2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesciklere günaydın, sabah tayfası yavaş yavaş toplanıyor aman ne hoşşşş burada da yağmur yağmış ama şimdi güneşli Kasım ayı için yine de çok güzel gidiyor havalar

kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum havalardan mıdır sizde de varmı yoksa ben hasta felan mı olacağım ,

aslında bu ay selinle birlikte bir muayenede ben olsam ,,,

bu aralar eşimle hause dizisine taktık her akşam 9da selin yatağa bi tv başına ve her seferinde bizim eve bir hause lazım diyorum ...

Yorgunluk halsizlik bende de var, Kerem uyusun da bende uzanayım ya da uyuyayım diyorum sürekli,hatta hep şunun hayalini kuruyorum bir gün işe ghitmeyeyim Kerem i de bakıcıya bırakayım ve tüm gün yatıp yuvarlanayım :82:

Günaydın herkese ;
Herkes iyidir umarım ben işler yüzünden pek faal olamıyorum buraya ama vakit buldukça .Zilli kızım iyice hareketlendi kanepelere tutuna tutuna gidiyoruz ...Buarada ben geçen ay 21 de regli olmuştum hala ses seda yok 5 gün geçti acaba demektende korkuyorum havalardan ve stresten olmadım diye düşünüyorum artık...beklerim bakalım 2-3 gün daha olmazsam test yaparım artık

benim hayalim daha güzel bir gece 12 de yatsam sabah 10 a kadar kesintisiz uyusam bi sekiz dokuz ay daha idare eder gibi geliyor beni çok yoruluyorum çok ,,,

Ayfercim, Hilale kardeş mi gelecek yoksa :))) Hilal iyice toparlandı sanırım, bugün daha iyi gibi anladım, doğru mudur?

benim tatalı bıdığıma kardeş mi geliyor yoksa :))

ya ben internette okumuştum diye hatılıyorum hani emziren annelerde süte etki etmeyen 3 aylık iğne varmış , birde hap varmış bilgisi olan var mı ??

bu gidişle benim koca kendi korunmaktan çok hoşnut olamadığı için ilişkiye girmeyi tamamen bırakacak valla bir ara 2 haftayı geçti adamda tık yok hayır şüpheleneceğim başka bi durumda yok ilgisi felan süper bensiz benden habersiz adım atmaz yani :) sora sora anladım ki bu korunma meselesi onu soğutuyormuş ,, ac,len çözüme ihtiyacım var ??

Ayfercim, Hilale kardeş mi gelecek yoksa :))) Hilal iyice toparlandı sanırım, bugün daha iyi gibi anladım, doğru mudur?

ayyy yok gelmesin kardeş daha çok erken sanırım stresten gecikti diye düşünüyorum...Hilal kuzum ateşi yok 2 akşamdı salya sümük azda öksürüğü var ama neşesi yerinde kuzumun ilaçlar yüzünden yemeklerimizin miktarları azaldı ama emmek için yırtınıyor...Burnuda tıkanınca emmiyor...Hemen başlıyor oyuna uyku sorunumuz yok allahtan sabah gıdıklaya gıdıklaya kaldırdım zillimi

günaydın birbirinden datlu kıymatlu arkidişlerim dünkü soruma muhtelif cevaplar olmuş dün akşam uzun uzun konuştuk yine bebeği yatırıp bu konudanda bahsettik anlamıyorum ama galiba kabullenicem çünki elinde geçerli bi bahanesi var senle izlemek istedim cırladın bende yalnız izlerim dio aslında bende cırlamam eğlenceli bile olabilir o gün tribim gelmiş demek ki neyse dün akşamki konuşma güzeldi keyifliydi bugün ne olur bilinmez tabi
oğlum gece yine 5 kere kalktı bunun bi çözümü olmalı neden kalkıyo hasta deil diş durumu yok ölücem uykusuzluktan bayram başladığından beri 3 saat deliksiz uyumadım dün eser eve yatılı bi temizlikçi alalım ilişkimiz için de ii olur birbirimize vaktimiz kalır evde düzenli olur dedi bayıldım tabi bu fikre hemen annemi aradım salı sudana gidiyo gitmişken filipinli yada eritreli bi kız bak ingilizcesi ii olsun bebeikimde ingilizceyle büyüsün dedim umarım buluruz

Wall özel olcak ama eşimle birlikteyken o hemen kalkıyor doğum kontrol hapı şimdilik kullanma dedi doktorum eşin korunsun dedi yada dışa boşalsın dedi eşinde prezartif kullanmaz dışa boşalıyorSanırım stresten benim gecikti

Ben geldim. Herkese günaydınlar. Bende çok uykusuz ve yorgunum. Esin hiç şaşmıyor bir gece hiç uyumuyor bir gece uyuyor. Uyuyor dediğim gecede 4 kez kalkıyor. Ama emip geri yatıyor. Bu uyumuş oluyor. Akşam 8:30 da uyudu. 10:30-11:30-3:00 ve 5:30 da kalktı 7 de de kesin uyanışını yaptı. Ne olcak benim bu halim.

Esin yemin ederim bi gününüz diğerine uymuyor, baban sudan da ne iş yapıyor? ingilizcesi iyi olsun demişsin ama filipinli ya da eritrelinin türkçesi var mı ki? evde arapça mı konuşacaksınız (onlar arapça mı konuşuyor resmi dilleri ne?)

Ayferim seni üzmeyeyim ama dışarı boşalmak doğum kontrol yöntemi değil. Benim annem bu şekilde korunduğunu sanarak 4 kez hamile kalmış. Doktorlarda bunun yeterli bir yöntem olmadığını söylüyor. Valla sevsinler sevmesinler prazervatif en iyi çözüm.

zorla da yapamam ki eşime al tak diyemem önümüzdeki ay bir aksilik olmazsa doktora muayene olurum bakalım doğum kontrol hapı kullan demeye başlar birde kansızlık için tahlil yaptırcam kendimi çok yorgun hissediyorum sol kolum çok ağrıyor Hilal'i kucakta taşımaktan diyorlar bana sol kolumda uyuşma oluyor bazen sizde de varmı?/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…