- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #88.681
şimdi konsantrasyonumu topluyoruma çok güldüm, hem güzel hem uyuşuk dötlü mart anneleri olarak ismimizi değiştirmeyi oylarınıza sunuyorum
hahah olumlu oy verdim ben, yalnız güzel kısmına daha bi vurgu yapalım litfen
bu iğrenç bulantılar ne zamn bitecek yaaa
ben doktora gidiorum yine:) şu ikili testi yaptracağım bakalım bu dr cinsiyet hakkında bir yorum yapacak mı.. görceğiz:)
ceryide dra götüreceğim uyanmasını bekliorum, kuzum hiç kilo alamadı bu ay ama boy uzamıştır herhalde..
bir bakayım sizler neler kaynatyorsunuz?
reca ederim cnm afiyet olsun. Şu konsantrasyonu toplayabilirsem ben de yapayım şunlardan, benim de aklıma düşürdün
şimdi konsantrasyonumu topluyoruma çok güldüm, hem güzel hem uyuşuk dötlü mart anneleri olarak ismimizi değiştirmeyi oylarınıza sunuyorum
neyse ben çıkıyorum,Burcu nun aksine çok konuşun ben yokken diyorum, sonra toplu halde okumak daha zevkli oluyor:79:
"Hem dehşet güzel hem uyuşuk dötlü mart anneleri" nası vurgu oldu mu şimdi:82:
Gizem yokmuş, hevesim kursağımda kaldı beaa
Terledi mi acaba Keremcik?
Uyuşuk dötlü mart anneleri ismine bayıldım, ben duble uyuşuk bile olabilirim.
Ama oğlumla iligli olmayan işlerde sadece :)
Hasret, hadi güzel haberler getir, iki bebikinden de :)
Meral, topla konsantrasyonu, yap da, cumartesi buluşup yiyelim :)
yedir içir oynat eyle altını al..ve uyuuuutt...geldim...
ama cıkecegim..kontrolümüz var..
içinde elma cevüzzzz ve tarcın karışımı olan herşeye bayılırım...
ii hatrlattınız yapayım bi ara elmalı kurabiye...mmmmmmmmmmmmmmmmm:68:
hoşbuldum :)
bi kere ben sabah her zamanki saatimde gitip toplantıya gideceğimi haber verdim :)
yok be canım, gittiğim firma ısı yalıtım malzemeleri üretiyor, ben de bir yapı kimyasalları şirketinde çalışıyorum.
Sabah erken saatte gittik ya, kahvaltı niyetine tatlı tuzlu kurabiyeler almışlar, gerçi ben ofiste tıkınıp gitmiştim ama onları da yuttum...
harika bişey...
Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı da nasip etsin.
ayy tüylerim tiken tiken olduBenim arkadaşım da nerdeyse 9. Ayına kadar kanamayla hastaneye kaldırılıyordu hem de öyle bir kanama ki her yerine geçiyordu işemiş gibi ama şimdi kızı 7 yaşında ve okula gidiyor, bu dünyada yiyecek ekmeği varsa yaşıyorlar işte...
hadi bakalım hayırlı olsun, allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. çok şükür aceleci davranıp almamışlar çocuğu, bu konularda cidden dikkatli olmak gerekiyor
eymen her seferinde mutlaka emiyor. Emdiği halde uyumadıysa bu kez ayağımda sallıyorum
süper, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
size yeter konuşmayın diyesim var psikopat mıyım neyim çekemiyorum bensiz konuşmalarınızı
Tatlı bir kıskançlık benimkisi
Eymen ayağımda uyuyor yine son derece huysuz gece en az yirmi defa uyandı sanırsam
biri bana bugünlerin geçeceğine dair inandırıcı bir şeyler söylesin
ayrıca bugünlerin geçecek canım senin bebeğin ne kadarlıktı çağan küçükken ömyleydim ama büyüdükçe düzelşyolar şu anda uykumuz daha iyi hem huysuzluğuda azalıyo
size yeter konuşmayın diyesim var psikopat mıyım neyim çekemiyorum bensiz konuşmalarınızı
tatlı bir kıskançlık benimkisi
eymen ayağımda uyuyor yine son derece huysuz gece en az yirmi defa uyandı sanırsam
biri bana bugünlerin geçeceğine dair inandırıcı bir şeyler söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?