2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederiz teyzesi, Yağmur da bizim gözdelerimizden yalnız benim oğluş çirkinleşti walla, bi yüzü wardı azıcık toplu görünen o da eridi minicik kaldı

göremiomusunuz tickerimi yaw 2.sini...
ceren süpürgeden korkuyor artık ağlayıp kaçıyor ordan

aa demek tek korkan Eymen değilmiş

vejeteryan bi aile degiliz ama sebzesiz de asla..
şimdi koci gelir..
bakalım corbamı begenecekmi maralito..:74
:

adam beğenmese bile nezaketen güzel olmuş der ama yane

ayy tamam sen resme diosun da diğer ticker görünüyo mu

walla ben sadece resim gürüyorum yeni ticker falan göremiyorum

helal sana canım benim, kim tutar seni:81:

bu onlıne grubunu sevdim...:54::82:

ben kaçıyorum şekerler,oğlum yoldu beni,boğuşmaya gidiyoruz şimdi,oynaşacağız azcık

iyi akşamlar hepinize.bebekleri ve sizleri çokk öpüyoruz

iyi akşamlar cnm

iyi akşamlar.. oğlum sürekli dişlerini gıcırdatıyor :) sesi dinlio resmen yaa sıpacık.. birde yürüteçle değil ellerinden tutup yürütmemi istiyo bakalım daha ne huylar çıkarıcak miniğim:) bide elektrik süpürgesi blendır rondo mixer bunların sesinden korkup ağlıyo..

kullanıcı panelindeki seçeneklerden imzayı göstere çentik atmanız gerekior görmen için meralim

yok canımburdayım çanakkalede buluştuk :)

bu melisayı öldürücem tickeri bozmuş anca toparladım allahım yaa takmış durumda erkek olursa ulaş eren olacakmış

SLM millet ben koca gün oğlumla boğuşmaktan bakamadım siz almış yürümüşsünüz gene 30sayfA nedir ya :O

bütün öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun bu arada aaaaa suratlar sayfanın altına gelmiş msj saatleri ve üye bilgileri de gelse süper olacak

cengiz bey, yüzü gözü yorgunluktan we açlıktan çökmüş halde teşrif ettiler..
yaprak dökümüde başladı bn kaçar

selinde öyle ve ben iilk arabam almayı düşünüyorum kullananlar ansıl tavsiye ediyro mu ??

Günaydın,
Dün çıkarken bi ricada bulunduk di mi size tıpp oynayın diye, inadına yapar gibi sayfalar dolusu yazışmışsınız, ayıp bişey :84:
Birazdan bir toplantıya çıkıcam, iki saatten önce gelemem sanırım, herkesler iyidir umarım.
Biz hala epeyce sümüklüyüz, anneanneyleyken huysuzuz, anne baba gelince coşuyoruz.
Dün akşam meşhur kompostoyu yaptım, Doruk daha bakmadı tadına ama ben baktım, çok lezzetli olmuştu. Yalnız eli ayarsız bi kadın olarak, kuzuya 15 gün yetecek kadar çok yapmışım, isteyen varsa göndereyim :)

günaydın canım , ben işleri biraz hafiflettim sanırım ve bugün rahat rahat girebileceğim . :) kompostoyu bana gönder nasıl bişi ne mşhuru birazdan geçmişte karşıma çıakr bir yandan okumaya çalışıyorum çünki :) sağlam kaynatılmış yani :)

yaparlar canım gördüğüm kişiler var .. Baştada kaynanam ve eşimin ailesinde bir yengesi ?? Kaynanam kocasını kazanmış ama yengenin durumu çok fena hallere geldİ sabah sabah hiç anlatılacak BİR MUHABBET DEĞİL ES GEÇİYROUM :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…