- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.761
yaa ateşim başıma vurdu:89:
gel dedim işte ohh keyif yaparsınız ne güzel.
değişiklik olur üşümez,hasta olmaz kuzu.ben ateşimle ısıtırım onu.
kaynanamıda döverik,senin koci yapılı yaa oda kayınpederimi döver
bunu bende düşündüm.ben kemik suyu da veriyorum ama bendede balık yok mesela.kendim yerken yediriyorum.
evet evet hemen yapalım
selam kızlar :)
hayret ebuş sen nasıl kaçırmışsın onu, ben dün akşam erken çıktım bundan sonra da mecburi öyl yapcam kociş kıskanıyo siziIlgisizliğin kabağı sizin başınıza patlamasın
bu arada sen dün benim burcumu sormuşsun oğlak burcuyum ama yükselen balık sallantılı karakter yani
oğlak...
Tam evlilik kadını..
Fikir düşüncelerin hoşuma gitti..bu yuzden sordum..
Benimki de birkaç gündür sol kulağıyla oynayıp duruyor ateşi yok diye ciddiye almıyodum yarın götüreyim bari :18:
ateş bizdede olmadı şemo...kulagıyla oynuyosa yırtarcasına götür tatlım..ben ihmal ettim farkedemeyip..
Birşeyler fırlatmakBen ona değil de duvara fırlatıyorum elime ne geçerse kadınlarda genel alışkanlık her halde :92:
:13:
Ya huysuzluğu da yok ki ay iyice kıllandım şimdi :26:
önlüğü takabiliyorsan ne ala benimki hayatta tutmuyor basıyor çığlığı
nası yani...kollu önlükler var giydiriorum kollarını..boynundanda baglıorum..hadi cıkarsın erkekse:)
geçmişi okumayı bitirebilsem konuşcam ama maşallahınız var yetişilmiyo ki, :84:
kızlar bu sene yılbaşı çekilişi yapıyor muyuz? bence yapalım :))
Yerim seni
Bi kere benim yabani kocam böyle davetlere icabet etmez, hatta gidelim ben Yazgı ve Alp'i görecem deyince, ben sizi götürür dönerim der :)
Ayrıca benim kocam pek öyle yapılı değildir, boyu benden biraz daha uzun, accık kilolu ve accık göbekli kendisi. Ama karate biliyor. Ama kayınvalide kayınpeder dövmez, düşün, benim babam onun kayınpederi, döv diyorum, ona bile bişi yapmıyor :)))
ne çok kaynatmışınız yine :))
neyse ben yine çıkıyorum.kudurukluğum üstümde.2 dk rahat duramıyorum yine.
ama normalde koca totolu tembelimdir.
İnsanın kendini bilmesi ve kabullenmesi ne hoş :86::82::81:
hahahahahhhh:)))
Yerim seni
Bi kere benim yabani kocam böyle davetlere icabet etmez, hatta gidelim ben Yazgı ve Alp'i görecem deyince, ben sizi götürür dönerim der :)
Ayrıca benim kocam pek öyle yapılı değildir, boyu benden biraz daha uzun, accık kilolu ve accık göbekli kendisi. Ama karate biliyor. Ama kayınvalide kayınpeder dövmez, düşün, benim babam onun kayınpederi, döv diyorum, ona bile bişi yapmıyor :)))
Kesinlikkkkle katılıyorum yapalım.
Kızlar balık çorbasını yaparken de somon balığından yaptım yedi, nasıl yaptığımı anlatmıştım ama bir daha yazayım, somon balığını 1 dilim alıyorum (2,5-3 TL) onu suda haşlıyorum, diğer tencerede 1 yemek kaşığı unu 1 yemek kaşığı zeytinyağda kavuruyorum haşlanmış balığın suyunu ekliyorum (ama çok ağır olmasın diye az biraz da normal su ekliyorum) sonra içine mercimek ve pirinç atıyorum ayrıca balığın kokusunu kesmek için sarımsak ve maydanoz da ekleyip pişince kapatıyorum, bir de öğrendim ki kereviz sapı da kokuyu kesermiş bu sefer yaptığımda da kereviz sapı da ekleyeceğim, yine de kokuyor gerçi
karnıbahar, kereviz, patates, havuç tavuk eti tavuk suyu çorbası...
s.a
geçmişe bakamdım inşallah her şey yolundadır...benim canım çok sıkkın daha doğrusu çok sinirliyim...cumartesi öğleden sonra suyumuz kesildi ve hala yok!!!!!! dün akşam yarım saat aktı ancak boş kapları doldurdum mutfağı topladım...zor bela...uykum vardı ama su gelince kalmasın dedim iyiki yapmışım yoksa bugün tamamen mahvolacaktık...elektrik olmasın su olsun susuz kalmak çok kötü:95:
s.a
geçmişe bakamdım inşallah her şey yolundadır...benim canım çok sıkkın daha doğrusu çok sinirliyim...cumartesi öğleden sonra suyumuz kesildi ve hala yok!!!!!! dün akşam yarım saat aktı ancak boş kapları doldurdum mutfağı topladım...zor bela...uykum vardı ama su gelince kalmasın dedim iyiki yapmışım yoksa bugün tamamen mahvolacaktık...elektrik olmasın su olsun susuz kalmak çok kötü:95:
o 1. dereceden akraba bu hiçbişeyi değil,bunu dövebilir kanımca.
off benimkide gitmez böyle yani gezmesine gezer,severde ama böyle davetler kasar onu.
anlıyorum yani.
peki enişte bey nasıl rahat eder?
Kesinlikkkkle katılıyorum yapalım.
Kızlar balık çorbasını yaparken de somon balığından yaptım yedi, nasıl yaptığımı anlatmıştım ama bir daha yazayım, somon balığını 1 dilim alıyorum (2,5-3 TL) onu suda haşlıyorum, diğer tencerede 1 yemek kaşığı unu 1 yemek kaşığı zeytinyağda kavuruyorum haşlanmış balığın suyunu ekliyorum (ama çok ağır olmasın diye az biraz da normal su ekliyorum) sonra içine mercimek ve pirinç atıyorum ayrıca balığın kokusunu kesmek için sarımsak ve maydanoz da ekleyip pişince kapatıyorum, bir de öğrendim ki kereviz sapı da kokuyu kesermiş bu sefer yaptığımda da kereviz sapı da ekleyeceğim, yine de kokuyor gerçi
selam kızlar
Çorba deyince aklıma geldi.. Mercimek çorbası sakın vermeyin.. ben kendimize yapmıştım tibete deneyeyim yiyecekmi dedim, yedi .. Gerçi çok az vermiştim ama çok gaz yaptı..Kıvrandı yavrum aklınızda bulunsun 9 aydan önce verilmiyormuş..
hahahahahhhh:)))
karatemi biliyooooo:))
benimki de cok iyi kingg konngg kunffucu:)
volla karı koca tek elle adam bogazlarız :)
selam kızlar
Çorba deyince aklıma geldi.. Mercimek çorbası sakın vermeyin.. ben kendimize yapmıştım tibete deneyeyim yiyecekmi dedim, yedi .. Gerçi çok az vermiştim ama çok gaz yaptı..Kıvrandı yavrum aklınızda bulunsun 9 aydan önce verilmiyormuş..
eline sağlık canım
çorbanın bir özelliği mi var?niye balığı sadece pişirip yedirmiyorsunnuz?
a.s. cnm
Cidden çok zor susuzluk, Allah kolaylık versin. e bu sene çok yağmur yağdı, onunla ilgili olamaz. beceriksizler kaç günde bi problemi halledememişler mi
Hoşgeldin Hanifecim...
Susuzluk çok kötü gerçekten, inşallah bir an önce açılır, eli kolu bağlanıyor insanın, hele bir de bebek olunca daha fena...
Nihan nasıl?
Rahatsız bi insan kendisi, kolay kolay huzur bulmuyor. Aman ilk yıllar ne çektim ben onun yabaniliğinden, hiç bir arkadaşımla görüşmezdi, sıkılırdı kasılırdı. Sonra üzerinde çalıştım biraz açıldı ama hala var bazı takıntıları. Bizim ilk buluşmayı çok garipsemişti mesela, hamileyken buluşmuştuk ya, şimdi alıştı :)
Pek güzelmiş, eline sağlık...
Yarına bundan yapalım biz de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?