- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.641
hoşgeldin cnm çok geciktin
Öndemli bişey Ayfer belki hamile olabilir regli gecikmiş
Gittiğin firma ev yemekleri mi yapıyo? Sen nerde çalışıyosun ya Burcu?
bir arkadaşım 3 aylık evli idi ve bayramdan önce doktora gittiler kız 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi ancak doktor bebek keseden ayrılmış dşük oalcak dedi , 2 muayenede kürtaj için erken sanki bi şans daha tanıyalım blki bize mutluluk yaşatır demişti doktor bugün gittiler kğrtaj düşüncesi ile ve bebeğin kalp atışlarını duyup geldiler :):)
bir arkadaşım 3 aylık evli idi ve bayramdan önce doktora gittiler kız 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi ancak doktor bebek keseden ayrılmış dşük oalcak dedi , 2 muayenede kürtaj için erken sanki bi şans daha tanıyalım blki bize mutluluk yaşatır demişti doktor bugün gittiler kğrtaj düşüncesi ile ve bebeğin kalp atışlarını duyup geldiler :):)
yaa benim çoğcum niye yatmıyor kendi beşiğinde.eşim diyorki "geceleri bir uyanıyorum sen yanımdasın bir uyanıyorum alp yanımda birgün uyanıp kendimi Alp in beşiğinde bulursam şaşırmayacağım" diyor:26:.
meral sorma birde iki gündür 22:30,23:00 gibi uyuyor sonra 24:00 kalkıyor,ama sırıtarak,yani sanki sabah oldu.Alp her kalktığında emmiyor ki.aç olduğu için kalkmıyor.kalkıyor kucağıma alıyorum,çok buğuz yaparsa ayağımda sallıyorum uyuyor.yarım saat bir saat sonra bidaha:83:
yaa zaten bu fikir Alp le çokzor.saat başı kalkıp gitmek bana çokzor olur.ama istemiyor değilim.boşuna mı oda yaptık biz bunlara?
MERAL şu elmalı kekin tarifini verebilir misin canım?
eve atıştırmalık bişeyler yapayım bugün.
yanlız ben onu kalıba dökebilirim ancak olur mu öyle?o kalıplardan yok çünkü.
BUR�İN'İN DENEMELERİ: Elmalı Muffin
cnm burdaki tarifi yapmıştım. tepsiye de olur neden olmasın. sanırım orda yorumlarda da var tepsi sorusu
kızlar slm bugün canım cok sıkılıyo nedenini biliyorum aslında evde oturmaktan sıkıldım çalışmak istiyorum evde oturmak bana göre değil ama iş yok hala offf ne yapacağım ben
burada dünde atanın babası canımı sıktı
nüfüs cüzdanımı değiştirmeye gitmiştim ama değiştiremedim çünkü karşı taraf boşanma ilamını almamış o yüzden hala evli görünüyormuşumaradım tamam istanbula gidince alırım dedi iyi dedim
akşamda diyorki şimdi biz hala evlimiyiz sen benim karımsın hala ve ben soranlara evliyim diye bilirim yani hımmm öyleymiş dedim
kısmet şebom kısmet vardır bir hikmeti deyip güldü beni sinir etti nerden çıktı şimdi bu
ben biliyorum tabiii baktı olmuyo var burda bir keriz hazır şimdi sırnaşıyo uyuz
şimdi alttan almaya çalışıyorum onu ikna etmeliyim yoksa yandım
mucizevi bişey.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
sağol canım yapacağım.bir bu bir nişastalı kurabiye birde tuzlu bişey.
yanlış anlaşılmasın atıştırmalık bunlar hee.
yazgı atıştıracak hepsini:125:
mrb annişler nasılsınız bende kahvaltı yapıyorum bide size bakayım dedim miraçtan fazla vakit ulamıyorum artık çok çok çok hareketlendi emeklemiyo ama komandolar gibi sürünüp heryere gidiyo karıştırıyo her yeri çekmeceler falan evi alt üst ediyo bayadırda tek başına ayakta duruyo bi iki adım atıp düşüyo hep yürümek istiyo oturmaktaan nefret ediyo dış kapıya doğru yürütüyorum ya bi görseniz nasıl yalandan kahkahalar atıyo nasıl şebeklik yapıyo dışarı çıkarayım diye çok tatlı oldu oğlumbi görseniz daha neler neler ama kötü bişi daha var akşam 9 da uyuyo en geç gece 12 gibi bi uyanıyo sanki güneş doğdu sabah oldu gibi oyun oynuyo yada yatağın içinde sağa sola dönüyo kurcalayacak bişiler arıyo dün gecede 11.30 da kalktı 3.30 a kadar oyun oynadık ben acıktım muz aldım elimi elimden aldı yedi hepsini yayamaz olduuu
Meral, evet yemeğe gittim, bütün çeşitlerden yedim geldim.
İştahlıyım yaw, napimmm
Bebiklerin odasını ayırmaktan konuşmuşsunuz, biz aynı odada ayrı yataklarda yatıyoruz, nadiren yanıma aldığım da oluyor. Ayırmak istiyorum aslında ama sık uyanıyor, üstünü çok açıyor falan erken göze alamıyorum.
ayyy sorma meral çok kuduruk oldu çokk bana pes artık dedirtiyo bel diye bişi kalmadı bende artık ağrım ayaklarıma kadar inid sabahları ilk yataktan çıkınca ayaklarıma basamıyorum özelliklede bilekten tutmuyo kitleniyo doktor yolu yine göründü ama eşim çok yoğun bu aralar gidemiyorumda bakalım nolcak böyle
kızlar slm umarım herşey yolunda herkes iyidir 9. ayda yapılıcak aşılar varmı??
slm cnm, 1 yaşına kadar aşı yok artık
annem de kuran kursuna yazıldı onu alıkoymak istemiyorum biraz daha dayanıcam bakalım artıkgeçmiş olsun cnm, aman ihmal etme baksana çok ilerlemiş. annenle falan git bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?