- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.581
Ankara da güneşli bugün, güne güneşi görerek başlamak çok güzel, pozitif enerji veriyor insana..
Yorgunluk halsizlik bende de var, Kerem uyusun da bende uzanayım ya da uyuyayım diyorum sürekli,hatta hep şunun hayalini kuruyorum bir gün işe ghitmeyeyim Kerem i de bakıcıya bırakayım ve tüm gün yatıp yuvarlanayım :82:
ankara güzel memeleketim ,, :)
Günaydın herkese ;
Herkes iyidir umarım ben işler yüzünden pek faal olamıyorum buraya ama vakit buldukça .Zilli kızım iyice hareketlendi kanepelere tutuna tutuna gidiyoruz ...Buarada ben geçen ay 21 de regli olmuştum hala ses seda yok 5 gün geçti acaba demektende korkuyorum havalardan ve stresten olmadım diye düşünüyorum artık...beklerim bakalım 2-3 gün daha olmazsam test yaparım artık
Günaydın herkese ;
Herkes iyidir umarım ben işler yüzünden pek faal olamıyorum buraya ama vakit buldukça .Zilli kızım iyice hareketlendi kanepelere tutuna tutuna gidiyoruz ...Buarada ben geçen ay 21 de regli olmuştum hala ses seda yok 5 gün geçti acaba demektende korkuyorum havalardan ve stresten olmadım diye düşünüyorum artık...beklerim bakalım 2-3 gün daha olmazsam test yaparım artık
Ayfercim, Hilale kardeş mi gelecek yoksa :))) Hilal iyice toparlandı sanırım, bugün daha iyi gibi anladım, doğru mudur?
benim tatalı bıdığıma kardeş mi geliyor yoksa :))
ya ben internette okumuştum diye hatılıyorum hani emziren annelerde süte etki etmeyen 3 aylık iğne varmış , birde hap varmış bilgisi olan var mı ??
bu gidişle benim koca kendi korunmaktan çok hoşnut olamadığı için ilişkiye girmeyi tamamen bırakacak valla bir ara 2 haftayı geçti adamda tık yok hayır şüpheleneceğim başka bi durumda yok ilgisi felan süper bensiz benden habersiz adım atmaz yani :) sora sora anladım ki bu korunma meselesi onu soğutuyormuş ,, ac,len çözüme ihtiyacım var ??
E gel o zaman güzel memleketine, buluşma ayarlayalım seninle :)))
Wall özel olcak ama eşimle birlikteyken o hemen kalkıyor doğum kontrol hapı şimdilik kullanma dedi doktorum eşin korunsun dedi yada dışa boşalsın dedi eşinde prezartif kullanmaz dışa boşalıyorSanırım stresten benim gecikti
Ayferim seni üzmeyeyim ama dışarı boşalmak doğum kontrol yöntemi değil. Benim annem bu şekilde korunduğunu sanarak 4 kez hamile kalmış. Doktorlarda bunun yeterli bir yöntem olmadığını söylüyor. Valla sevsinler sevmesinler prazervatif en iyi çözüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?