- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #86.801
selam kızlar
Çorba deyince aklıma geldi.. Mercimek çorbası sakın vermeyin.. ben kendimize yapmıştım tibete deneyeyim yiyecekmi dedim, yedi .. Gerçi çok az vermiştim ama çok gaz yaptı..Kıvrandı yavrum aklınızda bulunsun 9 aydan önce verilmiyormuş..
merhaba ben yeni üye oldum.sitenize hep bakıyordum paylaşımları okuyordum üyelik bugüne kısmetmiş.benim 7 aylık bir oğlum var.29 mart 2010 doğumlu doktor mercimek çorbasını verebilirsin dedi ama ben hiç denemedim.sen gaz deyince korktum şimdi
eline sağlık canım
çorbanın bir özelliği mi var?niye balığı sadece pişirip yedirmiyorsunnuz?
tühhh walla çok üzüldüm senin adına. ben bu yemek işinden nefret ettiğim için, çok hoşuma gidiyodu senin yemeklerin hazır olması. sen yeni birini mi bulsan acaba:89:
O halde bi akşam sizin yemeklerden yesin tahıllı mamayı da yarım ölçek ya da dörtte bir oranında yesin. ertesi gün de sizin yemeklerden sadece tadıp tahıllı mamasını tam yesin bence
kızlar cekılıs ısıne ben el atıyorumm..
sımdı bı konu acıcam 2010 mart annelerinn 2011 yılbaşı cekilisi diye...
katılacak olanlar buraya isimlerini yazsın...
cumartesi gunu de cekılısı yaparız...
herkes girip gorsun diye bekliyorum cumartesine kadar...
Valla biliyo, küçükken kursa gitmiş.
Kaynanam bula bula karate kursu bulmuş oğlunu gönderecek :)
Aslında benim de yemekler konusunda bi problemim var. Ben artık bizim yediklerimizden yemesini istiyorum, sofraya oturtuyorum. Az az da olsa yediriyorum.
Fakat erken uyuduğu için, sonra tahıllı mamayı yemiyor. E tahıllı mamayı vermesem çabuk acıkıyor ve günlük süt ihtiyacını da ancak onu vererek tamamlayabiliyorum, biberon almıyor çünkü.
E böyle giderse, akşamları hiç normal yemen veremeyecek miyim ben kuzuya?
Valla biliyo, küçükken kursa gitmiş.
Kaynanam bula bula karate kursu bulmuş oğlunu gönderecek :)
Ben 7 aylıktan beri veriyorum, bayılarak yiyor ve hiç bir problem olmadı canım...
Çorbasına katınca sebze de yemiş oluyorlar Hanifecim...
merhaba ben yeni üye oldum.sitenize hep bakıyordum paylaşımları okuyordum üyelik bugüne kısmetmiş.benim 7 aylık bir oğlum var.29 mart 2010 doğumlu doktor mercimek çorbasını verebilirsin dedi ama ben hiç denemedim.sen gaz deyince korktum şimdi
Ben de biraz fazla su kullanıyorum, öbür türlü temizleyememişim gibi geliyor.
Kokmaz be annesi, alışık olduğu için rahatsız olabilir ama kokar mı hiç o, melek daha :)
Doruk iyi, birkaç gündür biraz keyfi yok, üst dişlerden şüpheleniyorum. Bir de bize çok alıştı ve bizimle çok mutlu, o yüzden biz evde değilken neşeli olmuyor. Dün akşam benim eve gitmemle de ikna olmadı, ama babası da gelince şakımaya başladı sıpam :)
hayırlı olsun dişiniz...bizde hala yok...ara ara zorluyor ama çıkamadı gitti....selam kızlar...bişey sorcam size:
nihayet asyanın da dişi geliyor...fakat baya grip gibi hasta.burun durmuyor,geniz tıkalı ve ateşi var...sizde de böyle oldumu?
haydaa..selam kızlar...bişey sorcam size:
nihayet asyanın da dişi geliyor...fakat baya grip gibi hasta.burun durmuyor,geniz tıkalı ve ateşi var...sizde de böyle oldumu?
Aaa öyle deme, benim eski ev arkadaşımın kardeşini haylazlık yapmasın tatilde diye belediyenin açtığı yaz okulunda karateye gönderdiler sonuç olarak çocuk senelerdir milli karateci, bir sürü dünya birinciliği var ayrıca çocuğun karate hocası da bizim ev arkadaşına aşık oldu evlendiler
linki vermeyi unutma ben bulamıyorum bu topicleri beceriksiz miyim neyim :84:
polens senin ufaklık ne güzel gülmüş öyledeniz de gülünce böyle görünüyor
Kendime balık yaptığım zaman da veriyorum ama eşim balık kokusundan nefret eder ve balık pişirtmez evde, her balık yapmam onun gecesinin mahvolması ve midem bulanıyo diye söylenmesiyle geçer, o yüzden Kerem e çorba yapıyorum deyince bişey diyemiyor hem de daha az kokuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?