemin doğum günü var, özel bir hediye almak istiyorum, fikir verir misiniz..? Bişeye ihtiyacı yok, o yüzden hatıra niteliğinde bir hediye seçeyim dedim, siz ne dersiniz..?

kızlar bence de yapalım bu sene yine yılbası cekıslı cok guzel oluyorr :81:
bende ezogelın corbası yaptım oglusumaaa :82:

selam kızlar :)

aramızda bi polismi varmış yaww!!

hayret ebuş sen nasıl kaçırmışsın onu, ben dün akşam erken çıktım bundan sonra da mecburi öyl yapcam kociş kıskanıyo sizi ilgisizliğin kabağı sizin başınıza patlamasın
bu arada sen dün benim burcumu sormuşsun oğlak burcuyum ama yükselen balık sallantılı karakter yani

benimki de birkaç gündür sol kulağıyla oynayıp duruyor ateşi yok diye ciddiye almıyodum yarın götüreyim bari :18:

birşeyler fırlatmak ben ona değil de duvara fırlatıyorum elime ne geçerse kadınlarda genel alışkanlık her halde :92:

hayır bebeim..
sadece kulaklarının içine kadar agrıdan yırtarmışta anlayamadım cocuuumu..
demir dede varmı kulak cekiştrme...

ya huysuzluğu da yok ki ay iyice kıllandım şimdi :26:

çocucuuum bayılıyorr silikon mama kaşıklarını ısırmayaaa:))
artı önlük olayı bizdede aynı..
aksi takdirde önünün ıslak kalma durumu tehlikeli...

önlüğü takabiliyorsan ne ala benimki hayatta tutmuyor basıyor çığlığı

bugün topiğe bi sessizlik hakim

geçmişi okumayı bitirebilsem konuşcam ama maşallahınız var yetişilmiyo ki , :84:

yaa ateşim başıma vurdu:89:
gel dedim işte ohh keyif yaparsınız ne güzel.
değişiklik olur üşümez,hasta olmaz kuzu.ben ateşimle ısıtırım onu.
kaynanamıda döverik,senin koci yapılı yaa oda kayınpederimi döver

bunu bende düşündüm.ben kemik suyu da veriyorum ama bendede balık yok mesela.kendim yerken yediriyorum.
kızlar bu sene yılbaşı çekilişi yapıyor muyuz? bence yapalım :))

evet evet hemen yapalım

Ben her çorbayı bir gün yediriyorum. Zaten Doruk tam çorb kıvamında sevmiyor, püre gibi seviyor, o da ertesi güne kalınca çok koyulaşıyor, sulandırınca da tadı bozuluyor.
Balık çorbasına ben de geçmek istiyorum artık, hangi balıktan yapıyorsun?

Annem torununa çok aşık... O yüzden ben annemin doğumgününde Doruk'la ikisinin güzel bi fotosunun karakalem tablosunu yaptırdım. Bayıldı, salonun baş köşesine asmış :)

kızlar bu sene yılbaşı çekilişi yapıyor muyuz? bence yapalım :))

yapalım ben de varım ama geçen yıl o dönemde ben yoktum aranızda nasıl oluyo göndermesi falan ?

Hediye almann en kolay yolu Hediyeniz Bizden internet online hediye sipari sitesi | Hediye Almak Gzeldir diye bir site var güzel şeyler var ben evlilik yıldönümümüz için aile resimlerimizden oluşan saat yaptırmıştım eşim bayıldı site güvenilir bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…