- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.741
bugün topiğe bi sessizlik hakim
Ben de fark ettim, online kullanıcı çok ama yazan yok.
Hadi benim elim klavyeye gitmiyor, sizin neyiniz var :))
konu açayım o zaman, bebiklere ne çorbası yaptınız bugün? benim akşam yarın için yine çorba yapmam gerekiyor, değişik bişiler arıyorum
Ben de fark ettim, online kullanıcı çok ama yazan yok.
Hadi benim elim klavyeye gitmiyor, sizin neyiniz var :))
konu açayım o zaman, bebiklere ne çorbası yaptınız bugün? benim akşam yarın için yine çorba yapmam gerekiyor, değişik bişiler arıyorum
Ben geçen bayramdan önce ordaydım, havalar soğumadı mı orda.
Hepimiz mi gelelim :)))
Bugün yemekte konuştuk biz de, yakın bi yerlere gidelim diye.
Ama sizin orası yakın yer sayılmaz.
Bugünkü çorbamız tavuksuyuna havuç, patates, kereviz, soğan ve tavuk eti çorbası... Biraz da irmik...
karnıbahar, kereviz, patates, havuç tavuk eti tavuk suyu çorbası...
evet evet gelin hepiniz gelin yada bilmem bir kısmınız gelin.yani gelebilenler gelsin di mi ama?yakın yer sayılır burası.nekadarlık yerki?uçakla 45 dk.gel dedim yaa:84:
bugün kabak,havuç,patatessoğan,mercimek ve tavuksuyu ile çorbamız var.
burdaydın da aradın mı ben geldim,görüşelim diye
hayır soğumadı,yani belki biraz ama ist. ve sizin oralar gibi değil tabii.ben hala mont giymiyorum akşamlar haricinde.
karnıbahar hariç ve biraz da pirinç olmak üzere bundan yaptım ben de
karnıbahar, kereviz, patates, havuç tavuk eti tavuk suyu çorbası...
merhaba annecikler.... hepiizi çok özledim...
merhaba mart anneleri ben yeni katıldım aranıza nasip olursa ben de bu mart yeniden anne olmaya hazırlanıyorum :):80:
Herkes anlaşıp tavuk suyu çorbası mı yaptı yoksa haftalık liste dağıttınız da bugüne tavuk suyu mu denk geliyorbugün ben de düşündüm ki her haftaya kıymalı, tavuklu,balıklı çorbaları dağıtayım böylece 1 haftada hepsinden yemiş olsun diye, her çorbayı 2 gün yiyor, geriye kalan 1 günde de yoğurt çorbası yaparım.
aramızda bi polismi varmış yaww!!
aşkım kulaklarını cekiştiriyosa muhakkak götr..
yagmur un kulak iltihabını anlamadım..
uykusundan kulaklaryla oynuyo zannettim..
megersem iltihap olmuş..
ama böle bişi yoksa sorun yok..
iykyi sigara paketi fırlattın..
sen benim kopimsin ya..
o an ne gelirse elime hiç farketmezz o sinirle koltugu bile fırlatrım suratına
hayır bebeim..
sadece kulaklarının içine kadar agrıdan yırtarmışta anlayamadım cocuuumu..
demir dede varmı kulak cekiştrme...
çocucuuum bayılıyorr silikon mama kaşıklarını ısırmayaaa:))
artı önlük olayı bizdede aynı..
aksi takdirde önünün ıslak kalma durumu tehlikeli...
bugün topiğe bi sessizlik hakim
yaa ateşim başıma vurdu:89:Uçakla diyorsun :26:
Önce kaportayı düzeltmem lazım bayrama kadar, kaymış vaziyetteyim.
Sonra beni kışkırtmayın, hasta da olsam hala gezesim var, korkuyorum çucuumu kendi peşimde hasta edicem diye...
Ateşli kadın
bunu bende düşündüm.ben kemik suyu da veriyorum ama bendede balık yok mesela.kendim yerken yediriyorum.Herkes anlaşıp tavuk suyu çorbası mı yaptı yoksa haftalık liste dağıttınız da bugüne tavuk suyu mu denk geliyorbugün ben de düşündüm ki her haftaya kıymalı, tavuklu,balıklı çorbaları dağıtayım böylece 1 haftada hepsinden yemiş olsun diye, her çorbayı 2 gün yiyor, geriye kalan 1 günde de yoğurt çorbası yaparım.
kızlar bu sene yılbaşı çekilişi yapıyor muyuz? bence yapalım :))
Herkes anlaşıp tavuk suyu çorbası mı yaptı yoksa haftalık liste dağıttınız da bugüne tavuk suyu mu denk geliyorbugün ben de düşündüm ki her haftaya kıymalı, tavuklu,balıklı çorbaları dağıtayım böylece 1 haftada hepsinden yemiş olsun diye, her çorbayı 2 gün yiyor, geriye kalan 1 günde de yoğurt çorbası yaparım.
Bir konuda ben açayım hadi, 11 Kasımda annemin doğum günü var, özel bir hediye almak istiyorum, fikir verir misiniz..? Bişeye ihtiyacı yok, o yüzden hatıra niteliğinde bir hediye seçeyim dedim, siz ne dersiniz..?
kızlar bu sene yılbaşı çekilişi yapıyor muyuz? bence yapalım :))
Bir konuda ben açayım hadi, 11 Kasımda annemin doğum günü var, özel bir hediye almak istiyorum, fikir verir misiniz..? Bişeye ihtiyacı yok, o yüzden hatıra niteliğinde bir hediye seçeyim dedim, siz ne dersiniz..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?