2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorduğum soru ile ilgili kendi cevabımı vereyim.
galiba yapardım.temelli asla ama geçici bir süre bende alırdım eve.ama bakımına karışmazdım,annesine bırakırdım.niye yapardım peki?acıdığım için,muhtaç olduğu için,çocuklarım için.bu adama ben dizi esnasında birton küfür beddua ediyorum evet ölsün diye dua ediyorum.ama dün gece düşününce yaparım hissi daha ağır bastı.belki Allah korusun başıma gelse durum değişir.yanlış anlaşılmasın büyük konuşmayayım ihaneti kesinlikle affetmem ama bu affetmek değil başka bişey.

ben uğraşmıyorumki salak awukatlar uğraşıyor Hıhh bırakmıyolar bi cezasını çeksin

Şebnem haddi olmayarak seni hiç üzmek istemesemde çok güzel bir noktaya değinmişsin o İstanbul da sen değilsin. İnan böyle ilişki yürümüyor. Yürütmeye çalışırken yıpranıyor insan.

kocam şuan karakolda
motor tamircisi kamili darp etmekten..

Ah Hasret Cengiz'e ne desek boş. O hapiste yatsa hapiste yatmak bile ona kendince itibar kazandırır yine akıllanmaz.

Esin'in çorbalara alışması için, birkaç defa anne sütü ya da devam sütü katmayı denedin mi? Ben Doruk'u öyle alıştırmıştım. ...

Valla denedik. İki kaşık alıp bırakıyor, anne sütü de işlemedi.

Ben de hijyenden geçtim artık. Halının üzerine bez serip uçlarını halının altına veriyorum. Bizim kız çekip atıyor, sonra halıyı okşuyor. Oyuncakları yıkamıyorum. Ama kumandayı açtım tuşlarına kadar her yerini temizledim. Ben temizleyince kumanda çekiciliğini kaybetti. Elinden aldıklarıma düşkün oluyor. Terlikleri affetmiyor mesela. Elinden almasam bir terliği temizleyip versem önüne ondan da gönlü geçer. Bu seferde temizlemediğime atılır diyorum.

ceren ayakta duruyor kızlar,
deteksiz gayet dengede duruyor 1 adım atıp düşüyor ama

MaşAllah Ceren'e.

Biz de de tersi durum var. Hasta bir annem var. Evlenirken dedim annemden ayrı olmaz. Eşim de kabul etti. Ama annem şizofren. Kolay değil böyle bir hastalıkla yaşamak. Herşeye de karışır. Dışarı çıksak çıkmayın TV izlesek izlemeyin vs. Allah eşimden razı olsun çıtını çıkarmıyor. Ama aksi olsa ben onun ailesiyle yaşamak durumunda kalsam ne olurdu acaba. Erkekler bu konuda daha idareci oluyor mu desem yoksa bu benim eşime özgü bir durum mu?

yaa ama o adam haketmiyor doğrusu. Yaptığı hiçbi hatadan pişmanlık duymuyo, hem suçlu hem güçlü üstelik her haltı o yiyo ama yine de çevresindekilere bağırıp çağırıyo, çocuklarını gözü görmüyor

Gönül bu... Bi de aşkın gözü kördür :)

nası yani? kadının temelli mi gelmeye niyeti var yanınıza?

Yok artık... Öyle değildir inşallah...

Benim çok salak, tövbe tutmayan bi vicdanım vardır, yaparım büyük ihtimalle...

bu adamın sinirleri bozuk. Sen bunun yemeklerine 1/4 falan antidepresan karıştırsana... annem babama yapıyordu bi ara, melek gibi olmuştu kendisi, sonra korktu benim şaşkın annem bıraktı, babam da yine delirip evden kaçtı işte...

Allah böyle bir sınav verdirmesin. Yapmam diyenlerimiz bir bakmış ki yapıyor yaparım diyenlerde bir bakmış ki yapmıyor. Böyle şeyler hakkında konuşmak kolay da başa gelince konuştuğunu yapması zor oluyor.

beni tanıdıktan sonra cengiz 180derece değişmiş eskiden daha betermiş herkes öyle diyor.. Bu durulmuş hali yani.. Ewet kırık burnu bir kez değil birçok kez kırıldı benleyken sadece bir kez polis maçta telsizle burnuna wurduğunu biliyorum.. Gerisi yıllar önceden kalma hasarlar..
Bilmiyorum walla aylin banada işte sülük gibi yapışmıştı zorla girdi hayatıma desek yeridir.. Ama nasıl sewdirdi bende tam bilmiyorum..

sanırım erkekler daha az muhatap olduklarından cidden daha idareci oluyolar bence de bu hususta

sabhtan bu yana yine bi ton işle meşgulüm..nooldu bana..fırsat bulamıorum artık..özlüorum sizleri..
eviin işleri yemegi cartı curtuderken tam giricem yagmur uyanıyo..bakıp bakıp cıkıorum..
ha bide yeni moda cıkardı..tahammülü yok pc nin başında durmama..hep onunla ilgilenecekmişim...
su an bile dizlerime tırmanmış mmmmmmmmmm mmmm aaaaaaaaaaaaaaaa gıgıgıgıgıgg bbbbüüübübüüü nidalarıyla çekiştrip duruyo...

corbasını içiremiorum artık..kaseyi gördüğü an kafa ceviriyoo..bu ay asla ve asla kilo ve vitamin alımını beklemiorum..sadece meyva saolsun..

He he annenin çözümü süpermiş. Keşke bırakmasaymış diyeceğim de benim ablada yapıyordu benzeri bir şey. Şimdi boşandı. Bu ilaçları sonsuza kadar veremeyceğine göre bu adamlar da ilaçsız çekilmeyeceğine göre eninde sonunda bitiyor demek ki.

sanırım erkekler daha az muhatap olduklarından cidden daha idareci oluyolar bence de bu hususta

Haklısın annem bize karışsa da ben hep arada tamponum. Eşim daha az muhatap oysa ben olsa bakımından ben sorumlu olacağım anasının ya da babasını... Tüm yük üzerimde olacak laflar direk bana gelecek zor valla...

Benim çok salak, tövbe tutmayan bi vicdanım vardır, yaparım büyük ihtimalle...

evet meral öyle pislikten öte bişey insan denmez böylesine.ama neden bilmiyorum,ki ben bu konularda çok katıyımdır,bilen bilir,hala yapardım diyorum.yine söylüyorum başa gelmeden bilinmez,Allah kimseye yaşatmasın.
ama ben hala büyük ihtimal yapardım diyorum.

Cengiz'le ilgili yorumuna üzülerek katılıyorum.

Erkeklerin daha idareci olduğuna da katılıyorum, benim kocam annemi epey idare ediyor mesela.

Kumanda ve terlikler konusuna da katılıyorum. Doruk kumandalara hasta, evde kullanılmayan iki tane kumanda vardı, temizleyip verdim eline, onlarla oynamıyor, yine tv'nin ve diginin kumandasında gözü...

Seni paylaşmak istemiyor annesi :) Ben evden hiç girebiliyor muyum mesela, bizde de var aynı durum.

Valla verilebilir kanımca, insanlar bilerek antidepresan kullanıyorlar ömür boyu, hem babam daha huzurluydu, hem de annemin hayatı daha kolaydı, zaten 60 yaşında adam, ömür boyu verse nolurdu ki :)

Pazara gitmam lazım yaw
Pazara gidelimsebze meyve alalım, pazara gidip sebze alıp ne yapalım?? Eymenin bi kaşık alıp bırakacasğı çorbalar yapalımm

hani gitmeyecktin ne oldu.. Keşke ewde emirhanla kalıp biraz keyif yapabilseydin..
canım sen tahıllı mamayı biberonlamı içiriyorsun? Biz genelde yatmadan önce pirinç unu yada tahıllı mama werioruzkaşıkla öyle yatıyor gece uyandığındada emziriyorum.. Ama süreyya menteş emzirmeyi bırakmamı söyledi içerdeki bebek yeterli beslenemzmiş we göğüsler uyarıldığından rahimde kasılma olurmuş amaumrumda değil kızımı emzirmekten hemen wazgeçemem...
Memeyle doymuyor tabi son zamanlarda 120ml mama içiyor 2 kez genelde

sağol canım inşallah...
çünküesin senin süt makinası olduunu biliyorrrr

hayatta yapmam beter olsun gözümün önünde alev alev yansa 1 bardak su dökmem hatta tükürmem ha ama sadece beni aldatmış olsa yaparım da çocuklarına yaptıkları çok kızdırdı beni

%90 katılıyorum, o kadınla kalmaya devam edecekse çocuğuma iyi davransa bile bi tekmede ben vururum bi de takarım koluma birini hastaneye öyle giderim

Ve evdeki küçük sümüklüye kavuşma vakti...
Öpüyorum hepinizi, ben yokken tıpp oynayın diyecem yine ama sanırım oynamazsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…