2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm çok geciktin
Öndemli bişey Ayfer belki hamile olabilir regli gecikmiş
Gittiğin firma ev yemekleri mi yapıyo? Sen nerde çalışıyosun ya Burcu?

Hoşbuldum :)
Bi kere ben sabah her zamanki saatimde gitip toplantıya gideceğimi haber verdim :)
Yok be canım, gittiğim firma ısı yalıtım malzemeleri üretiyor, ben de bir yapı kimyasalları şirketinde çalışıyorum.
Sabah erken saatte gittik ya, kahvaltı niyetine tatlı tuzlu kurabiyeler almışlar, gerçi ben ofiste tıkınıp gitmiştim ama onları da yuttum...

Harika bişey...
Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı da nasip etsin.

MERAL şu elmalı kekin tarifini verebilir misin canım?
eve atıştırmalık bişeyler yapayım bugün.
yanlız ben onu kalıba dökebilirim ancak olur mu öyle?o kalıplardan yok çünkü.

Son düzenleme:

Ayy tüylerim tiken tiken oldu benim arkadaşım da nerdeyse 9. ayına kadar kanamayla hastaneye kaldırılıyordu hem de öyle bir kanama ki her yerine geçiyordu işemiş gibi ama şimdi kızı 7 yaşında ve okula gidiyor, bu dünyada yiyecek ekmeği varsa yaşıyorlar işte...

hadi bakalım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Çok şükür aceleci davranıp almamışlar çocuğu, bu konularda cidden dikkatli olmak gerekiyor

Eymen her seferinde mutlaka emiyor. emdiği halde uyumadıysa bu kez ayağımda sallıyorum

Süper, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar slm bugün canım cok sıkılıyo nedenini biliyorum aslında evde oturmaktan sıkıldım çalışmak istiyorum evde oturmak bana göre değil ama iş yok hala offf ne yapacağım ben

burada dünde atanın babası canımı sıktı
nüfüs cüzdanımı değiştirmeye gitmiştim ama değiştiremedim çünkü karşı taraf boşanma ilamını almamış o yüzden hala evli görünüyormuşum aradım tamam istanbula gidince alırım dedi iyi dedim
akşamda diyorki şimdi biz hala evlimiyiz sen benim karımsın hala ve ben soranlara evliyim diye bilirim yani hımmm öyleymiş dedim
kısmet şebom kısmet vardır bir hikmeti deyip güldü beni sinir etti nerden çıktı şimdi bu

ben biliyorum tabiii baktı olmuyo var burda bir keriz hazır şimdi sırnaşıyo uyuz
şimdi alttan almaya çalışıyorum onu ikna etmeliyim yoksa yandım

mucizevi bişey.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

BUR�İN'İN DENEMELERİ: Elmalı Muffin

cnm burdaki tarifi yapmıştım. tepsiye de olur neden olmasın. sanırım orda yorumlarda da var tepsi sorusu

sağol canım yapacağım.bir bu bir nişastalı kurabiye birde tuzlu bişey.
yanlış anlaşılmasın atıştırmalık bunlar hee.
yazgı atıştıracak hepsini:125:

Son düzenleme:
mrb annişler nasılsınız bende kahvaltı yapıyorum bide size bakayım dedim miraçtan fazla vakit ulamıyorum artık çok çok çok hareketlendi emeklemiyo ama komandolar gibi sürünüp heryere gidiyo karıştırıyo her yeri çekmeceler falan evi alt üst ediyo bayadırda tek başına ayakta duruyo bi iki adım atıp düşüyo hep yürümek istiyo oturmaktaan nefret ediyo dış kapıya doğru yürütüyorum ya bi görseniz nasıl yalandan kahkahalar atıyo nasıl şebeklik yapıyo dışarı çıkarayım diye çok tatlı oldu oğlum bi görseniz daha neler neler ama kötü bişi daha var akşam 9 da uyuyo en geç gece 12 gibi bi uyanıyo sanki güneş doğdu sabah oldu gibi oyun oynuyo yada yatağın içinde sağa sola dönüyo kurcalayacak bişiler arıyo dün gecede 11.30 da kalktı 3.30 a kadar oyun oynadık ben acıktım muz aldım elimi elimden aldı yedi hepsini yayamaz olduuu

Meral, evet yemeğe gittim, bütün çeşitlerden yedim geldim.
İştahlıyım yaw, napimmm

Bebiklerin odasını ayırmaktan konuşmuşsunuz, biz aynı odada ayrı yataklarda yatıyoruz, nadiren yanıma aldığım da oluyor. Ayırmak istiyorum aslında ama sık uyanıyor, üstünü çok açıyor falan erken göze alamıyorum.

Alla alla bu erkek milleti çok dengesiz yahu keşke alttan almasaydın cnm tabi sen de ileriye yönelik bi ışık görmüyosan

ooohhhh Yazgı akşama sendeyim, bayılırım bu atıştırmalıklara

minik kerata, afiyet olsun paşama yaa o da acıkmış annesi. o kadar saat oynamak kolay mı

afiyet olsun cnm, peki senin bu yediklerin nereye gidiyor yaw

ayyy sorma meral çok kuduruk oldu çokk bana pes artık dedirtiyo bel diye bişi kalmadı bende artık ağrım ayaklarıma kadar inid sabahları ilk yataktan çıkınca ayaklarıma basamıyorum özelliklede bilekten tutmuyo kitleniyo doktor yolu yine göründü ama eşim çok yoğun bu aralar gidemiyorumda bakalım nolcak böyle

geçmiş olsun cnm, aman ihmal etme baksana çok ilerlemiş. annenle falan git bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…