2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında benim de yemekler konusunda bi problemim var. Ben artık bizim yediklerimizden yemesini istiyorum, sofraya oturtuyorum. Az az da olsa yediriyorum.
Fakat erken uyuduğu için, sonra tahıllı mamayı yemiyor. E tahıllı mamayı vermesem çabuk acıkıyor ve günlük süt ihtiyacını da ancak onu vererek tamamlayabiliyorum, biberon almıyor çünkü.
E böyle giderse, akşamları hiç normal yemen veremeyecek miyim ben kuzuya?

merhaba ben yeni üye oldum.sitenize hep bakıyordum paylaşımları okuyordum üyelik bugüne kısmetmiş.benim 7 aylık bir oğlum var.29 mart 2010 doğumlu doktor mercimek çorbasını verebilirsin dedi ama ben hiç denemedim.sen gaz deyince korktum şimdi

Ben de biraz fazla su kullanıyorum, öbür türlü temizleyememişim gibi geliyor.
Kokmaz be annesi, alışık olduğu için rahatsız olabilir ama kokar mı hiç o, melek daha :)
Doruk iyi, birkaç gündür biraz keyfi yok, üst dişlerden şüpheleniyorum. Bir de bize çok alıştı ve bizimle çok mutlu, o yüzden biz evde değilken neşeli olmuyor. Dün akşam benim eve gitmemle de ikna olmadı, ama babası da gelince şakımaya başladı sıpam :)

a.s bebem..
bizdede sorun teşkili nook..
kızlar bu ÇEKİLİŞ işi kaynamasın arada.
nasıl yaparız,kim yapar kim üstlenir?
ben yapcam demedinmi demin...

hg..
viiiiiiiiiir hiçbişecik olmaz..

selam kızlar...bişey sorcam size:
nihayet asyanın da dişi geliyor...fakat baya grip gibi hasta.burun durmuyor,geniz tıkalı ve ateşi var...sizde de böyle oldumu?

şebekede sorun varmış...yapıyoruz diyorlar ama.....
sen nasılsın Meralcim...yakışıklılar nasıl?

sağol cnm, onlar da iyi hamdolsun. biri okulda, diğeri de uyuyor şimdi:))

Son buluşmanın fotolarına baktım bebişlerimiz ne kadar büyümüş ve simalar değişmiş.. Mart bebekleri videosundan eser yok.. Prens ve prensesler olmuş hepsi...

evet maşallah hepsine, kocaman oldular

cnm bildiğim kadarıyla sizin yemekler erkenden pişiyor zaten. ona sizinle değil de biraz daha önce yedirsen tahıllı mamaya kadar tekrar acıkmış olmazmı

hoşgeldin cnm. mercimeği dene bence, bizimkilerde gaz yapmadı bak, hem zaten alışmaları da lazım. içine bi damla limon damlatırsan gazını alır derler

merhaba kimse yokmu

var var hoş geldin herkes kendi derdine düştü bakma sen
sesini duymadıklarını düşünme herkes görmüştür seni

çekiliş işini bilen biri yapsın ben site konusunda çok çaylağım, zaten geçen çekilişte de olmadığım için hiç bir fikrim yok :26:

nihayet asyanın da dişi geliyor...fakat baya grip gibi hasta.burun durmuyor,geniz tıkalı ve ateşi var...sizde de böyle oldumu?

burun akıntısı yoktu ama diğerleri vardı calgel jel al hayat kurtarıcın olacak

O zaman Tibete yaramadı.. Ben birdaha vermedim..

belki de o gün başka bi probleme de denk gelmiş olabilir cnm. bence bi daha dene bi, mercimek esleyici bi öorba neticede. bu kez de limon damlatıp dene istersen

slm cnm, yok bizde olmadı. ama bu anlattıkların üşütme gibi duruyor zaten, dişte bu kadar olmaz sanırım. geçmiş olsun cnm

evet benim de bi fikrim yok. kargoyla mı gönderdiniz hediyeleri?

Behir, hoşgeldin...

Olcaycım, hayırlı olsun Asya'mın dişi...

Meral, o zaman da yetişmiyor canım yaa... Zaten kahvaltı, meyve, çorba, yoğurt ve tahıllı mamayı ancak yediriyoruz uyuyana kadar, arada vakit olmuyor. Bir de benim asıl yardımcı hacca gitti ya, vekil yardımcı yemek yapamıyor, evde de yapmazmış, kocası yapıyormuş :) O yüzden yemekler erken hazır olmuyor, ben eve gidince ya annem yapıyor ya da ben yapıyorum. Asıl yardımcı da hac dönüşü gelmicekmiş sanırım, yandım ben

kızlar cekılıs ısıne ben el atıyorumm..
sımdı bı konu acıcam 2010 mart annelerinn 2011 yılbaşı cekilisi diye...
katılacak olanlar buraya isimlerini yazsın...
cumartesi gunu de cekılısı yaparız...
herkes girip gorsun diye bekliyorum cumartesine kadar...

oooo hadi bakalım hayırlısı bacım listeye ekle canım beni şimdiden:92:

tühhh walla çok üzüldüm senin adına. ben bu yemek işinden nefret ettiğim için, çok hoşuma gidiyodu senin yemeklerin hazır olması. sen yeni birini mi bulsan acaba:89:

O halde bi akşam sizin yemeklerden yesin tahıllı mamayı da yarım ölçek ya da dörtte bir oranında yesin. ertesi gün de sizin yemeklerden sadece tadıp tahıllı mamasını tam yesin bence

evet benim de bi fikrim yok. kargoyla mı gönderdiniz hediyeleri?
evet canım kargo ile isteyen normal isteyen ptt kargo ile göndermiştik.

iştee buuu
papatyam sen bidenesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…