2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yerim seni
Bi kere benim yabani kocam böyle davetlere icabet etmez, hatta gidelim ben Yazgı ve Alp'i görecem deyince, ben sizi götürür dönerim der :)
Ayrıca benim kocam pek öyle yapılı değildir, boyu benden biraz daha uzun, accık kilolu ve accık göbekli kendisi. Ama karate biliyor. Ama kayınvalide kayınpeder dövmez, düşün, benim babam onun kayınpederi, döv diyorum, ona bile bişi yapmıyor :)))

Son düzenleme:

s.a
geçmişe bakamdım inşallah her şey yolundadır...benim canım çok sıkkın daha doğrusu çok sinirliyim...cumartesi öğleden sonra suyumuz kesildi ve hala yok!!!!!! dün akşam yarım saat aktı ancak boş kapları doldurdum mutfağı topladım...zor bela...uykum vardı ama su gelince kalmasın dedim iyiki yapmışım yoksa bugün tamamen mahvolacaktık...elektrik olmasın su olsun susuz kalmak çok kötü:95:

kızlar bu sene yılbaşı çekilişi yapıyor muyuz? bence yapalım :))

Kesinlikkkkle katılıyorum yapalım.
Kızlar balık çorbasını yaparken de somon balığından yaptım yedi, nasıl yaptığımı anlatmıştım ama bir daha yazayım, somon balığını 1 dilim alıyorum (2,5-3 TL) onu suda haşlıyorum, diğer tencerede 1 yemek kaşığı unu 1 yemek kaşığı zeytinyağda kavuruyorum haşlanmış balığın suyunu ekliyorum (ama çok ağır olmasın diye az biraz da normal su ekliyorum) sonra içine mercimek ve pirinç atıyorum ayrıca balığın kokusunu kesmek için sarımsak ve maydanoz da ekleyip pişince kapatıyorum, bir de öğrendim ki kereviz sapı da kokuyu kesermiş bu sefer yaptığımda da kereviz sapı da ekleyeceğim, yine de kokuyor gerçi

o 1. dereceden akraba bu hiçbişeyi değil,bunu dövebilir kanımca.
off benimkide gitmez böyle yani gezmesine gezer,severde ama böyle davetler kasar onu.
anlıyorum yani.
peki enişte bey nasıl rahat eder?

ne çok kaynatmışınız yine :))
neyse ben yine çıkıyorum.kudurukluğum üstümde.2 dk rahat duramıyorum yine.
ama normalde koca totolu tembelimdir.

deliye bak hele niye kızayım canım benim.
bugün olmazsa yarın yarın olmazsa ertesi gün buluşuruz.yeterki kuzum koca ağızlı Demir"im iyi olsun.

hahahahahhhh:)))
karatemi biliyooooo:))
benimki de cok iyi kingg konngg kunffucu:)
volla karı koca tek elle adam bogazlarız :)

selam kızlar
Çorba deyince aklıma geldi.. Mercimek çorbası sakın vermeyin.. ben kendimize yapmıştım tibete deneyeyim yiyecekmi dedim, yedi .. Gerçi çok az vermiştim ama çok gaz yaptı..Kıvrandı yavrum aklınızda bulunsun 9 aydan önce verilmiyormuş..

eline sağlık canım
çorbanın bir özelliği mi var?niye balığı sadece pişirip yedirmiyorsunnuz?

karnıbahar, kereviz, patates, havuç tavuk eti tavuk suyu çorbası...

a.s. cnm
Cidden çok zor susuzluk, Allah kolaylık versin. e bu sene çok yağmur yağdı, onunla ilgili olamaz. beceriksizler kaç günde bi problemi halledememişler mi

Hoşgeldin Hanifecim...
Susuzluk çok kötü gerçekten, inşallah bir an önce açılır, eli kolu bağlanıyor insanın, hele bir de bebek olunca daha fena...
Nihan nasıl?

o 1. dereceden akraba bu hiçbişeyi değil,bunu dövebilir kanımca.
off benimkide gitmez böyle yani gezmesine gezer,severde ama böyle davetler kasar onu.
anlıyorum yani.
peki enişte bey nasıl rahat eder?

Rahatsız bi insan kendisi, kolay kolay huzur bulmuyor. Aman ilk yıllar ne çektim ben onun yabaniliğinden, hiç bir arkadaşımla görüşmezdi, sıkılırdı kasılırdı. Sonra üzerinde çalıştım biraz açıldı ama hala var bazı takıntıları. Bizim ilk buluşmayı çok garipsemişti mesela, hamileyken buluşmuştuk ya, şimdi alıştı :)

[COLOPek güzelmiş, eline sağlık...
Yarına bundan yapalım biz de...[/COLORR="Navy"]
]

Son düzenleme:

e ben veriyorum,bizim doktor sorun yok demişti, etkilemiyo da bizi zaten. üstelik eymen beyin tek sevdiği çorba da o

hahahahahhhh:)))
karatemi biliyooooo:))
benimki de cok iyi kingg konngg kunffucu:)
volla karı koca tek elle adam bogazlarız :)

Valla biliyo, küçükken kursa gitmiş.
Kaynanam bula bula karate kursu bulmuş oğlunu gönderecek :)

Ben 7 aylıktan beri veriyorum, bayılarak yiyor ve hiç bir problem olmadı canım...

eline sağlık canım
çorbanın bir özelliği mi var?niye balığı sadece pişirip yedirmiyorsunnuz?

Çorbasına katınca sebze de yemiş oluyorlar Hanifecim...

a.s. cnm
Cidden çok zor susuzluk, Allah kolaylık versin. e bu sene çok yağmur yağdı, onunla ilgili olamaz. beceriksizler kaç günde bi problemi halledememişler mi

şebekede sorun varmış...yapıyoruz diyorlar ama.....
sen nasılsın Meralcim...yakışıklılar nasıl?

aynen öyle canım ya cinnete yakınım...çok da su harcarım az suyla iş beceremiyorum(
Nihan iyi ama cumartesi yıkanması lazımdı o da kaldı...yavrum koktu artık ama su gelmese de bu akşam içme suyuyla yıkarım artık...
sen nasılsın,Doruk nasıl?

Son buluşmanın fotolarına baktım bebişlerimiz ne kadar büyümüş ve simalar değişmiş.. Mart bebekleri videosundan eser yok.. Prens ve prensesler olmuş hepsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…