- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.421
HASRET geçmiş olsun allah sana kolaylık versin canım inan seni en iyi ben anlıyorum bendede var bu ayarsız enerjiliden
dün ben size eserle ilgili iyi şeyler yazmıştım ya unutun yazmadım farzedin
ŞEBNEM bencede ilk gün erken 2. buluşma iidirşaka tabi bi süre göster ama verme ki ilk sefer ateşli olsun sonrakiler hep birbirine benzicek nası olsa:82:
KEREMCİĞİME VE DORUĞUMA canımcım böcüklerime çooookkk geçmiş olsun
oğluşa bugün tatlı patates haşladım çok sevdi bende çok severim mmmmm
sabahtan beri yoktum özlediniz mi beni anacımmm
Kayınvalıdem gelıyor.cok mutsuz bır kadıncagız ve malesef acıyla beslenıyor.yıne problem olacak dıye huzursuzlanıyorum bende meralcıgım.
Sizinki yine iyi ben biberonlarını kaynatıyorum ama Kerem terlik gördüğünde hiç affetmiyor ve altını yalıyor,parke konusu ise aynı yorganından sürüne sürüne parkeye gidip şap şap vuruyor, eğer elinde oyuncak varsa gözlerini kapatıp öyle vuruyor bi de haspa, ben artık temizlik olayını geçtim zaten kablo terlik kumanda telefon neyi yakalarsa ağzına sokuyor, bir de mama sandalyesindeyken ben eline veriyorum o aşağı atıyor sonra bi de eğilip bakıyor nereye düştü diye
rapor minumum 18gün olursa 1 ay yatarmış.. Işin içinde haneye tecawüzde war..
Awukat şu an hastanede raporu dşürmeye çalışıyormuş.. Ama durumlar wahim demiş:18:
evet aynen öyle şeker,ocağa koydum geldim.şimdide kasklarımızı takacağım patlama riskine karşı:111:
ozaman birsoru benden.malum dizi öyle bir geçer zaman ki yi kimler izliyor bilmiyorum ama sorum şu :
dün akşam cemile nin yaptığını kimler yapardı veya yapar mıydı?:82::82:
Heee, tamam o zaman, anlayışla karşılıyorum durumunu. Zira ben de benimki gelmeden epey zaman önce karalar bağlıyorum, yakındır bağlamam !
Sanki Doruk'u tarif etmişsin, birebir aynı şeyleri yapıyor, bir defa atıyor, eğilip veriyorum, sonra oyun haline getiriyor sıpa.
Bir de şu sopaya takılan halkalar var ya, onlardan almış babası, anneannesi de oyun öğretmiş buna. Annem halkayı eline veriyor, hadi simitçi oldu benim oğlum, simit tazeeee diyor, bizim maymun da o halkayı alıp ya kendi başına ya annemin başına koyuyor. Simit satıyormuş yer cücesi
HASRET geçmiş olsun allah sana kolaylık versin canım inan seni en iyi ben anlıyorum bendede var bu ayarsız enerjiliden
ŞEBNEM bencede ilk gün erken 2. buluşma iidirşaka tabi bi süre göster ama verme ki ilk sefer ateşli olsun sonrakiler hep birbirine benzicek nası olsa:82:
ceren ayakta duruyor kızlar,
deteksiz gayet dengede duruyor 1 adım atıp düşüyor ama
kocamla konustugumuzda ev ustune ev olmuyor kaldıkı ben kendı annemle anlasamıyorum vs dıye konusmustuk ve anlasmıstık kayınvalıdem ıle kalmayacagımı.ben senol sozunden donerse dıye cok huzursuzlanıyorum kı oyle bısey olursa ona olan tum guvenım bıter ve ben guvenmedıgım bırı ıle yasayamam.kocamıda elbet anlamaya calısıyorum ıyıde olsa kotude olsa bı tane annesı var.
adam zaten şikayetçi değil korkusundan şikayetçibile olamıyorki garibim.. Kafası yarık hastanede müşahade altında.. Ama adam dawacı olmadsa kanunlar war.. Bnde awukatı aradım wekemal abi bırak 1ay yatarmış zaten yatsın akıllansın dedim.. O da aslında en doğrusu öyle olması, çok azmıştı p..venk dedi:))))
Kocamla konustugumuzda ev ustune ev olmuyor kaldıkı ben kendı annemle anlasamıyorum vs dıye konusmustuk ve anlasmıstık kayınvalıdem ıle kalmayacagımı.ben senol sozunden donerse dıye cok huzursuzlanıyorum kı oyle bısey olursa ona olan tum guvenım bıter ve ben guvenmedıgım bırı ıle yasayamam.kocamıda elbet anlamaya calısıyorum ıyıde olsa kotude olsa bı tane annesı var.
AYLİNİM bebem işler yoğundu yeni girdim ofise
MERALIM cnm cnm nesi ii sabah yine kapıştık ama ben yalama oldum heç sallamıyorum artık hatta halaya durabilirim ööle bi enerjikim tey tey
İş aldın başına...
Hiç izlemedim, ama dizinin genel konusunu biliyorum. Gel gör ki bu konuya dahil olabilmem için Cemile'nin naptığını anlatman gerekiyor.
Önce diziyi seyretmeyen bizim gibilere cemilenin ne yaptığını söyle
şööle özetliyim dün sabah aramız iidi biliyosunuz hatta akşama ona kırmızı saten mini gecelikli bi güzellik yapmayı düşünüyodum beni işyerinden aldı bi markete uğradık reyon sorumlusuna sinirlendi trafiğe çıktık trafiktekilere sinirkendi bağırdı direksiyonu yumrukladı eve geldik tüm gün kimlere kızdığını anlattı tabi bende nasibimi aldım sabahta bismillah yeni uyanmışız ne için olduğunu bile hatırlamıyorum yine bana kızdı hayır korkuyorum oğlum babasını model alacak die
adam zaten şikayetçi değil korkusundan şikayetçibile olamıyorki garibim.. Kafası yarık hastanede müşahade altında.. Ama adam dawacı olmadsa kanunlar war.. Bnde awukatı aradım wekemal abi bırak 1ay yatarmış zaten yatsın akıllansın dedim.. O da aslında en doğrusu öyle olması, çok azmıştı p..venk dedi:))))
Biz oğlanların yaptıkları barbarlıkları pisliklerini anlatalım kız anaları da yok ayakta duruyo, yok konuşuyo, yok ağzını burnunu gösteriyo diye anlatsın, haksızlık bubence mart 2010 kız anaları ve mart 2010 erkek anaları diye ayrılıp forum kuralım, moralimiz bozulmasın
Kocamla konustugumuzda ev ustune ev olmuyor kaldıkı ben kendı annemle anlasamıyorum vs dıye konusmustuk ve anlasmıstık kayınvalıdem ıle kalmayacagımı.ben senol sozunden donerse dıye cok huzursuzlanıyorum kı oyle bısey olursa ona olan tum guvenım bıter ve ben guvenmedıgım bırı ıle yasayamam.kocamıda elbet anlamaya calısıyorum ıyıde olsa kotude olsa bı tane annesı var.
Biz oğlanların yaptıkları barbarlıkları pisliklerini anlatalım kız anaları da yok ayakta duruyo, yok konuşuyo, yok ağzını burnunu gösteriyo diye anlatsın, haksızlık bubence mart 2010 kız anaları ve mart 2010 erkek anaları diye ayrılıp forum kuralım, moralimiz bozulmasın
tamam şimdi anlaşıldı durum, inşallah çok uzun durmaz ve problemsiz geçer cnm
Eymen beyin favori olayı, bişeyi atıp akıbetine bakmak ve sırıtmak:))
walla cnm nasılsa sen de artık aklını başına almasını istiyosun, bence iyi olur böyle bişi yaşaması belki bundan sonra yumruğunu çalıştırmadan önce azıcık düşünür
nayırrr nasla yapmazdımmhıh fazla iyilikten maraz doğar
minik sıpacık, özledim walla kuzuyu
özledikk, durumlar iyi sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?