2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meralim onunla ilgili gelecek planım yok tabiki bir ışıkta yok belki ilerde işlerini düzeltirde kendini toparlarsa bakarız
ben alttan alıyorum ki şu evrağı gidip alsın bitsin şu iş eğer kavga edersem almaz uğraş dur sonra

şebnemcim özel olmazsa bir sorum var?sen şimdi diğer malum şahısla bir ilişkiye başladın mı?

ooohhhh Yazgı akşama sendeyim, bayılırım bu atıştırmalıklara

sen geliyosan bunlar neki meral cim.sen hele bir gel ben üç değil 13 çeşit yaparım.ama gelmiyorsunuz ki

yaw ben çok beceriksiizm size bakarsak ne doğru dürüüst ev toplayabiliyorum ne kendime bakabiliyorum nede yemek yapabiliyorum hepsini kocam gelince yapıyorum maşalah size kekeler börekler yok anam yok ben kesin beceriksiizm:78:

hımmm hani belki vardır bunda bi hayır demiş ya, sen de belki falan deyince sanki daha çok sallar gibime geldi ama tabi eşini en iyi sen tanırsın sonuçta. hakkınızda hayırlısı diyeyim. Benim komşum vardı, bunlar sözümona boşandılar bikaç ay sonra barışıp tekrar evlenmeye karar verdiler. Ama nikah için gün almaya gittiklerinde ilamı almadıkları için zaten boşanmamış olduklarını gördüler sizin de öyle devam eder belki kimbilir

sağol canımcım, bakarsın bigün toplaşıp geliveririz

İlamı almasan bile evli sayılmıyorsun yanlışınız var, hakim kararı imzaladığı an bitiyor o evlilik, yani ilam kalsın evli olmaya devam edelim diye bişey olamaz.

yalan söylüyorsunuzgelmezsiniz siz.anca orda buluşunkeşke gelseniz.
meral im yardımneolursun şu tarife bir el at.
şimdi bu tarifi tepsiye yapınca 1,5 ölçü yapın demiş.ama birtürlü 1,5 ölçüyü kestiremiyorum.yani ozaman neden nekadar koymam lazım.:78:

2 saat dışardaydım ya, bir sürü şey birikmiş, toparlamaya çalışıyorum, çok bakamıyorum.

Hatice, geçmiş olsun, ihmal etme doktor işini, annenin haberi olsa eminim işini ona göre planlar.
Şerife, valla ben de çok beceriksizim sanırım, Doruk uyanıkken doğru dürüst hiç bişi yapamıyorum, ancak babası evde olursa...
Meral, çok yiyorum sahiden ama bu hipertiroid kilo almamamı sağlıyor, bu yüzden ilaçlara hiç geri dönmesem olur yani

Bugün erken çıkıcam şimdiden tebliğ edeyim oğluşu sağlık ocağına götürüp bi boy kilo kontrolü yaptırayım bir de başka işim var onu halledeyim bir de ..foniden saat almıştım o geldi ama bol geldi onu daraltayım

İlamı almasan bile evli sayılmıyorsun yanlışınız var, hakim kararı imzaladığı an bitiyor o evlilik, yani ilam kalsın evli olmaya devam edelim diye bişey olamaz.

walla yukarda anlattığım hikayeye göre olabiliyo, bilemiyorum yani:))

100 gr tereyağı (oda ısısında yumuşatılmış)- 150gr yağ yani yarım paketten biraz fazlaca margarin hesabıyla
• 100 gr toz şeker (~ 1 su bardağı) - 1,5 bardak şeker
• 300 gr un (~ 2,5 su bardağı) - 4 bardaktan biraz az un
• 250 ml süt - 375 ml süt, bu da 2 bardak falan oluyo
• 1 yumurta (hafifçe çırpılmış) - burda küçük boyutta 2 yumurta kullanırsın
• 2 ad. orta boy küp doğranmış elma - 3 elma
• ½ su bardağı ceviz - 1 e yakın ceviz
• 1 paket kabartma tozu - bence ekstra gere yok ama dilersen ikinci paketten de azıcık kat
• 1 tatlı kaşığı tarçın - 1,5 tatlı kaşığı
• 1 çimdik tuz - bunu da arttırma hiç

hehe o zaman ben de sana izin vereyim bugün Erken derken ne kadar erken amma, ve de belirtmediğin iş nedir bakem:82:

bu iğrenç bulantılar ne zamn bitecek yaaa
ben doktora gidiorum yine:) şu ikili testi yaptracağım bakalım bu dr cinsiyet hakkında bir yorum yapacak mı.. görceğiz:)
ceryide dra götüreceğim uyanmasını bekliorum, kuzum hiç kilo alamadı bu ay ama boy uzamıştır herhalde..
bir bakayım sizler neler kaynatyorsunuz?

Yazgıcım hamuru normal kek kıvamında oluyor, baktın gözüne cıvık göründü azıcık daha un eklersin

çok sağol meral cim,birazdan başlarım yapmaya.şuan konsantrasyonumu topluyorum
tekrar çokkk teşekkür ederim.

izin verdim,çıkarbilirsin.
yarım gün düşülecek Aylin in yevmiyesinden,not düşülsün:122::87:

Kendi işim ile ilgili bi iş, teknik olduğundan detaya girmedim bi gizem yok birazdan çıkarım kuzunun alnını isilik gibi minik minik sivilceler kapladı bugün, bişey alerji yaptı desem başka hiçbiyerinde yok, ne olaki? bi de onu sorucam

hadi bakalım yap ikili testi yarın Aylin sana cinsiyeti söylesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…