2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay mero dalga gecme anacım ben buraları temız tutacagım dıye canım cıkıyor ayol.bırde en ust kat teras da var.ben supur sıl toz al derken hop bır saat sonra yıne toz olmuyormu hafıf hafıf delı oluyorum.sımdı yıne koltugun altına gırdı ay delı bu ooglan
ne gozu sekerım ıplemıyor bıle benı varsa yoksa babası

E hadi edelim muhabbet o zaman, 1,5 saat sonra çıkacam yaw.

Öznur, Doruk da bayılıyor parkelere, koca halı, üzerinde nevresim, bu döne döne gidip parkenin üzerine yatıyor, oyuncaklarını vurup ses çıkarıyor, elleri ile vuruyor şap şap. Ordan alıp halının üzerine koyunca da sinirli bakıyor :)

Bıde o nevresımın dısına cıkardıgı oyuncakları tekrar pıs pıs agzına almıyormu fenalık gelıyor bana
doguhanda bagırıyor tekmelıyor bırde kabarıp kabarıp bııseyler soyluyor galıba o esnada kufur edıyor
bu sabah uyandı gıttım aldım emzırdım beraber uyuduk sonra .allah o nasıl bı ses uyanmıs kulagımın dıbınde bı bagırdı essek sıpası ya

Ayy Öznur, olacak o kadar, nevresimin dışına çıkan oyuncakları yıkamıyorsun di mi her seferinde?
Ben Doruk'un küfür ettiğinden şüpheleniyorum, kaşlarını çatıyor, sesini kalınlaştırarak uzuuun uzuun bişiler söylüyor...

hadi edelim, aç bi konu bakem.
Ben artık nevresim falan sermiyorum yoksa tüm evi kaplamam gerekecek nevresimle:)) Öznur sen de artık yavaştan alış bu duruma cnm, oyuncaklar her yerde geziyo walla arada bi yıka yapacak bişi yok

Aylın dun kocısım dedıkı satasacak yer arıyorsun :))) niden aceba

Niden acaba:26: biz hala sizin aranızdaki sırrı bilmiyoruz ki gerşekte olmayıp ta olma ihtimali olup seni sinirlendiren komplo teorileri türettiren şey nee

Kayınvalıdem gelıyor.cok mutsuz bır kadıncagız ve malesef acıyla beslenıyor.yıne problem olacak dıye huzursuzlanıyorum bende meralcıgım.

Ben her seferinde yıkamıyorum, hatta her gün bile yıkamıyorum, 2-3-4 günde bir yıkıyorum oyuncakları.
Nevresim seriyorum, çünkü halıyı yalıyor. Hatta bazen yorgan bile seriyorum, bir de gümmm diye geriye atıyor kendini oyun olsun diye, bazen yetişemiyorum, başı acımasın diye yumuşatıyorum zemini :)

Sizinki yine iyi ben biberonlarını kaynatıyorum ama Kerem terlik gördüğünde hiç affetmiyor ve altını yalıyor,parke konusu ise aynı yorganından sürüne sürüne parkeye gidip şap şap vuruyor, eğer elinde oyuncak varsa gözlerini kapatıp öyle vuruyor bi de haspa, ben artık temizlik olayını geçtim zaten kablo terlik kumanda telefon neyi yakalarsa ağzına sokuyor, bir de mama sandalyesindeyken ben eline veriyorum o aşağı atıyor sonra bi de eğilip bakıyor nereye düştü diye

rapor minumum 18gün olursa 1 ay yatarmış.. Işin içinde haneye tecawüzde war..
Awukat şu an hastanede raporu dşürmeye çalışıyormuş.. Ama durumlar wahim demiş:18:

evet ben de yorgan seriyorum Kerem de kendini geri atıyor ve sonra başı acıdığından ağlıyor, bi de şunu çıkardı illa salondaki büyük orta sehpanın altına gidecek, ben çıkarıyorum o oraya gidiyor, bi de altına gidip kafasını kaldırıyor tabi sehpaya çarpıyor ve ağlamaya başlıyor.

Yazgı tavuğu pişirmeye gitti sanırım:))
Burcuuuuu sen de işe mi gömüldün ayol, iki satır bişi yazar insan cıx cıx

evet aynen öyle şeker,ocağa koydum geldim.şimdide kasklarımızı takacağım patlama riskine karşı:111:

ozaman birsoru benden.malum dizi öyle bir geçer zaman ki yi kimler izliyor bilmiyorum ama sorum şu :

dün akşam cemile nin yaptığını kimler yapardı veya yapar mıydı?:82::82:

Kayınvalıdem gelıyor.cok mutsuz bır kadıncagız ve malesef acıyla beslenıyor.yıne problem olacak dıye huzursuzlanıyorum bende meralcıgım.

Heee, tamam o zaman, anlayışla karşılıyorum durumunu. Zira ben de benimki gelmeden epey zaman önce karalar bağlıyorum, yakındır bağlamam !

Sanki Doruk'u tarif etmişsin, birebir aynı şeyleri yapıyor, bir defa atıyor, eğilip veriyorum, sonra oyun haline getiriyor sıpa.
Bir de şu sopaya takılan halkalar var ya, onlardan almış babası, anneannesi de oyun öğretmiş buna. Annem halkayı eline veriyor, hadi simitçi oldu benim oğlum, simit tazeeee diyor, bizim maymun da o halkayı alıp ya kendi başına ya annemin başına koyuyor. Simit satıyormuş yer cücesi

Aylın dun kocısım dedıkı satasacak yer arıyorsun :))) niden aceba

Senin için geldiği gibi gitmesini diliyorum Öznurcum, ya da sana allahtan sabır diliyorum, ama senin ağzından istemediğin laflar çıkmaz kendini geri çekebilmeyi biliyorsun, o yüzden kaynanı kaale almayacağını ve lohusada olmadığına göre bu sefer olay çıkarmayacağını da düşünüyorum. Şenolla da konuş istersen bu konuyu, susup çekirdek çitleyerek veya direk adama sararak anlamasını sağlayamazsın

konuyla ilgili bende yazacaktım ama bu yazdıklarınız benimkilerle aynı.
Alp ikinizin dediklerinede harfi harfine uyuyor.
ve benim yaptıklarımda sizinkilerle harfi harfine aynı.

HASRET geçmiş olsun allah sana kolaylık versin canım inan seni en iyi ben anlıyorum bendede var bu ayarsız enerjiliden
dün ben size eserle ilgili iyi şeyler yazmıştım ya unutun yazmadım farzedin
ŞEBNEM bencede ilk gün erken 2. buluşma iidirşaka tabi bi süre göster ama verme ki ilk sefer ateşli olsun sonrakiler hep birbirine benzicek nası olsa:82:
KEREMCİĞİME VE DORUĞUMA canımcım böcüklerime çooookkk geçmiş olsun
oğluşa bugün tatlı patates haşladım çok sevdi bende çok severim mmmmm
sabahtan beri yoktum özlediniz mi beni anacımmm

rapor minumum 18gün olursa 1 ay yatarmış.. Işin içinde haneye tecawüzde war..
Awukat şu an hastanede raporu dşürmeye çalışıyormuş.. Ama durumlar wahim demiş:18:

Şu kocanı bir elime geçirsem, motor tamircisinden beter edecem onu valla... Kanımca bütün mart anneleri de eşlik eder bana... Motorcuya para falan versin, özür dilesin de davacı olmasın bari adam.

Bizim ortada sehpa yok, puf var, ona tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor ama daha beceremedi.

İş aldın başına...
Hiç izlemedim, ama dizinin genel konusunu biliyorum. Gel gör ki bu konuya dahil olabilmem için Cemile'nin naptığını anlatman gerekiyor.

Önce diziyi seyretmeyen bizim gibilere cemilenin ne yaptığını söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…