2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ha bu arada bebek hijyenine gelince benimki kendini aştı dün babası tuvaletin kapısını açık bırakmış klozete tırmanmış vaziyette buldum deliye döndüm ama ne fayda ne terlik bırakıyo ne yalanmadık fayans yürütece koyuyorum ilk iş banyolara koşuyo kablo cep telefonu kumanda hepsi ağzında bağışıklık sistemi kuvvetli olacak vesselam

Canım arkadaşım özlemez olur muyuz? hayatı çok ekşın olan bi de sen varsın nasıl unutalım seni naptı yine ayarsız kocan? ve sen nerdeydin bugün

Kocamla konustugumuzda ev ustune ev olmuyor kaldıkı ben kendı annemle anlasamıyorum vs dıye konusmustuk ve anlasmıstık kayınvalıdem ıle kalmayacagımı.ben senol sozunden donerse dıye cok huzursuzlanıyorum kı oyle bısey olursa ona olan tum guvenım bıter ve ben guvenmedıgım bırı ıle yasayamam.kocamıda elbet anlamaya calısıyorum ıyıde olsa kotude olsa bı tane annesı var.

adam zaten şikayetçi değil korkusundan şikayetçibile olamıyorki garibim.. Kafası yarık hastanede müşahade altında.. Ama adam dawacı olmadsa kanunlar war.. Bnde awukatı aradım wekemal abi bırak 1ay yatarmış zaten yatsın akıllansın dedim.. O da aslında en doğrusu öyle olması, çok azmıştı p..venk dedi:))))

Biz oğlanların yaptıkları barbarlıkları pisliklerini anlatalım kız anaları da yok ayakta duruyo, yok konuşuyo, yok ağzını burnunu gösteriyo diye anlatsın, haksızlık bu bence mart 2010 kız anaları ve mart 2010 erkek anaları diye ayrılıp forum kuralım, moralimiz bozulmasın

Kayınvalıdem gelıyor.cok mutsuz bır kadıncagız ve malesef acıyla beslenıyor.yıne problem olacak dıye huzursuzlanıyorum bende meralcıgım.

tamam şimdi anlaşıldı durum, inşallah çok uzun durmaz ve problemsiz geçer cnm

Eymen beyin favori olayı, bişeyi atıp akıbetine bakmak ve sırıtmak:))

rapor minumum 18gün olursa 1 ay yatarmış.. Işin içinde haneye tecawüzde war..
Awukat şu an hastanede raporu dşürmeye çalışıyormuş.. Ama durumlar wahim demiş:18:

walla cnm nasılsa sen de artık aklını başına almasını istiyosun, bence iyi olur böyle bişi yaşaması belki bundan sonra yumruğunu çalıştırmadan önce azıcık düşünür

nayırrr nasla yapmazdımm hıh fazla iyilikten maraz doğar

minik sıpacık, özledim walla kuzuyu

özledikk, durumlar iyi sanırsam

ceren ayakta duruyor kızlar,
deteksiz gayet dengede duruyor 1 adım atıp düşüyor ama

[
eşinin bu konuda anlayışlı olacağını düşünüyorum öznurcum bnce vesvese yapıyosun

Adam şikayetçi olmasa bile kamu davası açılır o yüzden yatar 1 ay, avukat bile bıkmış vay anasını :))) ben fotolarda cengizin burnunun kırık olduğunu görmüştüm kavgada mı kırdı burnunu da ve sen bu adamı allah aşkına nerde nasıl buldun da aşık oldun?gözün nereye bakıyodu aklın nerdeydi :)

AYLİNİM bebem işler yoğundu yeni girdim ofise
MERALIM cnm cnm nesi ii sabah yine kapıştık ama ben yalama oldum heç sallamıyorum artık hatta halaya durabilirim ööle bi enerjikim tey tey

nası yani? kadının temelli mi gelmeye niyeti var yanınıza?

İş aldın başına...
Hiç izlemedim, ama dizinin genel konusunu biliyorum. Gel gör ki bu konuya dahil olabilmem için Cemile'nin naptığını anlatman gerekiyor.

Önce diziyi seyretmeyen bizim gibilere cemilenin ne yaptığını söyle

anlatayım.dizinin genel konusunu biliyorsunuz zaten.adam kaptan dört çocuğu var.caroline diye biriile karısını aldatıyor.sevgisiz ve şiddetçi bir baba,sürekli kavga.karısı caroline yüzünden hapis yattı,karısı hapiste iken metresini eve getirdi,çocukları sersefil oldu açıkta kaldı,çocuklar babadan nefret ediyor,adam zaten iplemiyor kimseyi falan.nitekim dün akşam adam kalp krizi geçirdi.artık çalışamayacak.caroline de onu hastanede bıraktı ve esrarengiz işler için ülkesine gitti.adam hastaneden çıkacak,bakıma ihtiyacı var kalacak yeri yok.abisi ve onun karısı evlerinde istemiyorlar adamı.kendi evinde çocukları ve cemile kalıyor.ve tüm olanlara rağman cemile o adamı evine aldı.

işte buu.bunu kaç kişi yapardı.yada yapar mıydı?

şööle özetliyim dün sabah aramız iidi biliyosunuz hatta akşama ona kırmızı saten mini gecelikli bi güzellik yapmayı düşünüyodum beni işyerinden aldı bi markete uğradık reyon sorumlusuna sinirlendi trafiğe çıktık trafiktekilere sinirkendi bağırdı direksiyonu yumrukladı eve geldik tüm gün kimlere kızdığını anlattı tabi bende nasibimi aldım sabahta bismillah yeni uyanmışız ne için olduğunu bile hatırlamıyorum yine bana kızdı hayır korkuyorum oğlum babasını model alacak die

hayatta yapmam beter olsun gözümün önünde alev alev yansa 1 bardak su dökmem hatta tükürmem ha ama sadece beni aldatmış olsa yaparım da çocuklarına yaptıkları çok kızdırdı beni

Son düzenleme:

Bu da sinirligillerden:88: çocuğun yanında bağırmaması için sık sık uyar bari belki işe yarar

bırakın yatsın içerde,uğraşmayın bence.

:13::92:
bencede

maşallah kızıma,aferin.

aynen meralcim katılıyorum inşallah 20 gün rapor werirler hastaneyi arayıp başhekime yalwarsam etkili olurmu acap

Özlemez olur muyuz anacım :)
Teşekkürler geçmiş olsun dileklerine...
Haberler yine sende anlaşılan, noldu? Hazır başlamışken gelip Eser'i de dövelim mi?

Yerim onu, Allah nazardan korusun

Seni çok iyi anlıyorum, aynı durum bizde de var. Hatırlayanlar vardır, ben nerdeyse evi terk ediyordum onlar yüzünden, çok değil 2,5 ay önce. Kocamla bu konudaki son konuşmamız, bir daha 1 hafta 10 günden fazla kalmayacakları şeklinde idi. Şimdi gelmeye hazırlanıyorlar ve o kadar az kalacaklarını hiç sanmıyorum. Benim ailesine karşı aciz kocamın da bu duruma müdahale edeceğini sanmıyorum. İşte o durumda napıcam bilmiyorum, düşünmemeye çalışıyorum şimdilik.
İnşallah senin korktuğun gibi olmaz Öznurcum...

O zaman sorun yok, bırak sürünsün...

Alemsin

Ben de özledim valla, Pınar 4 Aralık'ta bendesiniz yazmıştı sabah, hiç kimseden ses çıkmadı. Gerçi daha vakit var ama naparız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…