2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fatma spiral taktırmayı düşünmez misin cnm? 5 senelik neredeyse kesin çözüm

canım önce sürekli soracağım ama atladığım soruyu sorayım , çok sorulmuş ve cavplamışsındır ama ben göremedim , paris e gittin mi nasıldı ?

şimdi spiral düşünmüyorum canım çünki annemde migrene enden olmuştu bende korkuyorum şimdi öğle arasında sağlık ocağına soracağım izinli günümde de doktoruma gideceğim , inşallah bişi bulurum :)

canım geçmiş olsun şurubu iyiki kullanmamışsın antibiyotikler çabuk bozuluyor ve sorun çıkarıyor ..

Bu konuda dürüst, temiz, çalışkan birini bulmak çok zor. Biz de 5-6 tane değiştirdik. En sinir olduğum şey yarım günde bitirdik deyip çıkmaları ki onlar gittikten sonra her işin yalap şap olduğunu görürsün. Bir daha ki gelişte uyarırsın, tamam der. Bu sefer 1 saat daha fazla durur, yine bitirdim der, sen yine bakarsın aynı şey. Birine yarım gün geleceksen yarım gün parası veririm dedim. Birçoğunun sanki çalışmaya niyeti yok. Anlamıyorum ben bu işi.

Şebnem şimdi çok güzel oynar. Sen para verip alınca yüzüne bakmaz :) Kuzenim bir siteden öyle kiralamıştı, sonra satın aldı kızı yüzüne bakmıyormuş.

evet bozulmuştr diye düşündüm..saol aşkım..inşllah iyileşmiştr tüçük kızımın koccccaman kepce kulakları:):)
iyi yapmışsın canikom
İnşallah bi problem yoktur cnm, hayırlı haberlerle gel. Bu arada Yağmur daha uyanmadı mı yoksa şu an öğle uykusunda mı?

...esasen 9 da 10 da uyanırdı...miskinliği tuttu..gidip uyandrmam gerek kahvaltı yapıcak öğlen oldu...:17:

günaydınn

geçmişe bakacağım ama birazdan.önce sıpamın altını temizleyeyim.
canlar bebeklerin yattığı odada gece lambası kullanıyor musunuz yoksa karanlıkta mı yatırıyorsunuz?
birde bebişi anneyle yatan var mı?

Son düzenleme:

yazgıcığım doktorlar bebekleri karanlıkta yatırın daha iyi ve sağlıklı uyurlar diyor .bizimki karanlıkta uyuyor

Günaydın fıstık
Kerem bizim odada ama kendi yatağında yatıyor doğduğundan beri, holün ışığını açık bırakıyorum ki uyandığında kalktığımda hemen onu görebileyim diye, bazem emziğini bulamadığından uyanıyor hemen kalkıp emziğini verip geri yatıyorum hem benim uykum açılmamış oluyor hem onun.yani korkmasın diye değil.

canım önce sürekli soracağım ama atladığım soruyu sorayım , çok sorulmuş ve cavplamışsındır ama ben göremedim , paris e gittin mi nasıldı ?

hayır cnm gitmedik gidemedik Eymenin vizesi ile ilgili bi problem çıktı, havaalanından geri döndük tatili armutluda geçirdik biz de

Günaydın cnm. Ben gece lambası kullanmıyorum ve evet malesef oğluş benimle yatıyor. buna fena halde alıştı, açıkçası gecede bilmemkaç kez kalktığı için benim de işime geliyor:26:

Gel kız valla, buluşuruz ne güzel, ben her zaman hazırım, sen Ankara ya gelince haber et yeter..

canım benim inşalah aralık ayında bir seyahat düşünüyorum bakalım ...

sen ansılsın şekerim yerleştiniz alıştınız mı yeni düzenininze atam nasıl onu kocaman öp olur mu çok özledim ben onu ,, geçengün kayınvalidem görmüş resimelrini nasıl seviyor onu anlatamam fatoş ben gelincede görsem ya diyor :) maşşalah dedi bol bol tabi :)

canım bizde araştırmalardayız şimdi ,,, ilk arabam alsammı almasam mı diye çünki selin tay tay duruyor 1-2 dakika kalabiliyor öylece ve bir adım atıp düşüyor bir ay sonra gereksiz bişi haline gelemsini istemiyorum kullanabileceği bişi olsun o söylediğin güzelmiş bakacağım ,

YAZGUM bebem bende koridorun ışığını açık bırakıyorum mamaya fln kalkınca zor olmasın die onun tarafına pek vurmuyo kapısı koridora bakmadığından yanımda yatmıyor ancak evin enteresan düzeninde üst katta tek oda vardı kocaman biz orayı dolapla böldük bi taraf onun odası oldu yani yanımda yatmıyor ama aramızda duvar yok uyanunca aradaki kapı açıklığından bizi görebiliyo

canı mselin bizim odada beşiğnde yatıyor eski evimde bir tane çok hassas bir ışıkta uyuyordu şimdiki yatak odam baya geniş ve camıda büyük ondan mıdır bilmem ama oda zifiri karanlık olmuyor selini görebiliyorum uyandığımda ... karanlıkta uyuymak bebekler için en uygun olanı bence .

yazgıcığım doktorlar bebekleri karanlıkta yatırın daha iyi ve sağlıklı uyurlar diyor .bizimki karanlıkta uyuyor

Günaydın cnm. Ben gece lambası kullanmıyorum ve evet malesef oğluş benimle yatıyor. buna fena halde alıştı, açıkçası gecede bilmemkaç kez kalktığı için benim de işime geliyor:26:

evet karanlıkta yatmanın bebekler için daha iyi olduğunu bende duymuştum.Alp doğduğundan beri gece lambası ile yatıyoruz.artık karanlığa alışsın istiyorum.hoş gerçi Alp in karanlıkla bir sorunu yok,anasının var.Alp in yatağıda bizim odada benim yatağımla bitişik.fakat 3-4 gecedir yatmıyor orda.başta yatırıyorum,uyandığı anda kıyamet kopuyor.ben koyuyorum yatağına o kalkıyor.mecburen yanımıza alıyorum.dün gece yine 9 kez kalktı.geceleri en uzun uykusu 1-1.5 saat.bu şartlarda odasını falan ayırmak banada zor olacak,sürekli kalk git.ama enazından kendi yatağında yatsa razıyım.

bunların her huyu aynı Yazgıcım( aynen yatağında yatıyosa uyandığında kıyamet kopuyor uykusu da iyice açılıyor. yanımda olunca emip geri yatıyor

hayır cnm gitmedik gidemedik Eymenin vizesi ile ilgili bi problem çıktı, havaalanından geri döndük tatili armutluda geçirdik biz de
:[/B]

hımm ama yinede iyi geçmesi güzel canım ,,, sevindim ,,

diyorum işte yağmurla selin benziyor diye biizmkininde kepçe kulakları ama birde bi türlü diğer tarafına yatmayı kabul etmediği için kafasıda yamuk :):) doktor düzelir dedi bakalım nasıl oalcak merakla bekliyorum )::)

oda ayırma işlemi bizde başarısızlıkla sonuçlandı sende hiç deneme boşyere bunlar 2-3 yaşına akdar yanımızdalar ,,

yaaa öyle söyleme yaaa korkutma beni bak aylinin söyledikerli sevindirici gelmişti nevresimlere kadar değiştiriyor olması felan :) ayda iki kez gelse yeter 2 günde bir ben zaten bisüpürüp vileda geçiyordum onu yine yaparım ev mis gibi kalır :):) şirketle anlaşacağım için beğenmediğim noktaalrı şikayet etme durumu olacak o yüzden daha iyi olur gibigeldi bilemiyorum ??

Geldim beeennn...
Çok kaynatmışsınız bacılar, bakamıcam maalesef, önemli bişi var mı?
Toplantıya tedarikçilerden birine gitmiştik, çok güzel kurabiyeler ikram ettiler, sanırsam bundan sonra alabileceğim tün malzemeleri onlardan mı alsam

hoşgeldin cnm çok geciktin
Öndemli bişey Ayfer belki hamile olabilir regli gecikmiş
Gittiğin firma ev yemekleri mi yapıyo? Sen nerde çalışıyosun ya Burcu?

bir arkadaşım 3 aylık evli idi ve bayramdan önce doktora gittiler kız 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi ancak doktor bebek keseden ayrılmış dşük oalcak dedi , 2 muayenede kürtaj için erken sanki bi şans daha tanıyalım blki bize mutluluk yaşatır demişti doktor bugün gittiler kğrtaj düşüncesi ile ve bebeğin kalp atışlarını duyup geldiler :):)

yaa benim çoğcum niye yatmıyor kendi beşiğinde.eşim diyorki "geceleri bir uyanıyorum sen yanımdasın bir uyanıyorum alp yanımda birgün uyanıp kendimi Alp in beşiğinde bulursam şaşırmayacağım" diyor:26:.

bunların her huyu aynı Yazgıcım( aynen yatağında yatıyosa uyandığında kıyamet kopuyor uykusu da iyice açılıyor. yanımda olunca emip geri yatıyor

meral sorma birde iki gündür 22:30,23:00 gibi uyuyor sonra 24:00 kalkıyor,ama sırıtarak,yani sanki sabah oldu.Alp her kalktığında emmiyor ki.aç olduğu için kalkmıyor.kalkıyor kucağıma alıyorum,çok buğuz yaparsa ayağımda sallıyorum uyuyor.yarım saat bir saat sonra bidaha:83:

oda ayırma işlemi bizde başarısızlıkla sonuçlandı sende hiç deneme boşyere bunlar 2-3 yaşına akdar yanımızdalar ,,

yaa zaten bu fikir Alp le çokzor.saat başı kalkıp gitmek bana çokzor olur.ama istemiyor değilim.boşuna mı oda yaptık biz bunlara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…