- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.561
göremiomusunuz tickerimi yaw 2.sini...
ceren süpürgeden korkuyor artık ağlayıp kaçıyor ordan
vejeteryan bi aile degiliz ama sebzesiz de asla..
şimdi koci gelir..
bakalım corbamı begenecekmi maralito..:74:
ayy tamam sen resme diosun da diğer ticker görünüyo mu
falcıda ararım,yemekte yaparım,temizlikte yaparım,süslenirim,gezerim,çocuğumuda doyururum,kocamıda eğlerim,arkadaşlarımlada yazışırım.hepsini yapabiliyorum.aynı anda iki işi yapamayanlardan değilim çok şükür:89:.
bu onlıne grubunu sevdim...:54::82:
ben kaçıyorum şekerler,oğlum yoldu beni,boğuşmaya gidiyoruz şimdi,oynaşacağız azcık
iyi akşamlar hepinize.bebekleri ve sizleri çokk öpüyoruz
günaydın herkese diyeceğim ne günaydını bu saatte diyecek Aylin.
sabah 8 den beri ayaktayım ama ancak girebiliyorum.
ozaman şöyle diyeyim SELAMLAR canlar hepinize.
Hasta olan tüm bebeklerimize acil şifalar diliyorum.
AYLİN kardeşine çok geçmiş olsun.
BURCU bizim doktor salçayı serbest bıraktı artık tabii az olmak şartıyla.
ESRİN CİM çok teşekkür ederim.ben hepimizin iyi baktığına inanıyorum.
ŞEBNEM sen istanbul damısın?bu arada buluşma için,güzel geçtiği için,mutlu olduğun için sevindim.
kullanıcı panelindeki seçeneklerden imzayı göstere çentik atmanız gerekior görmen için meralim
iyi akşamlar.. Oğlum sürekli dişlerini gıcırdatıyor :) sesi dinlio resmen yaa sıpacık.. Birde yürüteçle değil ellerinden tutup yürütmemi istiyo bakalım daha ne huylar çıkarıcak miniğim:) bide elektrik süpürgesi blendır rondo mixer bunların sesinden korkup ağlıyo..
günaydın,
dün çıkarken bi ricada bulunduk di mi size tıpp oynayın diye, inadına yapar gibi sayfalar dolusu yazışmışsınız, ayıp bişey :84:
Birazdan bir toplantıya çıkıcam, iki saatten önce gelemem sanırım, herkesler iyidir umarım.
Biz hala epeyce sümüklüyüz, anneanneyleyken huysuzuz, anne baba gelince coşuyoruz.
Dün akşam meşhur kompostoyu yaptım, doruk daha bakmadı tadına ama ben baktım, çok lezzetli olmuştu. Yalnız eli ayarsız bi kadın olarak, kuzuya 15 gün yetecek kadar çok yapmışım, isteyen varsa göndereyim :)
anlatayım.dizinin genel konusunu biliyorsunuz zaten.adam kaptan dört çocuğu var.caroline diye biriile karısını aldatıyor.sevgisiz ve şiddetçi bir baba,sürekli kavga.karısı caroline yüzünden hapis yattı,karısı hapiste iken metresini eve getirdi,çocukları sersefil oldu açıkta kaldı,çocuklar babadan nefret ediyor,adam zaten iplemiyor kimseyi falan.nitekim dün akşam adam kalp krizi geçirdi.artık çalışamayacak.caroline de onu hastanede bıraktı ve esrarengiz işler için ülkesine gitti.adam hastaneden çıkacak,bakıma ihtiyacı var kalacak yeri yok.abisi ve onun karısı evlerinde istemiyorlar adamı.kendi evinde çocukları ve cemile kalıyor.ve tüm olanlara rağman cemile o adamı evine aldı.
Işte buu.bunu kaç kişi yapardı.yada yapar mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?