2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu aradada evi süpürdüm..dikkat ettim bi makine yaparken sesi gıkı cıkmıo yagmurun..yuruteciyle barber civcü gibi peşimde..öylece izlio makineyi ..sanırım anne karnındaki duydugu sesleri hatrlayıp nostalji yapıo kendi çapında..

meral üst kısımda en yeniler diye bir seçenek var anasayfanda,tıkladın mı ona?

bebem biz karıkoca sebze yemeyiz,sebze birtek Alp için alınıyor oda taze taze tüketiyor,çünkü anası hemen çorba yapıyor.turşuyu veripte eline kenara çekilmiyor yane:82::89::76:

yok meral artık reklam falan kesmiyor bunları.aynen reklam açtım yesin diye yok.büzüyor ağzını açabilene aşkolsun.artık emme nekadar tutacak bunları,asıl bunları yemeleri lazım.

Ben eline ilgisini çekebilecek bişeyler veriyorum. Pet şişe ve limon sıkacağı bu aralar favorilerimiz arasında.. O bunları ağzına götürmek için ağzını açaraçmaz da mamayı tepiyorum..

kıymet...maşşalh diyelim hepte ööle devam etsin..
Amin Ebrucum...

Pelin de bayılıyo elektrikli süpürgeye.. Ben evi süpürürken transa geçiyo resmen!!!
Geçenlerde halı yıkama makinesini getirdim annemin. O devasa süpürgeyi görünce Pelin mest oldu... Çocuğa boşuna oyuncak almışız bu zamana kadar..

ooofff offfff Eymen de bi ara öyleydi, rahatça yaptığım tek iş süpürmekti ama iki haftadır ne olduysa Eymen süpürge sesinden deli gibi korkuyor( o kadar çok ağlıyor ki, bi yandan da hızla kaçmaya çabalıyor. ne oldu böyle birden anlamadım

denedim cnm, olmuyor bi türlü nedense. beğen yorum yap kısmına da tıkladığımda iki saat sonra tepki veriyor
Biz de sebze sevmiyoruz malesef, etçil bi aileyiz

Ben eline ilgisini çekebilecek bişeyler veriyorum. Pet şişe ve limon sıkacağı bu aralar favorilerimiz arasında.. O bunları ağzına götürmek için ağzını açaraçmaz da mamayı tepiyorum..

onlar artık hiç işe yaramıyo malesef, ben de bi ara merakla izlediği şeyleri ağzına götürüyo gibi yapıp kaşığı sokuyodum ama onu da anladı artık. kaşığı gçrürse hiçbi nesneye açmıyo ağzını sıpa

aaaaaaaaa olmuş bile:13:

hani nerde ne olmuş? ben niye göremiyorum

biz bunların hepsini tükettik maalesef kıymet cim.eğer istemiyorsa hiçbişey işlemiyor artık ona.

denedim cnm, olmuyor bi türlü nedense. beğen yorum yap kısmına da tıkladığımda iki saat sonra tepki veriyor
Biz de sebze sevmiyoruz malesef, etçil bi aileyiz

aynen:13:.kabak,pırasa,kereviz,bamya,enginar,patlıcan bunları ağzımıza sürmeyiz kesinlikle.ıspanak,tazefasulye,bezelye,karnıbahar falan yenir bizde ancak,ama kocam bunlardan ilkini ve sonuncusunuda yemiyor.

sebze yemediğin gayeeeet accık vee neeeeet ortada :92:
artı fellik fellik falcı arayacagıma otutur da yavrumun eline bi pırasa sapı tutuştutrurumm..
falcıııı:86::90:

bak buna yuzde yuz katılıorum..oyuncaklarla kendiniz oynayın der gibi fırlatıolar bi kenara..

niye acaba anlayamadım biedenbire niye korksun..:44:
bu arada eymen in erkek bebekler kategorisinde favorilerimden oldugunu söylemişmiydim

göremiomusunuz tickerimi yaw 2.sini...
ceren süpürgeden korkuyor artık ağlayıp kaçıyor ordan

falcıda ararım,yemekte yaparım,temizlikte yaparım,süslenirim,gezerim,çocuğumuda doyururum,kocamıda eğlerim,arkadaşlarımlada yazışırım.hepsini yapabiliyorum.aynı anda iki işi yapamayanlardan değilim çok şükür:89:.

ben kaçıyorum şekerler,oğlum yoldu beni,boğuşmaya gidiyoruz şimdi,oynaşacağız azcık

iyi akşamlar hepinize.bebekleri ve sizleri çokk öpüyoruz

leenn tüm bu fiilleri eüşenmeden yazmışın bi de uygulayabilsen..bu kadar senaryoyu yapamayıp elime yuzuma buşaştıracagıma tek bi iş yaparım temiz yaparım ama yaparım ..film yazmıoz haa senin gibi iyi oku okudugunu anla..anladıgını özetle..
laa delii karıı,profil resminden bahsediyoz di mi?
ayrıca tickerdan gözüküyor.balitom abla ouyor yazıyor işte
hahhaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…