2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ye tatlıyı dogur hakkıyı
ye ekşiyi dogur ayşeyi diyorlar:)

ben tatlıdan uzaklastım hep tuzlu seyler yiyorum bu ne demek acaba:) maksat eglenceee

kızlar bu sabah ise gittim
gozlerim karardı cok fena simdi eve geldim yatıyorum

sabahtan resmen beynim zonkluyordu
sadece bir defa istifra ettim sonra gecti mide bulantım
tuzlu seyler yiyorum kuruyemis falan

sizin sabah mideniz bulandıgında gun boyu devam ediyormu?

yok bitanem benim geçiyor öğlene doğru..........

[

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................

[/table][/QUOTE][/QUOTE]

nihayetinde tablo yapmayı başardım,arkadaşlar,şimdi tüm bebik bekleyenler bilgilerini yazsın,güzel bi tablo yapalım,değilmi,geç bile kaldık,..ben başlangıcı yapayım,yarın test yapacam nasipse,size yardımcı olayım istedim,:lepi:

[

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................

36 yas
30 mayıs
06.mart
64 kg

[/table]
[/QUOTE]

nihayetinde tablo yapmayı başardım,arkadaşlar,şimdi tüm bebik bekleyenler bilgilerini yazsın,güzel bi tablo yapalım,değilmi,geç bile kaldık,..ben başlangıcı yapayım,yarın test yapacam nasipse,size yardımcı olayım istedim,:lepi:[/QUOTE]

Selam 2010 Mart annelerı.. Bende 2009 Mart annelerınden Melek.
Allahım hepınıze bebeklerınızı zamanında saglıklı bır sekılde kucagınızı almayı nasıp etsın.
Sormak ıstedıgınız bırsey olursa ben buralardayım.
Optum hepınızı.

Bence bırbırınızı tanımanız acısından,

Nıck Adı Nerden SAT Beklenen Doğum Tarihi Kaçıncı Bebek
Melek81......Melek........ıstanbul......29.05.2008.......... 05.03.2009................... Birinci

diye yapın. Daha sonra Cinsiyet ve bebek adını da eklersınız.

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |

[/table][/QUOTE][/QUOTE]

esterya,bak yarın test yapıp hamile olursam,ilk sıraya kendimi koycın ona göreekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben bu sayfanın ilk hamilesiimmmmmmmmmmmmmmmmmm :) :) :) :)

Merhaba Kızlar beni de listeye ekler misiniz hihoyyyt

Totem - 25 - 30 Mayıs 2009 - 06 Mart 2010-52kilo

Bunları yazıyorum ama hala keseyi göremedimmmmmmmmmm

ayyyy o listeden yas kolonunu cıkarın yawwwwwwwwwwwww
simdi herkes 25-26 ben orda 36 kendimi kotu hisssettim walla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…