2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gizem yokmuş, hevesim kursağımda kaldı beaa
Terledi mi acaba Keremcik?
Uyuşuk dötlü mart anneleri ismine bayıldım, ben duble uyuşuk bile olabilirim.
Ama oğlumla iligli olmayan işlerde sadece :)

Hasret, hadi güzel haberler getir, iki bebikinden de :)

Meral, topla konsantrasyonu, yap da, cumartesi buluşup yiyelim :)

yedir içir oynat eyle altını al..ve uyuuuutt...geldim...
ama cıkecegim..kontrolümüz var..
içinde elma cevüzzzz ve tarcın karışımı olan herşeye bayılırım...
ii hatrlattınız yapayım bi ara elmalı kurabiye...mmmmmmmmmmmmmmmmm:68
:

hadi yaptır bakalım.sorunsuzca atlatırsın inşaallah.güzel haberlerle dön.

reca ederim cnm afiyet olsun. Şu konsantrasyonu toplayabilirsem ben de yapayım şunlardan, benim de aklıma düşürdün

:126:

şimdi konsantrasyonumu topluyoruma çok güldüm, hem güzel hem uyuşuk dötlü mart anneleri olarak ismimizi değiştirmeyi oylarınıza sunuyorum

bende meral gibi güzel kısmının büyük harflerle yazılması ve biriki övgü terimi daha eklenmesi şartıyla olumlu yaklaşıyorum:81:.

Son düzenleme:
selam millet
öğlen oldu acıktınız anlaşılan kurabiye faslı dönüyor sanki çok severim börek çörek işlerini ama sıpamla uğraşmaktan yapamıyorum eskisi kadar. oğlum uyuyor uyansın iğneye gitcem sağlığın kıymetini bilmek lazım yav hastane sağlıkocağı arasında gitgelden fenalık geldi. geçmişe bi bakem bakalım sabahtan beri neler kaynattınız dünü okuyamadım 30 sayfa feleğimi şaşırttı

Kız Burcu bugünden yaptığım muffinlerin taaaa iki gün sonrasına kadar kalabileceğini mi sanıyosun evde ben varken Sizin için özl yaparım yaw, aslında bu haftasonu da buluşsak mı cidden derdim ama biz hala tam iyileşemedik malesef(

ben de bayılırım bildiğiniz üzere:))

Son düzenleme:
size yeter konuşmayın diyesim var psikopat mıyım neyim çekemiyorum bensiz konuşmalarınızı
tatlı bir kıskançlık benimkisi

eymen ayağımda uyuyor yine son derece huysuz gece en az yirmi defa uyandı sanırsam
biri bana bugünlerin geçeceğine dair inandırıcı bir şeyler söylesin

Son düzenleme:
benim oğumun adı çağan batu ama kısakandım seni çünkü ben eymen ismini çok seviyorum oğlumun adını eymen koyacaktım kocacım beğenmedi koayamdım

ayrıca bugünlerin geçecek canım senin bebeğin ne kadarlıktı çağan küçükken ömyleydim ama büyüdükçe düzelşyolar şu anda uykumuz daha iyi hem huysuzluğuda azalıyo

amin canım çok saol inan çok sevindim çok mutlular ,,

benimde aynen resmen gözlerim doldu .. şükürki tutundu rabbime hamd olsun ,,

evet doktorda çok iyi medicalpaktaki doktora gittiler sağlığın iyi almayalım demiş her doktor bunu yapmıyor kendielrini riske atmayacak bir yol izliyorlar hep ,,

süper, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

amin canı msaol

evet yaa hızlarına yetişilmiyor öğle aralarıdan sonra birde yoğunoluyor burası ben hepten batıyorum o zaman işte :)

mesela çağan günde 1 kez uyuyor..ama akşam erken yatıyo 8 gibi eğer hasta filan olmazsa sabaha kadar uyuyor.

Meral, o zaman cumartesi sabahtan yap yaw, onu da mı ben söyleyecem :) Beni ilgilendiren kısmı onları yemek, organizasyon sana ait
Bu haftasonu hem Doruk'un doktor kontrolü hem de benim acılı epilasyonum var, cumartesi çok koşturmaca olur kanımca, haftaya yapalım mı kar kıyamet olmazsa?
Dehşet güzel mart annelerini sevdim, akıllı ve zekiyiz de aynı zamanda, ama onu söylemeyelim, nazara geliriz belkim
Pınar, tabi ki geçecek bugünler, mesela sen şimdi annenin ayağında uyuyor musun ya da gecede yirmi kez uyanıyor musun ya da uyansan bile gidip anneni uyandırıyor musun? Sabret arkadaşım :90:

ayrıca bugünlerin geçecek canım senin bebeğin ne kadarlıktı çağan küçükken ömyleydim ama büyüdükçe düzelşyolar şu anda uykumuz daha iyi hem huysuzluğuda azalıyo

sağ ol arkadaşım inşallah geçer... sekiz aylığız biz daha... demek eymen istiyordun ama çağanda güzel bir isim olsun...

arkadaşı burdan tanıyorum arkadaşlar özel mesaj da tanıştık da ben de şaşırdım burda görünce

o kişi ben değilim,olamam.
uykusuzluğumuzun biteceğine dair umudum yok:78:.

Burcum çok moral verdin sağ ol canım
4 Aralık bendesiniz bir yere kıprşmayın bakem :92:

Fatma sorma ya bu ne hız kardeşim anlayamıyorum
:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…