- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.781
e ben veriyorum,bizim doktor sorun yok demişti, etkilemiyo da bizi zaten. üstelik eymen beyin tek sevdiği çorba da o
şebekede sorun varmış...yapıyoruz diyorlar ama.....
sen nasılsın Meralcim...yakışıklılar nasıl?
aynen öyle canım ya cinnete yakınım...çok da su harcarım az suyla iş beceremiyorum(
Nihan iyi ama cumartesi yıkanması lazımdı o da kaldı...yavrum koktu artık ama su gelmese de bu akşam içme suyuyla yıkarım artık...
sen nasılsın,Doruk nasıl?
a.s bebem..s.a
geçmişe bakamdım inşallah her şey yolundadır...benim canım çok sıkkın daha doğrusu çok sinirliyim...cumartesi öğleden sonra suyumuz kesildi ve hala yok!!!!!! dün akşam yarım saat aktı ancak boş kapları doldurdum mutfağı topladım...zor bela...uykum vardı ama su gelince kalmasın dedim iyiki yapmışım yoksa bugün tamamen mahvolacaktık...elektrik olmasın su olsun susuz kalmak çok kötü:95:
bizdede sorun teşkili nook..selam kızlar
Çorba deyince aklıma geldi.. Mercimek çorbası sakın vermeyin.. ben kendimize yapmıştım tibete deneyeyim yiyecekmi dedim, yedi .. Gerçi çok az vermiştim ama çok gaz yaptı..Kıvrandı yavrum aklınızda bulunsun 9 aydan önce verilmiyormuş..
ben yapcam demedinmi demin...kızlar bu ÇEKİLİŞ işi kaynamasın arada.
nasıl yaparız,kim yapar kim üstlenir?
merhaba ben yeni üye oldum.sitenize hep bakıyordum paylaşımları okuyordum üyelik bugüne kısmetmiş.benim 7 aylık bir oğlum var.29 mart 2010 doğumlu doktor mercimek çorbasını verebilirsin dedi ama ben hiç denemedim.sen gaz deyince korktum şimdi
ben yapcam demedinmi demin...
şebekede sorun varmış...yapıyoruz diyorlar ama.....
sen nasılsın Meralcim...yakışıklılar nasıl?
Son buluşmanın fotolarına baktım bebişlerimiz ne kadar büyümüş ve simalar değişmiş.. Mart bebekleri videosundan eser yok.. Prens ve prensesler olmuş hepsi...
Aslında benim de yemekler konusunda bi problemim var. Ben artık bizim yediklerimizden yemesini istiyorum, sofraya oturtuyorum. Az az da olsa yediriyorum.
Fakat erken uyuduğu için, sonra tahıllı mamayı yemiyor. E tahıllı mamayı vermesem çabuk acıkıyor ve günlük süt ihtiyacını da ancak onu vererek tamamlayabiliyorum, biberon almıyor çünkü.
E böyle giderse, akşamları hiç normal yemen veremeyecek miyim ben kuzuya?
merhaba ben yeni üye oldum.sitenize hep bakıyordum paylaşımları okuyordum üyelik bugüne kısmetmiş.benim 7 aylık bir oğlum var.29 mart 2010 doğumlu doktor mercimek çorbasını verebilirsin dedi ama ben hiç denemedim.sen gaz deyince korktum şimdi
merhaba kimse yokmu
selam kızlar...bişey sorcam size:
nihayet asyanın da dişi geliyor...fakat baya grip gibi hasta.burun durmuyor,geniz tıkalı ve ateşi var...sizde de böyle oldumu?
nihayet asyanın da dişi geliyor...fakat baya grip gibi hasta.burun durmuyor,geniz tıkalı ve ateşi var...sizde de böyle oldumu?
O zaman Tibete yaramadı.. Ben birdaha vermedim..
var var hoş geldin herkes kendi derdine düştü bakma sen
sesini duymadıklarını düşünme herkes görmüştür seni
çekiliş işini bilen biri yapsın ben site konusunda çok çaylağım, zaten geçen çekilişte de olmadığım için hiç bir fikrim yok :26:
kızlar cekılıs ısıne ben el atıyorumm..
sımdı bı konu acıcam 2010 mart annelerinn 2011 yılbaşı cekilisi diye...
katılacak olanlar buraya isimlerini yazsın...
cumartesi gunu de cekılısı yaparız...
herkes girip gorsun diye bekliyorum cumartesine kadar...
Behir, hoşgeldin...
Olcaycım, hayırlı olsun Asya'mın dişi...
Meral, o zaman da yetişmiyor canım yaa... Zaten kahvaltı, meyve, çorba, yoğurt ve tahıllı mamayı ancak yediriyoruz uyuyana kadar, arada vakit olmuyor. Bir de benim asıl yardımcı hacca gitti ya, vekil yardımcı yemek yapamıyor, evde de yapmazmış, kocası yapıyormuş :) O yüzden yemekler erken hazır olmuyor, ben eve gidince ya annem yapıyor ya da ben yapıyorum. Asıl yardımcı da hac dönüşü gelmicekmiş sanırım, yandım ben
evet canım kargo ile isteyen normal isteyen ptt kargo ile göndermiştikevet benim de bi fikrim yok. kargoyla mı gönderdiniz hediyeleri?
kızlar cekılıs ısıne ben el atıyorumm..
sımdı bı konu acıcam 2010 mart annelerinn 2011 yılbaşı cekilisi diye...
katılacak olanlar buraya isimlerini yazsın...
cumartesi gunu de cekılısı yaparız...
herkes girip gorsun diye bekliyorum cumartesine kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?