- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.441
ne bileyim ilk buluşmada o kadar ileri gitmek istemedim o niyetliydi ama beni üzmemek için vazgeçti ama onun dışında çok güzeldi tabii bu kadar güzel olması ve mutlu olmak bei korkutuyo bilmiyorum kafam çok karışık sonuçta ben burdayım o istanbulda ne kadar sağlıklı bir birliktelik olabilirki bilmiyorum en iyisi zamana bırakmak yaşayıp görücez
kocam şuan karakolda
motor tamircisi kamili darp etmekten..
Esin'in çorbalara alışması için, birkaç defa anne sütü ya da devam sütü katmayı denedin mi? Ben Doruk'u öyle alıştırmıştım. ...
hadi edelim, aç bi konu bakem.
Ben artık nevresim falan sermiyorum yoksa tüm evi kaplamam gerekecek nevresimle:)) Öznur sen de artık yavaştan alış bu duruma cnm, oyuncaklar her yerde geziyo walla arada bi yıka yapacak bişi yok
ceren ayakta duruyor kızlar,
deteksiz gayet dengede duruyor 1 adım atıp düşüyor ama
Kocamla konustugumuzda ev ustune ev olmuyor kaldıkı ben kendı annemle anlasamıyorum vs dıye konusmustuk ve anlasmıstık kayınvalıdem ıle kalmayacagımı.ben senol sozunden donerse dıye cok huzursuzlanıyorum kı oyle bısey olursa ona olan tum guvenım bıter ve ben guvenmedıgım bırı ıle yasayamam.kocamıda elbet anlamaya calısıyorum ıyıde olsa kotude olsa bı tane annesı var.
sorduğum soru ile ilgili kendi cevabımı vereyim.
galiba yapardım.temelli asla ama geçici bir süre bende alırdım eve.ama bakımına karışmazdım,annesine bırakırdım.niye yapardım peki?acıdığım için,muhtaç olduğu için,çocuklarım için.bu adama ben dizi esnasında birton küfür beddua ediyorum evet ölsün diye dua ediyorum.ama dün gece düşününce yaparım hissi daha ağır bastı.belki Allah korusun başıma gelse durum değişir.yanlış anlaşılmasın büyük konuşmayayım ihaneti kesinlikle affetmem ama bu affetmek değil başka bişey.
Adam şikayetçi olmasa bile kamu davası açılır o yüzden yatar 1 ay, avukat bile bıkmış vay anasını :))) ben fotolarda cengizin burnunun kırık olduğunu görmüştüm kavgada mı kırdı burnunu da ve sen bu adamı allah aşkına nerde nasıl buldun da aşık oldun?gözün nereye bakıyodu aklın nerdeydi :)
nası yani? kadının temelli mi gelmeye niyeti var yanınıza?
anlatayım.dizinin genel konusunu biliyorsunuz zaten.adam kaptan dört çocuğu var.caroline diye biriile karısını aldatıyor.sevgisiz ve şiddetçi bir baba,sürekli kavga.karısı caroline yüzünden hapis yattı,karısı hapiste iken metresini eve getirdi,çocukları sersefil oldu açıkta kaldı,çocuklar babadan nefret ediyor,adam zaten iplemiyor kimseyi falan.nitekim dün akşam adam kalp krizi geçirdi.artık çalışamayacak.caroline de onu hastanede bıraktı ve esrarengiz işler için ülkesine gitti.adam hastaneden çıkacak,bakıma ihtiyacı var kalacak yeri yok.abisi ve onun karısı evlerinde istemiyorlar adamı.kendi evinde çocukları ve cemile kalıyor.ve tüm olanlara rağman cemile o adamı evine aldı.
işte buu.bunu kaç kişi yapardı.yada yapar mıydı?
şööle özetliyim dün sabah aramız iidi biliyosunuz hatta akşama ona kırmızı saten mini gecelikli bi güzellik yapmayı düşünüyodum beni işyerinden aldı bi markete uğradık reyon sorumlusuna sinirlendi trafiğe çıktık trafiktekilere sinirkendi bağırdı direksiyonu yumrukladı eve geldik tüm gün kimlere kızdığını anlattı tabi bende nasibimi aldım sabahta bismillah yeni uyanmışız ne için olduğunu bile hatırlamıyorum yine bana kızdı hayır korkuyorum oğlum babasını model alacak die
sorduğum soru ile ilgili kendi cevabımı vereyim.
galiba yapardım.temelli asla ama geçici bir süre bende alırdım eve.ama bakımına karışmazdım,annesine bırakırdım.niye yapardım peki?acıdığım için,muhtaç olduğu için,çocuklarım için.bu adama ben dizi esnasında birton küfür beddua ediyorum evet ölsün diye dua ediyorum.ama dün gece düşününce yaparım hissi daha ağır bastı.belki Allah korusun başıma gelse durum değişir.yanlış anlaşılmasın büyük konuşmayayım ihaneti kesinlikle affetmem ama bu affetmek değil başka bişey.
adam şikayetçi olmasa bile kamu davası açılır o yüzden yatar 1 ay, avukat bile bıkmış vay anasını :))) ben fotolarda cengizin burnunun kırık olduğunu görmüştüm kavgada mı kırdı burnunu da ve sen bu adamı allah aşkına nerde nasıl buldun da aşık oldun?gözün nereye bakıyodu aklın nerdeydi :)
Biz de de tersi durum var. Hasta bir annem var. Evlenirken dedim annemden ayrı olmaz. Eşim de kabul etti. Ama annem şizofren. Kolay değil böyle bir hastalıkla yaşamak. Herşeye de karışır. Dışarı çıksak çıkmayın TV izlesek izlemeyin vs. Allah eşimden razı olsun çıtını çıkarmıyor. Ama aksi olsa ben onun ailesiyle yaşamak durumunda kalsam ne olurdu acaba. Erkekler bu konuda daha idareci oluyor mu desem yoksa bu benim eşime özgü bir durum mu?
...
bu adamın sinirleri bozuk. Sen bunun yemeklerine 1/4 falan antidepresan karıştırsana... annem babama yapıyordu bi ara, melek gibi olmuştu kendisi, sonra korktu benim şaşkın annem bıraktı, babam da yine delirip evden kaçtı işte...
sanırım erkekler daha az muhatap olduklarından cidden daha idareci oluyolar bence de bu hususta
yaa ama o adam haketmiyor doğrusu. Yaptığı hiçbi hatadan pişmanlık duymuyo, hem suçlu hem güçlü üstelik her haltı o yiyo ama yine de çevresindekilere bağırıp çağırıyo, çocuklarını gözü görmüyor
Benim çok salak, tövbe tutmayan bi vicdanım vardır, yaparım büyük ihtimalle...
Allah böyle bir sınav verdirmesin. Yapmam diyenlerimiz bir bakmış ki yapıyor yaparım diyenlerde bir bakmış ki yapmıyor. Böyle şeyler hakkında konuşmak kolay da başa gelince konuştuğunu yapması zor oluyor.
Şebnem haddi olmayarak seni hiç üzmek istemesemde çok güzel bir noktaya değinmişsin o İstanbul da sen değilsin. İnan böyle ilişki yürümüyor. Yürütmeye çalışırken yıpranıyor insan.
Ah Hasret Cengiz'e ne desek boş. O hapiste yatsa hapiste yatmak bile ona kendince itibar kazandırır yine akıllanmaz.
Valla denedik. İki kaşık alıp bırakıyor, anne sütü de işlemedi.
Ben de hijyenden geçtim artık. Halının üzerine bez serip uçlarını halının altına veriyorum. Bizim kız çekip atıyor, sonra halıyı okşuyor. Oyuncakları yıkamıyorum. Ama kumandayı açtım tuşlarına kadar her yerini temizledim. Ben temizleyince kumanda çekiciliğini kaybetti. Elinden aldıklarıma düşkün oluyor. Terlikleri affetmiyor mesela. Elinden almasam bir terliği temizleyip versem önüne ondan da gönlü geçer. Bu seferde temizlemediğime atılır diyorum.
MaşAllah Ceren'e.
Biz de de tersi durum var. Hasta bir annem var. Evlenirken dedim annemden ayrı olmaz. Eşim de kabul etti. Ama annem şizofren. Kolay değil böyle bir hastalıkla yaşamak. Herşeye de karışır. Dışarı çıksak çıkmayın TV izlesek izlemeyin vs. Allah eşimden razı olsun çıtını çıkarmıyor. Ama aksi olsa ben onun ailesiyle yaşamak durumunda kalsam ne olurdu acaba. Erkekler bu konuda daha idareci oluyor mu desem yoksa bu benim eşime özgü bir durum mu?
sabhtan bu yana yine bi ton işle meşgulüm..nooldu bana..fırsat bulamıorum artık..özlüorum sizleri..
eviin işleri yemegi cartı curtuderken tam giricem yagmur uyanıyo..bakıp bakıp cıkıorum..
ha bide yeni moda cıkardı..tahammülü yok pc nin başında durmama..hep onunla ilgilenecekmişim...
su an bile dizlerime tırmanmış mmmmmmmmmm mmmm aaaaaaaaaaaaaaaa gıgıgıgıgıgg bbbbüüübübüüü nidalarıyla çekiştrip duruyo...
He he annenin çözümü süpermiş. Keşke bırakmasaymış diyeceğim de benim ablada yapıyordu benzeri bir şey. Şimdi boşandı. Bu ilaçları sonsuza kadar veremeyceğine göre bu adamlar da ilaçsız çekilmeyeceğine göre eninde sonunda bitiyor demek ki.
hani gitmeyecktin ne oldu.. Keşke ewde emirhanla kalıp biraz keyif yapabilseydin..ya sürekli yolda geçti bayram...önce inegöle anneme..1 gece kaldık orda..sonra bursaya kaynanama 2 gece porda..sonra erdeğe geçtik 2 gecede orda kaldık..yolda çoçuklarla perişan oldum..valiz toplayım açmakla geçti vallahi...
Sen neyaptın?gittinizmi yurtdışına...
canım sen tahıllı mamayı biberonlamı içiriyorsun? Biz genelde yatmadan önce pirinç unu yada tahıllı mama werioruzkaşıkla öyle yatıyor gece uyandığındada emziriyorum.. Ama süreyya menteş emzirmeyi bırakmamı söyledi içerdeki bebek yeterli beslenemzmiş we göğüsler uyarıldığından rahimde kasılma olurmuş amaumrumda değil kızımı emzirmekten hemen wazgeçemem...kızlar bir sorum olacak size, ben tahıllı gece mamalarına takmış durumdayım, daha önce de burada 1-2 kere sormuştum ama bu seferde aklıma takılan şu oldu; gece yatmadan önce mi veriyorsunuz tahıllı mamayı, yoksa gece uykudan uyandığında da veriyor musunuz? Toplamda ne kadar tahıllı mama alması lazım bir günde merak ettim.. Benim kızım kaşıkla yemeyi sevmiyor muhallebi yada tahıllı mamaları, bende biberona sulu bir şekilde yapıp veriyorum, acaba ne kadar vermem lazım diye şüpheye düştüm, mesela gece 10 gibi uyuyor iklim, uyumadan az evvel 180 cc. Tahıllı mama içiyor, sonra 12 yada 1 gibi geri uyanıyor, o zaman da mı tahıllı versem..?
burcu dün doruk biberon almıyor demişsin. Esin'de benim elimden almıyor ama bakıcı ve annmden alıyor.
öznur ben de burnuma takıntılıyımdır. Işin kötü yanı iş yerindekiler 2'sinin burnu operasyonlu hokka gibi kalanların operasyonsuz hokka gibi. Kaş almak gibi herkes kaşını alınca bir de dönüp sana kaşlarını düzeltsene deyince kendini mecbur hissediyorsun ama yaptırmayacağım burnumu varsın böyle olsun.
hasret bebeğinöncelikle sağlıklı olsun, sonra iyi kul, hayırlı evlat olsun, sonra güzel huylu olsun, sonra da istiyorsan tabi ki erkek olsun :)
jalecim arda'ya çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. çok üzülüyorum bu kazalara. Hamileliğin'de rahat geçer inşallah.
şeyma çok geçmiş olsun sana da çok feci ya bu hastalıklar ben hala adet olmadım esin 8 aylık olacak neredeyse bende bir doktora gideyim önümüzdeki ay.
yazgı alp'e maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel bakıyorsun oğluşuna annesi.
pınar forumun en hızlısı senin eymen'nin ona da maşallah allah nazarlardan saklasın onu da. Biz daha 2 dişi anca çıkardık. Iştahsız deyince yeni diş gelme ihtimali var mı ki?
ebru bize doktorumuz bu ay artık pütürlü ver, dolma içi, kıyma , tavuk, balık, tarhana, köfteye başla dedi. Köftemizi verdik pek sevmedi dolma içi verdik azıcık kemirdi. Yarın tarhana vereceğiz cuma da tavuk bizimkide pek iştahlı değil.
hayatta yapmam beter olsun gözümün önünde alev alev yansa 1 bardak su dökmem hatta tükürmem ha ama sadece beni aldatmış olsa yaparım da çocuklarına yaptıkları çok kızdırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?