- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.521
bu ESİN okadar çok boşayacağım lafı kuruyor ki,kendini şartlıyor resmen.olacağı yoksa da olacak bu gidişle.
çok fena savaştık Alp le.çorba yaptım bugüne kadar içtikleri içinde tadı en güzel olanı tavuksuyuna şehriye.içmeyecekmiş bir vurdu kaşığa boğazından aşağı aktı çorbalar.pes etmedim devam ettim bukezde kustu heryer battı,yinede pes etmedim devam ettim.busefer baktı kaçış yok içti.yarım kase çorba ancak içti işte.yeme işi bitti bu seferede bir fasıl temizleme işi,giyinme savaşı yaptık.
ewet ceryde öyle baya uzun süre duruyor ayakta ama adım atınca düşüyorkanımca aralıkta yürüyecek benim zilli:)))) we sonrasında annemi yatılı ewe alcam bu gidişle
zikicem bu erkeklerin aptal saptal fikirleriniallahtan cengizde kadınlara düşkünlük yok sexede benim kadar olmadığı gibi
walla bulsam bzde izliyoruz ama 1,2 dakikadan uzun sürmüyor twye bakmamız
güzel bi çözüm ebrucum, bizimkinin öyle şeylerede merakı yok anasını satayım:)))))
ebru ikinci tickeri nereye kopyaladın, kontrol panelinde
Esin yemezse direkt kaldırıyorum. Sinirlerim dayanmıyor ve zaten Esin yemiyor. Benim de eve gitme saatim geldi. Kısmette varsa yarın görüşürüz.
yemegimide yaptım..amanın cok hamaratım bugün...
merooo nerdesin kı du bekle pırasada getirem sana...yanında oklavaynan..iyi gider..
çok fena savaştık Alp le.çorba yaptım bugüne kadar içtikleri içinde tadı en güzel olanı tavuksuyuna şehriye.içmeyecekmiş bir vurdu kaşığa boğazından aşağı aktı çorbalar.pes etmedim devam ettim bukezde kustu heryer battı,yinede pes etmedim devam ettim.busefer baktı kaçış yok içti.yarım kase çorba ancak içti işte.yeme işi bitti bu seferede bir fasıl temizleme işi,giyinme savaşı yaptık.
Kızlar slm...
Bütün öğretmenlerin öğretmnler günü kutlu olsun...
Bugün eşm bana süpriz yapmş. Kendi iş için şehir dışındaydı. Öğretmenler günümü kutlamak için çiçek yollamış..O kadar şaşırdım ve o kadar mutlu oldum ki.. Doğumdan sonra biz ilişkimizden çok şey kaybettik. Sebebi Pelin diil ama birbirimizin hayatında angarya gibi olduğumuzu hissediyodum. Eşim varsa yoksa annesini, kardeşlerini düşünüyo, Pelin'i ve beni hiçumursamıyodu. Ben de sık sık boşanmayı düşünür olmuştum..Bizim için hiç bi umut yok sanıyodum..
Ama bugünkü çiçek ilaç gibi geldi.. Onun için önemli olduğumu hissettirdi bana..:97:
Dua edin de nazar değmesin...Bu davranışı sadece öğretmenler günüyle kalmasın... :78:
yemegimide yaptım..amanın cok hamaratım bugün...
merooo nerdesin kı du bekle pırasada getirem sana...yanında oklavaynan..iyi gider..
kızlar yagmur turşuya bayılıyoo...bizim agız burun kıvıra kıvıra yiyemediğimiz ekşi pekşi herşeye bayılıyo cücük..
hamaratmışyapcan tabii.adam akşama kadar çalışıyor sen neyapıyorsun,bir yemek:76:.
meral ede sataşma bakem
2010 mart bebeklerinin ilk yürüyen ismini açıklıyorum.
MUHAMMED EGE ÖZATA.gülencim in oğlu.
Kızlar slm...
Bugün eşm bana süpriz yapmş. Kendi iş için şehir dışındaydı. Öğretmenler günümü kutlamak için çiçek yollamış..O kadar şaşırdım ve o kadar mutlu oldum ki.. Doğumdan sonra biz ilişkimizden çok şey kaybettik. Sebebi Pelin diil ama birbirimizin hayatında angarya gibi olduğumuzu hissediyodum. Eşim varsa yoksa annesini, kardeşlerini düşünüyo, Pelin'i ve beni hiçumursamıyodu. Ben de sık sık boşanmayı düşünür olmuştum..Bizim için hiç bi umut yok sanıyodum..
Ama bugünkü çiçek ilaç gibi geldi.. Onun için önemli olduğumu hissettirdi bana..:97:
Dua edin de nazar değmesin...Bu davranışı sadece öğretmenler günüyle kalmasın... :78:
Kızlar slm...
heh işte ben de o savaştan çıktım az evvel, yok anam yok. Yemiyo bu velet bişi beni deli ediyor. eskiden reklemlara daldığında bikaç kaşık daldırıyodum ağzına ama artık reklam izlerken de sımsıkı kilitli ağzı
[/B]
haha canım benimseviyom seni, aldın mı cevabı Ebuş
2010 mart bebeklerinin ilk yürüyen ismini açıklıyorum.
heh işte ben de o savaştan çıktım az evvel, yok anam yok. Yemiyo bu velet bişi beni deli ediyor. eskiden reklemlara daldığında bikaç kaşık daldırıyodum ağzına ama artık reklam izlerken de sımsıkı kilitli ağzı
çok sevindim cnm Allah bozmasın hep daha iyiye gitsin inş.
Çğretmenler günün de kutlu olsun cnm
ığğğ hiyç sevmem kendisini kalsın, varsa börek çörek alabilirim:))
süper canım maşallahumarım düzelir aranız
canım Allah bozmasın,muhabbetinizi artırsın,dilerim hep böyle sürer.
yok meral artık reklam falan kesmiyor bunları.aynen reklam açtım yesin diye yok.büzüyor ağzını açabilene aşkolsun.artık emme nekadar tutacak bunları,asıl bunları yemeleri lazım.
heh bende zabbbah ağşam turşu p veriorum sankim delüü...azcuk ucundan tatırdım ama versem hayır demez..dondurma gibi yalıyo salatalık tursusunu ...nasıl çiğniyo ki onu:)) ya turşu çok ta tuzlu oluyo ama verme bence
haha canım benimseviyom seni, aldın mı cevabı Ebuş
Maşallahyürümeye başladı demek kerata, bugün hiç bakmadım face'e
yok canım elimde bu kaldıheh işte ben de o savaştan çıktım az evvel, yok anam yok. Yemiyo bu velet bişi beni deli ediyor. eskiden reklemlara daldığında bikaç kaşık daldırıyodum ağzına ama artık reklam izlerken de sımsıkı kilitli ağzı
çok sevindim cnm Allah bozmasın hep daha iyiye gitsin inş.
Çğretmenler günün de kutlu olsun cnm
ığğğ hiyç sevmem kendisini kalsın, varsa börek çörek alabilirim:))
vayyy...şubat bebesi ay olarak bizden öte..maşşalah..2010 mart bebeklerinin ilk yürüyen ismini açıklıyorum.
hamaratmışyapcan tabii.adam akşama kadar çalışıyor sen neyapıyorsun,bir yemek:76:.
meral ede sataşma bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?