- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.621
Fatma spiral taktırmayı düşünmez misin cnm? 5 senelik neredeyse kesin çözüm
selam aşklar..
yagmur la sabah antrenmanlarına başlamadan önce bi selam atayım dedim..iiyi yapmışmıyım..
uyuyo suan..
bugün kulaklarından kontrole götrmek istiyorum..
antibiotiğini düzenli kullanamadım..ilkin beyazımsı olan şurup giderek sarılaşmaya başladı..huylanıdım bozuldu diye düşündüm..cok az kalmıştı zaten..ama yinede antibiotiğin saati saatine düzenli kullanılması gerektiğini biliorum..umarım sorun cıkarmaz..
kulaklarına götürüyo ellerini..bu sebeptenmi bilmiyorum..
bugün götüreymde içim rahat etsin..
Tüm işleri yaptırıyorum nevresimleri bile değiştirtiyorum ama benim ilk aldığım ve 2 sene düzenli olarak gelen bir kadın vardı o kadar iyiydi ki benim aklıma gelmeyen işleri bile yapardı,ondan sonra gelenlerin hepsini 1-2 denemeden sonra postalıyorum, en son gelen kadın da camları dalgalı dalgalı bırakıyordu meğer sildikten sonra kurulamıyormuş ben de tekrar sildirince söylene söylene iş yaptı ben de yolladım,hele bi tanesi 2+1 evime bugün bitmez deyince ilk seferde yolladım :90: bu seferki de yaşı itibariyle hem çekinmeme hem de çok ufak acaba beceremez mi diye düşünmeme sebep oluyo bir seferlik deneyeceğim bakalım.
Meral benim eşim o kadar çok çocuk istemiyor ki kazara bile hamile bırakmaz o yöntemle :86:
ben ataya fisher price neşeli yürüteç aldım çok eğleniyo onunla sürekli tutunup geziyoruz evin içinde tabiii şimdilik bende onu arkasından tutmak zorunda kalıyorum :) ama o koşturuyo nerdeyse çok hızlı yürüyo önündeki panellede çok eğleniyo
ben kiraladım oyuncağı sevip sevmiyeceğini bilemediğim için eğer severse alacağım :)
evet bozulmuştr diye düşündüm..saol aşkım.canım önce sürekli soracağım ama atladığım soruyu sorayım , çok sorulmuş ve cavplamışsındır ama ben göremedim , paris e gittin mi nasıldı ?
şimdi spiral düşünmüyorum canım çünki annemde migrene enden olmuştu bende korkuyorumşimdi öğle arasında sağlık ocağına soracağım izinli günümde de doktoruma gideceğim , inşallah bişi bulurum :)
canım geçmiş olsun şurubu iyiki kullanmamışsın antibiyotikler çabuk bozuluyor ve sorun çıkarıyor ..
iyi yapmışsın canikom
İnşallah bi problem yoktur cnm, hayırlı haberlerle gel. Bu arada Yağmur daha uyanmadı mı yoksa şu an öğle uykusunda mı?
günaydınn
geçmişe bakacağım ama birazdan.önce sıpamın altını temizleyeyim.
canlar bebeklerin yattığı odada gece lambası kullanıyor musunuz yoksa karanlıkta mı yatırıyorsunuz?
birde bebişi anneyle yatan var mı?
günaydınn
canlar bebeklerin yattığı odada gece lambası kullanıyor musunuz yoksa karanlıkta mı yatırıyorsunuz?
canım önce sürekli soracağım ama atladığım soruyu sorayım , çok sorulmuş ve cavplamışsındır ama ben göremedim , paris e gittin mi nasıldı ?
günaydınn
Gel kız valla, buluşuruz ne güzel, ben her zaman hazırım, sen Ankara ya gelince haber et yeter..
ben ataya fisher price neşeli yürüteç aldım çok eğleniyo onunla sürekli tutunup geziyoruz evin içinde tabiii şimdilik bende onu arkasından tutmak zorunda kalıyorum :) ama o koşturuyo nerdeyse çok hızlı yürüyo önündeki panellede çok eğleniyo
ben kiraladım oyuncağı sevip sevmiyeceğini bilemediğim için eğer severse alacağım :)
...esasen 9 da 10 da uyanırdı...miskinliği tuttu..gidip uyandrmam gerek kahvaltı yapıcak öğlen oldu... :17:
günaydınn
yazgıcığım doktorlar bebekleri karanlıkta yatırın daha iyi ve sağlıklı uyurlar diyor .bizimki karanlıkta uyuyor
Günaydın fıstık
Kerem bizim odada ama kendi yatağında yatıyor doğduğundan beri, holün ışığını açık bırakıyorum ki uyandığında kalktığımda hemen onu görebileyim diye, bazem emziğini bulamadığından uyanıyor hemen kalkıp emziğini verip geri yatıyorum hem benim uykum açılmamış oluyor hem onun.yani korkmasın diye değil.
Günaydın cnm. Ben gece lambası kullanmıyorum ve evet malesef oğluş benimle yatıyor. buna fena halde alıştı, açıkçası gecede bilmemkaç kez kalktığı için benim de işime geliyor:26:
evet karanlıkta yatmanın bebekler için daha iyi olduğunu bende duymuştum.Alp doğduğundan beri gece lambası ile yatıyoruz.artık karanlığa alışsın istiyorum.hoş gerçi Alp in karanlıkla bir sorunu yok,anasının var.Alp in yatağıda bizim odada benim yatağımla bitişik.fakat 3-4 gecedir yatmıyor orda.başta yatırıyorum,uyandığı anda kıyamet kopuyor.ben koyuyorum yatağına o kalkıyor.mecburen yanımıza alıyorum.dün gece yine 9 kez kalktı.geceleri en uzun uykusu 1-1.5 saat.bu şartlarda odasını falan ayırmak banada zor olacak,sürekli kalk git.ama enazından kendi yatağında yatsa razıyım.
hayır cnm gitmedik gidemedikEymenin vizesi ile ilgili bi problem çıktı, havaalanından geri döndük tatili armutluda geçirdik biz de
:[/B]
evet bozulmuştr diye düşündüm..saol aşkım..inşllah iyileşmiştr tüçük kızımın koccccaman kepce kulakları:):)
...esasen 9 da 10 da uyanırdı...miskinliği tuttu..gidip uyandrmam gerek kahvaltı yapıcak öğlen oldu... :17:
evet karanlıkta yatmanın bebekler için daha iyi olduğunu bende duymuştum.Alp doğduğundan beri gece lambası ile yatıyoruz.artık karanlığa alışsın istiyorum.hoş gerçi Alp in karanlıkla bir sorunu yok,anasının var.Alp in yatağıda bizim odada benim yatağımla bitişik.fakat 3-4 gecedir yatmıyor orda.başta yatırıyorum,uyandığı anda kıyamet kopuyor.ben koyuyorum yatağına o kalkıyor.mecburen yanımıza alıyorum.dün gece yine 9 kez kalktı.geceleri en uzun uykusu 1-1.5 saat.bu şartlarda odasını falan ayırmak banada zor olacak,sürekli kalk git.ama enazından kendi yatağında yatsa razıyım.
Bu konuda dürüst, temiz, çalışkan birini bulmak çok zor. Biz de 5-6 tane değiştirdik. En sinir olduğum şey yarım günde bitirdik deyip çıkmaları ki onlar gittikten sonra her işin yalap şap olduğunu görürsün. Bir daha ki gelişte uyarırsın, tamam der. Bu sefer 1 saat daha fazla durur, yine bitirdim der, sen yine bakarsın aynı şey. Birine yarım gün geleceksen yarım gün parası veririm dedim. Birçoğunun sanki çalışmaya niyeti yok. Anlamıyorum ben bu işi.
Geldim beeennn...
Çok kaynatmışsınız bacılar, bakamıcam maalesef, önemli bişi var mı?
Toplantıya tedarikçilerden birine gitmiştik, çok güzel kurabiyeler ikram ettiler, sanırsam bundan sonra alabileceğim tün malzemeleri onlardan mı alsam
YAZGUM bebem bende koridorun ışığını açık bırakıyorum mamaya fln kalkınca zor olmasın die onun tarafına pek vurmuyo kapısı koridora bakmadığından yanımda yatmıyor ancak evin enteresan düzeninde üst katta tek oda vardı kocaman biz orayı dolapla böldük bi taraf onun odası oldu yani yanımda yatmıyor ama aramızda duvar yok uyanunca aradaki kapı açıklığından bizi görebiliyo
canı mselin bizim odada beşiğnde yatıyor eski evimde bir tane çok hassas bir ışıkta uyuyordu şimdiki yatak odam baya geniş ve camıda büyük ondan mıdır bilmem ama oda zifiri karanlık olmuyor selini görebiliyorum uyandığımda ... karanlıkta uyuymak bebekler için en uygun olanı bence .
bunların her huyu aynı Yazgıcım( aynen yatağında yatıyosa uyandığında kıyamet kopuyor uykusu da iyice açılıyor. yanımda olunca emip geri yatıyor
oda ayırma işlemi bizde başarısızlıkla sonuçlandı sende hiç deneme boşyere bunlar 2-3 yaşına akdar yanımızdalar ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?