2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kırmızı mercimek yapmaz ama yeşil mercimek yapar.

Deneyen anneler var, gaz olmamış.. Her bebekte farklı demekki.. Sende dene istersen..Az verirsin..

eline sağlık canım
çorbanın bir özelliği mi var?niye balığı sadece pişirip yedirmiyorsunnuz?

Kendime balık yaptığım zaman da veriyorum ama eşim balık kokusundan nefret eder ve balık pişirtmez evde, her balık yapmam onun gecesinin mahvolması ve midem bulanıyo diye söylenmesiyle geçer, o yüzden Kerem e çorba yapıyorum deyince bişey diyemiyor hem de daha az kokuyor.

Evet evet, kesin gelmeyecekse, bakıcam yeni birini. Yemek yapmadıktan sonra hiç anlamı olmuyor o kadar para vermenin. Bayramdan sonra belli olur bakalım...

Öyle dönüşümlü yedirebilirim, mantıklı... Bi de akşam vakti yorulmuş ve uykusu gelmiş oluyor sıpanın, tahıllı mamayı hooop yutmak işine geliyor tabi, bizim yemekleri çiğnemekle uğraşmak istemiyor. Akıllı bıdık :)

Bu arada, çekiliş yapıldıktan sonra, herkes özelden mesajlaştı hediye alacağı kişiyle, buluşabilen buluştu, buluşamayan kargoya verdi. Güzel olmuştu :)

Süper :81:

Son düzenleme:
[handeozf kullanıcısından alıntı
kızlar cekılıs ısıne ben el atıyorumm..
sımdı bı konu acıcam 2010 mart annelerinn 2011 yılbaşı cekilisi diye...
katılacak olanlar buraya isimlerini yazsın...
cumartesi gunu de cekılısı yaparız...
herkes girip gorsun diye bekliyorum cumartesine kadar..

Süperrrr olur.......

Valla biliyo, küçükken kursa gitmiş.
Kaynanam bula bula karate kursu bulmuş oğlunu gönderecek :)

Aaa öyle deme, benim eski ev arkadaşımın kardeşini haylazlık yapmasın tatilde diye belediyenin açtığı yaz okulunda karateye gönderdiler sonuç olarak çocuk senelerdir milli karateci, bir sürü dünya birinciliği var ayrıca çocuğun karate hocası da bizim ev arkadaşına aşık oldu evlendiler

Bizde de aynı durum var, ben de bazen ev yemeği bazen tahıllı mama bazen de ev yemeği+biberonda süt vererek idare ediyorum.

linki vermeyi unutma ben bulamıyorum bu topicleri beceriksiz miyim neyim :84:

polens senin ufaklık ne güzel gülmüş öyle deniz de gülünce böyle görünüyor

anladım canm...ben balığı fırında pişiriyorum patatesli sonra püre yapıyorum Nihan çok seviyor:))

hoşgeldin canım:))
Allah bağışlasın yavrunu...ben yaptıkça veriyorum mercimek çorbasını gaz yapmıyor...ama zaten kızım hiç gazlı olmadı sayılır bünyeye göre değişebilir...yapar diyorsan erteleyebilirsin bir az daha...

koktu w<alla saçları koktu...emerken ve uyurken çok terliyor saçları kokuyor doğal olarak
oyy yerim onu ben yaaa...erkek güzeli o...tabi sizinle mutlu olacak...Nihanın bir çırpınışı var beni ya da babasını görünce anlatamam...çığlık atıyor gülüyor...ikimiz birden onunla oynayınca zaten keyiften dört değil sekiz köşe

selam kızlar...bişey sorcam size:
nihayet asyanın da dişi geliyor...fakat baya grip gibi hasta.burun durmuyor,geniz tıkalı ve ateşi var...sizde de böyle oldumu?
hayırlı olsun dişiniz...bizde hala yok...ara ara zorluyor ama çıkamadı gitti....

Son düzenleme:
selam kızlar...bişey sorcam size:
nihayet asyanın da dişi geliyor...fakat baya grip gibi hasta.burun durmuyor,geniz tıkalı ve ateşi var...sizde de böyle oldumu?
haydaa..
olcay sizde mi..
gecmiş olsun..
herkes grip öksürük tıksırık.....

Biz 2010 hediyelerimizin birkaçını hala kullanıyoruz.. Fatma Teyzoşu ankaradan kargo yapmıştı...Bende ona kargo yapmıştım.. Posta kargo sanırım en ucuzu.. Adresleri özelden vermiştik.. Hatıra kalıyor güzel ....

Pek hayırlara vesile olmuş valla...
Benim koca o kadar faydalanamamış, o daha ziyade basketbol oynamak istiyormuş, annesi çok yorulur diye yollamamış, nasıl mantıksa artık, o yüzden istemeden gitmiş :)

Gitme vaktim gelmiş, biriniz de söylemiyorsunuz beaa...
Şimdi gidip uzanıp dinlenicem, iyileşicem demek isterdim ama koalam tırmanacak üzerime :) Olsun, onun kokusu iyi eder beni
İyi akşamlar, öpüyorum hepinizi...

linki vermeyi unutma ben bulamıyorum bu topicleri beceriksiz miyim neyim :84:

polens senin ufaklık ne güzel gülmüş öyle deniz de gülünce böyle görünüyor

Sağol canım .. Denizde çok tatlı maşallah...Sarışın olacaklar sanırım .. Değişmesse tabii :)) Bizim mavi gözler 6 aydan sonra ela oldu.. Kahverengiye doğru gidiyor...

ok canım:)) fırında da az kokuyor...afiyetle yesin minik...

Hoşgeldin, ben nerede ise 6 aylıkken başladım vermeye bi problem olmadı, her çocukta gaz yapacak diye birşey yok, sende dene bence, baktın çok gaz yapıyor ona göre davranırsın, öğlen yedirirsen sorun olmaz yani..

Burcucum, ben 1 aydır akşamları biz ne yiyorsak İklime de ondan veriyorum, akşam yemeğini 7 gibi yiyoruz, saat 9-10 gibi tahıllı mamasını içebiliyor, yada gece saat 11-12 gibi veriyorum tahıllıyı, iklim saat 10 gibi uyuyor, uykusunun içinde veriyorum yani ama benim zilliye tahıllı da kar etmiyor 2-3 saat sonra yine acıkmış oluyor..

sağolun kızlar...anlamadım dişten mi yoksa ilaveten üşüttümü...ama dişi çok hoş görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…