- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.401
E hadi edelim muhabbet o zaman, 1,5 saat sonra çıkacam yaw.
Öznur, Doruk da bayılıyor parkelere, koca halı, üzerinde nevresim, bu döne döne gidip parkenin üzerine yatıyor, oyuncaklarını vurup ses çıkarıyor, elleri ile vuruyor şap şap. Ordan alıp halının üzerine koyunca da sinirli bakıyor :)
Aylın dun kocısım dedıkı satasacak yer arıyorsun :))) niden aceba
Ben her seferinde yıkamıyorum, hatta her gün bile yıkamıyorum, 2-3-4 günde bir yıkıyorum oyuncakları.
Nevresim seriyorum, çünkü halıyı yalıyor. Hatta bazen yorgan bile seriyorum, bir de gümmm diye geriye atıyor kendini oyun olsun diye, bazen yetişemiyorum, başı acımasın diye yumuşatıyorum zemini :)
Yazgı tavuğu pişirmeye gitti sanırım:))
Burcuuuuu sen de işe mi gömüldün ayol, iki satır bişi yazar insan cıx cıx
hadi edelim, aç bi konu bakem.
Ben artık nevresim falan sermiyorum yoksa tüm evi kaplamam gerekecek nevresimle:)) Öznur sen de artık yavaştan alış bu duruma cnm, oyuncaklar her yerde geziyo walla arada bi yıka yapacak bişi yok
Kayınvalıdem gelıyor.cok mutsuz bır kadıncagız ve malesef acıyla beslenıyor.yıne problem olacak dıye huzursuzlanıyorum bende meralcıgım.
Sizinki yine iyi ben biberonlarını kaynatıyorum ama Kerem terlik gördüğünde hiç affetmiyor ve altını yalıyor,parke konusu ise aynı yorganından sürüne sürüne parkeye gidip şap şap vuruyor, eğer elinde oyuncak varsa gözlerini kapatıp öyle vuruyor bi de haspa, ben artık temizlik olayını geçtim zaten kablo terlik kumanda telefon neyi yakalarsa ağzına sokuyor, bir de mama sandalyesindeyken ben eline veriyorum o aşağı atıyor sonra bi de eğilip bakıyor nereye düştü diye
Aylın dun kocısım dedıkı satasacak yer arıyorsun :))) niden aceba
Ben her seferinde yıkamıyorum, hatta her gün bile yıkamıyorum, 2-3-4 günde bir yıkıyorum oyuncakları.
Nevresim seriyorum, çünkü halıyı yalıyor. Hatta bazen yorgan bile seriyorum, bir de gümmm diye geriye atıyor kendini oyun olsun diye, bazen yetişemiyorum, başı acımasın diye yumuşatıyorum zemini :)
Sizinki yine iyi ben biberonlarını kaynatıyorum ama Kerem terlik gördüğünde hiç affetmiyor ve altını yalıyor,parke konusu ise aynı yorganından sürüne sürüne parkeye gidip şap şap vuruyor, eğer elinde oyuncak varsa gözlerini kapatıp öyle vuruyor bi de haspa, ben artık temizlik olayını geçtim zaten kablo terlik kumanda telefon neyi yakalarsa ağzına sokuyor, bir de mama sandalyesindeyken ben eline veriyorum o aşağı atıyor sonra bi de eğilip bakıyor nereye düştü diye
rapor minumum 18gün olursa 1 ay yatarmış.. Işin içinde haneye tecawüzde war..
Awukat şu an hastanede raporu dşürmeye çalışıyormuş.. Ama durumlar wahim demiş:18:
evet ben de yorgan seriyorum Kerem de kendini geri atıyor ve sonra başı acıdığından ağlıyor, bi de şunu çıkardı illa salondaki büyük orta sehpanın altına gidecek, ben çıkarıyorum o oraya gidiyor, bi de altına gidip kafasını kaldırıyor tabi sehpaya çarpıyor ve ağlamaya başlıyor.
evet aynen öyle şeker,ocağa koydum geldim.şimdide kasklarımızı takacağım patlama riskine karşı:111:
ozaman birsoru benden.malum dizi öyle bir geçer zaman ki yi kimler izliyor bilmiyorum ama sorum şu :
dün akşam cemile nin yaptığını kimler yapardı veya yapar mıydı?:82::82:
evet aynen öyle şeker,ocağa koydum geldim.şimdide kasklarımızı takacağım patlama riskine karşı:111:
ozaman birsoru benden.malum dizi öyle bir geçer zaman ki yi kimler izliyor bilmiyorum ama sorum şu :
dün akşam cemile nin yaptığını kimler yapardı veya yapar mıydı?:82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?