2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok fena savaştık Alp le.çorba yaptım bugüne kadar içtikleri içinde tadı en güzel olanı tavuksuyuna şehriye.içmeyecekmiş bir vurdu kaşığa boğazından aşağı aktı çorbalar.pes etmedim devam ettim bukezde kustu heryer battı,yinede pes etmedim devam ettim.busefer baktı kaçış yok içti.yarım kase çorba ancak içti işte.yeme işi bitti bu seferede bir fasıl temizleme işi,giyinme savaşı yaptık.

Kızlar slm...
Bütün öğretmenlerin öğretmnler günü kutlu olsun...
Bugün eşm bana süpriz yapmş. Kendi iş için şehir dışındaydı. Öğretmenler günümü kutlamak için çiçek yollamış.. O kadar şaşırdım ve o kadar mutlu oldum ki.. Doğumdan sonra biz ilişkimizden çok şey kaybettik. Sebebi Pelin diil ama birbirimizin hayatında angarya gibi olduğumuzu hissediyodum. Eşim varsa yoksa annesini, kardeşlerini düşünüyo, Pelin'i ve beni hiçumursamıyodu. Ben de sık sık boşanmayı düşünür olmuştum..Bizim için hiç bi umut yok sanıyodum..
Ama bugünkü çiçek ilaç gibi geldi.. Onun için önemli olduğumu hissettirdi bana.. :97:
Dua edin de nazar değmesin... Bu davranışı sadece öğretmenler günüyle kalmasın... :78:

Esin yemezse direkt kaldırıyorum. Sinirlerim dayanmıyor ve zaten Esin yemiyor. Benim de eve gitme saatim geldi. Kısmette varsa yarın görüşürüz.

yemegimide yaptım..amanın cok hamaratım bugün...
merooo nerdesin kı du bekle pırasada getirem sana...yanında oklavaynan..iyi gider..

bizimki baya meraklı valla

ebru ikinci tickeri nereye kopyaladın, kontrol panelinde

imza kısmına canım....

Esin yemezse direkt kaldırıyorum. Sinirlerim dayanmıyor ve zaten Esin yemiyor. Benim de eve gitme saatim geldi. Kısmette varsa yarın görüşürüz.

budefada bende zaten sinirlendiğim için ısrar ettim bukadar.çünkü kendini bilerek kusturuyor.bana vuruyor.bende kızdım inatla yedirdim.yoksa normalde yemiyor mu biriki denerim olmuyorsa hop kaldırırım,ara veririm.

esoş u öp yerime.

heh işte ben de o savaştan çıktım az evvel, yok anam yok. Yemiyo bu velet bişi beni deli ediyor. eskiden reklemlara daldığında bikaç kaşık daldırıyodum ağzına ama artık reklam izlerken de sımsıkı kilitli ağzı

çok sevindim cnm Allah bozmasın hep daha iyiye gitsin inş.
Çğretmenler günün de kutlu olsun cnm

yemegimide yaptım..amanın cok hamaratım bugün...
merooo nerdesin kı du bekle pırasada getirem sana...yanında oklavaynan..iyi gider..

ığğğ hiyç sevmem kendisini kalsın, varsa börek çörek alabilirim:))

kızlar yagmur turşuya bayılıyoo...bizim agız burun kıvıra kıvıra yiyemediğimiz ekşi pekşi herşeye bayılıyo cücük..

nasıl çiğniyo ki onu:)) ya turşu çok ta tuzlu oluyo ama verme bence

hamaratmışyapcan tabii.adam akşama kadar çalışıyor sen neyapıyorsun,bir yemek:76:.
meral ede sataşma bakem

haha canım benim seviyom seni, aldın mı cevabı Ebuş

2010 mart bebeklerinin ilk yürüyen ismini açıklıyorum.

MUHAMMED EGE ÖZATA.gülencim in oğlu.

Maşallah yürümeye başladı demek kerata, bugün hiç bakmadım face'e

süper canım maşallah umarım düzelir aranız

canım Allah bozmasın,muhabbetinizi artırsın,dilerim hep böyle sürer.

yok meral artık reklam falan kesmiyor bunları.aynen reklam açtım yesin diye yok.büzüyor ağzını açabilene aşkolsun.artık emme nekadar tutacak bunları,asıl bunları yemeleri lazım.

haha canım benim seviyom seni, aldın mı cevabı Ebuş

ya kızlar ben face'de neden sadece bikaç gönderi görebiliyo olabilirim sizce? sayfada bikaç tane çıkıyor, daha eskileri gör dediğimde tekrar sayfa başını gösteriyor. sizde de var mı bugün öyle bi problem?

Maşallah Ege'ye... Darısı bütün bebeklerimizin başına..

süper canım maşallah umarım düzelir aranız

Saolun arkadaşlar.. Allah kimsenin evinin düzenini, huzurunu bozmasın..

Son düzenleme:
heh bende zabbbah ağşam turşu p veriorum sankim delüü...azcuk ucundan tatırdım ama versem hayır demez..dondurma gibi yalıyo salatalık tursusunu ...
yok canım elimde bu kaldı

vayyy...şubat bebesi ay olarak bizden öte..maşşalah..
hamaratmışyapcan tabii.adam akşama kadar çalışıyor sen neyapıyorsun,bir yemek:76:.
meral ede sataşma bakem

hadi ordan falcı
sende otur cene yarıştr agşama kadder sorsam evdeki tüm zebzeleri cürütmüşündür dolapta..azcukta eelerin calışsın..:
47:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…