- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.661
kızlar slm bugün canım cok sıkılıyo nedenini biliyorum aslında evde oturmaktan sıkıldım çalışmak istiyorum evde oturmak bana göre değil ama iş yok hala offf ne yapacağım ben
burada dünde atanın babası canımı sıktı
nüfüs cüzdanımı değiştirmeye gitmiştim ama değiştiremedim çünkü karşı taraf boşanma ilamını almamış o yüzden hala evli görünüyormuşumaradım tamam istanbula gidince alırım dedi iyi dedim
akşamda diyorki şimdi biz hala evlimiyiz sen benim karımsın hala ve ben soranlara evliyim diye bilirim yani hımmm öyleymiş dedim
kısmet şebom kısmet vardır bir hikmeti deyip güldü beni sinir etti nerden çıktı şimdi bu
ben biliyorum tabiii baktı olmuyo var burda bir keriz hazır şimdi sırnaşıyo uyuz
şimdi alttan almaya çalışıyorum onu ikna etmeliyim yoksa yandım
ooohhhh Yazgı akşama sendeyim, bayılırım bu atıştırmalıklara
sağol canım ben karasız kaldım bazı yerlerde 9 ayda kızamık aşısı var deniliyordu
meralim onunla ilgili gelecek planım yok tabiki bir ışıkta yok belki ilerde işlerini düzeltirde kendini toparlarsa bakarız
ben alttan alıyorum ki şu evrağı gidip alsın bitsin şu iş eğer kavga edersem almaz uğraş dur sonra
şebnemcim özel olmazsa bir sorum var?sen şimdi diğer malum şahısla bir ilişkiye başladın mı?
sen geliyosan bunlar neki meral cim.sen hele bir gel ben üç değil 13 çeşit yaparım.ama gelmiyorsunuz ki
hımmm hani belki vardır bunda bi hayır demiş ya, sen de belki falan deyince sanki daha çok sallar gibime geldi ama tabi eşini en iyi sen tanırsın sonuçta. hakkınızda hayırlısı diyeyim. Benim komşum vardı, bunlar sözümona boşandılar bikaç ay sonra barışıp tekrar evlenmeye karar verdiler. Ama nikah için gün almaya gittiklerinde ilamı almadıkları için zaten boşanmamış olduklarını gördülersizin de öyle devam eder belki kimbilir
sağol canımcım, bakarsın bigün toplaşıp geliveririz
İlamı almasan bile evli sayılmıyorsun yanlışınız var, hakim kararı imzaladığı an bitiyor o evlilik, yani ilam kalsın evli olmaya devam edelim diye bişey olamaz.
yalan söylüyorsunuzgelmezsiniz siz.anca orda buluşun keşke gelseniz.
meral im yardımneolursun şu tarife bir el at.
şimdi bu tarifi tepsiye yapınca 1,5 ölçü yapın demiş.ama birtürlü 1,5 ölçüyü kestiremiyorum.yani ozaman neden nekadar koymam lazım.:78:
Bugün erken çıkıcam şimdiden tebliğ edeyimoğluşu sağlık ocağına götürüp bi boy kilo kontrolü yaptırayım bir de başka işim var onu halledeyim bir de ..foniden saat almıştım o geldi ama bol geldi onu daraltayım
100 gr tereyağı (oda ısısında yumuşatılmış)- 150gr yağ yani yarım paketten biraz fazlaca margarin hesabıyla
• 100 gr toz şeker (~ 1 su bardağı) - 1,5 bardak şeker
• 300 gr un (~ 2,5 su bardağı) - 4 bardaktan biraz az un
• 250 ml süt - 375 ml süt, bu da 2 bardak falan oluyo
• 1 yumurta (hafifçe çırpılmış) - burda küçük boyutta 2 yumurta kullanırsın
• 2 ad. orta boy küp doğranmış elma - 3 elma
• ½ su bardağı ceviz - 1 e yakın ceviz
• 1 paket kabartma tozu - bence ekstra gere yok ama dilersen ikinci paketten de azıcık kat
• 1 tatlı kaşığı tarçın - 1,5 tatlı kaşığı
• 1 çimdik tuz - bunu da arttırma hiç
Yazgıcım hamuru normal kek kıvamında oluyor, baktın gözüne cıvık göründü azıcık daha un eklersin
çok sağol meral cim,birazdan başlarım yapmaya.şuan konsantrasyonumu topluyorum
tekrar çokkk teşekkür ederim.
Bugün erken çıkıcam şimdiden tebliğ edeyimoğluşu sağlık ocağına götürüp bi boy kilo kontrolü yaptırayım bir de başka işim var onu halledeyim bir de ..foniden saat almıştım o geldi ama bol geldi onu daraltayım
bu iğrenç bulantılar ne zamn bitecek yaaa
ben doktora gidiorum yine:) şu ikili testi yaptracağım bakalım bu dr cinsiyet hakkında bir yorum yapacak mı.. görceğiz:)
ceryide dra götüreceğim uyanmasını bekliorum, kuzum hiç kilo alamadı bu ay ama boy uzamıştır herhalde..
bir bakayım sizler neler kaynatyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?